崇文区 2008-2009 第二学年度初三年级统一练习(一)
  09.5
英 语 试 卷
机读卷(选择题) 第 I 卷 机读卷(选择题) 70 分 听力 (共 18 分) 共
一, 听对话,选择与对话内容相符的图片.每段对话读两遍. 听对话,选择与对话内容相符的图片.每段对话读两遍. (共 4 分,每小题 1 分)

  1. A.
B.
C.

  2. A.
B
.
C
.

  3. A.
B.
C.

  4.A B. 二,听对话,根据对话内容,选择正确答案. 听对话,根据对话内容,选择正确答案. 对话读两遍) (共 (对话读两遍) 共 14 分,每小题 1 分) ( 听下面四段 对话,完成第 5 至第 8 小题.
  5. What colour is the woman's dress? A. Red. B. Blue. C. Brown.
  6. Who is Linda waiting for? A. Her friend. B. Her sister. C. Her father.
C.

  7. What are the two speakers talking about? A. The weather. B. The radio. C. The time.
  8. Where's the man going? A. To the bank. B. To the shop. C. To the cinema 听下面一段对话,完成第 9 和第 10 小题.
  9. What are they going to do? A. To listen to music. B. To go to a party. C. To see a movie.
  10. When will the music start?
1
A. At 6:30
B. At 7:30
C. At 8:30
听下面一段对话,完成第 11 和第 12 小题.

  11. What will the man eat ? A. Beef and noodles. B. Chicken and noodles. C. Chicken and rice.
  12. What will the man drink? A. Tea. B. Coffee. C. Juice.
听下面一段对话,完成第 13 至第 15 小题.
  13. Where are the two speakers ? A. In a school. B. In a park. C. In a cinema.
  14. Where did the woman go during her vacation ? A. To China. B. To Japan C. To America.
  15. Why did they stop talking? A. Because they wanted to talk with the teacher. B. Because they couldn't agree with each other. C. Because it's time for them to have class.
听下面一段对话,完成第 16 至第 18 小题.
  16. What is the man's name? A. Mike. B. David. C. Henry.
  17. What does the man usually do around 4 o'clock in the afternoon? A. Does sports. B. Cooks dinner. C. Makes phone call.
  18.When will the man go to see Dr Carter? A. On Sunday. B. On Monday. C. On Tuesday.
请打开第二卷,看第一大题听力试题.该试题需要在第二卷第一大题答题卡的相应位置上作答. 请打开第二卷,看第一大题听力试题.该试题需要在第二卷第一大题答题卡的相应位置上作答. 答题卡的相应位置上作答
基础知识运用 (共 30 分)
三,选择填空(共 16 分,每小题 1 分) 选择填空( 从下列各题所给的 A,B,C,D 四个选项中,选择可以填入空白处的最佳选项. , , , 四个选项中,选择可以填入空白处的最佳选项.
  19. My uncle gave a nice toy car for my birthday. A. I B. mine C. my D. me
  20. --How old is Marry? --She's fifteen. She was born19
  94. A. in B. at C. on D. for
  21. is your brother doing, Kate? He's watering the flowers. A. When B. Where C. What D. How
  22. Is there new in his talk.? No , nothing new. A. anything B. something C. nothing D. everything
  23. I like the shirt, it's too expensive. A. and B. but C. or D. so
  24. Clothes and shoes are much than before. A. cheap B. cheaper C. cheapest D. the cheapest
  25. Can you finish the work in three days ? Sorry, I . My computer doesn't work. A. mustn't B. may not C. can't D. needn't
2

