www.zikao5
  18.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档 自考英语二重点班(包过) (按 ctrl+点此链接可打开)
2008 年 10 月份全国自考英语(二)历年真题参考答案 月份全国自考英语( 历年真题 真题参考答案
一、Vocabulary and Structure(10 points,1 point for each item)
  1. He was specifically asked to write a play that would beto the local
community.
A. B. C. D.
flexible accessible responsible Capable
答案:B
  2. It is strongly held that newmust be introduced to protect the right of the immigrants.
A. B. C. D.
statistics constructions measures Concessions
答案:C
  3. Country life is better than city lifeit offers fresh air and noiseless environment.
A. B. C. D.
in that as that as for in which
答案:A
  4. Opposition leaders will be watching carefully to see how the Prime Ministerthe crisis.
A. B. C. D.
handles conducts observes directs
答案:A
  5. It took a few seconds for her eyes toto the darkness. A. allocate
B. adopt C. apply
1
2008 年 10 月份全国自考英语(二)历年真题参考答案
www.zikao5
  18.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
D. adjust
答案:D

  6.
To write up his novel,John is looking for an environment freeoutside distraction.
A. B. C. D.
答案:C
on with from in

  7.
Johnson was unknown before running for the presidency. A. visibly B. visually
C. vertically D. virtually
答案:D

  8.
The volunteers would rather go by train than.
A. B. C. D.
答案:B
to drive drive driven to be driven

  9.
Never beforeso rapidly developing as it is today. A. has our country been B. has been our country
C. our country has been D. our country been has
答案:A
  10. Police arethe disappearance of two children. A. looking up B. looking through C. looking into D. looking on 答案:C
二、Cloze Test(10 points,1 point for each item) 下列短文中有十个空白,每个空白有四个选项。根据上下文要求选出最佳答案,并在答 题纸上将相应的字母涂黑。
2
2008 年 10 月份全国自考英语(二)历年真题参考答案
www.zikao5
  18.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
When I was a child,I lived with my mother,my father having been away to work in the town. I was then not11nine years old,lonely and expectant, 12for things which I knew little about. I walked out alone one morning along the mountain tops13 my home stood. The sun had not yet risen,and the air 14rain of the night and the mountain grass was heavy15tiny drops of water. As I looked back,I could see the marks my feet16on the long grassy slope behind me. I walked till I came to a place17a little stream ran into the deep valley below. Here it passed between soft,18banks;at one place a large slice of earth had fallen away from the bank on the other side,and it had made a little island a few feet wide with water19all round it. It was covered with a weed with yellow flowers and long waving grasses. I sat down on the bank20a short pine tree. All the plants on the island were dark with the heavy raindrops of the night,and the sun had not yet risen.

  1.
(
  1). (A). (B). (C). (D).
答案:A
yet however but Nevertheless
(
  2). (A). (B). (C). (D).
答案:B
sending longing standing Making
(
  3). (A). (B). (C). (D).
答案:D
in which at which from which on which
(
  4). (A). (B). (C). (D).
答案:C
melt felt smelt Sensed
3
2008 年 10 月份全国自考英语(二)历年真题参考答案
www.zikao5
  18.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
(
  5). (A). (B). (C).
(D).
答案:B
for with on
Upon
(
  6). (A). (B). (C). (D).
答案:C
have made has made had made having made
(
  7). (A). (B). (C). (D).
答案:A
where that which What
(
  8). (A). (B). (C). (D).
答案:D
worldly hardening worthy Earthen
(
  9). (A). (B). (C). (D).
答案:B
drifting flowing blowing Floating
(
  10). (A). (B).
(C).
at the top of on the part of
at the foot of
(D).
答案:C
on the ground of
4
2008 年 10 月份全国自考英语(二)历年真题参考答案
www.zikao5
  18.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
三、Reading Comprehension(30 points,2 points for each item) 从下列每篇短文的问题后所给的四个选择项中选出一个最佳答案,并在答题卡上将相应 的字母涂黑。
Many people think New York is a noisy city. In fact,scientists who study noise say that the average noise level in New York is
  72. 5 decibels. This is a little louder than normal conversation,which is 65 decibels. The noise level is the result of so many people and cars in the same area. Now even the insides of taxis are noisy. When you get into a taxi,you hear the voice of a wellknown singer,sports reporter,or Broadway actress giving instructions. That’t right. The voice of a famous person tells you what to do. One popular singer gives this message:“Cats have nine lives,but you have only one,so fasten your seat belt!”Other voices say things such as“Don’t forget to collect all your belongings. ”(People often leave hats,umbrellas,and bags in taxis. ) There is a good reason for the messages. There are more than 12,000 cabs in New York,and every year taxis get into more than 15,000 accidents. In an accident,people who don’t wear seat belts hit the partition,the glass wall separating the driver and passengers in the taxi. They can hurt their foreheads or break their noses or chins. Every year,about 11,000 people are injured in this way. Many people are annoyed by the voices. Cabdrivers in particular dislike the messages. “I play the messages 12 hours a day. I hear the same voices 60 times a day. It makes me crazy,”says Amir,a 45yearold cabdriver. “But if I don’t play the messages,I get fined $1
  00. ”A lot of passengers complain,too. “It’s too much noise,”says a passenger. “I asked the driver to turn off the message,but he said he can’t. ” Other people think the voices are a great idea. One taxi driver says,“People like to hear the famous voices,and they put on their seat belts more often. ”And passengers from out of town really like the idea. “Most of the time,taxi drivers are in a bad mood,”says Melanie Benton,who visits New York often on business,“It’s nice to hear a cheerful voice when you get into a cab. ” The sentence“Cats have nine lives,but you have only one”implies that.

