泰州市初中毕业,升学统一考试英语试题 (考试时间:100 分钟 满分:140 分) 第二部分 题号 得分 复核人 请注意:
  1.本试卷分选择题和非选择题两个部分.
  2.考生答卷前,必须将自己的姓名,考试号,座位号用黑色或蓝色钢笔或圆珠笔 填写在试卷和答题卡的相应位置.再用 2B 铅笔将考试号,科目代号填涂在答题卡上相应的 小框内. 第一部分 选择题(共 90 分) 请注意:考生必须将所选答案的字母标号用 2B 铅笔填涂在答题卡相应的题号内,答在试卷 上无效. 一,听力 答题时,先将答案划在试卷上,录音内容结束后,将试卷上的答案转涂到答题 卡上,否则不计分.(20 分) A)听对话,从所给选项中选出最佳答案回答问题,每段对话听两遍. 听下面 5 段对话,回答第 1?5 题.
  1.When is Jack'S birthday? A.December
  24. B.December
  25. C.December
  26.
  2.Who enjoyed the film according to the dialogue7 A.The man. B.The woman. C.The woman's sister.
  3.Where does the dialogue probably take place? A.At the man's house. B.In the kitchen. C.At a restaurant
  4.What are they talking about? A.A new dress. B.A beautiful woman C.A husband.
  5.What sports does the woman like in summer? C.Skiing. A.Swimming. B.Playing tennis. 听下面一段对话,回答第 6?7 题.
  6.Where will they go first? A.Sun Park. B.Bird Island. C.The town
  7.What will they do on the island? A.Plant trees. B.See some birds. C.Pick some flowers. 听下面一段对话,回答第 8?9 题.
  8.How did the woman feel this morning? A.She felt as bad as last night. B.She felt better than last night. C.She felt worse than last night.
  9.What is the woman'S temperature? A.It iS a little high. B.It iS all right. C.It iS a 1ittle low. 听下面一段对话,回答第 10?12 题.
  10.What iS the problem with the woman? A.She doesn't know what kind of shoes to buy 五 六 七 八 九 合计
B.She doesn't know what colour to choose. C.She can't decide what size shoes to buy. 1l.HOW do you like the man? A.He is careless. B.He is helpful. C.He is clever.
  12.How much are the shoes? A.8 yuan. B.18 yuan. C.80 yuan. 听下面一段对话,回答第 13?15 题.
  13.Who is going to Australia? A.The man. B.The woman. C.Maggie.
  14.Why wouldn't the woman like to live in Australia7 A.Because she will miss her family. B.Because she doesn't like the D1ace C.Because she has no friends there.
  15.What will the man worry about if he moves to Australia? A.His friends. B.The language. C.His familv. B)听短文,从所给选项中选出最佳答案.听两遍.
  16.The speaker got up at in the morning. A.5:00 B.6:00 C.7:00 .
  17.Early every morning the speaker had to A.go to school B.feed the chickens C.go to church
  18.The speaker and his sister did not go to school by bus because . A.there was no bus there B.their family was poor C.their parents thought walking was good for them .
  19.On Sundays the speaker used to A.play in the street B.stay at home all day C.go to church three times
  20.The speaker thinks A.the streets are safer now B.children are happier now C.children were happier in the past 二,单项选择从下列每题所给的选项中,选择一个最佳答案.(15 分)
  21.??I'm sorry I'm late,because the traffic is bad. ?? C ,but tomorrow,please be on time. A.It'S a pleasure B.Yon're welcome C.It doesn't matter D.That's right
  22.It rained heavily this morning,but B of my classmates were away from school. A.neither B.none C.all D.both
