onfidence and personal connections in their lives while having fun.Using horses as a wonderful tool for education,our camps offer an interesting place for growth and learning. Imagine each girl having her very own horse to spend time with and a best friend to love and take care of.Each camper is responsible for a horse for the week.Our riding program provides a lot of riding and lesson time.Campers will learn how to take care of the horse and the tack(马具),as well as how to ride.Days are filled with horse-related activities to strengthen the connection between each girl and horse,as the girls learn to work safely around the horses. At Shadow Ridge we try to create a loving,caring family atmosphere for our campers.We have“The Bunkhouse”(4 girls),the“ Wranglers Roost”(4 girls),and “The Hideout”(2 girls)in our comfortable 177-year-old farm house.All meals are home cooked,offering delicious and healthy food for the hungry rider. Our excellent activities create personalized memories of your child's vacation,Each child will receive a camp T-shirt and a photo album(usually 300-500 pictures)of their stay at camp. Our camps are offered during June,July and August 2007,for small groups of girls aged 13-16 years,not only from Canada but also other parts of the world. We will send you full program descriptions at your request.

  59.What is the main purpose of the passage? A.To attract people to the camps. B.To talk about camping experiences. C.To describe the programs of the camps. D.To explain the aims of the camps.
中学学科网学海泛舟系列资料 版权所有@中学学科网
WWW.ZXXK.COM
中学学科网学海泛舟系列资料
WWW.ZXXK.COM
上中学学科网,下精品学科资料

  60.What do we know about the camp
programs at Shadow Ridge?
A.Campers are required to wear camp T-shirts. B.Horses play a central role in the activities. C.Campers learn to cook food for themselves. D.Horse lessons are offered all the year round.
  61.The programs at Shadow Ridge mainly aim to help people . A.understand horses better B.enjoy a family atmosphere C.have fun above other things D.achieve an educational purpose
  62.The passage is written mainly for . A.horse riders B.teenage girls C.Canadian parents D.international travelers C Dear all, Please read Professor Hume's email about his next lecture on Rosa Parks. Susan Miller Secretary Dear Susan, Please forward this message to students of my history class.
中学学科网学海泛舟系列资料
WWW.ZXXK.COM
版权所有@中学学科网
中学学科网学海泛舟系列资料
WWW.ZXXK.COM
上中学学科网,下精品学科资料
Besides the life story of Rosa Parks in the textbook,the students are also required to read the passage below and some related stories that can be borrowed from the school library. Ted Hume The early experiences of Rosa Parks(1913-20
  05),long known as the “mother of the civil rights movement,”were not different from those of many African-Americans at that time.The black woman,however,turned the course of American history in December 1955 when she refused to give up her seat on a bus to a white man.“By sitting down,”remarked John Lewis,“she was standing up for all Americans.” Among the numerous awards Parks received in her life were the Presidential Medal of Freedom(19
  96)and the Congressional Gold Medal(19
  99). Parks died on Oct.24,20
  05.At St.Paul A.M.E.Church in Montgomery,a large crowd including Secretary of State Condoleezza Rice celebrated her life.Rice said she and others,who grew up when the political activities of Parks held public attention,might not have realized her impact(影 响)on their lives,“but I can honestly say that without Mrs.Parks,I probably would not be standing here as Secretary of State.” After her casket(灵柩)was placed at the Capitol,U.S.President Bush,members of Congress and ordinary Americans paid their respects.In American history Parks is the first woman to lie in state at the Capitol,a very high regard usually reserved for Presidents of the United States.
  63.What is the main purpose of Susan’s email? A.To make arrangements for Professor Hume's class. B.To introduce to the students Rosa Parks. C.To help the students organize a lecture. D.To answer Professor Hume's last email.
  64.What does the underlined word“forward”mean? A.Explain. B.Send. C.Take. D.Read.
中学学科网学海泛舟系列资料
WWW.ZXXK.COM
版权所有@中学学科网
中学学科网学海泛舟系列资料
WWW.ZXXK.COM
上中学学科网,下精品学科资料

