09 中考英语真题分类汇编 中考英语真题分类汇编??动词和动词时态 动词和动词时态

  1. The population of the world still now. (09 兰州市) A.has; grown 答案:B
  2. Why notyour teacher for help when you can’t finish it by yourself? (09 兰州市) A.ask,write 答案:C
  3. Good evening. I to see Miss Mary. Oh, good evening. I’m sorry, but she is not in. (09 兰州市) A.have come 答案:A
  4. This type of MP4 is my favorite, but I can’t it. (09 兰州市) A.spend 答案:D
  5. The boys arrived late at the cinema, and A. caught 答案:B
  6. As we know, some people are good at A. lending 答案:C
  7. ?Why couldn't you the correct spelling of the word? ?Err. . . I hadn't got a Chinese-English dictionary at hand. (09 广州市) A. look for 答案:C
  8. A mobile phone of this type costs too much. You’d better .(09 杭州市) A. wait B. waiting C. waited D. to wait 答案:A
  9. Why not come over? My family 答案:B
  10. The teacher asked a story about a trip to the moon(09 杭州市). A. get up B. turn up C. clean up D. make up 答案:D
  11. Nick a job in a bank, he didn’t take it. (09 杭州市) A. is offered B. offered C. was offered D. has offered 答案:C
  12. Did you give Tom a phone call? Yes, I did. But nobody .(09 河南省) A. answer 答案:B
  13. Shall we stay at home watching TV tonight? (09 河南省) No, I’d like and see a movie. A. to go B. go C. went D. going B. answered C. will answer D. had answered seeing you again. (09 杭州市) B. look down C. look up D. look at B. keeping but bad at giving back. (09 广州市) D. using B. missed C. got the start of the film. (09 广州市) D. lost B.cost C.pay D.afford B.come C.came D.had come B.to ask,writing C.ask,writing D.asking,write B.is; growing C.will; grow D.is; grown
C. borrowing
A. enjoyed B. would enjoy C. will enjoy D. have enjoyed
答案:A
  14. ?I’m very tired these days because of studying for physics. ?Why not muisc. It can make you .(09 黄冈市) A. listen to; relaxing C. listening to; relax 答案:B
  15. ?Hello, Mike. Long time no see. Where are you? ?Oh, not only my parent but also I Wuhan for a month. (09 黄冈市) A. have gone to B. have been to 答案:D
  16. --Were you at home at 7 o' clock last night?--Yes, I A. took C. was taken 答案:B
  17. --Look at the sun ! It' s too hot today.--Yes. Why not A. take off C. take out 答案:A
  18. My roommate often asks me her to play chess. (09 山西省) A. teach 答案:C
  19. A large number of engineers to Afriac by our government to help the people there every year. (09 山西省) A. have sent 答案:C
  20.She oftennew words in the dictionary.It’s a good habit. (09 陕西省) A.looks after 答案:C
  21.I will call you as soon as I the ticket to the football match. (09 陕西省) A.will get 答案:B
  22. ?Is Mr. Green at home ? ?No , he Shanghai .(09 黔东南州) A. has been to B. has gone to C. is going to
  23. ?It’s cold today. You’d better your sweater. ?OK. I will. (09 黔东南州) A. put on B. turn on C. get on 答案:A
  24. ?Hurry up! We for you at the gate. ?I’m sorry .I’m coming soon. (09 黔东南州) A. waits B. waited C. are waiting 答案:C
  25. ?You are late. The meeting for about ten minutes. ?I’m sorry. The traffic is heavy. (09 黔东南州) B.get C.got D.am getting B.1ooks down C.looks up D.1ooks out B. will send C. are sent B. teaching C. to teach B. take away D. take up your coat? (09 宁波市) B. was taking D. am taking a shower at that time. (09 宁波市) C. has been in D. have been in B. to listen to; to relax D. listen to; relax
A. has begun 答案:C
B. began C. has been on

