pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底裤 友情提供) 友情提供 搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打底 裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜及 柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui
  8.info/
2007 年普通高等学校招生全国统一考试 英语
注意事项: l 答题前.考生务必将自己的姓名、准考证号、考试科目涂写在答题卡上。 2 每小题选出答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动.用橡皮 擦干净后.再选涂其他答案标号。不能答在试卷上。
第一部分听力 ( 共两节.满分 30 分 ) 共两节.
做题时.先将答案标在试卷上。录音内容结束后, .你将有两分钟的时间将试卷上的答 案转涂到答题卡上。 第一节( 小题; 第一节(共 5 小题;每小题
  1.5 分,满分
  7. 5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A 、 B 、 C 三个选项中 选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有 关小题和阅读下一题.每段对话仅读一遍。 例:How much is the shirt? A. ?
  19.
  15. B. ?
  9.
  15. C. ?
  9.
  18. 答案是 B I. Who is coming for tea? A. John.; B. Mark. C. Tracy.
  2. What will the man do next? .A. Leave right away. B. Stay for dinner. C. Catch a train.
  3. What does the man come for? A. A lecture B. A meeting. C. A party.
  4. What size does the man want? A.
  9. B.
  35. C.
  39.
  5. What are the speakers talking about?’ A. Life in Southeast Asia. B. Weather conditions. C. A holiday tour. 第二节( 小题; 第二节(共 15 小题;每小题 1 . 5 分,满分 22 . 5 分) 听下面 5 段对话或独白、每段对话或独白后有几个小题.从题中所给的 A、B、 C 三个选 项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话成独白前,你将有时间阅读各个小 题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 、7 题。
  6. What is the man doing? A. Giving a speech. B. Chairing a meeting. C. Introducing a person.
  7. Why does the woman sing so well? A. She has a great teacher.
pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底裤 友情提供) 友情提供 搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打底 裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜及 柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui
  8.info/
pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底裤 友情提供) 友情提供 搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打底 裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜及 柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui
  8.info/
B. She teaches singing. C. She is young. 听第 7 段材料,回答第 8 、9 题。 B. What is the second gift for Jimmy? A. A car. B. A watch, C. A computer.
  9. Why does Jimmy feel happy? A. He lives with his parents. B. He’s got what he dreamt of. C. He’s received lots of presents. 听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。
  10. What is the relationship between the speaker,? A. They are friends. B. They are strangers to each other. C. They are husband and wife.
  11. Why does the woman come to talk with the man? A. To get a job. B. To take a teat, C. To see the secretary.
  12. What does the man mean by saying sorry? A. He can’t hear the woman clearly. B. He doesn’t need a designer. C. He can’t help the woman. 听第 9 段材料.回答第 13 至 16 题。
  13. What do we know about the woman? A. She lives close to the office. B. She is new to the company. C. She likes the big kitchen.
  14. How does the man go to work? A. On foot. B. By bus. C. By car.
  15. Why was Susan Late for work? A. She missed the bus. B. Her train was late. C. Her car broke dawn.
  16. What will the man do the next day? A. Go to work by train. B. Visit Lily in her flat. C. Leave home earlier. 听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。
  17. When can you most probably hear this talk? A. In a class of the English language. B. In a class of the Greek language. C. In a class of the French language.
  18. How long does the class last? A. 11 weeks.
  8. 13 weeks. C. 15 weeks.
  19. What is “the short-cut” to learning words according to the speaker?
pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底裤 友情提供) 友情提供 搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打底 裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜及 柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui
  8.info/
pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底裤 友情提供) 友情提供 搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打底 裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜及 柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui
  8.info/
A. Taking more courses. B. Reading basic words aloud. C. Learning how words are formed.
  20. Why is the class popular? A. It is not offered each term. B. It’s taught by Professor Morris. C. It helps to master some useful rules.
共两节. 第二部分英语知识运用 (共两节.满分 45 分)
第一节单项填空( 小题. 第一节单项填空(共 15 小题.每小题 l 分.满分 15 分) 从 A、 B 、 C 、 D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项.并在答题卡上将该项 涂黑。 例:It is generally considered unwise to give a child he or she wants. A. however B. whatever C. whichever D. whenever 答案是 B
  21. Christmas is a special holiday when whole family are supposed to get together. A. the; the B. a; a C. the; a D. a; the
  22. ? Have you handed in your schoolwork yet? ?Yes, I have.. I guess it now. A. has graded B. is graded C. is being graded D. is grading
