2007 National English Contestfor College Students(Level C - Preliminary) Part I Listening Comprehension (25 minutes, 30 points) Section A (6 points) Directions: In this section, you will hear 6 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be read only once. After each question, there will be a pause. During the pause, you must read the three choices marked A, B and C, and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.
  1. A. He hasn’t found a suitable one. B. He hasn’t enough money. C. He prefers his old one.
  2. A. In ten minutes. B. In fifteen minutes. C. In twenty minutes.
  3. A. Have dinner with Mary. B. See a film with Mary. C. Do his homework.
  4. A. Rainy. B. Sunny. C. Cloudy.
  5. A. He has to go to the bank. B. He has missed the train. C. His train has been delayed.
  6. A. ?3
  15. B. ?3
  50. C. ?3
  75. Section B (4 points) Directions: In this section, you will hear one long conversation. The conversation will be read only once. At the end of the conversation, there will be a one-minute pause. During the pause, you must read the four questions, each with three choices marked A, B and C, and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.
  7. What office is the student looking for? A. Accounting. B. Economic History. C. Economics.
  8. When was the orientation meeting held? A. Yesterday. B. Last Friday. C. A week ago.
  9. What is the rule about attendance at lectures? A. It is optional. B. It is necessary. C. It is difficult to enforce.
  10. How often does the student have to attend tutorials? A. Once every other week. B. Three times a week. C. Once a week. Section C (10 points) Directions: In this section, you will hear 10 short news items. After each item, there will be a pause. During the pause, you must read the question and then the three choices marked A, B and C, and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.
  11. When did the bomb go off in a popular market in central Baghdad? A. Late in the evening. B. At mid-morning. C. Late in the afternoon.
  12. What’s the purpose of the Amber Alert program? A. To report the number of children missing in the U.S. every year. B. To help find the children who are believed to have been abducted. C. To find out the reasons why children are kidnapped in the U.S.
  13. How many villages have been involved in the inter-communal fighting in Chad? A. Fewer than
  8. B. About
  10. C. Over
  20.
  14. What is the best tactic when you’re caught up by a rolling wave of snow? A. To create space around you. B. To outrun the avalanche. C. To leave the ski resort instantly.
  15. What’s the news item mainly talking about? A. Development of medical technology. B. Health care in California. C. Health insurance in the U.S.
  16. How many people did bird flu kill in Indonesia in two weeks? A.
  5. B.
  2. C.
  35.
  17. What’s the function of the new drug produced by Pfizer? A. Reducing dogs’ weight. B. Increasing dogs’ appetite. C. Controlling dogs’ population.
  18. What will soon begin in the southern Senegalese towns? A. Planting new agricultural crops. B. Biofuel production. C. Fuel recycling.
  19. When did Ponti begin making films? A. In 19
  13. B. In 19
  31. C. In 19
  38.
  20. What’s the main reason Democrats could regain control of Congress after 12 years? A. Nancy Pelosi has become their leader. B. Americans are dissatisfied with the Iraq war. C. They support sending more troops to Iraq. Section D (10 points) Directions: In this section, you will hear a short passage. There are ten missing words or phrases in it. Fill in the blanks with the exact words you hear on the tape. Remember to write the answers on the Answer Sheet. Every traveller has a tale to tell about bad driving. These are usually exaggerated (
  21) of life on the main streets of cities where the motorists are crazy and traffic lights are treated as colourful (
  22) . It all happened on a Sunday April morning. I (
  23) my intention to turn left into a side road and paused as the oncoming traffic cleared. But as I drove across the road, an elderly man driving a battered Renault 12 chose to overtake me (
  24) pass on the inside. There was a fearful bang and my car was pushed sideways. I felt groggy and bruised and was taken to hospital in the back seat of a police car.
There my spleen was removed. Fortunately, though, my recovery was steady and (
  25) . But that’s not the end of the tale. Yes, I had taken out insurance and it covered my medical expenses, (
  26) while I recovered and my flights home. However, as always, there was a catch to it. I had (
  27) hired my car from a backstreet firm called Kavis that had been recommended by the hotel front desk. I was assured that I had full insurance cover, but Kavis (
  28) my credit card ?800 on the day of the accident. My solicitor took advice on the form I had signed. Being in a hurry at the time, I hadn’t (
  29) to get it translated. “Mr. Balmer was stupid to sign this document,” it read. I (
  30) with a smile. After all, I am still alive!
Section A (6 points)
  1. A
  2. C
  3. B
  4. B
  5. C
  6. B
Section B (4 points)
  7. C
  8. A
  9. B
  10. C
Section C (10 points)
  11. B
  19. C
  12. B
  20. B
  13. C
  14. A
  15. B
  16. A
  17. A
  18. B
Section D (10 points)
  21. accounts
  22. decorations
  23. signalled
  24. rather than
  25.
complete
  26. accommodation
  27. foolishly
  28. charged
  29. bothered
  30. paid up
 

