☆自考乐园心境随缘,诚与天下自考人共勉!! ! 俱乐部名称:自考乐园;俱乐部 id:53463
  89(请牢记它哦~在百度贴吧的搜索框中输入俱乐部 id,可以直接 进入俱乐部) ;俱乐部 url 地址:http://tieba.baidu.com/club/53463
  89(您也可以通过此 url 进入俱乐部。 )
第一部分(选择题,共 50 分) I. Vocabulary and Structure(10 points, 1 point for each item) 从下列各句四个选项中选出一个最佳答案,并在答题卡上将相应的字母涂黑。
  1.It was there, the police believe, she was able to activate the recorder she kept in her bag. A、until B、which C、that D、when
  2.It is not yet known computers will one day have vision as good as human vision. A、whether B、if C、that D、how
  3.If you are now ,you ought to pay more attention to your health. A、in the fifties B、in your fifties C、in fifties D、in your fifty
  4.Americans have learned much about he way in which the system can be managed so as to the peaceful transfer of power from one party to the other. A、make it possible B、make possible C、make possibly D、make it possibly
  5. their differences, they fell passionately in love with each other. A、As for B、Owing to C、Despite D、Through
  6.Such attitudes amount to a belief leisure can and should be put to good use. A、which B、if C、whether D、that
  7. yourself to the job in hand, and you'll soon finish it. A、Reply B、Imply C、Apply D、Supply
  8.This will not only keep the study habit alive but also keep you up to
☆自考乐园心境随缘,诚与天下自考人共勉!! ! 俱乐部名称:自考乐园;俱乐部 id:53463
  89(请牢记它哦~在百度贴吧的搜索框中输入俱乐部 id,可以直接 进入俱乐部) ;俱乐部 url 地址:http://tieba.baidu.com/club/53463
  89(您也可以通过此 url 进入俱乐部。 )
on your class assignments and projects. A、day B、date C、number D、time
  9.I can't the meaning of his poem because it's too vague. A、turn out B、put out C、figure out D、look out
  10.Some people think that animal research is irrelevant our health and that it can often produce misleading results. A、with B、at C、on D、to

  1.C
  2.A
  3.B
  4.B
  5.C
  6.D
  7.C
  8.B
  9.C
  10.D
II. Cloze Test(10 points, 1 point for each item) 下列短文中有十个空白,每个空白有四个选项。根据上下文要求选出最佳答案,并在答 题卡上将相应的字母涂黑。 Tourism is the temporary movement of people to destinations outside their normal places of work and residence(居住),the activities 11 during their stay in those destinations, and the facilities created to 12 their needs. Tourism is a luxury. Until recently, participation 13 restricted to the select few 14 could afford both the time and money to travel. 15 ,increased leisure and higher incomes have combined to enable more people to join in. Improvements in transportation, and the growth of inclusive(全包的)tours and other forms of relatively cheap vacation travel, have further 16 the opportunity to travel for pleasure. Today the majority of people in the developed world and increasing numbers in the developing countries are tourists 17 some time in their lives. Tourism is no longer the special right of a few but is an accepted and 18 expected part of the life-styles of a large and growing number of people. Tourism is 19 major economic and social significance. More than 270 million
☆自考乐园心境随缘,诚与天下自考人共勉!! ! 俱乐部名称:自考乐园;俱乐部 id:53463
  89(请牢记它哦~在百度贴吧的搜索框中输入俱乐部 id,可以直接 进入俱乐部) ;俱乐部 url 地址:http://tieba.baidu.com/club/53463
  89(您也可以通过此 url 进入俱乐部。 )
tourists spend $92 billion(US)annually in places outside their own countries. This is one of the largest items in the world's foreign trade. With a world growth in visitor arrival rate of 20 6 per cent per year, tourism is also one of the fastest growing economic activities. It is the most important export industry and earner of foreign exchange in many countries.
  11. A. undertaken B. to undertake C. undertaking D. undertook
  12. A. demand B. request C. meet D. consider
  13. A. is B. was C. will be D. were
  14. A. they B. those C. who D. these
  15. A. Moreover B. Therefore C. And D. However
  16. A. extended B. intended C. tended D. pretended
  17. A. in B. on C. over D. at
  18. A. even B. still
☆自考乐园心境随缘,诚与天下自考人共勉!! ! 俱乐部名称:自考乐园;俱乐部 id:53463
  89(请牢记它哦~在百度贴吧的搜索框中输入俱乐部 id,可以直接 进入俱乐部) ;俱乐部 url 地址:http://tieba.baidu.com/club/53463
  89(您也可以通过此 url 进入俱乐部。 )
C. so D. yet
  19. A. for B. of C. to D. after
  20. A. considerably B. relatively C. significantly D. approximately