  26. You cross the road when the traffic lights are red. It’s dangerous. (09 黔东南州) A. needn’t B. may not C. mustn’t 答案:C
  27. My bag is old. Let’s go to that shop a new one. (09 黔东南州) A. to buy B. buy C. buying 答案:A
  28. There many students in the library after school every day.(09 北京) A. has 答案:D
  29. Mr. Green to the manager now. You’d better call him later. (09 北京) A. talk 答案:C
  30. ? you swim? ?Yes, but I’m not a good swimmer. (09 北京) A. Can 答案:A
  31. They her to the party, so she was very happy. (09 北京) A. invite 答案:B
  31. If I find his phone number, I you. (09 北京) A. tell 答案:C
  32. She as an animal trainer since 20
  03. (09 北京) A. has worked 答案:A
  33. The sick boy to hospital by the police yesterday. (09 北京) A. is taken 答案:B
  34. The teacher asked Ben a difficult question in class. (09 北京) A. answer 答案:C
  35. Must I my camera, Lily? No, you . Don’t worry. I’ll take one myself.(09 福州) A. to take; mustn’t 答案:B
  36. Sam, do you know if Alice to my party next week? I think she will come if she free. (09 福州) A. comes; is 答案:C
  37. Why are you in such a hurry, Mike? There an NBA basketball game in ten minutes. (09 福州) A. will have 答案:B B. will be C. is going to have D. are going to be B. comes; will be C. will come; is D. will come; will be B. take; needn’t C. to bring; needn’t D. bring; mustn’t B. answering C. to answer D. answered B. was taken C. takes D. took B. works C. will work D. worked B. told C. will tell D. have told B. invited C. will invite D. are inviting B. May C. Need D. Must B. talked C. is talking D. was talking B. have C. is D. are

  38. Since June 1st last year, all the supermarkets have free plastic bags.(09 福州) A. to stop to provide 答案:B
  39. Jack, I haven’t seen your brother for a long time. He Shanghai on business for two months.(09 福州) A. went to 答案:C
  40. Which would you like ,tea or coffee? EitherOK,but I prefer coffeemilk.(09 深圳) A.is,has 答案:C
  41. late for school again,Tim! Sorry, I promise that I.(09 深圳) A.Don’t,won’t 答案:B
  42. Dad.why should I stopcomputer games? For your health, my boy,I’m afraid you.(09 深圳) A.to play, must 答案:B
  43.I phoned you at six last night , butanswered. I a walk in the park at that time. (09 深圳) A.no one,was having C.nobody,had 答案:A
  44.Could you tell me? He is wanted by the head teacher. (09 深圳) Sorry, I’ve no idea.But hehere just now. A. where Tim was, was C. where Tim is,was 答案:C
  45.It’s raining, Daisy.Pleasean umbrella with you. Thanks. I’ll return it to you when Inext week. (09 深圳) A.take, come 答案:A
  46. How about in the river with us? ?Sorry I can’t.My parents often tell methat. (09 深圳) A.swim, don’t do 答案:D
  47.?David, turn off the TVno one is watching it. ?But itoff already!The music is from the radio. (09 深圳) A.so that , has been turned C.if.has been turned 答案:C
  48. ?He is a doctor and his brother is a doctor, too. (09 湛江) ?You mean both he and his brother doctors, right? B.when.has turned D.because, has turned B. swim, to do C.swimming, not do D.swimming, not to do B.take, will come C. bring,come D.bring, will come B.where is Tim,was D.where Tim is,is B.anyone,was having D.somebody,had B. playing, have to C.to play, can D. playing, may B.Don't be,won’t C. Don’t be,don't D.Don’t, will B. are,with C. is,with D.are,has B. has gone to C. has been in D. has been to B. to stop providing C. stopped to provide D. stopped providing
A. is 答案:C
B. be
C. are
D. was

