2009 年全国各地中考英语试题分类汇编??数词 年全国各地中考英语试题分类汇编??

  1. About of the workers in the factory were born in the .(09 兰州) A. two-thirds, 1970 B. two-thirds, 1970s C. two-third,1970 D. two-third, 1970s 答案:B
  2. Do you know the boy is sitting next to Peter? Yes.He is Peter’s friend.They are celebrating his birthday.(09 深圳) A. who, ninth B. that, nineth C, /, nineth D. which, ninth 答案:A
  3. ?Zhanjiang is really a beautiful city, isn’t it? ?Yes, travelers like to come here for a visit. (09 湛江) A. thousands of B. thousand of C. thousand D. three thousands 答案:A
  4. The farmer keeps cows on his farm. (09 河南) A. hundred B. hundred of C. hundreds D. hundreds of 答案:D
  5. 一 Good news! Bill won medal in the long jump just now. 一 Really? That’s his one at our sports meeting.(09 哈尔滨) A.a:four B.an;fourth C.a;fourth
答案:C
  6. Enshi is becoming a tourist city. people come here during the holidays every year. (09 恩施) A. Thousand of 答案:B
  7. ?Have you seen the CCTV news on TV? ?Yes, children had a good festival on the Children’s Day.(09 黄冈) A. millions of; sixty B. ten million; sixty C. millions of; sixtieth D. ten millions; sixtieth 答案:C
  8. ? There is a wrong word in line . ? Where? ? In the line. (09 孝感) A. two; two
答案:B
B. Thousands of
C. Five thousands of
D. Five thousands
B. two; second
C. second; two
D. second; second

  9. .I hear your pen friend is visiting Lianyungang again. Is it the time for him? Yes, and he will come for a third time next spring.(09 连云港) A. first B. second C. third D. fourth 答案:B
  10. Today is my mother’s birthday. I will buy her a gift.(09 宿迁) A. fourteen B. fourteenth C. forty D. fortieth 答案:D
  11. It is reported that ( 09 泰 安 ) people in the world are suffering from the H1N1 flu.
A. several thousands of 答案:C
B. ten thousands
C. thousands of
D. thousands

  12. ? How was your day off yesterday?
? Perfect! It was birthday of my grandma’s.We had a big family celebration.(09 山西) A.eighty B. the eightieth C. eightieth
答案:B
  13. We don’t have enough nurses to look after the patients. At least are needed.(09 重庆) A. ten another nurses B. more ten nurses C. other ten nurses D. another ten nurses 答案:D
  14. There are sixty students in our class. And of us are boys. Wow! You have forty girls! (09 漳州) A. one fourth 答案:B
  15. of the students in our class money to the disabled people these days.(09 安顺) A. Two third, have raised C. Two three, have raised 答案:D
  16. visitors come to China every year. (09 安顺) A. Thousands of 答案:A
  17. “What time do you usually get up, John?” “I usually get up at .” (09 贵阳) A. half past six 答案:A
  18. of the money has been spent recycling the rubbish.(09 绥化) A. three fifths 答案:A
  19. The important sports festival, the Olympic Games, held every years.(09 咸宁) A. is, five 答案:C
  20. Which is the biggest number of the four? . (09 咸宁) A. Two-thirds 答案:A
  21. On the first day of October 2009, our great country will have its birthday. (09 咸宁) A. sixty 答案:C
  22. Father’s Day is on Sunday of June. (09 长沙) A. three 答案:C
  23. We are going to hold a big party to celebrate birthday of new China.(09 株洲) B. third C. the third B. sixties C. sixtieth D. the sixtieth B. A half C. A quarter D. One-third B. are, three C. is, four D. are, two B. third fifths C. three fifth B. half to six C. half after six B. Ten thousands C. Ten thousand of D. Thousand of B. Two thirds, has raised D. Two thirds, have raised B. one third C. two fifths D. two thirds
A. the sixtieth 答案:A
B. sixty
C. sixtieth

  24. Where does John live? He lives on floor but he doesn’t use a lift to go up and down.(09 朝阳) A. nine 答案:B
  25. Nowadays of business letters are written in English. (09 潍坊) A. two third 答案:B
  26. Autumn is season in a year. It is called “fall” in American English. (09 凉山州) A. three 答案:B B. the third C. a third B. two thirds C. two three D. second three B. the ninth C. ninth D. a ninth
 

相关内容

2009年中考英语真题分类汇编:副词、数词

   知识点 4:副词 : ( ) 1.(2009?广州) 广州) ( 广州 his sister, but his written work is very good. B. so good as D. more worse than The boy doesn't speak A. as well as C. more better than 答案】 【答案】 A ( ) 2.(2009?河北) ( 河北) 河北 She always does her homework than her br ...

09年中考英语真题分类汇编?宾语从句

   年全国各地中考英语试题分类汇编?? ??宾语从句 2009 年全国各地中考英语试题分类汇编??宾语从句 ( Class Name No. )1. Can you tell me ? She is in the computer lab.(09 北京) A. where Linda was B. where is Linda C. where was Linda D. where Linda is )2. Excuse me, could you tell me ? Sorry, sir. I ...

2009年中考英语真题分类汇编:代词

   中考网 www.zhongkao.com 2009 年全国各地中考英语试题分类汇编??代词 1. College students are old enough to teach.(09 安顺市) A. them B. their C. themselves D. they 2. David talked with a friend of on the internet for a long time yesterday. (09 安顺市) A. he B. his C. him D. hi ...

