pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底 友情提供) 友情提供 裤搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打 底裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜 及柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui
  8.info/
2007 年普通高等学校招生统一考试(江西) 江西) 英 语 试 题
第一卷(选择题 共 115 分) 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案 转涂到答题卡上。 第一节(共 5 小题;每小题
  1.5 分,满分
  7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题 和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 例:How much is the shirt? A.$
  19.
  15. 答案是 B。 B.$
  9.
  15. C.$
  9.
  18.

  1.Who is coming for tea? A. John. B.Mark. C.Tracy.
  2.What will the man do next? A.Leave right esay B.Stay for dinner. C.Catch a train.
  3.What does the man come for? A.A lecture. B.A meeting. C.A party.
  4.What size does the man want? A.
  9. B.
  35. C.
  39.
  5.What are the speakers talking about? A.Life in Soutbeast Asia. B.Weather conditions. C.A boliday tour. 第二节(共 15 小题;每小题
  1.5 分,满分
  22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个 小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第
  6、7 题。
  6.What is the man doing? A.Giving a speech. B.Chairing a meeting. C.Introducing a person.
  7.Why does the woman sing so well? A.She has a great teacher. B.She teaches singing. C.She is yourne 听第 7 段材料,回答第
  8、9 题。
  8.What is the second gift for Jimmy? A.A car. B.A watch. C.A computer.
  9.Why does Jimmy feel happy? A.He lives with his garens. B.He’s got what he dreant of.
pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底 友情提供) 友情提供 裤搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打 底裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜 及柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui
  8.info/
pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底 友情提供) 友情提供 裤搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打 底裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜 及柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui
  8.info/
C.He’s received lots of presents. 听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。
  10.What is the relationship between the speakers? A.They are friends. B.They are strangers to each other. C.They are harsband and wife.
  11.Why does the woman come to talk with the man? A.To get a job. B.To take a test. C.To see the secretary.
  12.What does the man mean by saying sorry? A.He can’t hear the woman clearly. B.He doesn’t need a designer. C.He can’t help the woman. 听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题。
  13.What do we know about the woman? A.She lives close to the office. B.She is new to the company. C.She likes the big kitchen.
  14.How does the man go to work? A.On foot. B.By bus. C.By car.
  15.Why was Susan late for work? A.She missed the bus. B.Her train was late. C.Her car brokle down.
  16.What will the man do the next day? A.Go to work by train. B.Visit Lily in her flat. C.Leave home earlier. 听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。
  17.Where can you most probably hear this talk? A.In a class of the English language. B.In a class of the Greek language. C.In a class of the French language.
  18.How long does the class last? A.11 weeks. B.13 weeks. C.15 weeks.
  19.What is “the shourt-cut” to learning words according to the speaker? A.Taking more courses. B.Reading basic words aloud. C.Learning how words are formed.
  20.Why is the class popular? A.It is not offered each term. B.It’s taught by Professor Morris. C.It helps to master some useful rules.
pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底 友情提供) 友情提供 裤搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打 底裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜 及柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui
  8.info/
pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底 友情提供) 友情提供 裤搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打 底裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜 及柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui
  8.info/
第二部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该 项涂黑。 例:It is generally considered unwise to give a child he or she wants A.however B.whatever 答案是 B。
  21.?Will you join us in the game? ?Thank you, C.whichever D.whenever
A.but why not? B.but I’d rather not. C.and I won’t D.and I’ll join.
  22.Don’t take too much of the medicine;it does you more harm than good if you . A.do B.take C.like D.have
  23.Scientists are convinced the positive effect of laughter physical and mental health. A.of; at B.by; in C.of; on D.on;at for a space flight.
  24.When asked why he went there, he said he was sent there A.training B.being trained C.to have trained D.to be trained
  25.A survey of the opinions of experts that three hours of outdoor exercise a week good for one’s health. A.show; are B.shows; is C.show;is D.shows;are balanced diet and make room
  26.Many people have come to realize that they ahould go on in their day for exercise. A.a;/ B.the; a C.the;the D./;a
  27.?Where is my dictionary? I remember I put it here yesterday. ?You it in the wrong place. A.must put B.should have put C.might put D.might have put
  28.?What do you think of the performance today? ?Great! But a musical genius could perform so successfully. A.All B.None C.Anybody D.Everybody
  29.He was told that it would be at least three more months he could receover and retum to work. A.when B.before C.since D.that
  30.The melon the Smiths served at dinner would have tasted if it had been put in the fridge for a little while. A.good B.better C.best D.well
  31.?I have got a beadache. in front of that computer too long. ?No wonder. You A.work B.are working C.have been working D.worked
  32.After gradutation she reached a point in her careet she heeded to decion what to do. A.that B.what C.which D.where
pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底 友情提供) 友情提供 裤搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打 底裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜 及柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui
  8.info/
pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底 友情提供) 友情提供 裤搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打 底裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜 及柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui
  8.info/