  26.? Where're the children, Mr Black? ? Oh, they PE lesson on the playground. A. have B. had C. are having D. have had fine.
  27. The girls will have a trip if it A. is B. was C. will be D. has been
  28. The headmaster told us at the Summer Palace on time. A. arrive B. arrived C. arriving D. to arrive
  29. Where will they go next Sunday? -- They to the Great Wall. A. will go B. go C. has gone D. went
  30.My mother when I came back. A. cooks B. has cooked C. is cooking D. was cooking
  31. Tom, when shall we take a walk? After I finish . A. writing B. to write C. wrote D. write
  32. Would you like to see the film with me? I'm sorry I it twice. A. see B. am seeing C. will see D. have seen
  33. . The school has a long history. --It 100 years ago. A. built B. has built C. builds D. was built
  34. Do you know yesterday? Sorry, I have no idea. A. what did she eat B. what does she eat C. what she ate D. what she eats 四,完形填空 (共 12 分,每小题 1 分) 阅读下面的短文,掌握其大意, 阅读下面的短文,掌握其大意,然后从短文后各题所给的 A,B,C,D 四个选项中,选择最佳 , , , 四个选项中, 选项. 选项. I stood there listening to my father shout at the top of his voice. The look on his face said that one of us had done something wrong. "Which one of you did this?" We all looked down at the step. There was child's 35 in chalk there. I was very 36 . I hoped no one could see it . Would he 37 it was me? I was so scared. When he asked me, I lied, "Not me, Dad." The others denied(否认) it as well. Of course, we all knew that one of us 38 have done it. But as the youngest and smallest of the three, I just couldn't find the courage(勇气) to tell the39 . To 40 out who had written on the step, Father gave us each a piece of paper and a pencil. "I want each of you to write exactly 41 you see on the step." I tried my best to write the words42 . I didn't want dad to be able to tell it was me. He gathered up our pieces of paper and looked at them, "Since43 of you will admit(承认) to have done it, then I will punish you all." I stood there and said nothing. The last thing I 44 was for Dad to punish me! "I did it. " My sister stepped forward and said she had done something she hadn't. She was grounded(受处罚)for a month. We didn't talk about that day for many years. Not until we were all older and I knew it was 45 to finally tell my dad it was really me. I always felt 46 because of it. That was the last time I let
3
anyone take the blame for me.
  35. A. handwriting B. painting
  36. A. pleased B. angry
  37. A. decide B. guess
  38. A. could B. should
  39. A. way B. truth
  40. A. look B. find
  41. A. how B. when
  42. A. differently B. carefully
  43. A. each B. some
  44. A. gave B. hated
  45. A. safe B. hard
  46. A. afraid B. troubled
C. counting C. worried C. hope C. must C. story C. take C. what C. clearly C. one
D. drawing D. frightened D. agree D. may D. secret D. work D. who D. quickly D. none
C. did
C. true C. sorry
D. wanted
D. polite D. lonely
阅读 (共 24 分)
五,阅读理解 (共 24 分,每小题 2 分) 根据所给材料的信息或短文内容, 个选项中,选择最佳选项. 根据所给材料的信息或短文内容,从各题所给的 A,B,C,D 四个选项中,选择最佳选项. , , , A Visit New York's Top Tourist Attractions Statue of Liberty & Ellis Island Empire State Building Eastern National Bookstore, 350 Fifth Avenue Castle Clinton National Monument, Battery Park, (between 33rd/34th Streets), New York, NY 10004 New York, NY 10118 Tel: (2
  12) 363-3200 Tel: (2
  12) 736-3100 Opening Times Opening Times Daily:9:30am - 4:30pm, extended summer hours. Monday - Sunday: 9:30am - 12:00 midnight. Closed :Christmas Day. Price: Price: Adult: $
  12.00 Child: $
  5.00 Adult: $
  19.00 Child: $
  13.00 The Metropolitan Museum of Art Museum of Modern Art Fifth Avenue at 82nd Street, 11 West 53rd Street (between 5th/6th Avenues), New York, NY 10028 New York Tel: (2
  12) 535-7710 Tel: (2
  12) 708-9400 Opening Times Opening Times Friday & Saturday: 9:30 am ? 9 pm Saturday ? Monday, Wednesday & Thursday: 10:30am ? 5:30pm Sunday, Tuesday?Thursday: 9:30 am ? 5:30 pm Closed: Monday, January 1, Thanksgiving Day Friday: 10:30am ? 8:00pm and December
  25. Closed :Tuesday, Thanksgiving and Christmas. Price: Price: Adult: $
  20.00 Child: $
  0.00 Adult: $
  20.00 Child: $
  0.00 Empire State Building 帝国大厦 Statue of Liberty 自由女神像
  47. opens every day all year round. A. Statue of Liberty & Ellis Island B. Empire State Building C. The Metropolitan Museum of Art D. Museum of Modern Art
  48. If two adults with a child go to Statue of Liberty & Ellis Island, they have to pay
4
A. $ 29 B. $ 51 C.$ 40 D. $ 45
  49. The Metropolitan Museum of Art is . A. on 11 West 53rd Street B. on 350 Fifth Avenue C. on Fifth Avenue at 82nd Street D. near Eastern National Bookstore
  50. are free for children. A. Statue of Liberty & Ellis Island and Empire State Building B. Empire State Building and The Metropolitan Museum of Art C. The Metropolitan Museum of Art and Statue of Liberty &Ellis Island D. The Metropolitan Museum of Art and Museum of Modern Art
