童梦无忧网 试管婴儿论坛 www.tm
  51.com
本文由 liyuexi137 贡献 doc 文档可能在 WAP 端浏览体验不佳。建议您优先选择 TXT,或下载源文件到本机查看。 2007 年广州市十五所民办初中新生入学检测题及答案 2007 年广州市十五所民办初中新生入学检测题 英语试题(时间:40 分钟 总分:80 分) 注:请同学们将所有答案填写在第四页答题卷上(试卷上的答案无效) 。 一、语音 (
  0.5×20=10 分) A) 找出划线部分读音与众不同的词。
  1. A. fast B. stamp C. glass D. dark
  2. A. fight B. decide C. sick D. wide
  3. A. mistake B. hand C. travel D. Japan
  4. A. friendly B. believe C. field D. piece
  5. A. borrow B. flower C. below D. slow
  6. A. weather B. meat C. bread D. head
  7. A. short B. horse C. worth D. forty
  8. A. luck
B. much C. full D. but
  9. A. mean B. pleasure C. season D. leave
  10. A. earth B. early C. learn D. heart B) 找出与所给得词划线部分读音相同的词。
  11. earth A. heart B. learn C. wear D. near
  12. brown A. down B. know C. row D. yellow
  13. foot A. moon B. choose C. wood D. school
  14. better A. even B. be C. wet D. evening
  15. fly A. fifty B. satisfy C. physics D. duty
  16. where A. here B. there C. were D. clear
  17. hen A. seven
B. eleven C. enjoy D. west
  18. eraser A. well B. jacket C. send D. leg
  19. rose A. some B. story C. hole D. fox
  20. cars A. lamps B. books C. cats D. lessons 二、单项选择。 (1×20=20 分)
  1. There isn’t a nice book on the table . A. isn’t it B. is it C. isn’t there D. is there
  2. There capital of Australia is . A. London B. Washington C. Sydney D. Canberra
  3. Turn left the second crossing, and the store is the left. A. at, to B. at, on C. on, at D. to, at
  4. He doesn’t like playing football. She doesn’t like it, . A. also B. too C. neither D. either
  5. -- there on the plate? -- Yes, only a little. A. Is, a meat, and B. Are, meats, but C. Are, any meats, and
D. Is, any meat, but
  6. The boy blue is a friend of . A. of, my B. in, my C. of, mine D. in, mine
  7. She has got European stamp. A. a B. / C. an D. some
  8. Look at . How nice it looks. A. moon B. the moon C. a moon D. the moons
  9. Please give . A. the ruler me B. the ruler for me C. the ruler to me D. to me the ruler
  10. -- your raincoat you, please. It is raining outside. A. Bring, to B. Bring, with C. Take, to D. Take, with
  11. ? Do you have a pen like this? -- No. But I’m going to buy . A. one B. it C. this D. that
  12. Tommy lives on the floor while Jacky lives on the floor. A. fivethe, nineth B. fifth, nineth C. fifth, ninth D. fiveth, ninth
  13. There a pair of shoes. Whose shoes those? A. are, are B. is, are C. is, is D. are, is
  14. This book is than that one. A. much interesting
B. interestinger C. more interesting D. better interesting
  15. We bought Granny a present, she didn’t like . A. and, it B. but, it C. so, one D. but, one
  16. -- I have a look at the picture? -- Yes, you . A. Can, must B. Can, many C. May, can D. Must, must
  17. The boy is getting and he will be enough to go to school next week. A. better, good B. good, better C. good, well D. better, well
  18. If you work hard, you pass the exam. A. won’t, won’t B. won’t, can’t C. don’t, don’t D. don’t, won’t
  19. My grandfather was born a cold winter morning January, 19
  49. A. in, in B. on, in C. on, on D. in, on
  20. -- is that book? -- book? -- The one on your desk. -- It’s Tom’s A. Who’s, What B. Who’s., Which C. Which, Whose D. Whose, Which 三、完形填空 (1×10=10 分) It is a fine Sunday morning. Ann and her mother are Some are from America. And some are from 3 to the Great Wall. 1 a bog bus. There are 2_ people on it.
and Canada. They are 4 _ friends. They are going There are two Chinese on the bus. One is a woman. She is He 7 good English. He is now talking 8 5 the bus. __6__ is a young man. the Great Wall. The other people are all 9 him. They like the Great Wall. They want to see it 10 .
  1. A. in B. on C. at D. into
  2. A. much B. any C. a little D. many
  3. A. English B. England C. British D. Chinese
  4. A. both B. all C. none D. no
  5. A. riding B. taking C. driving D. carrying
  6. A. Another B. The other C. The one D. He
  7. A. speaks B. talks C. says D. listens
  8. A. with B. on C. about D. at
  9. A. listening
B. listening to C. hearing D. hearing to
  10. A. a lot of B. lots of C. very D. much 四、阅读理解 (1×10=10 分) (
  1) ) The summer vacation is over. It’s true that time always flies fast. During the vacation, the weather was hot and I could not do much work, but I lived happily. As the afternoon was hot, I did my work in the morning. I used to get up at 6:30 and take a walk in the garden for half an hour. After breakfast, I began reading English and Chinese and did some exercises in maths. Those took me there hours or more. I worked quite hard and made good progress. I spent the afternoon outside. I went to swim and it was funny. I would not go home until it was about five or six o’clock. Sometimes a friend of mine would come to see me and we would spend some hours listening to music. In this way I spent my vacation happily. And I not only studied well but also became a good swimmer. How I am in good health and high spirits.
  1. What does the passage mainly tell us? It mainly tells us . A. how the writer spent his summer holidays B. what the writer spent was like in that summer C. when the writer got up in the morning D. where the writer took a walk
  2. The writer had very good summer holidays because he . A. worked very hard and made good progress B. learned to swim and did his work well C. got up early and went home late D. liked swimming better than studying
  3. Which of the following is not true? A. The writer made progress in his lessons. B.
The writer took a walk for half an hour before breakfast. C. The writer began studying as soon as he got up. D. The writer spent more time swimming than listening to music. (
  2) Mr. Jones teaches history. He is a very good teacher. During this year, most of his students got at least a C on the tests and there were many A’s. On the last test, however, Mr. Jones got a big surprise. He wrote down all of his students’ scores. Then he counted the number of students that got between 91 and 1
  00. There were only two! Only two students got A’s! He found out that there were only a few B’s and C’s. Most of the students in his class got a D or and F on the final test. Mr. Jones looked at the test again. He thought that it was too hard. He decided to give every student 10 more points. Then many of the students got good grades on the test. What a nice teacher!
  4. Why did many students get low scores on the test? A. The teacher was mean (吝啬). B. The test was difficult. C. The test was too long. D. They didn’t study.
  5. What did the teacher decide to do? He decided to . A. change some test questions B. add points to each student’s score C. give another test D. take off points of the high scores
  6. How many students got 70 points or better on better on the test in the end? A. 2 B. 4 C. 10 D. 17
  7. Another word for test “score” is . A. answers B. parts C. questions D. points (
  3) On the first day of class, Tom’s teacher asked the class to fill out a form. The information always helped her get to know her students. Tom filled out the form like this. Last Name Smith Fist Name Thomas Date of birth Oct.15, 1992 Address 43 Long Street, Newtown How long at this six years address Telephone number 456 ? 8937 E-mail Thomas@net.com School Newtown High School Grade 9th Height 170 Weight 50kg Hair color brown Eye color green Brothers or sisters (include age of each) None Interest Baseball,
fishing, skiing
  8. Which is true about Tom’s family? A. He is the only child. B. His father travels a lot. C. His mother works. D. They live in a big house.
  9. The teacher did not ask students about their . A. blood type B. eye color C. height D. weight
  10. If you “fill out” a form, you . A. explain about it B. give it away C. read over it D. write it away 五、句型转换:按要求改写句子。 (
  0.5×20=10 分)
  1. My watch is broken. (就划线部分提问) Watch?
  2. Baby Bear looked in the bedroom. (就划线部分提问) Baby Bear ?
  3. He has a piece of bread for breakfast every day. (就划线部分提问) for breakfast every day?
  4. That bus is very old. (改为复数句) very old.
  5. I like the actor Paul Smith best. (改为同义句) actor is Paul Smith.
  6. Can I look at your new sofa? (改为同义句) Can I your new sofa? 六、用所给词的适当形式或时态填空。 (1×10=10 分)
  1. We’ll have the meeting at half past eight. Will you please (come) here a little (early)?
  2. Let’s (speak) English in class. (not speak) Chinese.
  3. Look. The children (play) football.
  4. Would you like (go) shopping with me?
  5. I do my homework in the evening. But I (not do) it at this time yesterday.
  6. Tom (go) to plant trees next day. He (go) to plant trees every year.
  7. Which is the (popular) food in China? 七、综合填空:根据文章内容填上所缺单词。 (1×10=10 分) My name is Sally White. I am a school girl. My school is far 1 my home. Every day it 2
a lot of time to get there. The road is not flat (平坦的), so I 4 on foot. I must 5 7 up early every morning. I 3 6 go to school by bike. I often get no time for breakfast at home. I 8 late for school. So there by bus often have something for breakfast sometimes I 9 the way or on the bus. I don’t want to at maths. I like it very much. to school. I am 10 2007 1
 

