09 中考英语真题分类汇编??形容词和副词 中考英语真题分类汇编?? ??形容词和副词
  1.Lee come to Beijing in 20
  05. He has been here than you . A long B longer C longest D the longest (09 北京市) 答案:B
  2.Tian’anmen square is one of squares in the world. A large B larger C largest D the largest (09 北京市) 答案:D
  3.We love to go to the country in spring as the flowers smell so . A. well B. nice C. wonderfully D. nicely (09 广州市) 答案:B news.
  4.The letter from my uncle was short. There wasn't A. many B. a few C. much D few (09 广州市) 答案:C his sister, but his written work is very good.
  5. The boy doesn't speak A. as well as B so good as C. more better than D. more worse than (09 广州市) 答案:A
  6. Tina, you know what? W can have a dog! Great! But I prefer to have a cat. It is _to take care of. A. easy B. easier C. easiest D. the easiest (09 杭州市) 答案:B
  7. China is one of countries in the world. A. old B. the older C. oldest D. the oldest (09 河南省) 答案:D
  8. Taking buses in Beijing is than taking a taxi. A. more cheap B. much cheaper C. a little cheap D. less cheaper (09 通化市) 答案:B
  9. We don’t have much homework now and our school bags are they used to be. A. as heavy as B. not as heavy as C. as heavily as D. not as heavily as (09 锦州市) 答案:B
  10. --Both of the skirts are in style this year. --But I think this one is . A. popular B. much popular
C. more popular D. the most popular (09 宁波市) 答案:C
  11. ? How often do you go to a concert? ? ever. I’m not interested in that at all. A. Usually B. Hardly C. Almost (09 山西省) 答案:B
  12.Let's do it .There is only five minutes left. A.hardly B.slowly C.quickly D.politely (09 陕西省) 答案:C
  13. After the rebuilding our school is becoming . A. more and more beautiful B. more beautiful and beautiful C. beautiful and beautiful D. the more beautiful (09 绵阳市) 答案:A
  14. ? Can you catch what the teacher said in the English class? ? Sorry, I can understand it. A. hardly B. almost C. nearly D. never (09 绵阳市) 答案:A
  15. ? This skirt is too . Would you show me another one? - OK. Please try this one. It’s cheaper. A. personal B. special C. famous D. expensive (09 绍兴市) 答案:D
 

相关内容

09中考英语真题分类汇编??代词

   2009 年全国各地中考英语试题分类汇编??代词 1. College students are old enough to teach.(09 安顺市) A. them B. their C. themselves D. they 答案:C 2. David talked with a friend of on the internet for a long time yesterday. (09 安顺市) A. he B. his C. him D. himself 答案:B 3. Do ...

2010年高考英语试题分类汇编-形容词和副词

   2010 年高考英语试题分类汇编??形容词和副词 (10 福建) 23. Volunteering is becoming popular in China --Yeah, people are now aware that C. splendidly D. helping others is helping themselvesA. naturally increasingly23. 答案:D 考点:副词辨析 B. successfully 解析:--志愿活动现在在中国变得越来越受欢迎了. ...

2010年高考英语试题分类汇编??形容词和副词

   2010 年高考英语试题分类汇编??形容词和副词 年高考英语试题分类汇编?? ??形容词和副词 (10 福建) 23. Volunteering is becoming popular in China. --Yeah, people are now aware that C. splendidly D. helping others is helping themselves.A. naturally B. successfully increasingly23. 答案:D 考点:副词辨析 ...

2010年高考英语试题分类汇编??形容词和副词(word2003)

   2010 年高考英语试题分类汇编??形容词和副词 (10 福建) 23. Volunteering is becoming popular in China. --Yeah, people are now aware that C. splendidly D. helping others is helping themselves.A. naturally B. successfully increasingly23. 答案:D 考点:副词辨析 解析:--志愿活动现在在中国变得越来越受欢迎 ...

2010年高考英语试题分类汇编??形容词和副词(word2003)

   为您服务教育网 http://www.wsbedu.com/ 2010 年高考英语试题分类汇编??形容词和副词 (10 福建) 23. Volunteering is becoming popular in China. --Yeah, people are now aware that C. splendidly D. helping others is helping themselves.A. naturally B. successfully increasingly23. 答案:D ...

2009年中考英语真题分类汇编连词动词及动词词组动词的时态

   知识点 8:连词 : ( ) 1. (2009甘肃兰州) 甘肃兰州) . ( 甘肃兰州 Tom Mary speaks good Chinese, so they can communicate with these Chinese students very well. A. Neither, nor B. Not only, but also 答案】 【答案】 B ( ) 2.(2009甘肃兰州) ( 甘肃兰州) 甘肃兰州 C. Both, and D. Either, or You s ...