B
Are you in shape? To find out, ask yourself some questions: Do I exercise regularly? Do I ever walk places instead of driving my car? Do I ever play sports for fun? Do I ever take the stairs instead of the elevator? If you answered no to any or all of the above questions, you are probably out of shape and need to start a fitness program. Exercise is very important. It improves your strength and blood circulation 循环)It gives you more ( . energy. It can help you relax and sleep well, and it can help control your weight. In fact, the U.S. Surgeon General says that exercise can help prevent heart disease, diabetes, obesity, and osteoporosis (a disease that weakens the bones). The first step is to make a program. A good fitness program should be fun. It should involve(包含) both your arms and your legs, and it should help you to build endurance (the ability to do exercise for a long time). To make a good program for yourself, first you should think about the types of activities you like to do, what you think you are able to do, and when you will have time to do it. A good exercise program will involve cardiovascular activities, such as running, biking, swimming, roller skating, playing soccer or tennis, or jumping rope. It will also involve weight-bearing exercise, such as weightlifting, and stretching activities. Also, daily, low-intensity activities such as walking, gardening, dancing, and climbing stairs are good for your physical health. So what are you waiting for? Get off of the sofa and start exercising. Sign up for yoga, tai chi, or pilates. Join a gym or a running club, or just start walking a half an hour every day. Every little bit helps!
  51. We can learn from the passage that . A. exercise can prevent all kinds of diseases B. a good exercise program should be exciting C. exercise can help you control your weight D. it's not necessary to make an exercise program
  52. A good exercise program should involve types of activities. A. two B. three C. four D. five
  53. Which of the following is low-intensity activities? A. swimming B. jumping rope C. weightlifting D. climbing stairs
  54. What does the writer mainly tell us ? A. Exercise is important and should be part of your daily life. B. A good exercise program can help you a lot to keep healthy. C. Exercise can improve your strength and blood circulation. D. Start to make an exercise program when you are out of shape.
C
A prairie is a type of grassland. Prairies are made up of a complete interdependent ecosystem. This means that all kinds of plants and animals in a prairie region depend on one another for survival(生存). The members of a prairie ecosystem include grasses, flowering plants, animals, soil(土壤), sand, and fire.
5
You may look at a prairie and think there's nothing there but grass, but that's not true. Most of the prairie's living things are below the ground. Underneath the prairie's surface are roots and bulbs(根茎). The roots of the prairie flowers and grasses run deep. Some of them are as deep as
  3.5 metres below the ground. It is important for the roots to run deep because fires are a part of the prairie ecosystem. When a fire burns through the prairie, plants with shallow (not deep) roots can not survive. Plants that have deep root systems are able to survive the fires. When fire burns across a prairie, it burns dead plants from the top and returns those nutrients(养料) to the soil. This adds to the richness of the prairie soil. Prairies have some of the richest soil in the United States. This cycle of growth and burning has been going on for thousands of years. Big bluestem is the plant that gives parts of the prairie the name "tallgrass prairie". Big bluestem has very deep roots, and its stems(茎) are often 2 metres tall. The American bison(野牛) or buffalo, is the country's largest land animal. Its home is on the prairies. In 1830, there were an estimated 30 million to 60 million bison in the United States. By 1889, Americans had made the bison population to fewer than 1,000 animals. Through great efforts, bison are being reintroduced to the prairies. They are also kept in zoos. The bison population has grown to several hundred thousand today. Humans have put the prairie ecosystem in danger. Through constant farming, building, fire prevention, and ignorance(not knowing) of how the prairie works, the United States has lost much of its natural prairie. Through education and other work , we can hope to save some of it.
  55. A prairie is a type of . A. plants B. animals C. grassland D. soil
  56. What is the meaning of "interdependent ecosystem." in the first line? A. All things in a prairie region depend on one another. B. Animals live on plants in a prairie region. C. Fire plays an important role in a prairie region. D. Soil has a close relationship with a prairie regi
 