相关内容

2007广州小升初民校联考英语试题及答案

   童梦无忧网 试管婴儿论坛 www.tm51.com 本文由 liyuexi137 贡献 doc 文档可能在 WAP 端浏览体验不佳。建议您优先选择 TXT,或下载源文件到本机查看。 2007 年广州市十五所民办初中新生入学检测题及答案 2007 年广州市十五所民办初中新生入学检测题 英语试题(时间:40 分钟 总分:80 分) 注:请同学们将所有答案填写在第四页答题卷上(试卷上的答案无效) 。 一、语音 (0.5×20=10 分) A) 找出划线部分读音与众不同的词。 1. A. fast ...

2007广州小升初民校联考英语试题及答案

   本文由liyuexi137贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 2007 年广州市十五所民办初中新生入学检测题及答案 2007 年广州市十五所民办初中新生入学检测题 英语试题(时间:40 分钟 总分:80 分) 注:请同学们将所有答案填写在第四页答题卷上(试卷上的答案无效)。 一、语音 (0.5×20=10 分) A) 找出划线部分读音与众不同的词。 1. A. fast B. stamp C ...

2010广州小升初民校联考英语试题及答案

   2010 年广州市小升初联考英语试卷 英语试卷 (时间:50 分钟 时间: 分数: 分数:100 分) 注意事项: 注意事项: 1、 试题共六页,七大题。 2、 请考生在试卷上用蓝色或黑色圆珠笔、签字笔或钢笔作答。 第Ⅰ卷(50%) ) 一、语音知识(10%) 语音知识( ) A) 找出与所给单词划线部分读音相同的词。 (5%) ) 找出与所给单词划线部分读音相同的词。 ( ) ( ) 1. any A. make B. factory ( ) 2. often A. soldier B. ...

2006广州小升初民校联考英语试题及答案

   06 广州市十三所民办初中新生入学检测题 (英语 英语) 英语 说明:全卷总分共 60 分,35 分钟时间完成 一.单项选择 (1×20 =20 分) (请把答案的英文大写编号写在答卷上) 1. you to bed at ten yesterday evening? A.Did,go B.Do,go C.Did, went D.Do,went 2. The pupils of our school to visit Yuntai Garden this number bus tomorro ...

2010年绍兴中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年宁德中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年长沙中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 长沙中考英语试题及答案 中考英语 2010 年长沙中考英语试题及答案 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com( ...

