【09 小升初】英语测试题及答案 三
一、语音(5 分) 选出划线部分读音与其他三个发音不同的选项
  1. A. whom B. who C. whose D. wrong
  2. A. spell B. dress C. secret D. desk
  3. A. birds B. flowers C. maps D. boys
  4. A. come B. brother C. mother D. go
  5. A. think B. father C. those D. that 二、词汇(20 分) A. 按要求写出单词的相应形式(10 分)
  1. come(反义词)
  2. desk (同义词)
  3. there (同音词)
  4. man(对应词)
  5. is(原形)
  6. knife(复数)
  7. right(反义词)
  8. China(形容词)
  9. bus (复数)
  10. children(单数) B. 用括号内单词的适当形式填空(10 分)
  1. (Lily) father is at home.
  2. Those (man) bikes are under the tree.
  3. Is this (he) pencil?
  4. The (map) on the wall are Chinese.
  5. (come) there, there’s a bird in the tree.
  6. Look at the three (box) on the desk.
  7. That’s (I)desk. This one is (you) desk.
  8. Those girls are (Japan).
  9. Excuse me, is the coat (Tom)? 三、选择题(15 分)
  1. Are these your books his books? A. or B. and C. with D. /
  2. ? on the desk? ?Yes, it is. A. What’s B. Where is C. Is Bill’s bag D. Are Tom’s pens
  3. These are our books. Please look after . A. their B. they C. it D. them
  4. Where the students?
A. am B. is C. are D. /
  5. “Hello! 34776855”“Hello! ” A. This is Tom. B. I’m Tom. C. Who are you? D. Are you Tom?
  6. Miss Li is a teacher, Meimei is student. A. his B. my C. her D. she
  7. are good friends. A. I B. Ann C. I and Ann D. Ann and I
  8. sister is an English teacheer. A. Jim and Kate B. Jim’s and Kate’s C. Jim’s and Kate D. Jim and Kate’s
  9. Do you know the name the girl? A. in B. on C. of D. at
  10. It’s a picture of family. A. Bob B. Bob’s C. Bobs’ D. Bobs
  11. ?Can you see my pen? ?, I can’t. A. Thanks B. You’re right C. Yes D. I’m sorry
  12. Please come and the map. A. look B. look after C. look for D. look at
  13. go and see Li Lei. A. Let we B. Let is C. Let’s D. Lets
  14. The woman the red coat is our teacher. A. on B. in C. under D. of
  15. The twins one desk and two chairs. A. are B. is C. have D. has 四、句子配对(8 分) 从第Ⅱ栏中找出第Ⅰ栏中的答语 Ⅰ Ⅱ ( )
  1. Is he Chinese or Japanese? A. They are Tom and Mike. ( )
  2. Who’s on duty today? B. Yes, it is. ( )
  3. Are those oranges? C. That is Mr Wang. ( )
  4. Can you see the bird? D. He is Japanese. ( )
  5. Is it a car? E. It’s on the desk. ( )
  6. Who are they? F. No, they aren’t. They are pears. ( )
  7. Who’s that? G. Yes, I can. ( )
  8. Where is the map? H. Lily is on duty today. 五、句型转换,每空一词(15 分)
  1. His ruler is in the box. (对划线部分提问) his ruler?
  2. She is Lucy and she is Lily. (改为选择疑问句) she Lucy Lily?
  3. Is he your friend? (改为复数)
your ?
  4. These are our apples. (改为单数) is .
  5. The boy is all right today (对划线部分提问) the boy today?
  6. They can see a bird in the tree. (对划线部分提问) see in the tree? 六、完成句子,每空一词(15 分)
  1. 他找不到他的包。 He his bag.
  2. 你能看见一个英国女孩吗? an English girl?
  3. 他们是英国人还是美国人? they or ?
  4. 那些苹果在树上。 Those apples the tree.
  5. 他是我的一位老朋友。 He is old friend .
  6. 我没有什么书。 I have books. 七、完成对话,每空一词(12 分) A: 1 me! B: Yes? A: 2 are the two girls? B: 3 4 Lucy and Lily. A: I think they 5 the same. B: Yes, you’re 6 , they’re 7 . A: 8 9 are they? B: Twelve. And I’m 10 , too. A: Are you in 11 12 class? B: No, we aren’t. A: Thank you very much. B: That’s all right. Goodbye! A: Bye!
  1.
  2. 4 ?
  5. ?