  1.
(
  1).
(A). (B). (C). (D).
答案:D
human beings have only one life cats live longer than human beings cats will have new lives after they die human beings should value their lives
(
  2). People who are most likely to be injured in a taxi accident are. (A). those who wear seat belts
5
2008 年 10 月份全国自考英语(二)历年真题参考答案
www.zikao5
  18.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
(B). (C). (D).
答案:C
those who like messages those who do not wear seat belts those who dislike messages
(
  3).
It can be inferred from the passage that a taxi driver hears the same voicesevery day.
(A). (B). (C). (D).
答案:A
about 5 times an hour about 6 times an hour about 50 times an hour about 60 times an hour
(
  4). The cabdrivers play the messages again and again because. (A). they are willing to do so (B). they do not want to pay a fine (C). the passengers ask them to do so (D). the voice of the messages is cheerful
答案:B
(
  5). The author of this passage seems to believe that. (A). New York is the noisiest city in the U. S. (B). messages played by taxi drivers are useless (C). messages in taxis should be voiced by famous people (D). voices from taxis partly caused the high noise level of New York
答案:D Some people might think that Father’s Day was established as a holiday to help greeting card companies sell more cards. However,when Father’s Day was first suggested in the early 1900s,Father’s Day cards hadn’t been invented yet. The idea of celebrating Father’s Day was actually inspired by Mother’s Day. In 1909,Mother’s Day was just becoming very popular in the United States. One day,Sonora Dodd,of Spokane,Washington,was listening to a church talk about setting aside a day to honor one’s mother. It gave her the idea to propose a day to honor fathers,and in particular,her own father?William Jackson Smart. Mr. Smart had raised Sonora and her five brothers and sisters all by himself after Sonora’s mother died in childbirth. As an adult,Sonora realized the selflessness her father had shown in raising his children as a single parent. Her father made all the parental sacrifices. In the daughter’s eyes,her father was a courageous,selfless,and loving man. Mrs. Dodd went to her minister and others about having a church service devoted to
fathers on June 5,her father’s birthday. That date was too soon for her minister to

