www.zikao5
  18.com 自考 518 专门收集历年试题答案
自考英语二重点班(包过) (按 ctrl+点此链接可打开)
全国 2002 年 4 月高等教育自学考试
英语(二)试题
课程代码:00015
PART ONE
Ⅰ.Vocabulary and Structure (10 points, i point for each item) 从下列各句四个选项中选出一个最佳答案,并将选项号填在答题纸的相应位置上。
  1.Studies have shown teenagers often suffer form depression. A.that B.which C.in which D.in that
  2.The party has failed to the majority of voters that it is capable of governing the country. A.trust B.credit C.convince D.believe
  3. driving around all day looking for somewhere to park, why don't you take a bus to town? A.In spite of B.Rather than C.In palce of D.Other than
  4.The kids are be hungry when they get home?they always are. A. obliged to B. bound to C. desired to D. motivated to
  5.All the characteristics that distinguish birds other animals can be traced to prehistoric times. A.to B.between C.for D.from
  6.When the city was , everyone knew that total defeat was certain. A.cut off B.cut down C.cut across D.cut out
  7.If we everything ready by now, we should be having a terrible time tomorrow. A.hadn't got B. didn't get C.wouldn't have got D. wouldn’t get
  8.In his composition there were no other errors a few misspelled words. A.beside B.except C.then D.than
  9.In deciding a course of action, the candidates tried to estimate its likely impact on the voters. A.what to pursue B.which to pursue C.whether to pursue D.if to pursue
  10.Since we have a focused subject, we should not talk . A.at once B.at hand C.at intervals D.at random Ⅱ.Cloze Test (10 points, 1 point for each item) 下列短文中有十个空白,每个空白有四个选项。根据上下文要求选出最佳答案,并将选项号填在答题纸的相应位 置上。 Economists believe that job earnings influence choice of occupation. They acknowledge that people place varying emphasis __11__income, but point out that workers tend to move from one occupation to another __12__changes in salaries. In 1931, H.F.Clark, an economist, stated that “proper information regarding wages if sufficiently __13__ upon people, will lead to correct choice of occupation and correct __14__ of people in an occupation, provided barriers to occupations have been removed.” This means that the supply and demand of workers have __15__to do with wages, ????????????????????????????????????????????????????????????????????
享受网络 享受学习 中国远程教育领航者 本套试题共分 7 页,当前页是第 1 页-
www.zikao5
  18.com 自考 518 专门收集历年试题答案 __16__in turn influence people to choose certain careers.. However, all barriers to occupations will have to be removed __17__ career choices can be __18__ by economics alone. There is little question __19__economic factors have some influence on choice of an occupation. But to picture them as the major or most important reason __20__ against the soundest of folk wisdom:“Man does not live by bread alone.”
  11.A.in B.on C.into D.for
  12.A.despite B.other than C.through D.because of
  13.A.to impress B.to be impressed C.impress D.impressed
  14.A.number B.amount C.deal D.quantity
  15.A.many B.much C.lot D.nothing
  16.A.it B.that C.which D.where
  17.A.before B.after C.until D.when
  18.A.expected B.explained C.expressed D.exposed
  19.A.that B.which C.as D.when
  20.A.to go B.going C.goes D.go Ⅲ.Reading Comprehension(30 points, 2 points for each item) 从下列每篇短文的问题后所给的四个选择项中选出一个最佳答案,并将选项号填在答题纸的相应位置上。 Passage One Questions 21 to 25 are based on the following passage. “No man is an island,” wrote the poet John Donne several centuries ago. He was acknowledging one of our most distinctive characteristics: the fact that we are social animals whose behavior and personalities are shaped by the groups to which we belong. Throughout life, most of our daily activities are performed in the company of others. Whether our purpose is working, playing, raising a family, learning, or simply relaxing, we usually pursue it in groups, even if the group is as small as two or three people. Out need for human contacts is not merely a practical one; it is a deep psychological need as well. If people are deprived of the company of others for prolonged periods, mental breakdown is the usual result. Even the Geneva Convention(日内瓦公约),an international agreement that regulates the treatment of prisoners of war, recognizes this need. It regards solitary(孤独的) imprisonment for more than thirty day as a cruel form of torture(折磨). In its strictest sense, a group is a collection of people interacting together in an orderly way on the basis of shared expectations about one another's behavior. As result of this interaction, members feel a common sense of “belonging.” They distinguish members from nonmembers and expect certain kinds of behavior from outsiders.
  21.By “No man is an island,” John Donne means . A.no one can live on an island alone B.a man is not surrounded by sea on all sides C.a man and an island are irrelevant D.no one can live in isolation from other people
  22.The fact that we work or even play in groups illustrates the point that . A.poeple are different from animals B.Donne recognized the group to which he belonged C.human beings are social animals ????????????????????????????????????????????????????????????????????
享受网络 享受学习 中国远程教育领航者 本套试题共分 7 页,当前页是第 2 页-
www.zikao5
  18.com 自考 518 专门收集历年试题答案 D.human behavior and personalities are formed by others
  23.“Breakdown” as used in Line 6, Paragraph 2 most probably denotes . A.separation B.collapse C.analysis D.function
  24.According to the passage, what is NOT a characteristic of group? A.There are at least two people in it. B.The members share some common grounds. C.The members work for one purpose. D.The members interact regularly with each other.