  33.Experts have been warning of the bealth risks caused by passive smoking A.at a time B.at one time C.for some time D.for the time
  34.I don’t mind her criticizing me,but is how she does it that I object to. A.it B.that C.this D.which
  35.?Ouch!You hurt me! any harm. I to drive a rat out. ?I am sorry. But I A.didn’t mean; tried B.don’t mean; am trying C.haven’t meant; tried D.didn’t mean; wes trying 第二节:完形填空(共 20 小题;每小题
  1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 36-55 各题所给的四个选项(A、B、C 和 D) 中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 Until 1954 it was thought that no man could run one mile in less than four minutes. As years 36 ,the record came closer and closer to four minutes and Roger Bannister, a young English 37 ,began to believe be might 38 this almost magic barrier. It was a cold afternoon on May 6th,1954,when Bannister knew be had a 39 chance. Bannister had been 40 hard and was very fit, but the weather conditions were a real 41 to him. Describring the 42 later,Bannister said, On the way to the track the wind blew strongly. “ As I 43 for the start I glanced at the flag. It moved 44 now. This was the moment when I made my decision.” “The gun fired. My legs 45 to meet no resistance, as if I was 46 forward by some unknown force. The noise from the faithful 47 gave me greater strength. I felt the 48 of a lifetimes had come.” “I was driven on by a 49 of fear and pride. My body had long since used up all its energy 50 it went on running just the same. This was the critical moment when my legs were strong enough to carry me over the last few yards as they 51 could have done in previous years. When I leapt at(冲向)the 52 tape, I fell, almost 53 . “I knew I had done it, even before I 54 the time. The announcement came. ‘Result of the one mile…Time, three minutes…’the test was 55 in the noise of excitement.”
  36.A.passed along
  37.A.coach
  38.A.defeat
  39.A.real
  40.A.competing
  41.A.eagerness
  42.A.accident
  43.A.did up
  44.A.safely
  45.A.seemed
  46.A.dragged
  47.A.mass B.passed down B.athlete B.move B.lucky B.training B.pleasure B.event B.made up B.heavily B.used B.drawn B.residents C.went by C.captain C.beat C.serious C.figthting C.relief C.issue C.put up C.thinly C.happened C.pulled C.crowd D.went ove D.judge D.break D.false D.attending D.worry D.topie D.lined up D.gently D.had D.pushed D.team
pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底 友情提供) 友情提供 裤搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打 底裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜 及柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui
  8.info/
pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底 友情提供) 友情提供 裤搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打 底裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜 及柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui
  8.info/

  48.A.moment B.period C.while D.date
  49.A.concentration B.collection C.combination D.cleassification
  50.A.so B.but C.or D.as
  51.A.never B.ever C.even D.still
  52.A.starting B.lasting C.finishing D.running
  53.A.unconcerned B.unconscious C.unkinown D.unnoticed
  54.A.offered B.told C.announced D.beard
  55.A.stuck B.involved C.lost D.spread 第三部分:阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在 答题卡上将该项涂黑。 (A) I first went to Harrow in the summer term. The school had the biggest swimming pool I had ever seen. It was a good joke to come up behind a naked boy, and push him into the pool. I made quite a habit of this with boys of my own size or less. One day I saw a boy wrapped in a towel on the side of the pool. He was no bigger than I was, so I thought him a fair game. Coming secretly behind,I pushed him in, holding on to his towel so that it would not get wet, I was surprised to see an angry face come out from the water, and a being of great strength masking its way by face strokes (猛力地划)to the shore. I fled, but in vain. He overtok me, seized me violently, and threw me into the deepest part of ther pool. I soon climbed out on the other side, and found myself surrounded by a crowd of younger boys.“Do you know what you have done?”they said,“It’s Amery; he is in Grade Six. He is champion at gym,he has got
 