  2.
prepare a service,so he spoke two weeks later on June
  19. It took about a year of
6
2008 年 10 月份全国自考英语(二)历年真题参考答案
www.zikao5
  18.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
working with politicians,religious leaders,businessmen and the local Young Men’s Christian Association to bring life to her idea of an annual Father’s Day. Eventually all her hard work paid off. On June 19,1910,the first Father’s Day was celebrated in Spokane,Washington. In 1972 President Richard Nixon established a permanent national celebration of Father’s Day to be held on the third Sunday in June. Since then,fathers have been honored and recognized by their families throughout the U. S. on that date. Father’s Day has become a day to not only honor your father,but all men who act as a father figure. Stepfathers,uncles,grandfathers,and adult male friends are all honored on Father’s Day. It’s also another day for greeting card companies and shop owners to celebrate because sales of the most popular gifts for Dad(shirts,ties,and electric shavers)increase considerably.
(
  1). The passage mainly tells about. (A). Mrs. Dodd’s love for her father (B). the origin and establishment of Father’s Day (C). the importance of honoring fathers in the U. S. (D). Mrs. Dodd’s contribution to the government decision
答案:B
(
  2). Mrs. Dodd loved her father because he. (A). had a large family (B). was a single parent (C). was a respected minister (D). was courageous,selfless and loving
答案:D In the United States,the first Father’s Day was celebrated nationwide in.
(
  3).
(A). (B). (C). (D).
答案:A
1972 1910 1909 1900
(
  4). The author of the passage seems to believe that. (A). stepfathers should not be honored on Father’s Day (B). Father’s Day has nothing to do with Mother’s Day (C). Father’s Day started with Mrs. Dodd’s love for her father (D). card companies should not make money on Father’s Day cards
答案:C
7
2008 年 10 月份全国自考英语(二)历年真题参考答案
www.zikao5
  18.com 各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
(
  5). Greeting card companies welcome Father’s Day because. (A). their sale increases (B). it is a national holiday (C). adult male friends are also honored (D). they can sell ties,shirts and electric shavers
答案:A This green and blue planet spinning in space is under severe stress. If we continue to exploit the planet at the present rate,human and animal life will be threatened. Human pride will be followed by nature’s punishment. To save our earth and ourselves,we need first develop an unbiased understanding of ourselves,nature and life. Everyone understands the meaning of the sentence“Man should respect animal life and nature”. But the exact meaning of man,nature and animal life is not always clear. Many refer to man and animals as if they were essentially different. I consider man to be an animal and only differing in degree and not in kind from other animals. Although I discuss in conventional terms human rights and animal rights as if they were separate,strictly speaking,human rights should be considered a branch of animal rights. The word“nature”is one of the most complex words in the language,but it has developed three main areas of meaning. These are,first,the essential quality and character of something(as in human nature,or the nature of wood);second,the inherent force which influences the world(as in Mother Nature);third,the entire world itself. The last can be taken to include or to exclude human beings,as the phrase man and the natural world implies. I consider humans to be an integral part of nature, although they are also the beings most capable of interfering with its processes. Unfortunately a central drive of Western“man”has been to conquer“nature”, as if it were an object separate from him. Hence it has become common to distinguish between what is natural(existing without man’s interference)and artificial(manmade). In this way, natural growth is opposed to education, civilization to the natural state. For many urban people living permanently among concrete and glass, nature itself has come to mean li
 

相关内容

08年4月自考英语翻译试题及答案

   全国 2008 年 4 月自学考试英语翻译试题 Ⅰ.Multiple Choice Questions (30 points, 2 points for each) A. Directions: This part consists of ten sentences, each followed by four different versions marked A,B,C and D. Choose the one that is the closest equivalent of the ...

2010年重庆中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 重庆市 2010 年初中毕业暨高中招生考试 英 语 试 卷 (全卷共八个大题 满分:150 分 考试时间:120 分钟) 全卷共八个大题 满分: 考试时间: 分钟) 注意: 卷的答案做在答题卡上, 注意:全卷分为第 ...

2008年6月大学英语四级真题及答案

   ★★★★★ 2008 年 6 月大学英语四级 写作部分( 一.写作部分(9:00-9:30) 写作部分 : - : ) Part Ⅰ Writing (30 minutes) Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write A Letter of Apology according to the outline given below. You should write at least 120 words fol ...

2007年12月大学英语四级考试试题及答案

   ★★★★★ 2007 年 12 月四级考试真题 Part Ⅰ Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Part Ⅱ Rading comprehension (Skimming and scanning) (15minutes) Directions: In this part, you will have 15 minutes to go over the passsage quickly and answer the questions on Ans ...

2010年宁德中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年长沙中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 长沙中考英语试题及答案 中考英语 2010 年长沙中考英语试题及答案 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com( ...