  25.This passage is mainly about . A.the importance of human contacts B.pattens of human behavior C.the importance of human activities D.patterns of human society Passage Two Questions 26 to 30 are based on the following passage. The word health can be used in a number of ways. In the past, health only the absence of disease or illness. Today, though, health has a broader meaning. Health is the state of your well-being that includes how you feel physically, mentally, and socially. Wellness is another term that describes this broader view of health. You can understand the need for a broader definition if you think about how health in your life is different from health in your grandparents' lives. In 1900, the main causes of death were diseases that were spread by bacteria(细菌) and viruses(病毒).If you had lived then, the danger of your dying from pneumonia(肺炎) would have been three times greater than the danger of your dying from cancer. The diseases that were most common in 1900 affected people of all ages. It is not surprising, then that around 1900, the emphasis of health was on freedom from illness. Today many of the diseases that were common in 1900 can be prevented or cured by improved medicines and methods of sanitation(卫生). Most diseases now are likely to occur later in life. You as a teenager will probably not have to think about the same threats to your health as your grandparents did. These improvements in health conditions mean that not only can you now enjoy a better life, but you also have a greater chance of having a longer life. Conrtolling diseases has increased the life expectancy in the United States. Grenerally, people born more recently have higher life expectancies. Since 1900, the life expectancy in the United States has increased by more than 27 years. It has increased from 47 years for those born in 1900 to 74 years 19
  81.
  26.According to Paragraph 1, health and wellness . A.can be used interchangeably on all occasions B.are different in that the latter has a broader sense C.had the same meaning in the past D.both refer to the state of your well-being ????????????????????????????????????????????????????????????????????
享受网络 享受学习 中国远程教育领航者 本套试题共分 7 页,当前页是第 3 页-
www.zikao5
  18.com 自考 518 专门收集历年试题答案
  27.Which of the following statements is true? A.Diseases caused by bacteria and viruses were incurable in 19
  00. B.Bacteria and viruses are the main causes of death today. C.Medicines for curing pneumonia were not available in 19
  00. D.Pneumonia caused as many deaths in 1900 as cancer does today.
  28.“Life expectancy” in the last paragraph most probably means . A.the kind of life that a person may expect to live B.the mode of life that a group of people have lived C.the length of time that a person or an animal has lived D.the length of time that people may expect to live
  29.On an average, people in America who were born in 1900 . A.had a life-span of 74 years B.lived a shorter but better life than those born later C.lived to 47 years of age D.lived 27 years longer than those born in 1981
  30.The intended readers of the passage are . A.teenagers B.the diseased C.adults D.aged people Passage Three Questions 31 to 35 are based on the following passage. Most Americans would have a difficult time telling you, specifically, what the values are which Americans live by. They have never given the matter any thought. Over the years I have introduced thousands of international visitors to life in the United States. This has caused me to try to lock at Americans through the eyes of foreign visitors, I am confident that the values listed in this booklet describe most (but not all )Americans, and that understanding these values can help you, the international visitor, understand Americans. It is my belief that if foreign visitors really understand how deeply these 13 values are ingrained in Americans, they will then be able to understand 95% of American actions ?actions which might otherwise appear “strange,” “confusing,” or “unbelievable” when evaluated from the perspective of the foreigner's own society and its values. The different behaviors of a people or a culture make sense only when seen through the basic beliefs, assumptions and values of that particular group. When you encounter and action, or hear a statement in the United States which surprises you, try to see it as an expression of one or more of the values listed in this booklet.
  31.Can an ordinary American tell you his/her value system? A.Yes, because this is something an American lives by. B.No, because everyone will have his/her own system. C.No, because he/she has never thought about it. ????????????????????????????????????????????????????????????????????
享受网络 享受学习 中国远程教育领航者 本套试题共分 7 页,当前页是第 4 页-
www.zikao5
  18.com 自考 518 专门收集历年试题答案 D.Yes, because values are something often in their thought.
  32.The author lists 13 values in his booklet to . A.invite foreigners to visit America B.look at Americans through the eyes of foreign visitors C.describe the confusing actions of most Americans D.help international visitors understand Americans
  33.The word “ingrained” in Line 2, Paragraph 3 most probably means . A.rooted in the minds B.found in the grains C.planted for food D.prepared with grain
  34.Visitors sometimes fine Americans behave in a strange, confusing or unbelievable way, probably because . A.Americans are hard to understand B.Americans have values which are entirely different from their own C.they view Americans according to the values in their own society D.it is difficult to understand any people when you first encounter them
  35.How can you understand a surprising behavior or statement of an American when you visit the United States? A.By linking it to the basic beliefs, assumptions and values of the Americans. B.By comparing it with the values of yourself and your country. C.By expressing one or more of the values in this booklet. D.By looking at the particular group of people who behave or speak that way.
PART TWO
Ⅳ.Word Spelling (10 points, 1 point for two items) 将下列汉语单词译成英语。作为提示,每个单词的词类、首字母及字母数目均已给出。请将完整的单词写在答题 纸上。
  36.护照 n. p
  37.毕业生 n. g
  38.减轻;救济 n. r
  39.货物,船货 n. c
  40.深奥的,深刻的 a. p
  41.使延长 v. l
  42.城市的 a. u
  43.任命 v. a
  44.诚实 n. h
  45.强迫 v. c
  46.批评的,批判的 a. c
  47.献身
 