  11.A
  12.C
  13.B
  14.C
  15.D
  16.A
  17.D
  18.A
  19.B
  20.D
III. Reading Comprehension(30 points, 2 points for each item) 从下列每篇短文的问题后所给的四个选择项中选出一个最佳答案,并在答题卡上将相应 的字母涂黑。 Passage One Questions 21 to 25 are based on the following passage. By the Treaty of Paris of 1763, which ended the war with the French and the Indians, England gained possession of Canada and all the territory east of the Mississippi River. French influence on this continent thus came to an end; England now controlled most of North America. But the war had been long and expensive. England had many debts. George III, king of England, after consulting with his advisers, decided that the American colonists(殖民者)should help pay some of the expenses of this war. A standing English army of 10,000 men had been left in the colonies(殖 民地)for protection against the Indians. The English government also felt that the colonists should share in the expenses of maintaining this army. The result was a series of measures, the Grenville Program, passed by Parliament and designed to raise money in the colonies. Some of these measures were accepted by the colonists, but one in particular, the Stamp Act, was met with great protest. The Stamp Act required that stamps, ranging in price from a few cents to almost a dollar, be placed on all newspapers, advertisements, bills of sale, wills, legal papers, etc. The Stamp Act was one of the causes of the American Revolution. It
☆自考乐园心境随缘,诚与天下自考人共勉!! ! 俱乐部名称:自考乐园;俱乐部 id:53463
  89(请牢记它哦~在百度贴吧的搜索框中输入俱乐部 id,可以直接 进入俱乐部) ;俱乐部 url 地址:http://tieba.baidu.com/club/53463
  89(您也可以通过此 url 进入俱乐部。 )
affected everyone, rich and poor alike. Some businessmen felt that the act would surely ruin their businesses. Of all the voices raised in protest to the Stamp Act, none had greater effect than that of a young lawyer from Virginia -Patrick Henry. Henry had only recently been elected to the Virginia Assembly. Yet when the Stamp Act came up for discussion, he opposed it almost single-handedly. He also expressed, for the first time, certain ideas that were held by many Americans of the time but that never before had been stated so openly. "Is life so dear or peace so sweet, as to be bought at the price of chains and slavery? Forbid it, Almighty(万能的)God! I know not what course others may take, but as for me, give me liberty, or give me death!"
  21.From the text we learn that . A、Britain took over Canada from the Indians in 1763 B、there had been a war between the French and the Indians which ended in 1763 C、France used to have control of Canada and some areas east of the Mississippi River D、the French still kept some influence in North America through the Treaty of Paris
  22.The Grenville Program refers to . A、King George III's plan to gather money in North America B、the British government's desire to raise money in North America C、a plan to share the expenses of maintaining an army in the American colonies D、a decision of the British Parliament to collect money in the American colonies
  23.The Stamp Act . A、was an act about selling stamps at prices from a few cents to almost a dollar B、required that all commercial and legal documents in America have stamps on them C、was the main cause of the American Revolution D、chiefly affected business people who felt it would ruin their businesses
  24.From the text we learn that Patrick Henry . A、had been a member of the Virginia Assembly for a long time B、didn't know what courses to take to complete his studies as a lawyer C、was almost the only one who openly protested against the Stamp Act D、didn't value life or peace as much as other people did