相关内容

2007年全国大学生英语竞赛初赛试卷(C类)卷子与答案

   2007 National English Contestfor College Students(Level C - Preliminary) Part I Listening Comprehension (25 minutes, 30 points) Section A (6 points) Directions: In this section, you will hear 6 short conversations. At the end of each conversation, ...

2007年全国大学生英语竞赛初赛试题(c类)参考答案

   《英语辅导报》 大学英语四级考试版 专业辅导 全国大学英语四级考试 独家承办 全国大学生英语竞赛 社长兼总编: 包天仁 执 行 总 编: 刘大伟 主 编: 黄传东 外籍编审: Marcus Johns 出版: 天仁集团英语辅导报社 编辑: 英语辅导报社大学编辑部 排版: 英语辅导报社激光照排中心 发行: 天仁文教发行公司 本期责编: 黄传东 美术编辑: 淼 王 电脑排版: 郭 娟 编辑部地址: 吉林省通化市西昌工贸开发区 2 号 邮编: 134001 网址: http://www.ecp.c ...

2007年全国大学生英语竞赛初赛试题(B类)参考答案

   《英语辅导报》 大学教师版 提供全球鲜活英语教育资讯 推动中国大学英语教学与测试改革 社长兼总编: 包天仁 外籍编审: Mary Anderson 出版: 天仁集团英语辅导报社 编辑: 英语辅导报社大学编辑部 排版: 英语辅导报社激光照排中心 发行: 天仁文教发行公司 责任编辑: 刘立军 美术编辑: 赵 群 电脑排版: 何雁鸿 编辑部地址: 执 行 总 编: 刘大伟 2007 年全国大学生英语竞赛 B 级样题 专科学生参加) (适用于英语专业本, 2007 National English ...

2008年全国大学生英语竞赛初赛参考答案及作文评分标准(C类)

   2008 年全国大学生英语竞赛初赛参考答案及作文评分标准(C 类) 年全国大学生英语竞赛初赛参考答案及作文评分标准( 来源:英语辅导报| 时间:11 个月前 | 阅读:12615 次 | [划词已启用] Part I Listening Comprehension (25 minutes, 30 marks) Section A (5 marks) 1. B 2. B 3. A 4. C 5. C Section B (10 marks) 6. B 7. A 8. C 9. C 10. A ...

2011全国大学生英语竞赛初赛C类答案

   2011全国大学生英语竞赛初赛答案 百度网友共享 !"#$%&’()*+’,%-+.,)/0%1*+(2/(% 3*4%1*,,2.2%5(672+(/ !"#$#% & ’ ()#%*+*,-)./ 0122#34#5 6,37#)3 !"#$ % &’($)*’*+ ,-./#)0)*(’-* !"# $%&’() 1)2$’-* 3 *+ , -+ . "+ , /+ 0 1+ . 1)2$’-* 4 ! ...

全国大学生英语竞赛试题2

   英语实用文模板 英语实用文模板 实用文 1:投诉信 Dear, I am . (自我介绍) I feel bad to trouble you but I am afraid that I have to make a complaint about. The reason for my dissatisfaction is (总体介绍). In the first place,(抱怨的第一个方面). In addition, (抱怨的第二个方面). Under these circumst ...

2009年全国大学生英语竞赛初赛真题试卷(C类)及答案

   www.englishdata.cn 大学英语教学 1 / 22 2009 National English Contest for College Students (Level C Preliminary) Part I listening Comprehension (25 minutes,30 marks) Section A (5 marks) In this section, you will hear five short conversations. Each conver ...

全国大学生英语竞赛介绍

   全国大学生英语竞赛 百科名片 全国大学生英语竞赛是经教育部有关部门批准, 由高等学校大学外语教学指导委 员会和高等学校大学外语教学研究会联合主办, 英语辅导报社承办的全国唯一的 大学生英语综合能力竞赛。本竞赛是全国性大学英语学科竞赛。旨在贯彻落实教 育部关于大学英语教学改革精神,促进大学生英语水平的全面提高,激发学生学 习英语的兴趣,鼓励英语学习成绩优秀的大学生。 一 、 竞赛宗旨与目的 本竞赛旨在配合教育部高等教育教学水平评估工作,贯彻落实教育部关于大学英 语教学改革精神, 促进大学生英语 ...