  65.The political impact of Rosa Parks lies in the fact that she . A.helped Condoleezza Rice achieve political success B.joined the civil rights movement at a young age C.made racial equality a common value in American society D.set a good example in her early life for other black Americans
  66.How was Rosa Parks treated after her death? A.She was named“mother of the civil rights movement.” B.She was received by President Bush at the Capitol. C.She was given the Presidential Medal of Freedom. D.She was honored to lie in state at the Capitol. D The African elephant,the largest land animal remaining on earth ,is of great importance to African ecosystem(生态系统).Unlike other animals,the African elephant is to a great extent the builder of its environment.As a big plant-eater,it largely shapes the forest-and-savanna(大草原)surroundings in which it lives,therefore setting the terms of existence for millions of other animals that live in its habitat(栖息地). It is the elephant's great desire for food that makes it a disturber of the environment and an important builder of its habitat.In its continuous search for the 300 pounds of plants it must have every day,it kills small trees and underbushes,and pulls branches off big trees.This results in numerous open spaces in both deep tropical forests and in the woodlands that cover part of the African savannas.In these open spaces are numerous plants in various stages of growth that attract a variety of other plant-eaters. Take the rain forests for example.In their natural state,the spreading branches overhead shut out sunlight and prevent the growth of plants on the forest floor.By pulling down trees and eating plants,elephants make open spaces,allowing new plants to grow on the forest floor.In such situations,the forests become suitable for large hoofed plant-eaters to move around and for small plant-eaters to get their food as well. What worries scientists now is that the African elephant has become an endangered species.If the elephant disappears,scientists say,many other animals will also disappear from vast areas of forest
中学学科网学海泛舟系列资料 版权所有@中学学科网
WWW.ZXXK.COM
中学学科网学海泛舟系列资料
WWW.ZXXK.COM
上中学学科网,下精品学科资料
and savanna,greatly changing and worsening the whole ecosystem.

  67.What is the passage mainly about? A. Disappearance of African elephants. B. Forests and savannas as habitats for African elephants. C. The effect of African elephants' search for food. D. The eating habit of African elephants.
  68. What does the underlined phrase “setting the terms” most probably mean? A. Fixing the time. B. Worsening the state. C. Improving the quality. D. Deciding the conditions.
  69. What do we know about the open spaces in the passage? A. They result from the destruction of rain forests. B. They provide food mainly for African elephants. C. They are home to many endangered animals. D. They are attractive to plant-eating animals of different kinds.
  70. The passage is developed mainly by . A. showing the effect and then explaining the causes B. pointing out similarities and differences C. describing the changes in space order D. giving examples E
中学学科网学海泛舟系列资料
WWW.ZXXK.COM
版权所有@中学学科网
中学学科网学海泛舟系列资料
WWW.ZXXK.COM
上中学学科网,下精品学科资料
Throughout the history of the arts, the nature of creativity has remained constant to artists. No matter what objects they select, artists are to bring forth new forces and forms that cause change-to find poetry where no one has ever seen or experienced it before. Landscape(风景) is another unchanging element of art. It can be found from ancient times through the 17th-century Dutch painters to the 19th-century romanticists and impressionists. In the 1970s Alfred Leslie, one of the new American realists, continued this practice. Leslie sought out the same place where Thomas Cole, a romanticist, had produced paintings of the same scene a century and a half before. Unlike Cole who insists on a feeling of loneliness and the idea of finding peace in nature, Leslie paints what he actually sees. In his paintings, there is no particular change in emotion, and he includes ordinary things like the highway in the background. He also takes advantage of the latest developments of color photography(摄影术) to help both the eye and the memory when he improves his painting back in his workroom. Besides, all art begs the age-old question: What is real? Each generation of artists has shown their understanding of reality in one form or another. The impressionists saw reality in brief emotional effects, the realists in everyday subjects and in forest scenes, and the Cro-Magnon cave people in their naturalistic drawings of the animals in the ancient forests. To sum up, understanding reality is a necessary struggle for artists of all periods. Over thousands of years the function of the arts has remained relatively constant. Past or present, Eastern or Western, the arts are a basic part of our immediate experience. Many and different are the faces of art, and together they express the basic need and hope of human beings.
  71. The underlined word “poetry” most probably means A. an object for artistic creation B. a collection of poems C. an unusual quality D. a natural scene
  72. Leslie's paintings are extraordinary because . A. they are close in style to works in ancient times B. they look like works by 19th-century painters C. they draw attention to common things in life D. they depend heavily on color photography .
中学学科网学海泛舟系列资料
WWW.ZXXK.COM
版权所有@中学学科网
中学学科网学海泛舟系列资料
WWW.ZXXK.COM
上中学学科网,下精品学科资料