相关内容

全国2006年4月高等教育自学考试《英语翻译》真题及答案

   本自考真题及答案由考试真题软件网 down.examebook.com 提供! 全国 2006 年 4 月高等教育自学考试 英语翻译试题 课程代码:00087 载 请 注 明 出 自 声 明 : 本 资 料 由 考 试 电 子 书 资 源 网 : http://www.examebook.com http://www.examebook.com 收 集 整 理 , 转 本自考真题及答案由考试真题软件网 down.examebook.com 提供! Page 1 of 10 本自考真题及答案由 ...

山东05年4月高等教育自学考试英语(二)试卷

   山东05年 月高等教育自学考试英语 月高等教育自学考试英语(二 试卷 山东 年4月高等教育自学考试英语 二)试卷 百灵网 www.beelink.com 2008-03-26 14:20:00 推荐给好友 进入百灵社区 关键词: 山东自学英语(二 自学英语 关键词 山东自学英语 二) 课程代码:0015 考试时间:150分钟 本试卷分为两部分,第一部分为选择题,1页至6页,第二部分为非选择题,6页至8页,共 8页;选择题50分,非选择题50分,满分100分;考试时间为150分钟。将全部答案写 ...

全国2009年4月自学考试综合英语(二)试题

   www.4juan.com 自考及各类其他考试历年试题免费免注册下载 超过 2 万套 word 文档试题和答案 做试题,没答案?上自考 365,网校名师为你详细解答! 月自学考试综合英语 综合英语(二 试题 全国 2009 年 4 月自学考试综合英语 二)试题 课程代码:00795 请将答案填在答题纸相应的位置上 I.语法,词汇.从 A,B,C,D 四个选项中,选出一个正确答案,并填在答题纸相应的位置上.(本大题 .语法,词汇. , , , 四个选项中,选出一个正确答案,并填在答题纸相应的位 ...

2006年4月自学英语二试卷答案

   ☆自考乐园心境随缘,诚与天下自考人共勉!! ! 俱乐部名称:自考乐园;俱乐部 id:5346389(请牢记它哦~在百度贴吧的搜索框中输入俱乐部 id,可以直接 进入俱乐部) ;俱乐部 url 地址:http://tieba.baidu.com/club/5346389(您也可以通过此 url 进入俱乐部. ) 2006 年 4 月高等教育自学考试全国统一命题考试 英语(二)试题答案及评分参考 I. Vocabulary and Structure (本大题共 10 小题,每小题 1 分,共 ...

2006年4月自学考试英语(二)试题答案

   www.4juan.com 自考及各类其他考试历年试题免费免注册下载 超过 2 万套 word 文档试题和答案 做试题,没答案?上自考 365,网校名师为你详细解答! 2006 年 4 月自学考试英语(二)试题答案 月自学考试英语( I. Vocabulary and Structure (本大题共 10 小题,每小题 1 分,共 10 分) 本大题共 小题, 1.B 2.D 3.B 4.D 5.A 6.C 7.A 8.C 9.B 10.A II. Cloze Test (本大题共 10 小 ...

小学英语必备老师业务考试英语试题及答案

   ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 小学英语老师业务考试英语试题及答案 2010-03-19 20:59 嘉积镇第一小学 陈丹丹[博客]13905 字, 阅读 3284, 评论 9 本文收录在 603992: 工作计划总结 一、单项选择:下面每题四个选择中只有一个答案,请选出,并填入答案卡内。 (1?30 小 题,每小题 1 分,计 30 分) 1. Binbin gets up about 8:30 Sa ...