全国大学生英语竞赛介绍

   全国大学生英语竞赛 全国大学生英语竞赛是经教育部有关部门批准, 由高等学校大学外语教学指导委 员会和高等学校大学外语教学研究会联合主办, 英语辅导报社承办的全国唯一的 大学生英语综合能力竞赛。本竞赛是全国性大学英语学科竞赛。旨在贯彻落实教 育部关于大学英语教学改革精神,促进大学生英语水平的全面提高,激发学生学 习英语的兴趣,鼓励英语学习成绩优秀的大学生。 一、竞赛宗旨与目的 本竞赛旨在配合教育部高等教育教学水平评估工作, 贯彻落实教育部关于大 学英语教学改革精神,促进大学生英语水平的全面提高 ...

全国大学生英语竞赛笔试赛题题型

   全国大学生英语竞赛笔试赛题题型 内容介绍>> 内容介绍 本赛题共分听力理解、词汇和语法结构、情景对话、智力测试、阅读理解、完形填空、翻译和写作八 个部分。 第一部分: 听力理解( 第一部分: 听力理解( Part I Listening Comprehension ) 共 30 题, 共计 30 分, 答题时间为 25 分钟。该部分包括四节: A 节(Section A Short Conversations ) 共 6 题, 每题含一组对话, 对话后有一个问题, 每个问题 有 ...

热门内容

2010中考英语模拟试题及答案

   2010 中考英语模拟试题及答案(二) 单项选择(15 分) 指出能填入相应空白处的最佳答案。 ( c)⒈ It is difficult work that we can't finish it in a short time. A. so B. such C. so a D. such a (a )⒉ I you left for Shanghai. A. thought, had B. think, have C. think, had D. thought, have (d )⒊ I ...

临汾市2011年高考第二次适应性测试英语答案及听力材料

   临汾市2011年高考第二次适应性测试英语答案及听力材料 答案: 听力 (共20小题;每小题1.5分,满分30分,不计入总分) 15 BACAB 610 CABCB 1115 ABCAC 1620 CBACA 单项选择(共15小题;每小题1分,满分15分) 21?25 CCABD 26?30 ABDBA 31?35 DACDB 完形填空(共20小题;每小题2分,满分40分) 36?40 BDCAD 41?45 CBABD 46?50 ACDAA 51?55 ...

英语词汇-词以类记

   TOEFL iBT 词汇机密 TOEFL iBT Vocabulary Classified 主讲人: 主讲人: 张红岩 词汇》 《词以类记-TOEFL iBT词汇》 词以类记- 词汇 个人学习成长型网站 www.zhanghongyan.net www.zhanghongyan.net 讲座人简介 张宏岩(笔名张红岩) 张宏岩(笔名张红岩) 现任:信息产业部电子教育与考试中心全国IT职业英语水平考试项目组组长 北京东方汇智科技发展有限公司董事长 北京新东方学校TOEFL首席讲师,弟子逾二十 ...

2008年浙江省丽水市中考英语试题(有答案word版)

   最有效的减肥药|减肥药排行榜|淘宝减肥药排行榜|什么减肥药最好|有效的减肥方法| |淘宝最有效的减肥药 |最有效减肥药排行榜|最有效的减肥方法| 减肥药排行榜 http://www.ty138.com 友情提供资料 浙江省 2008 年初中毕业生学业考试(丽水市卷) 英 温馨提醒: 语 1.全卷满分为 150 分,考试时间为 100 分钟。 2.全卷分“卷一”和“卷二”两部分,其中一至四大题为“卷一”部分,五至七大题 为“卷二”部分。 3.答题前,请在答题卡上先填写姓名和准考证号,再用铅笔将 ...

小学英语语法复习大全及习题

   时间名词前所用介词的速记歌 年月周前要用 in,日子前面却不行。 遇到几号要用 on,上午下午又是 in。 要说某日上下午,用 on 换 in 才能行。 午夜黄昏须用 at,黎明用它也不错。 at 也用在明分前,说“差”可要用上 to, 说“过”只可使用 past,多说多练牢牢记, 莫让岁月空蹉跎。 下面就时间概念的介词用法做一简要介绍和比较。 1.at 表示时间概念的某一个点。(在某时刻、时间、阶段等)。 at 1:00(dawn,midnight,noon)在一点钟(黎明、午 ...