  73. What is the author's opinion of artistic reality? A. It will not be found in future works of art. B. It does not have a long-lasting standard. C. It is expressed in a fixed artistic form. D. It is lacking in modern works of art.
  74. What does the author suggest about the arts in the last paragraph? A. They express people's curiosity about the past. B. They make people interested in everyday experience. C. They are considered important for variety in form. D. They are regarded as a mirror of the human situation.
  75. Which of the following is the main topic of the passage? A. History of the arts. B. Basic questions of the arts. C. New developments in the arts. D. Use of modern technology in the arts. 四、写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 以下标有题号的每一行均有一个错误,请找出,并按下列情况改正: 此行多一个词:把多余的词用斜线(\)划掉,在该行右边横线上写出该词,并也用斜线划 掉。 此行缺一个词:在缺词处加一个漏字符号(^) ,在该行右边横线上写出该加的词。 此行错一个词:在错的词下划一横线,在该行右边横线上写出改正后的词。 注意:请在答题卡上作答。
中学学科网学海泛舟系列资料
WWW.ZXXK.COM
版权所有@中学学科网
中学学科网学海泛舟系列资料
WWW.ZXXK.COM
上中学学科网,下精品学科资料
Last weekend we went mountain-climbing.Even the heavy rain in the morning could not prevent us go.Setting
  76. off very early,we went along an extreme narrow road,all
  77. in high spirits.On every side of the road were green fields
  78. and some farm house.We could hear the sound of the
  79. rain and our footsteps mixing with our laughter.At noon
  80. we reached the top of the mountain.That surprised us
  81. most there was the beauty of scenes.After having a short
  82. rest there and sharing with the food we had brought,we
  83. started going down.It had rained even harder.We were
  84. wet to the skin,and we still sang and laughed happily.
  85. 第二节 书面表达(满分 25 分) 据报道,7 岁的美国女孩 Amy Bruce 得知自己身患肺癌(lung cancer)后处于极度的痛苦之中。 美国抗癌协会(ACS)决定,每当 Amy 收到一封慰问信,就给她增加 3 美分的治疗款。 假如你是新华中学的学生李华,请你用英文给 Amy 写一封慰问信,主要内容应包括:
中学学科网学海泛舟系列资料 版权所有@中学学科网
WWW.ZXXK.COM
中学学科网学海泛舟系列资料
WWW.ZXXK.COM
上中学学科网,下精品学科资料
?自我简介 ?得知的情况 ?表示鼓励 ?打算为她做什么 ?祝她早日康复 注意:
  1.信的格式已为你写好。
  2.信中不得出现你的真实情况。
  3.词数 100 左右。
  4.请在答题卡上作答。
参考答案
一、 听力(共 20 小题,每小题
  1.5 分,满分 30 分)
  1.B
  2.C
  3.C
  4.A
  5.A
  6.C
  7.C
  8.B
  9.B
  10.A
  11.B
  12.C
  13.A
  14.C
  15.A
  16.B
  17.A
  18.70
  19.foreign
  20.se
 

相关内容

2006年高考英语试卷及答案(重庆卷)英语

   www.tingroom.com 在线英语听力室 2006 年高考英语试卷及答案(重庆卷) 年高考英语试卷及答案(重庆卷) 英语试题卷共 16 页。满分 150 分。考试时间 120 分钟。 一、听力(共三节,满分 30 分) 做题时,请先将答案划在试题卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间 将试题卷上的答案转涂或转填到答题卡上。 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 请听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项,并 ...

2007年高考英语听力(安徽卷)

   2007 年高考试题??英语听力(安徽卷)录音稿 第一部分:听力 共两节 共两节. 第一部分:听力(共两节.满分 30 分) 做题时,先将答案标在试卷上.录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案 转涂到答题卡上. 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话.每段对话后有一个小题,从题中所给的 A,B,C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置.听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题 和阅读下一小题.每段对话仅读一遍. 例: ...

2007年高考英语听力(天津卷)

   2007 年高考试题??英语听力(天津卷)录音稿 第四部分:听力 第一节:(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你将有 10 秒钟 的时间来回答有关小题和 阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 例:How much is the shirt? A.?9.15 B.?.15 C.?.18 答案是 B。 67.When does the man’s p ...

2007年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-重庆卷

   普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷) 2007 年普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷) 英 语 一、听力(共三节,满分 30 分) 做题时,请先将答案划在试题卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试题卷上 的答案转涂或转填到答题卡上。 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 请听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试题卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小 题和阅读下一小题 ...

2007年高考英语试卷 (重庆卷)含答案

   中学学科网学海泛舟系列资料 2007 年高考英语试题及参考答案 WWW.ZXXK.COM 上中学学科网,下精品学科资料 一、听力(共三节,满分 30 分) 做题时,请先将答案划在试题卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试题卷上的答 案转涂或转填到答题卡上。 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 请听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项,并标在试题卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关 ...

江苏省常州市前黄中学2011年高考英语模拟试卷含答案

   江苏省前黄中学 2011 年高考英语模拟试卷 第一部分:听力(共两节, 第一部分:听力(共两节,满分 20 分) 第一节( 小题; 第一节(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项 中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时 间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1. What will the man probably do? A. Take a rest. B ...