  25.This passage is mainly about . A、one of the events leading to the American Revolution B、the Treaty of Paris between Britain and France C、the Grenville Program to raise money in the American coloniesD、Patrick Henry, a hero who opposed the Stamp Act Passage Two Questions 26 to 30 are based on the following passage. A number of recent books have reworked subjects, forms and writing techniques. Today's children read stories about divorce, death, drugs, air pollution, political extremism and violence. Relying on the magic of the illustrator, all
☆自考乐园心境随缘,诚与天下自考人共勉!! ! 俱乐部名称:自考乐园;俱乐部 id:53463
  89(请牢记它哦~在百度贴吧的搜索框中输入俱乐部 id,可以直接 进入俱乐部) ;俱乐部 url 地址:http://tieba.baidu.com/club/53463
  89(您也可以通过此 url 进入俱乐部。 )
kinds of books are being published. Before they know to read, babies can play with books made of cloth or books made to take in the bath. Later on, they are given picture books that may be cubical(立 方形的)or triangular, outsized or very small. They also like work-books which come with watercolours and paintbrushes, and comic books(漫画册)filled with details where they have to spot a figure hidden among thousands of others. Not that the traditional children's books are being neglected. There are still storybooks where the pages pop up(跳起)when they are opened, to make a forest or a castle. Among the latest ideas are interactive stories where readers choose the plot(情节)or ending they want, and books on CD, which are very popular in rich industrialized countries. The public has enthusiastically greeted the wealth of creativity displayed by publishers. "Previously, giving a child a book as often seen as improper," says Canadian author Marie-France Hebért. Her books, published by a French-language publisher, sell like hot cakes in hundreds of thousands of copies. "There's a real appetite for reading these days and I try to get across to children the passion for reading which is food for the mind and the heart, like a medicine or a vitamin."
  26."Reworked" as used in Paragraph 1 means "". A、reworded B、rewritten C、processed D、revised
  27.In the second paragraph the author lists the kinds of books . A、recently published B、of various shapes C、babies like D、popular among children
  28.Which of the following statements is true? A、Books made of cloth came out earlier than picture books. B、When you buy work-books you will be given free comic books. C、Traditional children's books are not being removed from market. D、Babies cannot have books while taking a bath.
  29.The expression "get across to children" in the last paragraph probably means "". A、pass on to children B、make children believe C、teach children D、get around to children
  30.The main idea of the last paragraph is that people have . A、warmly welcomed the abundance of wealth shown by publishers B、warmly welcomed the enormous amount of creativity shown by publishers
☆自考乐园心境随缘,诚与天下自考人共勉!! ! 俱乐部名称:自考乐园;俱乐部 id:53463
  89(请牢记它哦~在百度贴吧的搜索框中输入俱乐部 id,可以直接 进入俱乐部) ;俱乐部 url 地址:http://tieba.baidu.com/club/53463
  89(您也可以通过此 url 进入俱乐部。 )
C、showed great enthusiasm in publishers of treat wealty D、reacted strongly to the unlimited creativity of publishers Passage Three Questions 31 to 35 are based on the following passage. Every body gets sick. Disease and injury make us suffer throughout our lives until, finally, some attack on the body brings our existence to an end. Fortunately, most of us in modern industrialized societies can take relatively good health for granted most of the time. In fact, we tend to fully realize the importance of good health only when we or those close to us become seriously ill. At such times we keenly appreciate the ancient truth that health is our most precious asset, one for which we might readily give up such rewards as power, wealth, or fame(荣誉). Because ill health is universal problem, affecting both the individual and society, the human response to sickness is always socially organized. No
 

