2007 年高考试题??英语听力(天津卷)录音稿
第四部分:听力 第一节:(共 5 小题;每小题
  1.5 分,满分
  7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你将有 10 秒钟 的时间来回答有关小题和 阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 例:How much is the shirt? A.?
  19.15 B.?
  9.15 C.?
  9.18 答案是 B。
  67.When does the man’s plane take off? A.At 5:00 B.At 5:30 C.At 7:00
  68.What do we learn about the man ? A.He is sleepy. B.He hurt his eyes. C.He failed his exam.
  69.How often was the magazine published in the past? A.Once a week B.Once a month C.Twice a month
  70.What are the two speakers talking about? A.Weather forecast B.The view of a lake C.As out door activity
  71.Why did not the woman meet the man for lunch? A.She was having a class.
B.She did not like the crowd A. She was not feeling well 第二节 (共 15 小题,每小题
  1.5 分,满分
  22.
  5) 听下面 5 段材料, 每段材料后有几个小题。 从题中所给的 ABC 三个选项中选出最佳选项, 并标在试卷的相应位置, 听每段材料前, 你将有时间阅读各个小题。 每小题 5 秒钟。 听完后, 各小题将给出 5 秒钟的作答时间,每段材料读两遍。 听下面一段对话,回答第 72 和第 73 小题。
  72.What is the conversation about? A.Offering a lift B.Buying a computer C.Asking for a favor
  73.What is the man doing when the woman calls? A.He is moving a box B.He is working upstairs C.He is waiting for the delivery 听下面一段对话,回答第 74 至第 76 小题。
  74.What happened to the woman is purse? A.It was missing B.It was left home C.It was stolen
  75.What did the woman go to the bank for? A.To pay the bill B.To cash the cheque. C.To open an account
  76.Which is the right order of the places the speakers have been to ? A.Coffee shop?bookshopbank B.Bookshop bankcoffee shop C.Bankcoffee shop bookshop 听下面一段对话,回答第 77 至第 79 小题。
  77.Who supported the woman financially for her studies at nurse school?
A.Her parents B.The government C.The woman herself
  78.What do we learn about the woman’s parents? A.They respected her choice B.They treated her as a child C.They controlled her too much
  79.What is TRUE about the man? A.He was forced to study abroad B.He is longing for more freedom C.He is open to persuasion 听下面一段对话,回答第 80 至第 82 小题。
  80.What attracts the woman most at the store? A.Its high ?quality service . B.Its good range of products C.Its nice shopping environment
  81.Which of the following products are mentioned in the conversation? A.Cupboards, beds and armchairs B.Armchairs, dinner tables and bed sheets. C.Bookcases, cupboards and table cloths.
  82.What dose not woman like about the store? A.No sales promotion B.Crowds at the checkouts C.High prices of the products 听下面一段独白,回答第 83 题至 86 小题。
  83.How did Europeans know the exact time in the late 1700s? A.By looking at clocks at home B.By looking at clocks in factories C.By looking at clocks in public places
  84.When did people regard watches as a sign of wealth in Europe and the US?
A.In the 1800s B.In the 1850s C.In the 1900s
  85.What did industrialization bring about in watch-making? A.The quality of watches was improved. B.More types of watches were available. C.More watches could be produced.
  86.Which would be the best title for the passage? A.The development of watches and clocks B.The functions of watches and clocks C.The importance of watches and clocks

  67.C
  73.B
  79.B
  85.C

  68.A
  74.A
  80.B
  86.A

  69.B
  75.B
  81.C

  70.C
  76.C
  82.B

  71.A
  77.B
  83.C

  72.C
  78.A
  84.A
 

相关内容

2007年高考英语听力(北京卷)

   2007 年高考试题??英语听力(北京卷) 第一部分:听力理解(共两节,30 分) 1. Where is the man from? A. Atlanta. B. New York. C. Washington, D. C. 2. How much is the man’s telephone bill? A. $50. B. $24. C. $30. 3. What does the woman want to watch? A. News. B. “Animal World”. C. ...

2007年高考英语听力(湖南卷)

   2007 年高考试题??英语听力(湖南卷)录音稿 第一节( 小题, 第一节(共 5 小题,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话 仅读一遍。 1.When will the two speakers leaveif they get cheaper tickets?’ A.On Tuesday. B.On Thursday C.On Fri ...

2008年高考试题??英语听力(天津卷)学习啊

   学英语简单吗?肯定会有许多学生说: 难死了 难死了”。 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了 。 为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个: 不得法 不得法。 为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英 语与汉语一样都是一种语言,为什么你说汉语会如此流利? 语与汉语一样都是一种语言,为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于 一个汉语环境中,如果你在伦敦呆上半年,保准说起英语来会非常流利。 一个汉语环境中,如果你在伦敦呆上半年,保准说起英语来 ...