2005高考福建卷英语试题和答案

   www.tingroom.com 在线英语听力室 2005 年普通高等学校招生全国统一考试(福建卷) 英 第 I 卷(选择题 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 语 共 115 分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到 答题卡上。 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项, 并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒 ...

浅析2007年广东高考英语新题型英语新题型

   年广东高考英语新题型英语新题型 浅析 2007 年广东高考英语新题型英语新题型 广东肇庆中学 邓建平 随着高考英语试题的改革,2007 年高考广东英语试卷中出现了新题型“语法填空”和 “信息匹配” ,取代以往的“单项选择”和“短文改错”题。另外,改变最大的题型之一还有 “书面表达”,该题包括“基础写作(Basic Writing) ”和“读写任务(Reading and Writing) ” 两部分;全题分值高达 40 分,在整份卷中显然举足轻重。在此,笔者试分析这些新题型的 命题特点,并谈 ...

2009年高考英语写作---汉译英基础训练汉答案

   七彩教育网 http://www.7caiedu.cn 本资料来源于《七彩教育网》 本资料来源于《七彩教育网》http://www.7caiedu.cn 年高考英语写作汉译英基础训练汉答案 2009 年高考英语写作汉译英基础训练汉答案 一.翻译部分 词组短语: 词组短语: 1. 给某人让座 2. 跳到地上/桌上 3. 下了一整天雨 4. 听到呼救声 5. 把…带到安全地带 6. 向某人道歉 7. 给某人提建议 8. 得到好的治疗 9. 接受某人的建议 10. 加入球队/俱乐部/小组/委员会/ ...

新课标版 2007年高考模拟试卷英语试题(无听力)(2)

   京翰教育中心 http://www.zgjhjy.com 山东 2009 年高考模拟试卷 英语试题(无听力) 题 号 一 二 三 四 五 六 七 总 分 本试卷分为第一卷(选择题)和第二卷(非选择题)两部分.满分 150 分,考试时间 120 分钟。 第Ⅰ卷(满分 95 分) 第一部分 英语知识运用(共三节,满分 50 分) 第一节 语音知识(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,找出其划线部分与所给单词的划线部分读音相同的选项。 1.water 2. ...

热门内容

高中英语语法重难点_定语从句

   高中英语语法重点难点回顾 定语从句 用来说明主句中某一名词或代词 (有时也可说明整个主句或主句中一部分) 而起定语作 用的句子叫作定语从句。 一.词引导的定语从句 1. 关系代词用来指代先行词是人或物的名词或代词 句子成分 主语 主语 宾语 Who Whom Whose(=of whom) 用于限制从句或非限制性从句 代替人 代替物 which which whose(=of which) 只用于限制性从句 代替人或物 that that 例1:This is the detective w ...

高中英语课文经典句子背诵

   高中英语课文经典句子背诵 1.I hate hiking and I'm not into classical music. 2.I surf the Internet all the time and I like playing computer games. 3.Rock music is OK, and so is skiing. 4.Chuck is a businessman who is always so busy that he has little time for hi ...

新视野大学英语读写教程第三册第四单元课后练习答案

   新视野大学英语读写教程第三册第四单元课后练习答案 Comprehension of the text I 1.They are the Statue of Liberty, Barbie dolls, American Gothic, the Buffalo nickel, and Uncle Sam. 2.To celebrate US independence and France-American alliance. 3.Since her introduction in 1959,B ...

新编排版钟琬婷学习英语

   钟琬婷学习英语 怎样把握学习英语的时机? 第一章 怎样把握学习英语的时机 对于不是双语的中国普通家庭来说,学外语不一定非要从零岁开始,任何年龄段都可以进行语言的培养和学习,就看你用什么样的方式方法去引导和教育孩子了。 2006年1月5日,《广州日报》头版刊出标题新闻《“省实”(广东实验中学??作者注)13岁女生雅思总分全国最高》,并在要闻版以《13岁女生雅思三科满分总分全国最高》为题,进行了详细报道。 这个13岁的女生是谁呢? 她就是我们的女儿钟琬婷。 琬婷的这次考试,不仅成绩为中国引 ...

20082009年初三英语第二学期教学工作总结

   2008??2009 年初三英语第二学期教学工作总结 海南华侨中学初中部 白 云 本学期我担任初三(17)班、(18)班的英语老师。在 这个学期里,本人遵守学校各项制度,按时上课、组织学生 早读,积极参加学校组织的各种教学活动,从各方面更加严 格要求自己,结合本校的实际条件和学生的实际情况,认真 备课、听课,深入研究教法,虚心向其他教师请教,及时反 思教学,使教学有计划、有组织、有步骤地开展虚心学习。 现对本学期以来的教学教育工作做以下总结,希望不断发扬 优点,克服缺点,总结经验,吸取教训, ...