  23.??An earthquake hit Indonesia(印尼) yesterday. ?? D terrible news! A.HOW a B.What a C.How D.What
  24.??Where'S Sam? ??H e B for France. A.had left B.has left C.1eft D.will leave
  25.Please be quiet.We are not allowed A much noise in the reading room. A.to make B.make C.making D.to making
  26.Let'S stop A .I know a good restaurant near here. A.to have a meal B.to have a rest C.having a rest D.having a meal
  27.??Never touch my computer while I'm away.?? C . A.I shouldn't B.I mustn't C.I won't D. I don't
  28.??What about the pen you bought yesterday?
??It D well.I like it very much. A.was written B.is written C.wrote D.writes
  29. ?一 Dad,look at the building.It is on fire. ?一 Call 119 C mobile phone right now. A.in B.by C.on D.with
  30. B people in the world are sending and receiving e?mails every day. A.Million of B.Many millions of C.Several million of D.Several millions D .
  31.??Thank God.It's Friday again.A nice weekend.?一 A. Me too B.Yes,I'll be free then C.That's all right D.The same to you
  32.Usually,Betty B in colourful T?shirts in summer. A.wears B.is dressed C.is wearing D.dresses the word in the dictionary,and you'll get the meaning by yourselves.
  33. B A.Look at B.Look up C.Look for D.Look over
  34.??Don't you think Hong Zhanhui is the boy who moves China? ?? A .We must 1earn from him. A.Yes,I do B.No,I don't C.Yes,I hope so D.No,I'm not sure to go to Hainan by air?
  35.??Could you tell me D ??Just a minute,please.I have to check my computer. A.how much does it cost B.how much did it cost C.how much it cost D.how much it costs He'11 stay there for a month. sorry 1 was.I . . 三,完形填空 阅读短文,从每题所给选项中选出可以填入空白处的最佳选项.(15 分) When 1 was 18, morning, father told me to drive one my him into a town, about 18 miles away. had just learned I to drive, I 36 so with pleasure. First we came to the town.Then I took the car to a nearby garage(汽车 修理厂)to have it 37 and promised (答应)to pick Dad up at 4 P.m. .Because I had a few 38 to spend,I decided to go to the 39 .However.I became so interested in the films that I forgot the 40 .When the last film finished,it was 6 o'clock. I was afraid Dad would be 41 and never let me drive again,so I drove back 42 to meet Dad and made an excuse for my being late.I'11 never forget the 43 he gave me "I'm disappointed(失望的)that you feel you 44 lie(说谎)to me,Jack.I'm angry, not with you but with myself.I have failed 45 I've brought up(抚养)a son who can not even 4 6 the truth to his own father.I'm going to 47 home now and think seriously about where I have gone wrong all these years." Dad began walking along the road.I begged 48 ,telling him how drove 49 him for 18 miles,at a speed of 5 miles an hour.It was the most 50 lesson.I have never 1ied to him ever since.
  36.A.said B.agreed C.answered D.replied
  37.A.repaired B.stopped C.produced D.locked