  23. I have been living in the United States for twenty year, but seldom so lonely as now A. have I felt B. I had felt C.I have felt D. had I felt
  24. Eric received training in computer for one year, he found a job in a big company. A. after that B. after which C. after it D. after this
  25.Health problems are closely connected with bad eating habits and a of exercise. A, limit B. lack C. need D. demand
  26. ? Excuse me, could you tell ran the way to the British Museum? ?Sorry, I’m a stranger here. --. A. Thanks, anyway B. It doesn’t matter C. Never mind D. No problem
  27. The information on the Internet gets around much more rapidly than ? in the newspaper. A. it B. those C. one D. that
  28. Help others whenever you can you will make the world a nicer place to live in. A. and B. or C. unless D. but
  29. The crowd cheered wildly as the sight of Liu Xiang. who was reported . the world record in the 110-metre hurdle race. A. breaking B. having broken C. to have broken D. to break
  30. ? Turn off the TV, Jack, your homework now? ? Mum, just ten more minutes, please. A. Should you be doing B. Shouldn’t you be doing C. Couldn’t you be doing D. Wilt you be doing
  31. Don’t be by products promising to make you lose weight quickly.
pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底裤 友情提供) 友情提供 搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打底 裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜及 柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui
  8.info/
pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底裤 友情提供) 友情提供 搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打底 裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜及 柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui
  8.info/
A. taken off B. taken out C. taken away D. taken in
  32. We had to wait half an hour we had already booked a table. A. since B. although C. until U. before
  33. ? Has your father returned from Africa yet? ? Yes, but he here for only three days before his company sent him to Australia. A. was B. has been C. will be D. would be
  34. You can’t imagine what difficulty we had home in the snowstorm. A. walked B. walk C. to walk D. walking
  35. ?Tony said he could fix my bicycle, but I really doubt it. -- He’s very good at this sort of thing. A. Don’t worry B. I couldn’t agree more C. Of course D. A piece of cake 第二节完形填空( 小题; 小题, 第二节完形填空(共 20 小题;共 20 小题,每小题 1 . 5 分.满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、 B、 C 和 D )中,选出可以填入空 白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 Lang Lang is a world-class young pianist who grew up in Shenyang. He went to a piano school in Beijing when he was just eight. “You need 36,” his father said. “But if you don’t work hard, no fortune will come. What made him sad was 37 his piano teacher in Beijing didn’t like him. You have no talent (天赋). You will never be a pianist. 38 a nine-year-old boy. Lang Lang was badly
  39. He decided that he didn’t want lo be a 40 any more, For the next two weeks he didn’t touch the piano. 41 , his father didn’t push, but waited. Luckily, the day came when his teacher asked him to 42 some holiday songs. He didn’t want to, but as he placed his fingers on the piano keys, he 43 that he could show others that he had talent 44 -. That day he told his father 45 he had been waiting to hear?that he wanted to study with a new teacher. 46 that point on, everything turned around. He started 47 competitions ( 比赛). In the 1994 International Young Pianists Competition, when it was 48 that Lang Lang had won, he was too 49 to hold back his tears. Soon 50 was that he couldn’t stay in China forever?he had to play on the world’s big
  51. In 1997 Lang Lang 52 again, this time to Philadelphia U.S. There he spent two years practising, and by 1999 he had worked hard enough for fortune to take over. After his 53 performance at Chicago’s Ravinia Festival, gigs(特邀演出)in Lincoln Center and Carnegie hall started 54 Lang Lang finally worked to reach the place where fortune spots(发现)him. and lets him 55
  36. A. exercise B. fortune C. knowledge D. wealth
  37. A. whether B. why C. when D that
  38. A. Like B. With C. To D As
  39. A. hurt B. weakened C. ruined D. frightened
  40. A. singer B. pianist C. conductor D player
  41. A. Hopefully B. Patiently C. Wisely D. Painfully
  42. A. play B. sing C. write D. study
  43. A. seemed B. admitted C. noticed D. realized
pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底裤 友情提供) 友情提供 搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打底 裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜及 柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui
  8.info/
pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底裤 友情提供) 友情提供 搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打底 裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜及 柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui
  8.info/

