www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档 做试题,没答案?上自考 365,网校名师为你详细解答!
2007 年 4 月全国自考英语 一)真题参考答案 月全国自考英语(一 真题 真题参考答案
一、Vocabulary and Structure(10 points,1 point for each item)
  1.
Marybe Canadian,for she’s got a British passport. A. can’t
B. isn’t able to C. mustn’t D. needn’t
答案:A

  2.
As his parents died when he was young,he wasby his uncle. A. brought up
B. grown up C. brought out D. taken out
答案:A

  3.
What do youto do about the problem now that this solution has failed?
A. B. C. D.
答案:B
incline intend pretend think
I had never expected you to turnat the meeting. I thought you were in Shanghai.

  4.
A. B. C. D.
答案:D
around on in up

  5.
They have to stay with usthe time being because they have not found a place yet.
A. B. C. D.
答案:C
during in for since

  6.
Sixty percent of television viewers chose him as theirhost.
1
2007 年 4 月全国自考英语(一)真题参考答案
www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
A. B. C. D.
答案:C
popular preferred favorite favored

  7.
Don’t call me at the officeit’s absolutely necessary. A. except
B. unless C. since D. if
答案:B

  8.
Each one of us,old or young, is a valuable member of society. A. however B. whenever
C. whoever D. no matter
答案:A

  9.
Diamonds are the hardest substancein nature. A. find B. found C. finding
D. to find
答案:B

  10.
Tony likes walking in the country and. A. also does Mary
B. Mary does also C. so Mary does D. so does Mary
答案:D
二、Cloze Test(10 points,1 point for each)
A study by the World Wildlife Fund reveals that the human race is destroying the earth at a pace that is(
  1)fast for its capacity to support life.(
  2), it points out that the extra planets (equal to the earth in size) will be required by the year 2050 as(
  3)resources are exhausted. The report, (
  4)on scientific data from across the world, shows that over(
  5)of the natural world has been destroyed by human beings over the past three decades. It warns that consumption rates must be rapidly lowered,(
  6)the earth will no longer be
2

  1.
2007 年 4 月全国自考英语(一)真题参考答案
www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
able to support population growth. The report offers a clear warning(
  7)people either stop their present life style or risk(
  8)the burden on scientists to locate another planet that can support human life. It is not just humans who are at risk.(
  9), who examined data for 350 kinds of mammals (哺乳动物), birds and fish, found that the(
  10)of many species had reduced more than a half during the period.
(
  1). (A). (B). (C). (D).
答案:B
so too very much
(
  2). (A). (B). (C). (D).
答案:D
However Too Except for In addition
(
  3). (A). (B). (C). (D).
答案:C
producing developing existing affecting
(
  4). (A). (B). (C). (D).
答案:D
insisted blamed debated based
(
  5). (A). (B). (C). (D).
答案:C
three thirds a third third
3
2007 年 4 月全国自考英语(一)真题参考答案
www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
(
  6). (A). (B). (C).
(D).
答案:A
or and so
but
(
  7). (A). (B).
(C).
that which
whose
(D).
答案:A
when
(
  8). (A). (B). (C). (D).
答案:B
left leaving leave to leave
(
  9). (A). (B). (C). (D).
答案:A
Scientists Reporters Officials Clerks
(
  10). (A). (B). (C). (D).
答案:D
accounts members amounts numbers
三、Reading Comprehension(30 points,2 points for each)
There was a strange girl in my high school whom we all called the Bird. We called her that because of her nervous, birdlike movements. Her skin looked as if it had never felt the sun, and there was usually a red spot in the middle of her forehead. She had thin black hair on her arms long enough to comb, and she wore clothes that had been out of fashion since Shirley Temple’s time. She was so often laughed at that it shames me to this day to think that I was part of it. Oh, I
4