相关内容

2011年北京门头沟初三一模英语试题答案

   北京市门头沟区 2011 初中毕业考试 英语试卷参考答案 听力理解(共 24 分) 一、听对话选图。 (共 4 分,每小题 1 分) 1. A 2. C 3. C 4. B 二、听对话或独白选择答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5. A 13. B 6. B 14. C 7. A 15. B 8. C 16. C 19.West 20.646578 9. B 10. C 11. C 12. B 三、听对话记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17.Three / 3 18. ...

2010-2011北京密云初三一模英语试题

   中考网 www.zhongkao.com 中国最大的教育门户网站 中考网 www.zhongkao.com 中考网 www.zhongkao.com 中国最大的教育门户网站 中考网 www.zhongkao.com 中考网 www.zhongkao.com 中国最大的教育门户网站 中考网 www.zhongkao.com 中考网 www.zhongkao.com 中国最大的教育门户网站 中考网 www.zhongkao.com 中考网 www.zhongkao.com 中国最大的教育门户网站 ...

2010年北京市崇文区高三一模英语试题及答案

   中小学生课外辅导专家 北京市崇文区 2009?2010 学年度第二学期统一练习(一) 英 语 试 题 2010.4 本试卷共 150 分.考试时长 120 分钟.考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回. 注意事项: 1.考生务必将答案答在答题卡上,在试卷上作答无效. 2.答题前考生务必先将答题卡上的姓名,准考证号用黑色字迹签字笔填写.用 2B 铅笔将准考证号对 应的信息涂黑. 3.答题卡上选择题必须使用 2B 铅笔作答,将选中项涂满涂黑,黑度以盖住框不字母为准,修改时用 橡皮擦除干净. 4.答 ...

西城区初三一模英语参考答案及评分标准

   一对一名师辅导 裴老师 59797828--8034 1 西城区初三一模英语参考答案及评分标准 2011.5 听力理解(共 24 分) 一.听对话选图。(共 4 分,每小题 1 分) 1.B 2.C 3.A 4.C 二.听对话选择答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5.A 6.C 7.B 8.B 9.A 10.A 11.C 12.C 13.B 14.A 15.B 16.C 三.听独自记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17. 7:30 18. Sunday(s) 19.Li ...

2009年海淀区初三一模英语试卷分析

   学习改变命运 2009 年海淀区初三一模英语试卷分析 年海淀区初三一模英语试卷 试卷分析 二、单选 19. would you like to go for a walk with ? sure. I’d love to. A:I B: me C: my D: my 答案:B 解析:考察代词宾格。 20 Li Lei often goes to school 7:30 in the morning. A: at B: for C: on D: of 答案:A 解析:考察介词在时间前面的用法 ...

2010年北京市海淀高三一模英语试题名师分析

   高考资源网(ks5u.com) 您身边的高考专家 2010 年北京市海淀高三一模英语试题名师分析 2010 年海淀区一模英语试卷,注定了是一份与 2010 年高考英语试卷十分相似的试卷.本 试卷由 40 名英语命题专家反复研究,共同出题,经历了 10 次修改.将对后面一个多月的 复习起重要的指导作用,一模成绩也应该为学生填报志愿提供重要依据. 本次一模考试题型与高考题型完全一致,阅读量也贴近高考.听力 Text5 较难,单选 31-35 题难度较大,完型填空学生平均错误率高,整体难度稍高于高 ...