扬州市2010年初中毕业、升学统一考试英语试题及答案

   扬州市 2010 年初中毕业、升学统一考试英语试题 年初中毕业、 说明: 说明: 1.本试卷共 8 页,包含选择题(第 1 题~第 45 题,共 45 题)、非选择题(第 46 题~第 81 题,共 36 题)两部分。满分 120 分,考试时间为 100 分钟。考试结束后,请将本试卷和 答题卡一并交回。 2.答题前,考生务必将本人的姓名、准考证号填写在答题卡相应的位置上,同时务必在试卷 的装订线内将本人的姓名、准考证号、毕业学校填写好,在试卷第一面的右下角填写好 座位号。 3.所有的试题都必 ...

北京英语口语考试中级历年试题及答案

   第话第第 Introduction and General Conversation (about 3 - 4 minutes) Good morning/afternoon! Sit down, please. (Take a seat, please./Please be seated.) I am …(examiner's full name). I’m your examiner. What's your name? (Could you tell me your name?) * ...

2007年4月自考英语(二)试题试卷真题.

   更多试卷答案下载 免费试听网校课程 2007年4月自考英语(二)试题试卷真题 (课程代码0015) Ⅰ.Vocabulary and Structure(10 point each) 从下列各句四个选项中选出一个最佳答案,并在答题纸上将相应的字母涂黑。 1. It is difficult to __ the implication between the lines. A. get to B. get with C. get at D. get down 2. The volleyball ...

2009年自学考试英语(二)常考词组汇总

   年自学考试英语( 2009 年自学考试英语(二)常考词组汇总 1.in the way 挡路,阻碍,妨碍 2.to make a guess at 对...进行猜测 3.to blind sb.to sth. 使某人看不到某物,使某人对某物丧失判断力 4.to contribute to sth.(1)促成,导致(2)有助于,增添(3)捐助,贡献(4)撰稿,投稿 5.to seek to do sth.设法做某事 6.in part 部分地;在某种程度上 7.vary from...to.. ...

热门内容

右脑王英语学习机

   右脑王英语学习机__百科 右脑王英语学习机,是透过特殊的设备,营造全封闭英语环境,传递 「声」「光」多重频率组合讯号,快速地与脑波产生共振,直接引导 脑细胞活动效能(NEQ)至最佳的大脑状态,唤醒右脑巨大学习潜 能,促进大脑运作,并同时形成唯一英语通道,以 2-4 倍速大量输 入英语课程,将英语信息直接传送至右脑潜意识,达到学习高效而轻 松学习英语的目的。 了解右脑王英语学习机图片、价格等: 了解右脑王英语学习机图片、价格等: http://hi.baidu.com/wolfs100/blo ...

初中英语57个中考必备句型 中考必考

   晋城清大学堂 初中英语 57 个中考必备句型 1 as soon as 2 as…as 3 as…as possible 4 ask sb. for sth. 5 ask/tell sb. (how) to do sth. 6 ask/tell sb. (not) to do sth. 7 be afraid of doing/that 8 be busy doing sth. 9 be famous/late/ready/sorry for… 10 be glad that 11 buy/ ...

新目标英语九年级期测试

   新目标英语九年级期末考试 班级: 听力部分(30 分) 姓名: 得分: 一.听小对话,选择图片(共 5 小题;每小题 l 分,满分 5 分) ( )1. What's the weather like in Ningbo today? ( )2. How does David usually go to school? ( )3. What will Tony give his father? ( )4. Where is the boy's soccer? ( )5. Which sign ...

中考英语常用短语(一)

   武大启睿英语课堂讲义资料?中考系列(4) 初中英语常用短语(一) A 1. a bit of 有一点儿 2. a big dinner 一顿丰盛的正餐 3. a bottle of 一瓶 4. a can of 一听,一罐 5. a cup of 一茶杯 6. a few 一些;少数几个 7. a few days ago 几天前 8. a few months ago 几个月前 9. a few weeks ago 几周前 10. a few years ago 几年前 11. a gla ...

背英语单词的捷径--学无定法 学有常法

   背英语单词的捷径--学无定法 背英语单词的捷径 学无定法 学有常法 怎样才能在这三个月内把这么多单词背下来呢?最重要的一点,就是:...如果想比别人 成功,就一定要走捷径。不要期盼自己比别人幸运,也不要指望自己比别人更聪明或者更勤 奋。从智力上说,从机遇上说,自己和别人都是差不了多少的,想超过和自己差不多的人, 就一定要走捷径,捷径,捷径! 背单词捷径的第一条,就是:一定要每次都大量地背。因为自己不比别人聪明,所以背完单 背单词捷径的第一条 词,别人忘掉五分之一,自己决不会比别人忘得少。然而 ...