  38.A.weeks B.days C.hours D.minutes
  39.A.restaurant B.supermarket C.cinema D.bookshop
  40.A.time B.car C.garage D.place
  41.A.glad B.angry C.kind D.polite
  42.A.slowly B.quietly C.easily D.quickly
  43.A.the laugh B.the cry C.the look D.the smile
  44.A.will B.have to C.would D.used to
  45.A.though B.if C.because D.when
  46.A.talk B.speak C.say D.tell
  47.A.drive B.walk C.run D.ride
  48.A.by the way B.all the way C.in the same way D.in a different way
  49.A.behind B.before C.with D.in front of
  50.A.difficult B.interesting C.forgetful D.successful 四,阅读理解 阅读下列短文,根据短文内容选择最佳答案.(40 分) (A) In Singapore,many middle school students spend a lot of their time on their studies. Good education is often regarded as a ticket to Success in their future.So,many of these students try their best to get a good mark in their examinations.They have a lot of homework every day and exams are a big headache.Sometimes,some of them are even made to go to remedial(补习 的)classes after sch0
  01. Schools run programmes outside school hours.The students can take part in sports and games, music and dance, hiking and rock?climbing, They are also very active in community etc. service(社区服务). In their spare time, most students like to listen to pop music. Hollywood blockbusters(大片), Hong Kong and Singapore movies are very popular among them.They understand IT very well.Some of them also spend their free time surfing the Internet,e?mailing their friends, playing computer and video games. They sometimes go to cafes,fast?food restaurants,shopping centres and big bookstores. So,it looks like life as a middle school student in Singapore is not easy but it is rich and colorful.
  51.Many students want to get good education to be??in the future. A.popular B.suecessful C.comfortable D.generous
  52. go to remedial classes after school in Singapore A.A11 of the students B.Few of the students C.N0t all the students D.Most of the students outside school hours.
  53.In the school,the students can't A.have sports B.dance C.go hiking D.go to a restaurant
  54.According to the passage,most students in Singapore like . A.Hollywood blockbusters B.writing to their friends C.talking to their friends D.having exams
  55.The meaning of the underlined sentence in the passage is . A.the middle sch001 students'lire in Singapore is easy B.the middle school students'life in Singapore is amazing C.the middle school students'life in Singapore is boring
D.the middle school students'lire in Singapore is hard,but it's interesting (B) STUDY BOOKS Learning How to Learn$
  24.99 . Children who read this book show great interest in sttMy.Many pictures will help understand it easily and quickly. Basic Study Manual$
  38.50 . Rcad this book and learn: What the three barriers(障碍)to study are and what to do about them What to do if you are fed up with a subject Children read it to improve the ability(能力)to study. How to Use a Dictionary Picture Book for Children$
  35.00 . Read this book and learn: How to find words in a dictionary What the different marks in a dictionary mean How to use a dictionary to pronounce(发音)words correctly Buy this book and help children unlock their education.What's more,you'11 j ust pay 50%for it before July 1,2006
  56.According to the ads,these three books are for A.men B.parents C.children D.women
  57.Many pictures in the book"Learning How to Learn"can . A.make the book beautiful B.make the children draw beautifully C.make the book sell well D.make the children understand the book easily
  58." "can tell you the meaning of the different marks in a dictionary. A.Learning How to Learn B.Study Skills for Lire C.Basic Study Manual D.How to Use a Dictionary Picture Book for Children
  59.If you buy the three books on June 18,2006,you will have to pay for them. A.$
  98.49 l{.$
  49.25 C.$
  80.99 D.$
  79.24
  60.The purpose(目的)of the passage is to . A.sell the three books to children B.help children learn English C.help the children learn about nature D.use a dictionary to pronounce correctly (C) On a Friday night, poor young violinist was playing his violin at the entrance of the subway a station.The music was so great that people slowed down to listen and put some money into his hat. The next day, violinist came to the entrance again. put down his hat as usual. Beside the He the hat was a piece of paper with some words on it.It said,"A George Sang has put an important thing into my hat by mistake.Welcome to claim(认领)it."Soon the people were all attracted by the words and wondered what it could be. After a while a man rushed through the crowd, took the violinist's shoulders and said, knew you would certainly come here. "I "The violinist asked, "Did you lose something?""Lottery(彩票)."The violinist took out a lottery ticket with Sang's name on
it.Sang took it and danced happily. Sang was an office worker. bought the lottery and won a prize of$500, He 0
  00. when he But gave$50 to the violinist for his wonderful music,the lottery ticket was thrown in, tOO.The violinist was a college student.That morning,he was going to fly to Vienna for high education.However,when he found the ticket,he cancelled the flight and returned to the entrance. Later someone asked the violinist why he didn't take the lottery ticket to pay the tuition fee(学 费). said"Although I don't have much money, live happily. I lose honestv(诚实), won't He I If I be happy forever."
  61.The young man played the violin for at the entrance. A.pleasure B.money C.10ve D.friends into the violinist's hat on a Friday night.
  62.George Sang put A.money B.10ttery C.money and lottery D.nothing
  63.George Sang was very to see the young violinist the next day. A.worried B.sorry C.sad D.happy
  64.The underlined word"cancelled"means . A.取消 B.延误 C.预定 D.结束
  65.What's the best title(标题)for this passage? A.The meaning of honesty B.An office worker and a lotterv ticket C.The importance of being honest D.A violinist and an office worker (D) On October 12,2005,China launched its second manned spaceship,Shenzhou VI,send? mg two spacemen into space.It was the second time that our country had sent up manned spaceship after Shenzhou V. China has become the third country to send people to space after Russia and the USA. Shenzhou VI lifted off on a Long March 2F rocket from Jiuquan,Gansu Province.Two spacemen Fei Junlong and Nie Haisheng traveled around the earth 80 times in 115 hours and thirty?two minutes and landed safely in the Inner Mongolian grasslands on October 17,20
  05. The spaceship has three modules(飞船舱):the orbital module where scientific experiments(实 验)like testing space foods and drinks are done;the re?entry capsule where the spacemen spent most of their time. and the service module,which has fuel(燃料),air and other technical equipment(技术设备)in it. Unlike Yang Liwei's space trip two years ago,Fei and Nie went up and down between the modules for sci?entific experiments. For the first time,they took off their space suits
 

