2005 年 1 月浙江省大学英语三级考试试卷答案
Part I Listening Comprehension Section A your answers:
  1.
  2.
  3.
  2. D
  4.
  3. B
  5.
  4. C
  6.
  5. B
  7.
  8.
  9.
  7. D
  10.
  8. A
  9. A
  10. D
keys:
  1. D

  6. B
Section B Passage One your answers:
  11.
  12.
  13.
  13. B
keys:
  11. D

  12. C
Passage Two your answers:
  14.
  15.
  16.
  16. B
keys:
  14. A

  15. A
Passage Three your answers:
  17.
  18.
  19.
  20.
  19. A
  20. D
keys:
  17. B

  18. A
Your Score:0 :
Part II Vocabulary your answers:
  21.
  22.
  23. keys:
  21. D D
  22. A
  23. D
  24. B
  25. B
  26. A
  27. B
  28. B
  29. A
  30. D
  31. B
  32. B
  33. A
  34. B
  35. C
  36. A
  37. B
  38.
  24.
  25.
  26.
  27.
  28.
  29.
  30.
  31.
  32.
  33.
  34.
  35.
  36.
  37.
  38.
  39.
  40.

  39. A

  40. B
Your Score:0 :
Part III Structure your answers:
  41.
  42.
  43. keys:
  41. B .B
  42. A
  43. B
  44. C
  45. D
  46. B
  47. B
  48. B
  49. A
  50. C
  51. C
  52. B
  53. C
  54. C
  55. B
  56. C
  57. D 58
  44.
  45.
  46.
  47.
  48.
  49.
  50.
  51.
  52.
  53.
  54.
  55.
  56.
  57.
  58.
  59.
  60.

  59. A

  60. A
Your Score:0 :
Part IV Reading Comprehension Passage One your answers:
  61.
  62.
  63.
  64.
  63. B
  65.
  64. A
  65. A
keys:
  61. C

  62. D
Passage Two your answers:
  66.
  67.
  68.
  69.
  68. B
  70.
  69. C
  70. D
keys:
  66. A

  67. D
Passage Three your answers:
  71.
  72.
  73.
  74.
  73. B
  75.
  74. D
  75. C
keys:
  71. B

  72. B
Your Score:0 :
Part V Translation from English into Chinese
  76.Memory can be defined as the capacity to keep information available for later use. your answer: key:记忆可以被定义为一种储存日后可用信息的能力。

  77.Memory is involved when a rat gave up eating grain because he has smelled something wrong in the grain pile. your answer: key: 鼠由于在一堆粮食中嗅到了某种可疑的东西而不去吃那粮食时,即就是记忆在起作用。

  78.Memory exists not only in humans and animals but also in some physical objects and machines. your answer: key:不仅人类与动物有记忆,一些物体和机器也有记忆。

  79.However, this is only a very small part of the total amount of information which the teenager has stored. your answer: key:然而,这只是一个十几岁孩子所储存的所有信息中的很小一部分。

  80.The use of words is the basis of the advanced problem-solving intelligence of human beings. your answer: key:语言的使用是人类高级的解决问题能力的基础。 Part VI Translation from Chinese into English
  81.我们昨天看电影的那家影院是镇上最好的。 your answer: key:The cinema where we saw the film yesterday is the best one in town.

  82.这个实验表明,世上一切事物都在运动。 your answer: key: The experiment showed/shows that everything in the world is in motion.

  83.这个月中旬爸爸送给我一台电脑作为生日礼物。 your answer: key:In the middle of the month, Dad sent/gave me a computer for my birthday/as my birthday gift.

  84.今日的西湖已非几年前的西湖了。 your answer: key:The West Lake today is no longer what is used to be some years ago.

  85.前几天我病了,否则我早就来看你了。
your answer: key:I was ill several days ago; otherwise I would have come to see you earlier/sooner.
 

相关内容

2005年1月浙江省大学英语三级考试试卷答案

   2005 年 1 月浙江省大学英语三级考试试卷答案 Part I Listening Comprehension Section A your answers: 1. 2. 3. 2. D 4. 3. B 5. 4. C 6. 5. B 7. 8. 9. 7. D 10. 8. A 9. A 10. D keys: 1. D 6. B Section B Passage One your answers: 11. 12. 13. 13. B keys: 11. D 12. C Passage ...

2007年1月浙江省大学英语三级考试试卷答案

   2007 年 1 月浙江省大学英语三级考试试卷答案 Part I Listening Comprehension Section A your answers: 1. 2. 3. 2. B 4. 3. A 5. 4. C 6. 5. B 7. 8. 9. 7. B 10. 8. D 9. C 10. B keys: 1. A 6. D Section B Passage One your answers: 11. 12. 13. 13. C keys: 11. A 12. B Passage ...

2004年1月浙江省大学英语三级考试试卷答案

   2004 年 1 月浙江省大学英语三级考试试卷答案 Section A your answers: 1. 2. 3. 2. B 4. 3. B 5. 4. D 6. 5. C 7. 6. A 8. 9. 7. A 10. 8. C 9. D 10. D keys: 1. A Section B Passage One your answers: 11. 12. 13. 13. A keys: 11. D 12. B Passage Two your answers: 14. 15. 16. ...