  1.
2007 年 4 月全国自考英语(一)真题参考答案
www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
never laughed at her in her face; I wasn’t that brave. I’d wait until she hurried by and join the other guys. And it’s important when you’re a teenager to join in the laughter so that the laughter will not turn on you. I remember one day when the Bird was surrounded by three or four rude guys who had stopped her in the hall between classes. They were moving their arms up and down like birds and shouting in her ear. She was terrified and there was fright in her eyes. A couple of her books fell to the floor. Then this girl came out of nowhere. I’d never seen such anger in a girl before. She went up to the leader of the guys and shouted angrily, “Stop it! Can’t you see what you’re doing?”The guys backed off, astonished. Then the girl went over to the Bird and put her arm around her shoulders and walked her to class. I thought about the Bird when I read about Nathan Faris, the little boy who shot a classmate and killed himself after being laughed at by the kids in his school. I thought of how I had been part of her misery, how more than twenty years later it still bothered me. But I also thought of what I had learned that day about respect and bravery, about being a human being, from a girl whose name I don’t even know. And I wonder whether that one act of kindness might have saved another girl’s life.
(
  1). The girl was called the Bird mainly because of her. (A). outdated dress (B). color of her hair (C). birdlike actions (D). physical appearance
答案:C
(
  2). The author joined other teenagers in laughing at the Bird because he. (A). feared that they would laugh at him (B). did not dare to laugh at her in her face (C). shared their opinion of her nervous actions (D). was ashamed of her peculiar movements
答案:A
(
  3). When the kind girl came to the Bird’s help, the teenagers were. (A). shocked (B). afraid (C). angry (D). ashamed
答案:A
(
  4). The story of Nathan Faris reminded the author that. (A). he should have asked the girl’s name (B). a kind act may change a person’s life
5
2007 年 4 月全国自考英语(一)真题参考答案
www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
(C). (D).
答案:B
the girl had saved the life of the Bird boys were not as brave as girls in school
(
  5). What the author learns from the kind girl is. (A). shame and misery (B). shame and kindness (C). respect and courage (D). respect and lovePassage Two
答案:C A group of college students were telling frightening stories. Eventually, a girl from a small town in Michigan broke in. “I know a more frightening story than any of those!”she announced. “And the most frightening thing is, this one is true. It happened to a girl my sister knew.” She began her story.“One stormy evening, the girl went to babysit at a house way out in the country. She was feeling a little nervous when the phone rang. When she answered, a man said, ‘Have you checked the child?’and laughed strangely. She was scared to death when a few minutes later the guy called again and said the same thing. She checked the child and called the operator to get the calls traced. Soon the operator called back to say,‘Get out of the house! He’s in the house with you!’So she got hold of the child and ran out into the rain. Later, the police found this escaped prisoner in the parents’upstairs bedroom.” “But wait a minute!”called out the girl’s roommate from Iowa.“That didn’t happen in Michigan. It happened near my hometown long ago when my mother was in school. The guy had escaped from a madhouse.” “Well, it sounds an awful lot like something that happened a few years ago to a friend of my brother’s in Colorado,”said another student.“Only the guy actually caught the babysitter.” What’s going on here? How could the same event have happened to three different babysitters in three different parts of the country at three different times? It is what we call urban legend (都市传奇), which is the modern version of American folk tales. Urban legends are modern and sound real to us. They are humorous, unexpected, and often frightening, though they probably never happened. The girl from Michigan believed her story to be the most frightening because.

  2.
(
  1).
(A). (B). (C). (D).
答案:A
it actually happened it happened on a stormy night it involved a dangerous person it happened far away in the country
6
2007 年 4 月全国自考英语(一)真题参考答案
www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
(
  2). In the story told by the girl from Michigan, the prisoner. (A). escaped from the house (B). caught the babysitter (C). was arrested by the police (D). called from the girl’s home
答案:C
(
  3). According to the girl from Iowa, the guy in the house was. (A). a runaway prisoner (B). an escaped mad person (C). a classmate of her mother (D). a friend of her brother’s
答案:B
(
  4). The author uses three different versions of the same story to. (A). illustrate what urban legend is (B). show the false nature of the story (C). emphasize the truth of the story (D). prove life in the country is dangerous
答案:A
(
  5). According to the passage, urban legends are. (A). always horrible and scary (B). very difficult to believe (C). enjoyed by college students (D). part of the folk tale tradition
答案:D By the time she got the box open, Nancy was so excited that she could hardly contain herself. Eagerly she removed the cotton surrounding the small object inside the box, and held it up to the light. It glittered and sparkled (闪闪发光)?made alive by the bright sunlight pouring through the window. Nancy turned the object slowly in her hands, first this way and then that way. It continued to sparkle and shine as if it had a light of its own. She cried out in delight. Her diamond engagement ring had been found and returned to her, just as the woman on the phone had promised. For two weeks, Nancy almost collapsed after losing the ring on the subway. She had placed ads in the newspapers and on the radio, offering a reward for the return of the ring. And, she had almost given up hope when the phone call came. A kind, elderly female voice informed her that she had found the ring between seat cushions (坐垫). She had called, she said, to make sure of the exact address and had promised to return the ring by insured mail the next day. And then she had added sweetly:“There’s no need to send a reward either. I lost my engagement ring
7