  44. A. in all B. above all C. after all D. at all
  45. A. that B. what C. which D. when
  46. A. From B. At C. Since D. After
  47. A. receiving B. accepting C. winning D. beating
  48. A. told B. mentioned C. announced D. recognized
  49. A. excited B. encouraged C. shocked D. satisfied
  50. A. this B. it C. that D. what
  51. A. concerts B. tours C. competitions D. stages
  52. A. started B. left C. moved D. performed
  53. A. successful B. cheerful C. respectful D. meaningful
  54. A. pulling B. breaking C. falling D. pouring
  55. A. brighten B. shine C. admire D. develop
小题; 第三部分阅读理解 (共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) 共
阅读下列短文,从每题所给的四
 

相关内容

2007年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-北京卷

   年普通高等学校招生全国统一考试(北京卷) 2007 年普通高等学校招生全国统一考试(北京卷) 英 语 第一卷(选择题 共 115 分) 第一部分:听力理解(共两节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话後有一道小题,从每题所给的 A,B,C 三个选项中选出最佳选项。 听完每段对话後,你将有 10 秒中的时间来回答有关小题和阅读下一小题,每段对话你将听 一遍。 例:What is the man going to read? A.A ...

2007年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-全国2(1)

   年普通高等学校招生统一考试(全国卷 II) 2007 年普通高等学校招生统一考试(全国卷 II) 英 语 第1卷 英语知识运用(共三节, 第一部分 英语知识运用(共三节,满分 50 分) 第一节 语音知识(共 5 小题,每小题 1 分,满分 5 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,找出其划线部分与所给单词的划线部分读音相同的选项,在答 题卡上将该项涂黑。 例:have A. gave B. save C. hat D. made 答案是 C. 1. 2. 3. 4. 5. stop bre ...

2007年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-辽宁卷

   pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底裤 友情提供) 友情提供 搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打底 裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜及 柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui8.info/ 2007 年普通高等学校招生全国统一考 ...

2010年普通高等学校招生全国统一考试-英语(湖南卷)

   绝密★ 绝密★启封并使用完毕前 2010 高考真题精品解析 英语(湖南卷) 高考真题精品解析--英语 湖南卷) 英语( 【名师点评】 整套试卷突出了语言运用能力的考查。其中语言知识部分,15 道单项选择题 侧重动词和句法;动词方面,考查了动词时态、语态、语气、主谓一致、非谓语 动词、情态动词,可谓是涉及了动词方方面面的语法知识。句法方面,考查了强 调句型、定语从句、状语从句和名词性从句,考查面也很广。完形填空第一节全 部考查实词,第二节几乎全部考查虚词。阅读理解题应用文一篇,说明文两篇, 阅 ...

2007年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-陕西卷

   pba http://www.pbahuli.com/ SEO 条码打印机 http://www.xmbarcode.com/ (友情提供 打底裤-打底裤 条码打印机 友情提供) 友情提供 搭配-仿真皮打底裤-打底裤裙(www.8jie.info/)淘宝专业导购平台,打底裤,打底裤搭配,仿真皮打底裤,打底 裤淘宝专业导购平台柔肤水推荐-柔肤水专业网站,介绍柔肤水相关知识 - 柔肤水作用,怎么用,排行榜及 柔肤水和爽肤水区别 www.roufushui8.info/ 2007 年普通高等学校招 ...

2007年普通高等学校招生全国统一考试(辽宁卷)英语试卷参考答案

   资源来自:福清海口中学教育信息网 www.fqhkzx.com 欢迎您投稿 ,投稿邮箱:fqhkzx@126.com 2007 年普通高等学校招生全国统一考试(辽宁卷) 年普通高等学校招生全国统一考试(辽宁卷) 英语试卷 英语试卷 参考答案 第I卷 1.B 9.B 17.A 25.B 33.A 41.C 49.A 57.A 65.C 73.A 2.A 10.B 18.B 26.A 34.D 42.A 50.B 58.D 66.A 74.B 3.B 11.A 19.C 27.D 35.A 43 ...

2011年普通高等学校招生全国统一考试大纲(英语)

   2011 年普通高等学校招生全国统一考试大纲(英语) 年普通高等学校招生全国统一考试大纲(英语) Ⅰ.考试性质 普通高等学校招生全国统一考试是由合格的高中毕业生和具有同等学力的考生参加的选拔性考试。 高 等学校根据考生的成绩,按已确定的招生计划,德、智、体全面衡量,择优录取。因此,高考应有较高的 信度、效度,适当的难度和必要的区分度。 英语科考试是按照标准化测试要求设计的。 Ⅱ.考试内容和要求 根据普通高等学校对新生文化素质的要求,参照教育部 2000 年颁发的《全日制高级中学英语教学大 纲 ...