相关内容

2007年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-重庆卷

   普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷) 2007 年普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷) 英 语 一、听力(共三节,满分 30 分) 做题时,请先将答案划在试题卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试题卷上 的答案转涂或转填到答题卡上。 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 请听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试题卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小 题和阅读下一小题 ...

2007年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-北京卷

   年普通高等学校招生全国统一考试(北京卷) 2007 年普通高等学校招生全国统一考试(北京卷) 英 语 第一卷(选择题 共 115 分) 第一部分:听力理解(共两节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话後有一道小题,从每题所给的 A,B,C 三个选项中选出最佳选项。 听完每段对话後,你将有 10 秒中的时间来回答有关小题和阅读下一小题,每段对话你将听 一遍。 例:What is the man going to read? A.A ...

2007年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-湖北卷

   pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底裤 友情提供) 友情提供 搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打底 裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜及 柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui8.info/ 绝密★启用前 2007 年普通高等学校 ...

2008年普通高等学校招生全国统一考试英语试题及答案-四川卷

   2008 年普通高校招生统一考试四川卷 英 语 第一卷 第一部分 英语知识运用(共两节,满分 55 分) 第一节 单项填空(共 15 小题:每小题 1 分,满分 15 分) 从 A,B,C,D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题 卡上将该项涂黑. 例:It is generally considered unwise to give a child he or she wants. A. however 答案是 B. 1. I haven't seen Ann for lon ...

2006年普通高等学校招生全国统一考试英语考试大纲解读

   2006 年普通高等学校招生全国统一考试英语考试大纲解读-作者:陶百强 陶百强 taobq@126.com 来源:《中学生英语》高三版 2006 年第 4 期第 4~7 页(若引用,请注明来源) 版权所有,抄袭必究。作者 taobq@126.com 鉴于我国高考是“高厉害关系测试” (high-stake testing),即高考成绩直 接影响考生是否能进入高等学校或进入哪类高等学校学习,指导高考命题和考生复习备考的高考考试大纲对于广大师生 非常重要,考试大纲的颁布也有利于将测试“去神秘化” ...

2010年普通高等学校招生全国统一考试江西卷-英语(部分答案)

   让优秀成为一种习惯 2010 年高考英语试题 英语试题 第一卷(选择题 满分 115 分) 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 做题前先将答题标在试卷上. 录音内容结束后, 你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上. 第一节(共 5 小题,每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话.每段对话后有一个小题,从题中所给的 A,B,C 三个选项中选出最佳选项,并标 在试卷的相应位置.听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题.每段对话 仅读一遍 ...

2007年普通高等学校招生全国统一考试(江西卷)英语试卷参考答案

   红软基地--做专业的下载 http://www.Rsdown.cn 2007 年普通高等学校招生全国统一考试(江西卷) 年普通高等学校招生全国统一考试(江西卷 英语试卷 参考答案 第一卷( 第一卷(选择题 共 115 分) 1.B 9.B 17.A 25.B 33.C 41.D 49.C 57.D 65.A 72.C 2.A 10.B 18.B 26.A 34.A 42.B 50.B 58.A 66.A 73.D 3.B 11.A 19.C 27.D 35.D 43.D 51.A 59.D ...

2011年普通高等学校招生全国统一考试大纲--英语

   英语作文常用谚语、 英语作文常用谚语、俗语 1、A liar is not believed when he speaks the truth. 说谎者即 、 使讲真话也没人相信。 使讲真话也没人相信。 2、A little knowledge is a dangerous thing. 一知半解,自欺 、 一知半解, 欺人。 欺人。 3、All rivers run into sea. 海纳百川。 、 海纳百川。 4、All roads lead to Rome. 条条大路通罗马。 、 条 ...