  3.
2007 年 4 月全国自考英语(一)真题参考答案
www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
once when I was young, and some kind, unknown person returned it to me the next day. I feel I’m only paying back an old debt of thanks.” Nancy had thanked the finder profusely and asked her name, but the other woman had said that it wasn’t important. And, now, here was the ring once again in her hand. She put it back on her finger and breathed a huge sigh of relief.
(
  1). The word “object” in the first and second paragraphs refers to the. (A). box (B). ring (C). cotton (D). sunlight
答案:B
(
  2). After she lost the ring, Nancy did all the following EXCEPT. (A). she placed ads on the radio (B). she placed ads on the radio (C). she offered a reward for its finder (D). she called the kind, elderly woman
答案:D
(
  3). The elderly woman told Nancy that she found the ring. (A). in a box (B). in the cotton (C). on the subway (D). in the insured mail
答案:C
(
  4). The woman refused to accept Nancy’s offer of reward because. (A). the reward was not important to her (B). an unknown finder gave the ring to her (C). she did not consider it a sincere offer (D). she had had the same experience before
答案:D
(
  5). Nancy breathed a huge sigh of relief because. (A). she had finally paid off her debt of thanks (B). she had finally got the engagement ring back (C). the woman had refused her offer of reward (D). the woman had promised to send her the ringPART TWO
答案:B
四、Word Spelling(10 points,1 point for two words)
8
2007 年 4 月全国自考英语(一)真题参考答案
www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
将下列汉语单词译成英语。每个单词的词类、首字母及字母数目均已给出。请将完整的单 词写在答题纸上。

  1.
能力n.a 答案:ability
(
  1). (
  2). (
  3). (
  4). (
  5). (
  6). (
  7). (
  8). (
  9).
答复;有反应v.r 答案:respond 维持;维修v.m 答案:maintain 快乐的,高兴的a.c 答案:cheerful 鼓励;迫切的要求v.n.u 答案:urge 远处的,久远的a.d 答案:distant 采取;收养v.a 答案:adopt 变化;使不同v.v 答案:vary 影响n.v.i 答案:influence 空闲时间;休闲n.l 答案:leisure
(
  10). (
  11). (
  12). (
  13). (
  14). (
  15).
相信;信仰n.b 答案:belief 正常
 

相关内容

2006年6月全国大学英语四级考试真题和答案

   ★★★★★ 2006 年 6 月全国大学英语四级考试真题和答案 Part I Writing (30 minute) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minute to write a short essay on the topic of students selecting their lectures. You should write at least 120 words followin ...

2007年全国大学生英语竞赛C级样题及参考答案

   《英语辅导报》 大学英语四级考试版 专业辅导 全国大学英语四级考试 独家承办 全国大学生英语竞赛 社长兼总编: 包天仁 执 行 总 编: 刘大伟 主 编: 黄传东 外籍编审: Marcus Johns 出版: 天仁集团英语辅导报社 编辑: 英语辅导报社大学编辑部 排版: 英语辅导报社激光照排中心 发行: 天仁文教发行公司 本期责编: 黄传东 美术编辑: 淼 王 电脑排版: 郭 娟 编辑部地址: 吉林省通化市西昌工贸开发区 2 号 邮编: 134001 网址: http://www.ecp.c ...

2010年4月及10月全国自考英语(二)试题及答案

   www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档 做试题,没答案?上自考 365,网校名师为你详细解答! 2010 年 4 月全国自考英语(二)历年试题 月全国自考英语( 感谢陈卫彪同学提供此答案! 1 2010 年 4 月全国自考英语(二)历年试题 www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档 2 2010 年 4 月全国自考英语(二)历年试题 www.4juan.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接 ...

2007年全国大学生英语竞赛初赛试题(B类)参考答案

   《英语辅导报》 大学教师版 提供全球鲜活英语教育资讯 推动中国大学英语教学与测试改革 社长兼总编: 包天仁 外籍编审: Mary Anderson 出版: 天仁集团英语辅导报社 编辑: 英语辅导报社大学编辑部 排版: 英语辅导报社激光照排中心 发行: 天仁文教发行公司 责任编辑: 刘立军 美术编辑: 赵 群 电脑排版: 何雁鸿 编辑部地址: 执 行 总 编: 刘大伟 2007 年全国大学生英语竞赛 B 级样题 专科学生参加) (适用于英语专业本, 2007 National English ...

2010年6月全国大学英语四级考试试题参考答案及评分标准

   2010 年 6 月全国大学英语四级考试试题参考答案及评分标准 Part I Writing (30 minutes) One possible version(Ⅰ): Due Attention Should Be Given To Spelling Correct spelling is a basic skill in English study. However, nowadays many students do not pay much attention to it. They ...