2011海淀一模英语试题及答案

   海淀区高三年级第二学期期中练习 英 语 参考答案及评分标准 第一部分:听力理解(共三节, 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 1. C 6. C 2. A 7. A 3. B 8. C 4. B 9. B 5. A 10. A 11. B 12. C 13. A 14. B 15. C 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,共 15 分) 第三节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) ★每小题超过一个词不计分 ...

2009年广东高考英语试题及答案[2]

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 绝密★启用前 试卷类型:A 2009 年普通高等学校招生全国统一考试 广东卷 年普通高等学校招生全国统一考试(广东卷 广东卷) 英 语 语言知识及应用(共两节 共两节。 Ⅱ 语言知识及应用 共两节。满分 35 分) 第一节 完形填空(共 10 小题;每小题 2 分,满分 20 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 21~30 各题所给的 A、B、C 和 D 项中,选出最佳选项,并在答 ...

2009年全国高考英语试题及答案-江苏卷

   年普通高等学校招生全国统一考试(江苏卷) 2009 年普通高等学校招生全国统一考试(江苏卷) 英 语 第一部分:听力(共两节, 第一部分:听力(共两节,满分 20 分) 做题时,先将答案标在试卷上.录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案 转涂到答题卡上. 第一节( 小题; 第一节(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 听下面 5 段对话.每段对话后有一个小题,从题中所给的 A,B,C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置.听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来 ...

热门内容

英语-巧记单词

   动物 对虾的苦难动物动物 1.背口诀记单词 背口诀记单词 某一天 dawn(黎明) 在河边 lawn(草坪) * 来几只 prawn(对虾) * 在那里 spawn(产卵) * 累了正 yawn(呵欠) * 被人捉去 pawn(典当出去) * 2.识音标,记单词 识音标, 识音标 dawn n.黎明,曙光,开始,破晓;vi.破晓,开始现生,逐渐被了解。 lawn n.草地,草坪,草场,菌苔。 prawn n.[动]对虾,明虾,大虾;vi.捕虾。 spawn n.卵,菌丝,根源,产物;v.产卵 ...

大学英语精读403

   Unit 3 Text Can you prove that the earth is round? Go ahead and try! Will you rely on your senses or will you have to draw on the opinions of experts? WHY DO WE BELIEVE THAT THE EARTH IS ROUND? George Orwell Somewhere or other ? I think it is in th ...

英语精读二作业答案

   大学英语精读二作业二参考答案 注意:以下题目为样卷,实际考试中题目顺序可能会随电脑抽样有所调整, 题目顺序可能会随电脑抽样有所调整 注意:以下题目为样卷,实际考试中题目顺序可能会随电脑抽样有所调整,请 注意看清题目再做选择 再做选择。 注意看清题目再做选择。 第一部分:交际用语( 小题; 第一部分:交际用语(共 5 小题;每小题 3 分,满分 15 分) 1.How would you like to mail it? 答案:By air mail, please 2.. You too! ...

计算机专业英语翻译

   高新电脑学校 ?? 计算机组装与维护 课件制作:孙波 IT CFAC 国家计算机教育认证 gaoxindiannaoxuexiao 计算机英语 计算机英语词汇对译 蒙阴高新电脑学校 资料整理:孙波 2010 年 9 月 1 日 2010-9-2 1 高新学校欢迎您 高新电脑学校 ?? 计算机组装与维护 课件制作:孙波 PC personal computer 个人计算机 IBM International Business Machine 美国国际商用机器公司的公司简称,是最早推出的个人 计 ...

英语四级重要词汇

   2010 年最新大学英语四级高频核心词汇 年最新大学英语四级高频核心词汇 大学英语四级高频核心 28.tender a. 温柔的;脆弱的 1.alter v. 改变,改动,变 2.burst vi.,n. 突然发生,爆 裂 3.dispose 29.nuisance n. 损害,妨害, 讨厌(的人或事物) 30.insignificant a. 无意义 的,无足轻重的;无价值的 31.accelerate vt. 加速,促进 32.absolute a. 绝对的,无条 件的;完全的 33.b ...