2003年1月浙江省大学英语三级考试试卷答案

   2003 年 1 月浙江省大学英语三级考试试卷答案 Part I Listening Comprehension Section A your answers: 1. 2. 3. 2. D 4. 3. A 5. 4. A 6. 5. C 7. 8. 9. 7. C 10. 8. B 9. D 10. C keys: 1. B 6. A Section B Passage One your answers: 11. 12. 13. 13. A keys: 11. B 12. D Passage ...

2008年1月浙江省大学英语三级考试试卷答案

   2008 年 1 月浙江省大学英语三级考试试卷答案 Part I Listening Comprehension Section A your answers: 1. 2. 3. 2. D 4. 3. D 5. 4. D 6. 5. C 7. 8. 9. 7. D 10. 8. D 9. A 10. D keys: 1. A 6. B Section B Passage One your answers: 11. 12. 13. 13. D keys: 11. D 12. B Passage ...

2008年1月浙江省大学英语三级考试试卷

   2008 年 1 月浙江省大学英语三级考试试卷 Section A 1.A、At 6:40 B、At 6:48 C、At 7:00 D、At 7:20 2.A、Horror movies are interesting B、Horror movies make her crazy. C、She doesn’t like watching movies. D、She prefers love stories. 3.A、At a hotel. B、At an office. C、At home ...

2004年1月浙江省大学英语三级考试试卷

   2004 年 1 月浙江省大学英语三级考试试卷 Section A 1. A、At an airport. B、At a travel agency. C、At a theater. D、At a railway station. 2. A、Both tea and coffee. B、Something cold. C、Tea. D、Coffee. 3. A、Twenty four. B、Twenty five. C、Twenty. D、Twenty one. 4. A、She will ...

2008年6月浙江省大学英语三级考试试卷答案

   2008 年 6 月浙江省大学英语三级考试试卷答案 Part I Listening Comprehension Section A your answers: 1. 2. 3. 2. C 4. 3. C 5. 4. B 6. 5. A 7. 8. 9. 7. B 10. 8. C 9. B 10. B keys: 1. A 6. D Section B Passage One your answers: 11. 12. 13. 13. A keys: 11. B 12. A Passage ...

2009年6月浙江省大学英语三级考试试卷答案

   2009年6月浙江省大学英语三级考试试卷答案 http://fld.zjvcc.edu.cn/resources/band3-0906.asp Section A 1.A、She will save stamps for the man’s sister. B、She can’t give stamps to the man’s sister. C、She will no longer get letters from Canada. D、She has given the stamps t ...

2002年1月浙江省大学英语三级考试试卷

   2002 年 1 月浙江省大学英语三级考试试卷 Part I Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. You will hear the conversation and the question only once. Af ...

热门内容

初中英语-七年级下-Unit2单元测评1

   单元测评 Ⅰ.从句中找出你所听到的选项。念两遍。 1.A.why B.what C.where B.orange C.elephant 2.A.pay phone 3.A.because B.cute C.information 4.A.say B.pears C.bears 5.A.fun B.kingdom C.kind of 6.A.late B.lazy C.let’s B.glass C.grass 7.A.class 8.A.sleep B.speed C.speak 9.A.l ...

2011考研英语复习

   七八月份是 2011 年考研同学宝贵的暑期强化复习时间,在这个阶段大家需要针对各个考研 英语的各个题型进行专项加强。 题型特点的不同需要考生用不同的知识储备和应试方法, 下 面, 万学海文辅导专家先为大家分析一下每种题型的特点, 然后分解出每种题型所需要具备 的知识和技能,以便开展复习计划的制定。 从英语试题的卷面结构可以看到整个英语考查的试题可分为四大题型:英语知识运用、 阅读理解、 翻译、 作文。 当然, 这里的题型划分标准和教育部考试中心的划分稍稍有些出入, 教育部考试中心把翻译归为阅 ...

复旦第二附属中学2010学年第二学期初一英语试卷

   复旦第二附属中学 复旦第二附属中学 2010 学年第二学期初一英语试卷 第二附属 班级: 姓名: 学号: 得分: 班级: 姓名: 学号: 得分: Part One Vocabulary and Grammar I. Find the word with a different sound in each group.(辨音)5% ( ( ( ( ( ) 1. A. tidy ) 2. A. chair ) 3. A. pound ) 4. A. jumped ) 5. A. page B. ...

九年级英语单项选择练习题2

   九年级英语单选练习( ) 九年级英语单选练习(2) ( ) 1. I’m sorry I can’t you. Would you please speak more slowly? A. realize B. impress C. follow D. lose ( ) 2. My grandmother found watching TV but I enjoyed it very much. A. frustrated B. frustrating C. exciting D. exci ...

关于困难经历的英语谚语

   All things in their being are good for something. 天生我才必有用. Difficult circumstances serve as a textbook of life for people. 困难坎坷是人们的生活教科书. Failure is the mother of success. -- Thomas Paine 失败乃成功之母. For man is man and master of his fate. 人就是人,是自己命运的 ...