[北京卷]2007年高考英语听力材料及答案

   [北京卷]2007 年高考英语听力材料 第一部分:听力理解(共两节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的 A,B,C 三个选项中选出最佳选项。 听完每段对话后,你将有 10 秒中的时间来回答有关小题和阅读下一小题,每段对话你将听一遍。 例:What is the man going to read? A. A newspaper. B. A magazine. C. A book. 答案是 A 1. W ...

2005年高考英语听力(湖南卷)

   2005 年高考试题??英语听力(湖南卷)录音稿 听力(共三节 共三节, 第一部分 听力 共三节,满分 30 分) 做听力部分时,请先在试卷上作答.听力部分结束前,你将有两分钟的时间将第 1 至第 17 小题的答案转涂到答题卡上,将第 18 至第 20 小题的答案转写到答题卡上. 第一节(共 小题, 第一节 共 5 小题,每小题 1. 5 分,满分 7. 5 分) 听下面 5 段对话.每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、c 三个选项中选出最 佳选项,并标在试题巷的相应位置.听完每段对 ...

2009年高考英语听力材料总结

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 2009 年高考英语听力材料(2009.3.14) 第一节 1. W: Thanks for lunch. It was delicious. Next time it's on me. M: Don't be silly. W: I'm serious. M: All right. Next time you treat. 2. M: What's the chemistry hom ...

2009年高考试题--英语听力(天津卷)

   2009年高考试题?英语听力(天津卷) 61. W: I'm spending my vacation in Hainan this summer. I've been dreaming about it for a long time. M: That's wonderful. I'm so jealous. 62. M: I don't suppose you're free to go skating on Saturday evening, are you? W: Actually ...

2008年高考试题??英语听力(天津卷)

   第四部分:听力 第一节 (共 5 小题,每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、 C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置,听完每段对话 后,你将有 10 秒钟时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话 仅读一遍。 例:How much is the shirt? A. £19.15 答案是 B。 67. What does the man mean? A. He doesn’t have any notes. B. H ...

高考英语听力

   高中英语听力教学 的探究与实践 Jiashan Senior High School Cao Yonghua 发言提纲 高中英语听力教学存在的误区 高中英语听力学习的主要障碍 高中英语听力理解的本质特征 高考英语听力要求和命题规律 高中英语听力学习的策略指导 高中英语听力培养的普遍做法 教师用英语授课 相互倾听“ 生 生 生 相互倾听“师-生,生-生”英语交流 播放阅读材料的朗读带 利用教材中的Listening 和练习册中的 利用教材中的 听力训练 举行定期的经常性的听力测试, 举行定期的 ...

2007年高考英语听力(湖南卷)

   2007 年高考试题??英语听力(湖南卷)录音稿 第一节( 小题, 第一节(共 5 小题,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A,B,C 三个选项中选出最佳 选项.听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题.每段对话 仅读一遍. 1.When will the two speakers leaveif they get cheaper tickets?' A.On Tuesday. B.On Thursday C.On Fri ...

热门内容

2008年哈尔滨市南岗区萧红中学中考英语模拟试题二

   2008 年哈尔滨市南岗区萧红中学中考英语模拟试题二 一、单项选择 (25 分) ( ) 1. Bad comments can make you discouraged helping to solve your problems. A. instead of ( B. instead C. insteading ) 2. Father is sleeping. You’d better . A. to keep quiet B. keep quietly C. keep quiet ( ...

成人学位英语模拟试题Model Test 4

   Model Test 4 Part One: Reading Comprehension (40%) Directions: There are 4 passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. You should decide o ...

高级商务英语口语讲义1

   Oral English of Advanced Business Lesson 1 Formal Verbal Communication in Business I &f Leading Seminars &f Questioning Techniques &f Be a Leader and A Good Listener At the Same Time &f Giving Criticism Lesson 2 Formal Verbal Communication in Busin ...

初三英语总复习 7A Unit3 学案提纲

   初三英语总复习 7A Unit3 学案提纲 1.穿:put on / wear=be in / dress put on 强调动作; wear 强调状态 (1)穿的对象是衣服:( put on / wear=be in ) (2)穿的对象是人: (dress ) dress sb. in sth. / dress oneself in sth. /be dressed in / dress up as eg: (1)My friend /a nice dress, today. =My fr ...

ESA理论给高职建筑英语第一堂课的启示

   中国校外教育 教学方7法 ESA理论给高职建筑英语第一堂课的启示 ◆汪晓丹 【}商要l EsA教学理论指出“投入”是语言教学的三要素之一。高职建筑英语第一堂课的目的就是要激发学生的学习兴趣,此为顺利实现 拳学科教学目标的良好开端。 【关键词】建筑英语第一堂课“投入” 专业英语(subject?B鲫葡En91汕)或广义地说专门用途英语(En出ish for sp∞if;c 展。此外,我国加入wro之后,国内建筑企业有更多承揽国际工程项目的 机会。入选ENR225强排名的中国公司已有四十余家,有 ...