相关内容

04-09英语中考完成句子

   04-09 中考完成句子大盘点 中考完成句子考点 完成句子考点: 一、04-09 中考完成句子考点: 1. It’s time to/for…. (3) 2. had better do… (2) 3. What/How about…? (2) 4. Why not do…? (2) 5. Let sb. do …. (2) 6. be late for (1) 7. too…to… (2) 8. It’s good for…(1) 9. There is something wrong w ...

09年英语中考题及答案

   『激活中考』教学网[www.jhzk.net] 做出我们的精彩 2009 年北京市高级中等学校招生考试 听对话, 一, 听对话,从下面各题所给的 A,B,C 三幅图片中选择与对话内容相符 , , 的图片.每段对话读两遍. (共 的图片.每段对话读两遍. 共 4 分,每小题 1 分) ( 二,听对话或独白,根据对话或独白的内容,从下面各题所给的 A,B,C 三个 听对话或独白,根据对话或独白的内容, , , 选项中选择最佳答案 每段对话或独白读两遍. 选择最佳答案. (共 选项中选择最佳答案. ...

2009黄冈英语中考题

   考试吧(Exam8.com)-第一个极力推崇人性化服务的专业考试培训网站! -第一个极力推崇人性化服务的专业考试培训网站! 考试吧 提供历年试题,模拟试题,模拟盘,教程,专业课试题下载,考试培训等。每日更新!!! 声明:本资料由 考试吧(Exam8.com) 收集整理,转载请注明出自 http://www.exam8.com 服务:面向较高学历人群,提供计算机类,外语类,学历类,资格类,会计类,工程类,医 学类等七大类考试的全套考试信息服务及考前培训. 黄冈市 2009 年初中毕业生升学考试 ...

2009英语成都中考题

   成都市二 00 九年高中阶段教育学校统一招生考试试卷 (含成都市初三毕业会考) 含成都市初三毕业会考) 英语中考题 A 卷(共 100 分)A 卷Ⅰ(选择题 90 分) 第二部分 基础知识运用(共 35 小题,计 35 分) 五,选择填空(共 20 小题,每小题 1 分,计 20 分) A)从各题的 A,B,C 三个选项中,选出和划线部分意思相同或相近,并能替 换划线部分的选项. (共 5 小题,每小题 1 分,计 5 分) 26. If you are free at the moment ...

中考考英语

   收藏 转载到 QQ 空间 求新目标初中英语重点句子 100 [ 标签:英语,求新 目标,句子 ] 比如条件状语从句 if you ....,you‘ll.... 还有 while....,the boy ..... 还有间接引语这些 越多越好,有分析加分 匿名 回答:3 人气:8 解决时间:2009-09-11 13:31 满意答案 自己去翻书翻报纸,这更好 完善答案 "晓_瓦 回答采纳率:75.0% 2009-09-11 13:21 0次 相关内容 求新初中数学那里买 19 个回 ...

英语中考题

   快乐学习,尽在中小学教育网 学大慈溪校区英语中考题 1. ? May I play computer games, Mum? ? No. Youfinish your homework first. A. 2. A. C. 3. A. C 4. A. 5. A. 6. A. 7. will B. can C. would D. must Usually people in Japan and Koreawhen they meet for the first time. are suppos ...

英语中考复习技巧

   英语讲座 主题:中考英语备考战略与应试技巧 培养应试技巧与素质教育并不矛盾。只要有考试存在,就会有应试。培养应试技巧能使同学们发挥得更好,考出更 佳的成绩。本次讲座内容既针对即将迎接中考的初三同学,也为七年级和初二同学在英语应试提供借鉴。 下面我就英语考试中不同题型来谈谈相应的解题技巧: 听力训练:勤练+技巧 中考英语听力既考查学生听的能力,又考查其阅读、理解、逻辑判断及心理素质。这就要求考生除注意平时的 积累及知识储备之外,还应注意对知识进行提炼、升华,形成自己的一套完整的知识体系,提高知 ...