2010年普通高等学校招生全国统一考试大纲:英语

   年普通高等学校招生全国统一考试大纲: 2010 年普通高等学校招生全国统一考试大纲:英语 Ⅰ.考试性质 普通高等学校招生全国统一考试是由合格的高中毕业生和具有同等学力的考生参加的 选拔性考试.高等学校根据考生的成绩,按已确定的招生计划,德,智,体全面衡量,择优 录取.因此,高考应有较高的信度,效度,适当的难度和必要的区分度. 英语科考试是按照标准化测试要求设计的. Ⅱ.考试内容和要求 根据普通高等学校对新生文化素质的要求,参照教育部 2000 年颁发的《全日制高级中 学英语教学大纲(试验修订 ...

2011年普通高等学校招生全国统一考试大纲--英语

   2011年普通高等学校招生全国统一考试大纲--英语 Ⅰ.考试性质 普通高等学校招生全国统一考试是由合格的高中毕业生和具有同等学力的考生参加的 选拔性考试.高等学校根据考生的成绩,按已确定的招生计划,德,智,体全面衡量,择优 录取.因此,高考应有较高的信度,效度,适当的难度和必要的区分度. 英语科考试是按照标准化测试要求设计的. Ⅱ.考试内容和要求 根据普通高等学校对新生文化素质的要求,参照教育部2000年颁发的《全日制高级中 学英语教学大纲(试验修订版)》 ,并考虑中学教学实际,制订本学科考 ...

2006年普通高等学校招生全国统一考试(辽宁英语卷)

   2006 年普通高等学校招生全国统一考试 (辽宁卷) 辽宁卷) 辽宁卷 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 例:It is generally considered unwise to give children they want. A.however B.whatever C.whichever D.whenever 答案是 B。 21.Of allreasons for my ...

热门内容

09秋英语听力竞赛中学考卷(附答案)

   2009 年(秋)上海市"通讯杯"中小学生英语听力竞赛(初中组) 注意事项: 1.请在答题卡上相应的位置写好自己的姓名,学校,年级,准考证号. 2.本试卷共 50 小题.竞赛结束时,请将试卷和答题卡一并交回. 3.播放录音时,可先将答案划在试卷上.录音内容结束后,你将有十分钟的时间将试 卷上的答案转涂到答题卡上. 一,听短对话和对话后的问题,从题中所给的 A,B,C,D 四个选项中选出最佳选项,并将 答题卡上的相应位置涂黑.每段对话和问题朗读一遍.(共 60 分; 每小题 ...

1992年全国硕士学位研究生入学考试英语试题答案

   1992年全国硕士学位研究生入学考试英语试题答案 答案: Ⅰ. l. C 2. D 3. B 4. C 5.C 6. A 7. B 8. C 9. D 10. C 11. B 12. D 13. D 14. A 15. B t6. C 17. A 18. C 19. D 20. C 21. A 22. B 23. D 24. D 25. A 26. B 27. C 28. A 29. A 30. D Ⅱ. 31. C 32. O 33. A 34. B 35. B 36. D 37. D 38 ...

2009年苏州市中考考前练习卷(2) 英语

   2009 年苏州市中考考前练习卷(2) 英 语 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分.共 5 大题.满分 100 分.考试 用时 100 分钟. 大题, 第Ⅰ卷(2 大题,共 55 分) 一、单项填空 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 共 小题; 1. ? useful tool the computer is! ? I agree. It’s interesting as well. A. What a ; / B. How a; the C. What a ...

高考英语单项选择技巧

   高考试题分类解析指导 专题一 单项填空篇 ※把握高考考点,夯实基础 把握高考考点, 单项填空部分共15题 满分 分 单项填空部分共 题,满分15分 此部分注重考查学生在特定的语言环境 下进行语言交际的能力, 下进行语言交际的能力,以及运用词汇 和语法知识的能力。 和语法知识的能力。 辽宁省高考考试说明 试题知识点覆盖面广, 试题知识点覆盖面广,注重语言知识的 理解和运用,语句表述简洁, 理解和运用,语句表述简洁,试题难易 程度适中。 程度适中。 高考热点透视 热点一: 热点一:冠词的用法 主 ...

新概念英语第四册(97)

   新概念英语第四册 Lesson1 We can read of things that happened 5,000 years ago in the Near East, where people first learned to write. But there are some parts of the world where even now people cannot write. The only way that they can preserve their history ...