  49. ?Please remember the light when you leave the room. ?OK, I will. (09 湛江) A. to turn off 答案:A
  50. ?What were you doing at this time yesterday? ?I basketball with my friends. (09 湛江) A. was playing 答案:A
  51. 一 It’s not just the government’s duty to protect the. 一 I agree.My grandpa oftenup garbage for recycling and takes good care of animals and plants.He is a good example to US.(09 哈尔滨) A.environment;picked 答案:C
  52. Boys and girls,up your hands if you want to take part in the summer camp (夏令营). (09 哈尔滨) A.putting 答案:C
  53. 一 What are you doing now? ? I’m writing to my cousin.He moved to America two weeks ago.He must be receiving my e-mail.(09 哈尔滨) A.1istening to 答案:B
  54. Alice, please be quiet! The others hear clearly.(09 齐齐哈尔) A. can’t 答案:A
  55. ?Tree Planting Day is coming. Do you plant trees in spring? ?Yes, many trees in our city every year. (09 齐齐哈尔) A. are planting 答案:B
  56. He listen to pop music, but now he dancing. (09 齐齐哈尔) A. is used to; used to 答案:B
  57. ?Would you mind my here? ?Sorry, you’d better not. (09 齐齐哈尔) A. smoke 答案:C
  58. I’m waiting for my sister. I won’t go to see my uncle until .(09 齐齐哈尔) A. she comes 答案:A
  59. ?Are you going to have a sports meeting tomorrow? ?Yes, but I’ll call Kate to make sure .(09 齐齐哈尔) A. why to start B. when to start C. what to start B. she will come C. she doesn’t come B. to smoke C. smoking B. used to; is used to C. used to; is used for B. are planted C. were planted B. mustn’t C. shouldn’t B.looking forward to C.hoping to B.to put C.put B.environments;pick C.environment;picks B. had played C. have played D. played B. turning off C. to turn on D. turning on
答案:B
  60. ?How long have you this book? ?For three days.(09 恩施州) A. borrowed 答案:B
  61. A number of new houses in Wenchuan last year. (09 恩施州) A. built 答案:C
  62. Her son Coke, but now he milk. (09 恩施州) A. used to drink; is used to drinking C. is used to drinking; used to drink 答案:A
  63. ?What does your sister like doing in her spare time? ?She watching TV.(09 武汉) A. likes 答案:A
  64.?When Jessy to New York? ?Yesterday. (09 武汉) A. does; get 答案:B
  65.?How clean the bedroom is! ?Yes,I am sure that someone it. (09 武汉) A.cleans 答案:C
  66. ?May I watch TV for a while? ?No,you .You have to finish your homework first. (09 武汉) A.shouldn't 答案:C
  67. ?Would you like to go shopping with me now? ?I’m afraid I can’t.I wash my clothes. (09 仙桃) A. can 答案:D
  68.The girl is too shy in front of the whole class. (09 仙桃) A. speaks 答案:
  69.?Nick,would you mind not those old jeans?They look terrible. ?Really?How about this pair?(09 仙桃) A. wear 答案:C
  70.The boy down the street when the UFO landed. (09 仙桃) A、walks 答案:D
  71.? to Tibet? ?No,never.But I’m planning to go there next year. (09 仙桃) B、walked C、is walking D、was walking B. wore C. wearing D. to wear B. to speak C. not speak D. not to speak B. may C. would D. have to B.needn't C.mustn't D.won't B.cleaned C.has cleaned D.had cleaned B. did; get C. has; got D. had; got B. liked C. has liked D. had liked B. used to drinking; drinks D. is used to drink; is drinking B. are built C. were built D. will be built B. kept C. lent D. bought
A、Have you been 答案:A
  72.?What’s this?
B、Have you gone
C、Did you go
D、Will you go
?A flying disk.It by college students. (09 仙桃) A、invented 答案:D
  73. Anna hasn’t come to school today. I think she be ill. (09 孝感) A. can 答案:C
  74. ? What a beautiful factory! I want to work in it. ? Well, workers very much here. (09 孝感) A. need 答案:C
  75. Yang Fen every Saturday afternoon volunteering in an old people’s home. (09 孝感) A. costs 答案:D
  76. Bob, you watched the fashion show last night, ? (09 孝感) A. weren’t you 答案:B
  77. We must do everything we can waste water from running into rivers. (09 孝感) A. keep 答案:C
  78. ? Tommy, do you know if Frank to the zoo this Sunday if it ? ? Sorry, I have no idea. (09 孝感) A. will go; is fine C. will go; is going to be fine 答案:A
  79. How was your trip to the ancient village? Fantastic! Weto a natural museum of strange stones.(09 宜昌) A. go 答案:B
  80. Can you tell me where the students of Class 2 are? Theyreading the book on Scientific Outlook on Development just now. (09 宜昌) A. will find 答案:C
  81. ?Where is Peter?? ?He 答案:C
  82. ?Must I be in hospital for a week, Doctor? ? ?No, you 答案:B
  83. Students are to speak loudly in the rea
 