2007年全国小学生英语竞赛(NECPS)六年级组初赛赛题参考答案及评分标准

   圆园园7 年全国小学生英语竞赛穴晕耘悦孕杂雪 六年级组初赛赛题参考答案及评分标准 I. 听辨单词、 短语 (共 10 小题, 每小题 1 分, 10 分) 计 计 II. 句子理解 (共 10 小题, 每小题 1 分, 10 分) 计 III. 对话理解 (共 10 小题, 每小题 1 分, 10 分) 计 IV. 短文理解 (共 10 小题, 每小题 1 分, 10 分) A) 31?35 FFTFT B) 36. thirteen / 13 37. sport 38. basketbal ...

2007年高考英语听力(北京卷)

   2007 年高考试题??英语听力(北京卷) 第一部分:听力理解(共两节,30 分) 1. Where is the man from? A. Atlanta. B. New York. C. Washington, D. C. 2. How much is the man’s telephone bill? A. $50. B. $24. C. $30. 3. What does the woman want to watch? A. News. B. “Animal World”. C. ...

2007英语专业四级真题答案

   听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com 2007 年英语专业四级真题答案 TEST FOR ENGLISH MAJORS (2007) -GRADE FOURPart I DICTATION (15MIN) TIME LIMIT: 135 MIN Listen to the floowing passage. Altogether the passage will be read to you four times. During the f ...

09年6月英语四级真题参考答案

   Free Admission To Museums admissionRecently, museums in mounting numbers become admission-free to the public both home and abroad. The purpose of this practice is to offer more opportunities for citizens to explore and get easy access to the world ...

2011年英语专四真题参考答案

   2011 年英语专四真题参考答案:听写部分 年英语专四真题参考答案: British holidaying habits In the late 1970s, air travel became affordable for the average family in the UK, and more people started travelling abroad for their summer holidays. After all, the British weather wasn’ ...

热门内容

牛津英语四年级上练习(14)

   2010.1 一、 辨音: 1. trunk 5. stalk duck Oxford English 4A Exercise 14 班级 姓名 学号 ( ( ( ) ) ) 2. its 4. here pig hair ( ( ( ) ) ) 3. branch plant talk 6. leaves coffee it its it’s 二、 选择正确的单词填空: 1. is a flower. very beautiful. leaves are green. stalk is t ...

英语语法名词性从句的几大考点全攻略

   英语语法名词性从句的几大考点 全攻略 易百英语教研室制作 公培强 Who / whoever, what / whatever 等的用法区别 一般说来,what/who等含特指意义,而 等含特指意义, 一般说来,what/who等含特指意义 whatever/whoever等含泛指意义 意为" whatever/whoever等含泛指意义,意为"无论 等含泛指意义, 什么/无论谁" 什么/无论谁". It is generally considered ...

英语歌

   这些歌, 请戴上耳机, 调大音量, 一个人听 ,全世界 都是你的!!!!! 这些歌很温暖,没有金属味,适合有阳光的午后,很悠闲。。。 【Anaesthesia】Maximilian Hecker强烈推荐 这首是背景音乐 【Summer Days In Bloom】Maximilian Hecker力推! 【end of May】Keren Ann 【gotta have you】The Weepies调调很特别,我用它做过背景音乐。 【i remember】郭采洁 我喜欢睡觉前听这首歌 【Le ...

一年级上期终英语复习纲要

   口试题型及复习范围: 口试题型及复习范围: (复习内容:Week 10--17 的课间问答纸上 一,快听快答:老师提问,学生回答. 快听快答: 的问答+ 朗文 P43-44 页的内容+12 月份所教的问答句子.侧重期中后面学的加以 练习巩固) 二,认读: 认读: 单词: (复习内容:单词:朗文书 Chapter 2--6 的 part A 部分下面框出的单词, 再加上数字词(1?10) 颜色词 (第 4 课 PartA 的黑板上的颜色) , , 句子: 朗文书前面 26 个字母表的后面一页 ...

英语形象记忆法

   英语单词的形象联想组合记忆法 SpeedReading & Memory 英语单词的形象联想组合记忆法 前言。 一、起步1000,达到5000,攀登10000 我们在学习外语的时候,可能已经认识到有的单词在文章中频繁出现,而有的单词在一页书中最多出现一至二次, 有的单词在一册书中也仅出现一至二次。所以每个单词在构成文章方面各起着不同的作用。一些反复出现、起着 重要作用的单词虽然数量不多,但使用的频率很高,几乎占了整个文章的一半以上,而其他大量单词,起着一种 修饰作用。 对此莫斯科 ...