2010-2011北京密云初三一模英语试题答案

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

崇文区2007-2008第一学年度初三年级统一练习(一模)(英语)

   崇文区 2007-2008 第一学年度初三年级统一练习 英 语 试 卷 第 I 卷 机读卷 70 分 听力 (共 18 分) 共 一、 听对话,选择与对话内容相符的图片,将代表图片的字母填写在相应序号后的括号内。每段 听对话,选择与对话内容相符的图片,将代表图片的字母填写在相应序号后的括号内。 在相应序号后的括号内 对话读两遍。 对话读两遍。 (共 6 分,每小题 1 分) 请看第一组的四幅图片。听三段对话,回答第 1 至第 3 小题。 A. . B. C. D. 1. ( A. ) 2. ...

2011西城初三一模英语

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

2011海淀一模英语试题及答案

   海淀区高三年级第二学期期中练习 英 语 参考答案及评分标准 第一部分:听力理解(共三节, 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 1. C 6. C 2. A 7. A 3. B 8. C 4. B 9. B 5. A 10. A 11. B 12. C 13. A 14. B 15. C 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,共 15 分) 第三节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) ★每小题超过一个词不计分 ...

热门内容

医院常用英语

   医院常用英语: 医院常用英语:服药 病人:早上好,大夫。 Patient: Good morning, doctor. 药剂师:早上好,女士。请问有什么需要我帮忙的吗? Chemist: Good morning, madam. What can I do for you? 病人:请按药方帮我抓药好吗? Patient: Can you fill the prescription for me? 药剂师:当然可以。请把你的药方给我看一下。 Chemist: Of course. Please ...

[中考英语试题]]2010年中考英语专题练习学习啊

   学英语简单吗?肯定会有许多学生说: 难死了 难死了”。 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了 。 为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个: 不得法 不得法。 为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英 语与汉语一样都是一种语言,为什么你说汉语会如此流利? 语与汉语一样都是一种语言,为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于 一个汉语环境中,如果你在伦敦呆上半年,保准说起英语来会非常流利。 一个汉语环境中,如果你在伦敦呆上半年,保准说起英语来 ...

6大学英语教案

   教案编号:NO.21 教案编号 课 题: Unit Six: Unconditional Love 教学时间: 教学时间 教学班级: 教学班级 授课类型:讲练结合 授课类型 教学目的及要求 教学目的及要求: 1. Vocabulary: new words、phrases and expressions of text A 2. Background information of The Vietnam War 教学重点: 教学重点 1.20 B-level words, (uncondit ...

很有可能会出现在六月份的关于世博会的英语作文哦 送给亲爱的亲们 嘻嘻,四六级必过,必过!!!

   很有可能会出现在六月份的关于世博会的英语作文哦 送给亲爱的亲们 嘻嘻,四六级必过,必过!!! The World Expo in 2010(2010年世博会) The World Expo in 2010 Shanghai will host the 2010 World Expo. The World Expo has a long history but it has never been held in Asia. So the 2010 World Expo is an h ...

PEP新教材四年级上册英语教学计划

   PEP 新教材四年级上册英语教学计划 一.教学目的 1、激发学生学习英语的兴趣,培养他们学习英语的积极态度,使他们初步建立学习英语的 自信心; 2、培养学生具有一定的语感和良好的语音、语调书写基础,以及良好的学习习惯; 3、使他们初步具备用英语进行简单日常交流的能力。 4、同时培养学生的观察、记忆、思维、想象和创造能力。 5、适当介绍中西方文化,培养学生的爱国主义精神,增强世界意志,为学生的进一步学习 奠定良好的基础。 二、教学内容与目标 1、能听懂、回说 12 组会话,并能进行简单的交流。 ...