  3.
  6.

  7.
  8.
  9.
  10.
  11.
  12. 八、阅读理解(10 分) This is a picture of a family. The father’s name is Rex. He is forty -eight. The mother’s name is
Linda. She is forty-five. They have a son of fifteen and a daughter of sixteen. They are Ned and Rose. They are students in No. 1 Middle School. Linda is a teacher. Rex is a doctor.
  1. What picture is it? It’s a picture of a . A. father B. bedroom C. classroom D. family
  2. How old is the mother? A. Forty-five. B. Forty-six. C. Forty-seven. D. Forty-eight.
  3. What’s the father? He’s a . A. worker B. student C. doctor D. teacher
  4. How old is Rose? A. Fifteen. B. Sixteen. C. Seventeen. D. Eighteen.
  5. How many people are there in the family? A. Three. B. Four. C. Five. D. Six.
参考答案 一、
  1. D
  2. C
  3. C
  4. D
  5. A 二、 A.
  1. go
  2. table
  3. their
  4. woman
  5. be
  6. knives
  7. wrong
  8. Chinese
  9. buses
  10. child B.
  1. Lily’s
  2. men’s
  3. his
  4. maps
  5. Come
  6. boxes
  7. my, your
  8. Japanese
  9. Tom’s 三、
  1. A
  2. C
  3. D
  4. C
  5. A
  6. C
  7. D
  8. D
  9. C
  10. B
  11. D
  12. D
  13. C
  14. B
  15. C 四、
  1. D
  2. H
  3. F
  4. G
  5. B
  6. A
  7. C
  8. E 五、
  1. Where is
  2. Is, or
  3. Are they, friends
  4. This, my apple
  5. How is
  6. What can they 六、
  1. can’t find
  2. Can you see
  3. Are, English, American
  4. are on
  5. an, of mine
  6. don’t, any 七、 Excuse
  2. who
  3. They
  4. are
  5. look
  6. right
  7. twins
  8. How
  9. old
  10.twelve
  1.
  11. the
  12.same 八、
  1. D
  2. A
  3. C
  4. B
  5. B
 

相关内容

【09小升初】英语测试题及答案 一

   【09 小升初】英语测试题及答案 一 Ⅰ.词汇(5 分) 1.(Japan)come from Japan. 2.We teach (they)English. 3.My cousin (have)a new dictionary. 4.There are four (tomato)on the table. 5.My mother often(buy)some nice food on weekends. Ⅱ.选择填空(20 分) 1.I don’t like thrillers play ...

【09小升初】英语测试题及答案 三

   【09 小升初】英语测试题及答案 三 一、语音(5 分) 选出划线部分读音与其他三个发音不同的选项 1. A. whom B. who C. whose D. wrong 2. A. spell B. dress C. secret D. desk 3. A. birds B. flowers C. maps D. boys 4. A. come B. brother C. mother D. go 5. A. think B. father C. those D. that 二、词汇(20 ...

小升初英语测试题、答案6

   09 小升初英语测试题 6 满分 150 分)(120 分钟完卷) 第 I 卷 客观题部分(90 分) I. 听力测试 (30 分) 略 II. 单项选择 (20 分) 26. -What did you do last Friday? -Tim played soccer and I played piano. A. the, the B. the, / C. /, the D . a, the 27. - you go to the museum with your father yes ...

【09小升初】英语测试题及答案 九

   【09 小升初】英语测试题及答案 九 一、找出画线部分读音不同的单词,并把标号填入题前括号内。 分) (5 ( ) 1. A. banana B. cap C. glass D. father ( ) 2. A. happy B. any C. hurry D. yellow ( ) 3. A. much B. bus C. mug D. ruler ( ) 4. A. seat B. see C. the D. evening ( ) 5. A. pen B. great C. desk ...

【09小升初】英语测试题及答案 十

   【09 小升初】英语测试题及答案 十 一、判断每组单词中划线部分的读音是否一致,可√或“×” ()1. A. about ()2. A. early ()3. A. tree ()4. A. watch ()5. A. teacher ()6. A. bright B. now B. hear B. three B. after C. know C. bear C. train C. garden C. speak B. weather B. like C. night 二、填入所缺字母 1 ...