1.沈阳英语中考题

   SHENYANG.NEWORIENTAL.ORG 沈阳新东方英语教研组 历年中 历年中考真题汇编 沈阳卷 沈阳新东方中学英语教研组整理 2010 版 第 1 页 共 90 页 沈 阳 新 东 方 中 学 英 语 教 研 组 沈阳新东方英语教研组 目 录 2009 年沈阳市中等学校招生统一考试 .......................................................................................... 3 参考答案.... ...

初中英语中考考点

   初中英语中考考点 初一上册 考点扫描】 【考点扫描】 中考考点在本单元主要集中在: 中考考点在本单元主要集中在: 1. 动词 be 的用法; 的用法; 2. 人称代词和物主代词的用法; 人称代词和物主代词的用法 的用法; 名词的单复数和所有格的用法 的用法; 3. 名词的单复数和所有格的用法; 4. 冠词的基本用法; 冠词的基本用法 的基本用法; 5. There be 句型的用法。某地有某物 句型的用法 的用法。 6. 本单元学过的词汇、短语和句型; 本单元学过的词汇、短语和句型; 7. ...

2008英语中考

   2008-2009 学年度第一学期期中英语试卷 班级 姓名 成绩 根据首字母提示以及句意完成句子。 一、 根据首字母提示以及句意完成句子。10% 1.We hope Liu Xiang will go for more mfor China in the future . t2.I think Confuciusis is a great tl3.This is the greatest book in Chinese lthe t4.What is the t-of this book ? ...

热门内容

PEP小学英语Unit6+At+a+farm第一课时说课稿

   第一课时说课稿 Unit6 At a farm 第一课时说课稿 南昌市文教路小学 耿悦红 一、说教材 1、教材的地位及作用 六个单词。 本课主要学习 sheep. lamb. goat . cow. horse. hen 六个单词。 感知句子 What are are… How many…? 让学生能用英语询问名称和数量。为下两个课时打下了 many… 让学生能用英语询问名称和数量。 they? They are… 基础。 基础。 2、教学目标 知识目标: 及其复数用法。 (1) 知识目标: ...

新视野大学英语听说第二版第三册答案

   新视野大学英语(第二版) 新视野大学英语(第二版)第三册听说答案 Unit 1 Warming up 1. F 2.NG 3.T Listening Short conversations 1. C 10.B Long conversation 1.A Passage 1.B 2.A 3.C 4.C 5.C 2.C 3.B 4.B 5.D 2.D 3.A 4.D 5.B 6.A 7.D 8.C 9.A Radio program 1. a journalism degree 2. prett ...

大学英语四级高频词汇【最新】

   学英语,练听力,上听力课堂! 学英语,练听力,上听力课堂!到能飞英语 www.langfly.com 一、名词词组和固定搭配 1.介词+名词 by accident 偶然 on account of 因为,由于,为了……的缘故 in addition to 另外,加之 in addition 除…之外(还) in the air 流传中 on (the/an) average 按平均值,通常 on the basis of 根据,在…的基础上 at best 充其量,至多 for the b ...

英语学习

   精听到底怎么听!??我的听力总结: 精听到底怎么听!??我的听力总结:从精听谈英语学习 我的听力总结 标签: 英语学习 听力 2010-04-23 13:32 想来我在普特驻站也有些时日了,总是想自己的听力有没有提高? 我觉得只有通过精听,你才能真正飞跃,不过,既然生财有道,提高听 力亦有道!总是提醒自己不可贪心,一日 1~2 篇听写就足够了,一天听 个五六七八篇的人那是在走“旁门左道”啦~下面我会告诉你为什么~ 首先精听有三大前提,就是你必须同时兼顾的问题: 1. 发音(不是说音标念对了 ...

面试英语

   ???????????????? 01. 面试篇?开场白 开场白 BRIEF INTRODUCTION 简介开场白(prolusion)有可能决定整 个面试的基调。所谓“前三分钟定终身”,即你给面试考官的第一印象,从言谈举止到穿着打 扮将直接影响到你被录取的机会。要彬彬有礼,但不要显得过分殷勤;要大方得体,不要拘 谨或过分谦让。还有,应试者需要注意的是,虽然对方为了缓和紧张气氛会问几个轻松的问 题,但回答问题时一定要有礼貌,答案要抓住重点,和面试无关的话不要说,尽量考虑对方 最想知道什么。 ...