相关内容

09中考英语真题分类汇编??动词和动词时态

   09 中考英语真题分类汇编 中考英语真题分类汇编??动词和动词时态 动词和动词时态 1. The population of the world still now. (09 兰州市) A.has; grown 答案:B 2. Why notyour teacher for help when you can’t finish it by yourself? (09 兰州市) A.ask,write 答案:C 3. Good evening. I to see Miss Mary. Oh, ...

2009年中考英语真题分类汇编动词的语态非谓语动词情态动词和系动词

   知识点: 知识点:动词的语态 ( ) 1.(2009广州) 广州) ( 广州 by the nurses. B. take good care of D. take good care Don't worry. All the children A. are well taken care of C. are taken good care 答案】 【答案】 C ( ) 2.(2009山东淄博) ( 山东淄博) 山东淄博 ?Hi, Jack. Did you go to Jim's birt ...

2009年中考英语真题分类汇编:连词、动词及动词词组、动词的时态

   知识点 8:连词 : ( ) 1.( .(2009?甘肃兰州) 甘肃兰州) .( 甘肃兰州 Tom Mary speaks good Chinese, so they can communicate with these Chinese students very well. A. Neither, nor B. Not only, but also 答案】 【答案】 B ( ) 2.(2009?甘肃兰州) 甘肃兰州) ( 甘肃兰州 C. Both, and D. Either, or Yo ...

2009年中考英语真题分类汇编连词动词及动词词组动词的时态

   知识点 8:连词 : ( ) 1. (2009甘肃兰州) 甘肃兰州) . ( 甘肃兰州 Tom Mary speaks good Chinese, so they can communicate with these Chinese students very well. A. Neither, nor B. Not only, but also 答案】 【答案】 B ( ) 2.(2009甘肃兰州) ( 甘肃兰州) 甘肃兰州 C. Both, and D. Either, or You s ...

中考英语真题分类汇编:动词的语态、非谓语动词、情态动词和系动词(1)

   知识点: 知识点:动词的语态 ( ) 1.(2009?广州) 广州) ( 广州 by the nurses. B. take good care of D. take good care Don't worry. All the children A. are well taken care of C. are taken good care 答案】 【答案】 C ( ) 2.(2009?山东淄博) ( 山东淄博) 山东淄博 ?Hi, Jack. Did you go to Jim’s bi ...

2011年中考英语真题分类汇编 动词的语态、非谓语动词、情态动词和系动词.doc 人教版

   知识点: 知识点:动词的语态 ( ) 1.(2009?广州) 广州) ( 广州 by the nurses. B. take good care of D. take good care Don't worry. All the children A. are well taken care of C. are taken good care 答案】 【答案】 C ( ) 2.(2009?山东淄博) 山东淄博) ( 山东淄博 ?Hi, Jack. Did you go to Jim’s bi ...