2011年实用英语口语水平测试题及答案

   http://www.514t.com 免费提供各种资格考试真题、模拟题、练习题、精选题及答案 2011 年实用英语口语水平测试题及答案 Directions: Read the following 100 sentences or dialogues carefully. Choose the best answer for each blank and mark A, B, C or D. 仔细阅读下列题目,并从 A,B,C,D 四个答案中选出正确的选项. 1. --Shall I ma ...

小升初英语测试题

   Ⅰ.词汇(5 分) 词汇( 1.(Japan)come from Japan. 2.We teach (they)English. 3.My cousin (have)a new dictionary. 4.There are four (tomato)on the table. 5.My mother often(buy)some nice food on weekends. Ⅱ.选择填空(20 分) 选择填空( 1.I don’t like thrillers playing baseb ...

小升初英语测试题、答案5

   小升初英语测试题、 09 小升初英语测试题、答案 5 测试时间 100 分钟 测试分值 120 分 一、听力(15’ ) A.听对话及问题选择答案(5’ ) ( )1. A. noodles B. rice and noodles C. rice and meat D. meat and noodles ( )2.A. A dog B. A cat C. A horse D. A fish ( )3.A. By bus B. By car C. By bike D. On foot ( )4 ...

小升初英语测试题、答案2

   小升初英语测试题、 09 小升初英语测试题、答案 2 一、语音。 A.找出划线部分发音不同的词,把序号填在括号里: ( )1.A.two B.ruler C.broom D.goodbye ( )2.A.hat B.black C.game D.cat ( )3.A.jeep B.orange C.age D.bag ( )4.A.team B.head C.see D.please ( )5.A.have B.cake C.grade D.today ( )6.A.put B.duty C ...

学而思小升初英语测试卷

   [键入文字] 年寒假同步班入学测试试 学而思 2009 年寒假同步班入学测试试卷 初一英语 初一英语 测试时间: 测试时间:40 分钟 满分: 满分:100 分 姓名: 姓名: 小题, 一,单项选择(共 20 小题,每小题 3 分,总分 60 分) 单项选择( 1. Miss Li is English teacher .She likes . A. our; we B. our; us C. us; our D. us; us 2. Where is the concert? -- It ...

热门内容

牛津高中英语5模块内容列表pdf格式

   Unit 1 Getting along with others (p. 1) Welcome to the unit (p.1) Reading The way we were Two diary entries (p. 2) Reading strategy: reading to understand emotion (p. 3) Word power Adjectives to describe personality (p. 6) Grammar and usage To-infi ...

中考英语??一轮归纳复习-语法突破(2)学习啊

   学英语简单吗?肯定会有许多学生说: 难死了 难死了”。 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了 。 为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个: 不得法 不得法。 为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英 语与汉语一样都是一种语言,为什么你说汉语会如此流利? 语与汉语一样都是一种语言,为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于 一个汉语环境中,如果你在伦敦呆上半年,保准说起英语来会非常流利。 一个汉语环境中,如果你在伦敦呆上半年,保准说起英语来 ...

英语口语话题

   药大英语期中口语话题 辛苦的作业呀 2009-11-07 18:01:14 阅读 10 评论 0 字号:大中小 订阅 1.your opinion on some students’skipping the courses. Q: In colleges and universities, the phenomenon of students skipping classes is not unusual. There are often some students who skip tho ...

四级英语翻译

   四级英语翻译 英译中 翻译界长期信奉的原则是“信”、“达”、“雅”三原则,但在四级考试中,对汉语没有很 高的要求, 所以我们只要做到“信”和“达”就可以了。 当然, 要做到这两点的根本是理解。 1.理解第一原则 很多的“名师”很重视英译汉的技巧, 以至于很多考生过分侧重对翻译技巧的训练, 而 忽略了翻译实际上是英文理解和英汉转换两个方面完美结合的过程。 而从以往四级英语考试 的翻译试题来看,往往要求翻译的句子正是阅读短文中的难句、长句,评分的原则也是“对 译文的要求是‘正确’和‘表达清楚’, ...

英语作文

   1 保护环境 (2)低碳(low carbon)是最近很热点的话题,请你根据下面要点写一篇有关低碳的讲演稿。1.在学 校提倡无车日。2.尽量不用塑料袋。3.节约纸张。4.自己的一个日常生活中节约资源的行为。 Presently, low carbon life is talked about in every corner of our country. Low carbon life means low energy and no waste. What can we students d ...