2009年中考英语真题分类汇编:代词

   2009 年全国各地中考英语试题分类汇编??代词 1. College students are old enough to teach.(09 安顺市) A. them B. their C. themselves D. they 答案:C 2. David talked with a friend of on the internet for a long time yesterday. (09 安顺市) A. he 答案:B B. his C. him D. himself 3. Do ...

2009年中考英语真题分类汇编4副词

   知识点 4:副词 : ( ) 1.(2009广州) 广州) ( 广州 his sister, but his written work is very good. B. so good as D. more worse than The boy doesn't speak A. as well as C. more better than 答案】 【答案】 A ( ) 2.(2009河北) ( 河北) 河北 She always does her homework than her brot ...

2009年中考英语真题分类汇编:连词、动词及动词词组、动词的时态

   知识点 8:连词 : ( ) 1.( .(2009?甘肃兰州) 甘肃兰州) .( 甘肃兰州 Tom Mary speaks good Chinese, so they can communicate with these Chinese students very well. A. Neither, nor B. Not only, but also C. Both, and D. Either, or 答案】 【答案】 B ( ) 2.(2009?甘肃兰州) 甘肃兰州) ( 甘肃兰州 Yo ...

2010中考英语真题分类汇编--情景交际

   2010 中考英语真题分类汇编--情景交际 ( )1. Could you tell me how to get to Xuzhou Railway station, please? (2010 三亚) . A. No, I couldn’t C. Thank you all the same ( B. Don’t ask me .(2010 三亚) D. Certainly. You can take the No. 1 bus. )2. How much meat do you want ...

2010中考英语真题分类汇编--句式结构

   为您服务教育网 http://www.wsbedu.com/ 2010 中考英语真题分类汇编--句式结构 ( )1. The spaceship will go around the earth in 2005 will be called Shenzhou Ⅶ. (2010 三亚) A. which ( B. who C. whom D. what )2.Shall we go to Monkey Island for a picnic tomorrow? (2010 三亚) If it ...

精较版 含详细解析 2010中考英语真题分类汇编--句式结构

   学科网(ZXXK.COM)-学海泛舟系列资料 上学科网,下精品资料! 2010 中考英语真题分类汇编--句式结构 ( )1. The spaceship will go around the earth in 2005 will be called Shenzhou Ⅶ. (2010 三亚) A. which ( B. who C. whom D. what )2.Shall we go to Monkey Island for a picnic tomorrow? (2010 三亚) If ...

2010年中考英语试题分类汇编一单项选择代词

   2010 年中考英语试题分类汇编一单项选择代词 2010 年中考英语试题考点二、代词 (2010?福建省晋江市,35,1) --Which do you prefer, tea or coffee? -- is OK.I don't care. A. Either B. Neither C. Both 【答案】A (2010?吉林省通化市,37,1)-Look ,that's Mike,your classmate. --Yes,Let's go and say hello to. A.hi ...

热门内容

英语文学欣赏 诗歌

   I’m Nobody ! who are you Nobody: unknown to the public; peace; do your own things. Somebody: ambitious; show off; Attracting everybody's attention; maybe unlearned, but magniloquence; Banish (驱逐 drive out) (make a lot of noise) (prime frog June tim ...

英语学习_提高英语阅读水平方法总结_必备

   弃我去者, 弃我去者,昨日之日不可留 乱我心者, 乱我心者,今日之日多烦忧 提高英语阅读水平方法总结 一、分析文章的结构规律 一般来说, 我们阅读文章的目的是为了获取信息。 文章体裁不同, 其结构特点就会各异。因此,我们获取信息的最有效方法之一就是去 学习和了解文章的结构, 以便更加准确、 快速地定位我们要找的信息。 大学英语四级考试中的阅读理解文章的体裁主要有三类:叙述 文、说明文和议论文。下面我们结合 2000 年 12 月份的大学英语四 级考试真题来具体说明如何利用文章的结构特点来达到 ...

把四级英语单词复制到你的大脑张杰(一种超级快速记忆法)

   abundant [a'bundant ] a.丰富的; 大量的 a-bund-ant bund 音 棒的 一只棒的蚂蚁有丰富的、大量的蛋白质 abuse [Y 'bju:z] 妄用;虐待,凌辱 vt./n.滥用, abandon [Y 'b?dY n] vt.丢 弃;放弃,抛弃 记忆方法: a(一个) bandon(笨蛋) 笨蛋当然会被女朋友丢弃 记忆方法: 一、a 爱 b 不 use 使用 爱不能滥用;爱是不能被虐待 二、ab??above超过 过量的用??滥用、虐待 academy [ ...

国际贸易英语词汇

   国际贸易词汇 国际贸易词汇 一体化 Integration 欧洲共同市场 der Euromarkt 欧洲经济共同体 Europaeische Wirtschaftgemeinschaft(EWG) 欧洲自由贸易 贸易联盟 Eurppaeische Freihandelsassoziation(EFTA) 贸易 贸易三角 Handel Dreieck 贸易 名义/有效关税 nomineller/effectiver Zoll 关税壁垒 Zollshranken 关税与贸易 贸易总协定 All ...

新概念英语第二册 (28)

   Lesson 28 No parking 禁止停车 First listen and then answer the question. 听录音,然后回答以下问题。 What is Jasper White's problem? Jasper White is one of those rare people who believes in ancient myths. he has just bought a new hou ...