03年4月自考英语翻译试题及答案

   2003 年 4 月全国高等教育自学考试英语翻译试题 将答案写在答题纸相应位置上,否则不计分。 Part One Ⅰ。Multiple Choice Questions (30 points, 2 points for each) A. Directions: This part consists of ten sentences, each followed by four different versions marked [A], [B], [C], and [D]. Choose t ...

2010年北京市宣武区中考英语一模试题及答案

   北京市宣武区 2009-2010 学年度英语第二学期第一次质量检测 九年级英语参考答案及评分标准 一、听对话,选择与对话内容相符的图片。 4 分,每小题 1 分) (共 1.A 2.C 3. C 4. B 2010. 5 二、听对话和独白,根据对话和独白的内容,选择正确答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5.C 6.C 7.A 8.B 9.A 10.B 11.A 12.C 13.A 14.B 15.A 16.C 三、听对话,记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17. Tom ...

2010年北京市东城区中考英语二模试题及答案

   ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站: 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 哈佛大学英语教授研究组提供 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了”。为什么有好多学生对英语的学 习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英语与汉语一样都是一种语言, 为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于一个汉语环境中, 如果你在伦敦 呆上半年,保准说起英语来会非常流利。但很多中学生 ...

2005年10月自考英语(二)试卷

   www.4juan.com 自考及各类其他考试历年试题免费免注册下载 超过 2 万套 word 文档试题和答案 做试题,没答案?上自考 365,网校名师为你详细解答! 2005 年 10 月自考英语(二)试卷 月自考英语( 1 2005 年 10 月自考英语(二)试卷 www.4juan.com 自考及各类其他考试历年试题免费免注册下载 超过 2 万套 word 文档试题和答案 2 2005 年 10 月自考英语(二)试卷 www.4juan.com 自考及各类其他考试历年试题免费免注册下载 ...

热门内容

2003年年高考英语真题完形填空题北京

   年年高考英语真题完形填空题?完全解析北京卷) 2003 年年高考英语真题完形填空题?完全解析北京卷) 时间: 2008-03时间: 2008-03-04 15:46:51 You Did More Than Carry My books Mark was walking home from school one day when he noticed the boy ahead of him had dropped all of the books he was carrying, alon ...

英语日常用语8000句22

   英语日常用语 8000 句 -22- 为难 该怎么办呢? I don’t know what to do. I don’t know what to do. (该怎么办呢?) Don’t worry, I’ll help. (别担心,我来帮你。) I’m at a loss as to what to do. (我真不知该怎么办才 好。) I’m unable to decide for myself. (我一个人决定不了。) What shall I do? (怎么办?) 我该怎么办? W ...

第39期轮机英语考试题

   中华人民共和国海事局 2006 年第 1 期海船船员适任证书全国统考试题(总第 39 期) 科目:轮机英语 试卷代号:801 适用对象:无限、近洋航区 3000KW 及以上船舶轮机长 (本试卷卷面总分 100 分,及格分为 70 分,考试时间为 100 分钟) 答题说明:请选择一个最合适的答案,并将该答案按答题卡要求,在其相应位置上用 2B 铅笔 涂黑。第 1 题至 68 题,每题 1 分,第 69 题至 76 题,每题 1.5 分,第 77 题至 78 题, 每题 10 分。 一、单项选择 ...

2011年高考英语习惯用语和固定搭配

   2011年高考英语习惯用语和固定搭配 2011年高考英语习惯用语和固定搭配 A a bit (of) 有一点,一会儿 a few 一些,少量 a great deal 大量,许多 a good/great many 大量,许多 a kindof 一种,一类 a little 一点,少许 a lot of 许多,大量 a number of 一些,许多 a pair of 一双,一副 a piece of 一块(张,根,片) ( ) above all 首先,首要 according to 根 ...

2002年重庆市中考英语试题及参考答案

   2002 年重庆市初中毕业生学业暨高中招生考试 英语试卷 年重庆市初中毕业生学业暨高中招生考试 A卷 听力部分 I.听力测试(共 20 小题;每小题 1 分,共 20 分) A)情景反应(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 本题共有 5 段对话。根据你所听到的交际用语,选择正 确答案,并将其字母代号填入题前括号内。每题念两遍。 1. A. It's nice of you. B. That's right C. That's OK. 2. A. Fine. Thank you. B ...