相关内容

2001年4月份全国高等教育自学考试自考英语二试卷

   ☆自考乐园心境随缘,诚与天下自考人共勉!! ! 俱乐部名称:自考乐园;俱乐部 id:5346389(请牢记它哦~在百度贴吧的搜索框中输入俱乐部 id,可以直接 进入俱乐部) ;俱乐部 url 地址:http://tieba.baidu.com/club/5346389(您也可以通过此 url 进入俱乐部. ) 第一部分(选择题,共 50 分) I. Vocabulary and Structure(10 points, 1 point for each item) 从下列各句四个选项中选出一 ...

2001年4月份全国高等教育自学考试自考英语二试卷

   ☆自考乐园心境随缘,诚与天下自考人共勉!! ! 俱乐部名称:自考乐园;俱乐部 id:5346389(请牢记它哦~在百度贴吧的搜索框中输入俱乐部 id,可以直接 进入俱乐部) ;俱乐部 url 地址:http://tieba.baidu.com/club/5346389(您也可以通过此 url 进入俱乐部。 ) 第一部分(选择题,共 50 分) I. Vocabulary and Structure(10 points, 1 point for each item) 从下列各句四个选项中选出一 ...

2001年4月份全国高等教育自学考试自考英语二历年试卷试题真题

   www.4juan.com 专注于收集各类历年试卷 更多试卷答案下载 免费试听网校课程 2001 年 4 月份全国高等教育自学考试自考英语二历年试卷 月份全国高等教育自学考试自考英语二历年试卷 自考英语二 试题真题 试题真题 第一部分(选择题, 第一部分 选择题,共 50 分) 选择题 I. Vocabulary and Structure(10 points, 1 point for each item) 从下列各句四个选项中选出一个最佳答案,并在答题卡上将相应的字母涂黑。 从下列各句四个 ...

2001年4月份全国高等教育自学考试自考英语二历年试卷试题真题及答案

   www.4juan.com 专注于收集各类历年试卷 2001 年 4 月份全国高等教育自学考试自考英语二历年试卷 月份全国高等教育自学考试自考英语二历年试卷 自考英语二 试题真题及答案 试题真题及答案 真题 第一部分(选择题, 第一部分 选择题,共 50 分) 选择题 I. Vocabulary and Structure(10 points, 1 point for each item) 从下列各句四个选项中选出一个最佳答案,并在答题卡上将相应的字母涂黑。 从下列各句四个选项中选出一个最佳 ...

2001年4月份全国高等教育自学考试自考英语二历年试卷试题真题

   www.4juan.com 专注于收集各类历年试卷 做试题,没答案?上自考 365,网校名师为你详细解答! 2001 年 4 月份全国高等教育自学考试自考英语二历年试卷 月份全国高等教育自学考试自考英语二历年试卷 自考英语二 试题真题 试题真题 第一部分(选择题, 第一部分 选择题,共 50 分) 选择题 I. Vocabulary and Structure(10 points, 1 point for each item) 从下列各句四个选项中选出一个最佳答案,并在答题卡上将相应的字母涂 ...

2003年10月全国高等教育自学考试英语二试题

   华夏大地教育网 2003 年 10 月全国高等教育自学考试英语二试题 I. Vocabulary and Structure (10points , 1 point for each item) 1. I'm wondering why he hasn't turned at the meeting. A. down B. up C. out D. over 2. , I couldn't get a job in this company. A. Try as I might C. Try ...

全国2009年10月高等教育自学考试综合英语(二)试题

   小时服务咨询电话 010全天 24 小时服务咨询电话 010-82335555 免费热线 4008135555 □ 自考名师全程视频授课,图像,声音,文字同步传输,享受身临其境的教学效果; □ 权威专家在线答疑,提交到答疑板的问题在 24 小时内即可得到满意答复; □ 课件自报名之日起可反复观看,不限时间,地点,次数,直到当期考试结束后一周关闭; □ 付费学员赠送 1G 超大容量电子信箱;及时,全面,权威的自考资讯全天 24 小时更新; □ 一次性付费满 300 元,即可享受九折优惠;累计实 ...

浙江省2002年7月高等教育自学考试英语(二)试题

   http://www.4juan.com 专门收集历年试卷 做试题,没答案?上自考 365,网校名师为你详细解答! 浙江省 2002 年 7 月高等教育自学考试 英语(二)试题 课程代码:00015 Ⅰ.Vocabulary and Structure(10 points,1 point for each) 从下列各句四个选项中选出一个最佳答案,并写在答题纸相应的位置上. 1. English,you had better learn another foreign language. A. ...

