大朗镇小学英语毕业综合练习
2008-2009 小学六年级英语毕业考核综合练习题
(答题时间 60 分钟,满分 100 分)
内容 得分 一 二 三 四 五 六 七 八 九 十 合计
听力部分( 听力部分(满分 45 分)

一、 Listen and choose 听录音, 选出与录音相符合的一项,并将其字母编号填在 题前的括号里(每小题 1 分,共 10 分) B. by C. bike ( )
  1. A. nine ( )
  2. A. dog B. duck C. boat ( )
  3. A. light B. right C. night ( )
  4. A. went skiing B.went skating C.went swimming rd ( )
  5. A. 3 floor B. 1st floor C. 5th floor ( )
  6. A. 150cm B. 150m C. 115cm ( )
  7. A. It’s windy. B. It’s snowy. C. It’s sunny. ( )
  8. A. Tom’s favourite colour is green. B. Tom’s favourite animals is giraffe. C. Tom’s favourite season is spring. ( )
  9. A. Amy’s uncle is an accountant. B. Amy’s aunt is an actor. C. Amy is a salesperson. ( )
  10. A. John has a new picture book. B. John has a new story-book. C. John has a new English book.
考 生 答 卷 不 要 过 此
线






二、Listen and judge 听录音, 判断句子或图片是否与录音内容相符, 相符的在相应 题号下的括号内打“√” , 不相符的打“×”(共 10 分) ( )
  1. ( )
  2. ( )
  3.


-共 5 页,第 1 页 -
大朗镇小学英语毕业综合练习
( ( ( ( ( (
)
  4.
(
)
  5.
)
  6. Tom went to school by bike yesterday. )
  7. Sarah is 12 years old. )
  8. Today is Teachers’ Day. )
  9. Mike’s hobby is making kites. )
  10. It’s summer now. 根据你在录音中的问题,将下面每组答句中最合适的答案选出来,
三、Listen and answer 并将其前面的字母符号填在句子前面的括号里(每小题 2 分,共 10 分) ( )
  1. A. I am going to go tomorrow. B. I am going to go with my father. C. I am going to by bike. ( )
  2. A. No, he doesn’t. B. Yes, he is. C. Yes, he can play the piano ( )
  3. A. He likes football. B. He’s tall and strong. C. He’s an actor. ( )
  4. A. No, it isn’t. B. Yes, it’s near. C. Yes, there is. ( )
  5. A. It’s near the bank. B. Take No.2 bus, get off at the cinema. C. It’s next to the shoe store. 四、Listen and fill the blank 根据录音内容填写下列句子中所缺的单词, 使句子完整 (每空一词,
  1.
  2.
  3.
  4.
  5. 共 5 分) Where is the ? It’s next to the park. There is a , a mirror and a desk in my bedroom. is Saturday. It’s my mother’s birthday. What did you do last winter? I went . How many are there in the picture? There are
  5.
-共 5 页,第 2 页 -
大朗镇小学英语毕业综合练习
五、Listen and judge ( ( ( ( ( 根据你在录音中听到的内容判断句子的对错(每小题 2 分,共 10 分) )
  1. Bill is from America, and he lives in Washington now. )
  2. Bill likes music and basketball. )
  3. Bill is a boy. He is
  13. )
  4. Bill’s mother is a teacher and his father is a worker. )
  5. Bill is older than his sister. 笔试部分( 笔试部分(满分 55 分) 六、补全对话, 选择正确答案的编号在横线上(共 10 分,每小题 2 分) Sam: Daddy: Sam: Daddy: Sam: Daddy: Sam: Daddy: Sam: Daddy: Sam: Daddy: Sam: Daddy: Daddy, I’m home. I’m hungry. ? I played basketball after school. I’m hungry and tired now. ? It’s 6:30 What would you like for dinner? . Mom is out. So, we can cook dinner together. OK, dad. ? Yes, I can. I’m going to wash the vegetables. Good boy! . Here you are. Thanks. You are helpful. Tonight we can enjoy a special dinner.
A: I have fish, tomatoes and chicken. B: Are you helpful? C: Pass me the knife, please. D: What time is it now? E: Can you wash the vegetables? F: What did you do after school. G: I’d like some fish ,tomatoes and chicken.
-共 5 页,第 3 页 -
大朗镇小学英语毕业综合练习
阅读,选择正确的答案,并把字母编号写在括号里(10 七、 阅读,选择正确的答案,并把字母编号写在括号里 分) ( 1 ) This is our classroom. It is very big. It has very big windows and there are two green door. On the front door you can see a photo of us. There are forty-five students in our class. There are twenty-six boys. In our classroom there are two blackboards. One is for the teacher and one is for the students. The walls are white and bright. On the wall you can see some nice pictures, and there are two maps, too, a map of China and a map of the world. 根据短文,判断正误,对的写“T” 错的写“F” , ( )
  1. Our classroom is big, but the windows are small. ( )
  2.There are 19 girls in our class. ( )
  3.There are no blackboard for the students in the classroom. ( )
  4.There isn’t a photo on the door. ( )
  5.There are 2 maps on the wall. (
  2) A young mother and her little girl get on a bus and sit down. The bus conductor comes to ask them to buy the tickets. “I want one ticket to Children’s Park.” The conductor looks at the little girl and says to her, “How old are you?” The girl answers, “Mother says I am four years old at home, but I’m two years old on the bus.” The young mother’s face turns red, very red. Then she buys a half(一半) tickets . ( )
  1. Where do they go? A. Home. B. The park C. The bus ( )
  2. How do they go there? A. By train. B. On foot. C. By bus. ( )
  3. How old is the little girl? A. 2 B. 3 C. 4 ( ) Why the mother’s face is red? A. She feels hot. B. She is angry.
  4. C. She teaches her daughter (女儿) to tell a lie (谎言). ( )
  5.What’s the meaning of “ticket”? “ticket”的意思是什么? A.方便面 B. 车票 C. 饮料 八、短文选词填空(共 10 空,每空 1 分) ( has, foot, walks, bookstore, comic, weekend, have, artist,
-共 5 页,第 4 页 -
大朗镇小学英语毕业综合练习
writer, write, drawing, Sunday ) In our class, many classmates ( 1 ) a pen pal. My pen pal’s name is Tony. He is a ( 2 ) . He works at home .He often ( 3 ) to the park near his home. Tony likes ( 4 ) pictures there. He wants to be an( 5 ) one day. Tomorrow is ( 6 ) . He is going to the ( 7 ) .He is going to buy a ( 8 ) book. I ( 9 ) a letter to him every( 10 ) . 九、根据答句问问题(共 5 小题,每小题 2 分)
  1. A: ? B: It’s Tuesday today. It’s my sister’s birthday.
  2. A: ? B: Yes, My nose is sore.
  3. A: ? B: You can go to Songshan Lake by bike. It’s not far.
  4. A: ? B: No, I didn’t learn English last Sunday. I visited my uncle.
  5. A: ? B: Mike is going to Dongguan Science Museum. 十.作文(10 分) 根据表格的信息,用英文来介绍熊猫。 注意语句通顺,意思连贯。 不少于五句话。 (10 分) Colour Food Skill Name Weight Panda 100kg
black and white bamboo leaves good climber, can swim

-共 5 页,第 5 页 -
大朗镇小学英语毕业综合练习
08-09 六年级英语毕业考核综合练习题听力材料及答案 六年级英语毕业考核综合练习题听力材料及答案
一、 Listen and choose(根据录音内容, 将下面每组中你认为符合录音 内容的选项选出来,并将其字母编号填在题前的括号里)(10 分) ( B )
  1. I go to Xinjiang by plane. ( B )
  2. There is a duck in the river. ( B)
  3. The drivers drive on the right in China. ( A)
  4.I went skiing on my holiday. ( A )
  5. John lives on the 3rd floor. Room 301 ( C )
  6.The yellow monkey is 115cm tall. (C )
  7.It’s cloudy in Macau, sunny in Hong Kong. ( C )
  8.Spring is Tom’s favourite season. ( A )
  9. Amy’s father is an actor. Amy’s uncle is an accountant. ( B )
  10. Yesterday Daddy bought John a new story-book.
Listen and judge( 根据录音内容, 判断下面各张图片的画面或句子是 二、 否与录音内容相符, 相符的在该图片的括号里打 √ , 不相符的打 ×) (10分)
  1. ?How can I get to the science museum? --Turn right at the library, then go straight. (×)
  2. ?What does your mother do? --He’s an actor. (×)
  3. ?Did you do sports yesterday? --Yes, I did. (√)
  4. ?Where is the cinema, please? --It’s next to the post office. (×)
  5. ?What can you see in the picture? --I can see a bed, a shelf and two end tables. (×)
  6. ?How do you go to school, Tom? -- I usually go to school by bike. But yesterday I went on foot. (×)
-共 5 页,第 6 页 -
大朗镇小学英语毕业综合练习

  7. John is 10 years old. Sarah is 2 years older than John. (√)
  8. ?What’s the date today? --It’s September 10th. (√)
  9. ?What’s your hobby, Mike? --I like flying kites. (×)
  10. It’s snowy and cold. We can wear sweaters and coats. (×) 三、Listen and answer( 根据你在录音中的问题,将下面每组答句中最合 适的答案选出来,并将其前面的字母符号填在句子前面的括号里)(1 0分) ( C )
  1. How are you going to the park, Mary? ( A )
  2. Does Mike like playing the violin? ( B )
  3. What’s Mr Green like? ( C )
  4. Is there a library near here? ( C )
  5. Excuse me, where is the bank, please? 每空只填一词) 四、根据录音内容填写下列句子中所缺的单词, 使句子完整 (每空只填一词 (10 分) 根据录音内容填写下列句子中所缺的单词 使句子完整. 每空只填一词
  1. Where is the library ? It’s next to the park.
  2. There is a closet , a mirror and a desk in my bedroom.
  3. Today is Saturday. It’s my mother’s birthday.
  4. What did you do last winter? I went swimming .
  5. How many tigers are there in the picture? There are
  5. 五、Listen and judge(根据你在录音中听到的内容判断句子的对错) (根据你在录音中听到的内容判断句子的对错) (10 分) My name is Bill Smith. I am a American boy and I’m a student in a middle school. I am thirteen. My hobbies are music and football. My sister is primary school students. She is
  11. We live in Beijing now. my
-共 5 页,第 7 页 -
大朗镇小学英语毕业综合练习
mother is a teacher and my father is an engineer of a car factory, I have a happy family. ( ( ( ( ( x x √ x √ )
  1. )
  2. )
  3. )
  4. )
  5. Bill is from America, and he lives in Washington now. Bill likes music and basketball. Bill is a boy. He is
  13. Bill’s mother is a teacher and his father is a worker. Bill is older than his sister.
笔试部分答案 六:
  1、F
  2、D
  3、G
  4、E
  5、C
七:( 1 )
  1、F
  2、T
  3、F
  4、F
  5、T ( 1 )
  1、B
  2、C
  3、C
  4、C
  5、B 八:
  1.have
  2.writer
  3. walks
  4.drawing
  5.artist
  6.Sunday
  7.bookstore
  8. comic
  9. write
  10.weekend 九:
  1. What day is it?
  2. Is your nose sore?
  3. How can I get to Songshan Lake?
  4. Did you learn English last Sunday?
  5. Where is Mike going (next weekend/ tomorrow)? 十: 略 出题者:大朗镇巷头小学 Tel: 15817787811
-共 5 页,第 8 页 -
陈艳梅、韦荣哲
derekwill@1
  26.com
Fection No. 612594287
 

相关内容

2008-2009小学六年级英语毕业考核综合练习题

   大朗镇小学英语毕业综合练习 2008-2009 小学六年级英语毕业考核综合练习题 (答题时间 60 分钟,满分 100 分) 内容 得分 一 二 三 四 五 六 七 八 九 十 合计 听力部分( 听力部分(满分 45 分) 镇 一、 Listen and choose 听录音, 选出与录音相符合的一项,并将其字母编号填在 题前的括号里(每小题 1 分,共 10 分) B. by C. bike ( ) 1. A. nine ( ) 2. A. dog B. duck C. boat ( ) ...

2009学年第二学期小学六年级英语期末综合练习听力朗读材料(1)

   2009 学年第二学期小学六年级英语期末综合练习听力朗读材料 综合练习 一、听句子三次,找出句子中所含有的信息,把所选答案的编号写在括号内。10% 听句子三次,找出句子中所含有的信息,把所选答案的编号写在括号内。 1. We are going to visit the History Museum next Wednesday. 2. Dr Sun Yatsen was against the emperor. 3. In our school some pupils like readi ...

小学英语六年级6A期末综合练习题

   牛津小学英语 期末综合测试卷 测试卷( 牛津小学英语 6A 期末综合测试卷(三)2007.1 班级 姓名 得分 听力部分( 听力部分(30 分) (8 一、听录音,按所听内容标序号。 分) 听录音,按所听内容标序号。 ( )7.The National Day of the USA is on the . st th A. 1 of October B. 4 of July C. 5th of June 听问题,选出最合适的答案。 四、听问题,选出最合适的答案。(5 分) ( )1.A.Fi ...

小学三年级英语第二学期综合练习题1

   小学三年级英语第二学期综合练习题 1 Name Class No Mark 听力部分 一、 将下列每组中你听到的单词选出来, 并将其标号填在题前括号里。 (10 分) A ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ) 1、goose ) 2、 family ) 3、 lock ) 4、 my B giraffe fine 1amp five grandpa c1ass hamburger brother your fourteen C girl friend 1ook hi grandmoth ...

小学英语六年级毕业综合练习题

   PEP 小学英语六年级毕业综合练习题 Class Name No. Score Listening Part(听力部分)40% 一、Listen and circle. 听音,圈出听到的单词。10% 1. play plane plate 2. wait want 3. talk take tell 4. work walk 5. feel fall fail 6. angry hungry 7. skate skirt shirt 8. watch water 9. stop shop d ...

PEP小学英语六年级毕业综合练习题

   PEP 小学英语六年级毕业综合练习题 Class Name No. Score Listening Part(听力部分)40% 一、Listen and circle. 听音,圈出听到的单词。10% 1. play plane plate 2. wait want 3. talk take tell 4. work walk 5. feel fall fail 6. angry hungry 7. skate skirt shirt 8. watch water 9. stop shop d ...

小学六年级英语作文题目

   小学六年级英语作文题目:自我介绍(好的就加分) 悬赏分:5 - 解决时间:2009-3-28 18:50 字数 50 字以上.... 好的加分 提问者: 从今以后独爱 - 一 级 最佳答案 Hello!My name is ( ).I'm ( )years old and I'm from( ).I have a happy family,there are three people in my family,my mother,my father and I.My favourite su ...

七年级英语综合练习题(9)

   七年级英语综合练习题( ) 七年级英语综合练习题(9) 姓名 班级 座号 卷首语:同学们,一年一度的比赛现在就要开始了,希望大家在这新 年来临之际能够打场胜仗, 不过在做题的时候要注意了,有很多陷阱在 里面噢。 听力时空(20%) 听力时空(20%) Ⅰ、听录音选择正确的图画。 . 1.( ) 2.( ) 3. ( ) 4.( ) 5. ( ) (5%) Ⅱ、选择你所听到的句子。 ( ( )1. A. Where are you from? C. What’s your name? )2. ...

小学六年级英语国家基础教育

   童梦无忧网(试管婴儿) 童梦无忧网 试管婴儿论坛 www.tm51.com 本文由 zxxt369 贡献 ppt 文档可能在 WAP 端浏览体验不佳。建议您优先选择 TXT,或下载源文件到本机查看。 国家基础教育 英语课程改革 2002 年 12 月 年 月 制定英语课程标准的背景 国际、 国际、 国内大背景 我国基础教育中存在的主要问题 外语课程中存在的主要问题 国际、 国际、国内课程改革的背景 信息时代和知识经济的到来,国际间交往更加频繁, 信息时代和知识经济的到来,国际 间交往更加频繁 ...

小学六年级英语单词表-人教版

   免费英语网 www.mfyyw.com 精品资料 PEP 六年级上册四会单词词汇表 Unit 1 by (经,乘) foot(脚) bike(自行车) bus(公共汽车) train(火车) how(怎样) go to school(上学) traffic(交通) traffic light(交通灯) traffic rule(交通规则) stop(停,停车站) wait(等待) get to(到达) Unit 2 library(图书馆) post office(邮局) hospital( ...

热门内容

英语不规则动词表

   英语不规则动词表 1.AAA 型 动词原形 cost cut hurt hit let put read set spread shut 2.ABB 型 动词原形 beat 3.ABA 动词原形 become come run 过去式 became came ran 过去分词 become come run 来 跑 变 过去式 beat 过去分词 beaten 打败 过去式 cost cut hurt hit let put read set spread shut 过去分词 cost cu ...

英语句子系列4

   能飞英语(www.langfly.com 英语句子学习系列: 英语句子学习系列: 37. Be prepared. 准备好 38. It's easier said than done. 说的比做的简单 39. have second thoughts 考虑一下;犹豫 40. behind someone's back 在某人背后;背着某人 41. Better luck next time. 下次运气更好 42. come in handy 派得上用场 43. rains cats and ...

新概念英语3课文文本

   第三册 Lesson 1 A Puma at large Pumas are large, cat-like animals which are found in America. When reports came into London Zoo that a wild puma had been spotted forty-five miles south of London, they were not taken seriously. However, as the evidence ...

新概念英语第二册答案

   新概念英语第二册答案 来源:网络资源 文章作者:网络资源 2009-08-15 09:55:07 [标签:答案 英语] Lesson 1. 1.(b) 2.(c) 3.(b) 4.(d) 5.(c) 6.(a) 7.(d) 8.(b) 9..a) 10.(c) 11.(c) 12.(c) Lesson 2. 1.(c.) 2.(d) 3.(c) 4.(c) 5.(a) 6.(b) 7.(b) 8.(a) 9.(d) 10.(c) 1 1.(d) 12.(b) Lesson 3. 1.(c) ...

大学英语教案

   Unit 1 Ways of Learning Teaching Plan Intended For: non-English major sophomores 1. Objectives: Students will be able to 1) grasp the main idea (that it would be ideal if we can strike a balance between the Chi nese and the Western learning styles) ...