2010中考英语真题分类汇编 动词时态

   2010 中考英语真题分类汇编:单选动词的时态 (2010 .河北省卷,38. 1) This term over. The summer vacation is coming in two weeks. A. is B. was C. has been D. will be 【答案】D 2011 中考备考:中考英语真题分类汇编全集 (2010 .河北省卷,39. 1) I a mistake. Please don't be angry with me. A. make B. made C ...

新编 2010中考英语真题分类汇编_动词时态

   2010 中考英语真题分类汇编:单选动词的时态 (2010 .河北省卷,38. 1) This term over. The summer vacation is coming in two weeks. A. is B. was C. has been D. will be 【答案】D (2010 .河北省卷,39. 1) I a mistake. Please don't be angry with me. A. make B. made C. will make D. had made ...

2010年中考英语真题分类汇编 动词的时态

   2010 中考英语真题分类汇编:单选动词的时态 (2010 .河北省卷,38. 1) This term over. The summer vacation is coming in two weeks. A. is B. was C. has been D. will be 【答案】D 2011 中考备考:中考英语真题分类汇编全集 (2010 .河北省卷,39. 1) I a mistake. Please don't be angry with me. A. make B. made C ...

2010年高考英语试题分类汇编??动词时态和语态

   2010 年高考英语试题分类汇编??动词时态和语态 年高考英语试题分类汇编?? ??动词时态和语态 28. Every few years, the coal workers 海) A. are having B. have C. have had D. had had their lungs X-rayed to ensure their health. (10 上 31. The church tower which 上海) A. has restored will be open to ...

热门内容

英语笔试题库

   广州亚运会赛会志愿者英语能力测试题库 笔试部分(附答案) 笔试部分(附答案) 部分 I. Vocabulary and structure Directions: For each incomplete sentence there are four choices marked A, B, C, and D. Choose the one answer that best completes the sentence. Then mark the corresponding letter ...

高考英语词汇 句子 句型 高考英语作文万能句型

   [英语作文常用句型] 英语作文常用句型] 在英语写作中,有一些句型的搭配能力非常强,基本上可以用在各种话题的议论 文中,如果能将这些句型掌握并熟练应用一定会使你的英文写作得心应手。想不 想试一试呢? 一、开头句型 我们常说,良好的开端等于成功的一半。做事如此,作文也是如此。所以我们颇 有必要在作文的开头花一番心思。 在写议论文时, 你通常以什么样的方式开头呢?最简单也最常用的可能就是开门 见山法。也就是说???直截了当地提出你对这个问题的观点,点出文章的中心 思想。 I.. ..has bo ...

2011考研英语经典:100句长难句结构分析

   网络文档便捷服务、脚本、软件定制,提供各类文档批量下载、上传、处理、脚本和软件定制。另有百度 积分财富值赠送,相关营销工具以及论文代查代检服务 http://shop63695479.taobao.com 2011 考研英语经典复习资料: ★考研长难句结构分析最新经典 100 句★ 1. The American economic system is. organized around a basically private-enterprise, marketoriented econom ...

英语演讲报告话题 吸血鬼 the vampires

   10经济法学 Tony structure " " " " " What is a vampire? The history of vampires The Vampire’s Features Some films and TV shows about vampires Down ??A song from the“ The Vampires Diaries” What is a vampire? " Vampires are legendary[传说的] creatures said ...

英语课改总结

   新课程改革工作总结 马岭二中 魏小敏 2007 年春 在泸州市教研室外语室和叙永教研室的领导下,我校进行了初中 英语课程改革的试验。 英语课程改革使初中英语教师的素质得到了一 定的提高,在整个过程中,教师们注意在实践中不断总结经验、提高 认识、创新思维。这对转变教学理念、改革教学方法和对学生进行学 习指导等方面起到了积极的推进作用。课程改革的过程是健康的,成 绩是主要的。最大的收获是极大地推动了初中英语教学;同时在整个 过程中,也暴露出教学中存在的一些问题。这些问题引起了我们的思 考,为今后 ...