中考英语真题分类汇编:动词的语态、非谓语动词、情态动词和系动词(1)

   知识点: 知识点:动词的语态 ( ) 1.(2009?广州) 广州) ( 广州 by the nurses. B. take good care of D. take good care Don't worry. All the children A. are well taken care of C. are taken good care 答案】 【答案】 C ( ) 2.(2009?山东淄博) ( 山东淄博) 山东淄博 ?Hi, Jack. Did you go to Jim’s bi ...

高考英语试题分类汇编??形容词和副词

   2009 年高考英语试题分类汇编??形容词和副词 (09 安徽)1 -- Do you think it's a good idea to make friends with your students? -A. Really C. Actually 答案: 答案:C (09 福建)2. It seems that living green is masks a big difference. A. exactly B. fortunately C. surprisingly D. hard ...

2010年中考英语试题分类汇编一单选形容词

   2010 年中考英语试题分类汇编一单选形容词 2010 年中考英语试题考点三、形容词 (2010?福建省晋江市,39,1)--The cake is too expensive. Would you like to show me a one? --Sure. Here you are. A. cheap B. cheaper C. cheapest (2010?江苏省扬州市,8,1)-Yummy!The coffee is good. --That's right .It will tas ...

【英语】2010年高考试题分类汇编??形容词和副词

   2010 年高考英语试题分类汇编??形容词和副词 年高考英语试题分类汇编?? ??形容词和副词 (10 福建) 23. Volunteering is becoming popular in China. --Yeah, people are now aware that C. splendidly D. helping others is helping themselves.A. naturally B. successfully increasingly23. 答案:D 考点:副词辨析 ...

热门内容

2003年10月自考英语(二)试题

   www.zikao518.com 自考 518 专门收集历年试题答案 自考英语二重点班(包过) (按 ctrl+点此链接可打开) 2003 年 10 月英语 二)试题 月英语(二 试题 一、从下列各句四个选项中选出一个最佳答案。(每小题 1 分,共 10 分) 从下列各句四个选项中选出一个最佳答案。 每小题 1. I'm wondering why he hasn't turned at the meeting. A. down B. up C. out D. over 2. , I cou ...

合肥市2011年高三第三次教学质量检测 英语word

   合肥市 2011 年高三第三次教学质量检测 英语试题 (考试时间:120 分钟 满分:150 分) 注意事项: 1.选择题用答题卡的考生,答第Ⅰ卷前,务必将自己的姓名、准考证号、试题科目用 2B 铅 笔涂写在答题卡上。 2.选择题用答题卡的考生,在答第Ⅰ卷时,每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应 题目的答案标号涂黑,如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其它答案,不能答在试题卷和答 题卷的选择题栏中;不用答题卡的考生,在答第Ⅰ卷时,每小题选出答案后,填在答题卷相 应的选择题栏上。 3.答 ...

英语语法最全、最新总结(免费)

   《英语语法大全》(简版) 1.名词  名词可以分为专有名词(ProperNouns)和普通名词(CommonNouns),专有名词是某个(些)人,地方,机构等专有的名称,如Beijing,China等。普通名词是一类人或东西或是一个抽象概念的名词,如:book,sadness等。普通名词又可分为下面四类:  1)个体名词(IndividualNouns):表示某类人或东西中的个体,如:gun。  2)集体名词(CollectiveNouns):表示若干个个体组成的集合体,如:family。 ...

英语

   Passage 19 7. I have no idea of who I was or what I was going to be until I read these words. not … until / never … until 直到。。才 直到。。才 。 11. prep. 在...的上方 表示能控制 的上方, 的上方 表示能控制, 在…期间 期间 在...期间 期间 My grandchildren will stay over Christmas. 我的孙儿孙女们圣诞节期 ...

初中英语单词

   一个 关于 地址 下午 全部 上午 和;又 苹果 大约 在..里面 双肩背包 香蕉 篮球 因为 京剧 生物学 黑色(的) 书 男孩 花椰菜 公共汽车 购买 少许 动作片 在…之后 年纪 也,亦 美国 回答 四月 艺术 八月 书包 乐队 球拍 床 最好的(地) 出生 空白 书橱 早餐 兄、弟 忙的 打电话 一副 演员 负担得起 闹钟 是 (元音前)一 任何一个 是 询问 姨、姑 球 棒球 是(表存在等) 在..以前 大的 生日 蓝色(的) 无聊的 拿来 刷 但是 能 卡片 光盘 鸡 城市 时钟 ...