2010年普通高等学校招生全国统一考试大纲:英语

   年普通高等学校招生全国统一考试大纲: 2010 年普通高等学校招生全国统一考试大纲:英语 Ⅰ.考试性质 普通高等学校招生全国统一考试是由合格的高中毕业生和具有同等学力的考生参加的选 拔性考试。高等学校根据考生的成绩,按已确定的招生计划,德、智、体全面衡量,择优录 取。因此,高考应有较高的信度、效度,适当的难度和必要的区分度。 英语科考试是按照标准化测试要求设计的。 Ⅱ.考试内容和要求 根据普通高等学校对新生文化素质的要求,参照教育部 2000 年颁发的《全日制高级中学 英语教学大纲(试验修订 ...

2010年普通高等学校招生全国统一考试英语大纲

   2010 年普通高等学校招生全国统一考试英语大纲 Ⅰ.考试性质 普通高等学校招生全国统一考试是由合格的高中毕业生和具有同等学力的考生参加的 选拔性考试。高等学校根据考生的成绩,按已确定的招生计划,德、智、体全面衡量,择优 录取。因此,高考应有较高的信度、效度,适当的难度和必要的区分度。 英语科考试是按照标准化测试要求设计的。 Ⅱ.考试内容和要求 根据普通高等学校对新生文化素质的要求,参照教育部 2000 年颁发的《全日制高级中 学英语教学大纲(试验修订版)》,并考虑中学教学实际,制订本学科考 ...

热门内容

【超级精品】2011年高考第一轮总复习英语全套学案讲义(教师版)-必修四 Unit 3 Tomorrow's World

   索引教育官方网站: 留学论坛: 索引教育官方网站:www.indexedu.com.cn 留学论坛:bbs.indexedu.com (2010?临沂市高三教学质量检测)假如你的名字是李华,最近你听到有关我国部分地区 许多希望学校被荒废的新闻报道后,很是伤心。于是,你决定向一家英文报社写一封信,表达你的看法,内容包括: (1)希望学校对我国教育的贡献; (2)荒废的原因:缺乏规划和预测、社会的发展变化等; (3)如何处理荒废的学校。 注意:1.词数 150 左右; 2.可以适当增加细节,以使 ...

2008年广安中考英语答案

   2008 年四川省广安市中考英语试题 四川省广安市中考 市中考英语试题 (满分 l 50 分,考试时间 l 2 0 分钟) 第 1 卷(共两部分 l 共 9 5 分) 第一.部分 基础知识运用(共两节,共 45 分) 第一节 单项填空(共 25 小题,每小题 l 分,共 25 分) 从 A,B,c 三个选项中选出可以填入空白处的最佳选项. 1. --Happy birthday to you, David. A. The same to you B. Thank you C. You're ...

信息与通信工程专业科技英语翻译5

   《信息与通信工程专业科技英语》课文翻译 V. National Security in the Information Age 信息时代的国家安全 国家安全的概念可以发生变化而且确实在变化.随着向信息时代的过渡,对国家安全的一系列 新的威胁已经产生.新技术的发展以及对基于计算机技术的日益增长的依赖性将引起后工业化社会 国家安全概念的变化.各国面临信息基础设施遭到新型攻击技术的破坏,修改,或陷入瘫痪的危险. 相应地,重大战略必须将这些新的威胁和脆弱性整合到总的框架中去.虽然斯克尼科夫(Euge ...

2003年全国大学生英语竞赛真题

   2003 年全国大学生英语竞赛初赛试题 2003 National English Contest for College Students (Preliminary) ) Part I Listening Comprehension(30 minutes,30 points) Section A Dialogues(10 points) Directions:In this section ,you will hear 10 short dialogues.At the end of ea ...

2011年高一英语 “每周一练”1

   高中英语辅导网 http://www.yingyufudao.com 高一英语 “每周一练”系列试题(29) 选择题 一、单项选择 1.The black horse is of the pair. A.the strongest B.the stronger C.the strong D.quite strong 2.It is a rule in his family that comes home earlier should cook the dinner for the famil ...