关于全国高等教育自学考试本科毕业学位英语的特别说明

   本专题内容为自考 365 根据部分省市学位办及主考院校公布的相关文件而整理,旨在帮助自考等成人 教育本科毕业生了解学位外语考试的相关内容.因各省关于学位外语考试没有统一的规定,本专题内容仅 供考生参考使用,请广大自考生以当地自考办或主考院校公布的文件为准. 成人学位外语考试(个别地区也称为"成人英语三级考试")是为了检测本地区成人 教育系列中非外语专业的英语教学水平,保证成人本科毕业生学士学位的授予质量.成人英语教学的目的 是培养学生具有较强的阅读能力,一定的英汉互译能力 ...

全国2002年10月高等教育自学考试综合英语(二)试题

   自考 365-领先的专注于自学考试的网络媒体与服务平台 自考网校 免费试听.自考名师.课件更新.报名演示.学习卡. 最权威的师资阵容 最及时的在线答疑 -www.zikao365.com- 全程视频授课,反复观看 不限次数 自考 365 网校数百门课程全面招生! 郭建华 韩旺辰 郝玉柱 张旭娟 孙茂竹 白薇 基础班+串讲班 祝您成功每一天! 全国 2002 年 10 月高等教育自学考试 综合英语(二)试题 课程代码:00795 Ⅰ. 语法、词汇。用适当的词填空。从 A、B、C、D 四个选项中 ...

热门内容

2011年河南专升本公共英语核心词汇

   河南专升本论坛 www.yuzsb.com 2011 年河南专升本英语词汇 1. able/ability/enable/unable/disable/disabled/dis ability able 的同根词用法一致,后接不定式。 比较: able to do sth. / be capable of (doing) be sth. 2. 动词词缀:en-+ adj./n.或 adj./n.+/-en enable/enlarge/enrich/encourage/brighten/wi ...

英语国际音标讲解(完整版)

   英语国际音标讲 解(完整版) " " 何谓音标? 何谓音标? 音标就是记录音素的符号, 音标就是记录音素的符号,是音素的 标写符号。它的制定原则是:一个音素只 标写符号。它的制定原则是 一个音素只 用一个音标表示, 用一个音标表示,一个音标只表示一个 音素。如汉语拼音字母、英语的韦氏音 音素。如汉语拼音字母、 标和国际音标等。 标和国际音标等。 狭义上的”音标 意思就是指英语音标 狭义上的 音标“意思就是指英语音标。 音标 意思就是指英语音标。 本站提到的“音标 音标”都是指英语音标或英 ...

高一英语情态动词

   情态动词 用法详解 情 态 动 词 的 定 义 情态动词是一种本身有一定的词义, 情态动词是一种本身有一定的词义,表示说话人的情 绪、态度或语气的动词,但不能单独作谓语,只能和其他 态度或语气的动词,但不能单独作谓语, 动词原形构成谓语。 动词原形构成谓语。 We can be there on time tomorrow. 我们明天能按时去那儿。 我们明天能按时去那儿。 May I have your name? 我能知道你的名字吗? 我能知道你的名字吗? Shall we begin n ...

2011年新东方考研英语词汇辨析

   第一部分: 中国政法大学法学硕士考研资料 宝典 2011 年法大考研 人手必备 2011 年中国政法大学考研复习已经开始,作为一个模式比较成熟的考 试,中国政法大学法学硕士研究生入学考试已经有了自身的特点“比如涵 盖面广、考查知识点细、时效性强、专业课部分重点恒重等”; 通过“近年来法大考研规律的精确探索”和“2011 年法大命题人的权 威解读”,也就有了我们这本《2011 年中国政法大学法学硕士考试大纲》。 这本考试大纲的重要性,这个似乎不需赘言,说它是航行中的灯塔应 该一点也不为过。通过 ...

2009年高考试题??英语(江苏卷)

   高考资源网(ks5u. com) Ks5u 您身边的高考专家 Ks5u 2009 年普通高等学校招生全国统一考试(江苏卷) 英 第一部分:听力(共两节,满分 20 分) 做题时,先将答案标在试卷上.录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案 转涂到答题卡上. 第一节(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 听下面 5 段对话.每段对话后有一个小题,从题中所给的 A,B,C 三个选项中选出最佳 选项,并标在试卷的相应位置.听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅 ...