经典推荐: 经典推荐:08 小升初英语冲刺模拟题
I. 根据首字母或汉语提示,补全所缺单词. 10 分) (
  1. He is J. He comes from Tokyo.
  2. He has small eyes and s hair.
  3. She l likeher mother.
  4. Please g this letter to Maria in Class 2, Grade
  1.
  5. We have different l, but we are good friends.
  6. My ( 裤子) are blue.
  7. He's a Chinese football 选手). (
  8. She is ( 着) a pink dress. 穿 ther's (胳膊) are strong.
  9. My bro
  10. Are they bikes or ( 摩托车)? II. 选择填空. (10 分)
  11. -Do you have a knife? -Yes, I have . A. it B. one C. a knife D. ones
  12. I from China. A. is B. are C. come D. do
  13. -Does he have a big nos e? - . A. Yes, he doesn't B. No, he does C. Yes, she does D. No, he doesn't
  14. What she look like? A. does B. do C. is D. are
  15. What color his eyes? A. are B. is C. has D. have
  16. -What color is that apple? - . A. That's a red apple B. It's red C. That's red D. It's a red
  17. I don't know the girl . A. in coat B. on a blue coat C. in blue D. a blue coat
  18. that pair of shoes ? A. Is ; in box B. Is; in these box C. Are; on boxes D. Is; in the box
  19. This cake isn't . It's . A. my; your B. mine; mine C. mine; yours D. yours; my
  20. are in Grade One.
星沙英语网
A. I and he B. I and you C. She and you D. He and I III. 句型转换. (10 分) 按要求改写下列句子,每空一词.
  21. Boris has a green ball.(改为否定句) Boris a green ball.
  22. This shirt is dark.(改为复数形式) shirts dark.
  23. This is their cat.(改为同义句) This is .
  24. Peter is tall and strong.(对划线部分提问) Peter ?
  25. That man is my father. He has short hair.(合并成一句) That man short hair my father. IV. 用方框内单词的适当形式完成下面的句子(每词限用一次).(10 分) give, that, with, you, call, say, in, only, shop, Chinese
  26.
  27.
  28.
  29.
  30.
  31.
  32.
  33.
  34.
  35. He's tall and strong, long legs. Please this book to Kate. Everyone me Mike. You can that again. Whose jacket is this? Is it , Tom? Let's go tomorrow. The girl green is Ann. He is from . She has a telephone. are my favorite clothes.
V.单句改错. (10 分) 下列各句均有一处错误,请指出并改正.
  36. What color are this pair of socks? A B C D
  37. Is the girl fat and thin? A B C D
  38. She wearing red shoes. A B C D
  39. He is tall and thin and light hair. A B C D
  40. May I has your telephone number? A B C D VI. 完形填空. (10 分) One day, the 41 are having a painting lesson(绘画课). Everyone (每人) begins to draw(画) a picture, 42 Tom doesn't. When the bell rings(铃响) for the break, Tom gives his picture 43 the teacher. The teacher 44 a look at it and becomes angry (生气). "Why do you give me a picture with nothing(没有东西)on, Tom?" asks the teacher. " I'm 45 , sir. I draw a cat and a fish 46 it."says Tom.
星沙英语网
"Then 47 is the cat and where is the fish?" asks the teacher 48 . "I draw a fish first. When I finish drawing (画完) the cat, it 49 the fish. When I give 50 to you, the cat runs away." says Tom.
  41. A. teachers B. students C. doctors D. workers
  42. A. and B. but C. after D. or
  43. A. at B. in C. to D. for
  44. A. has B. looks C. watches D. goes
  45. A. excuse B. sorry C. early D. late
  46. A. to B. at C. in D. on
  47. A. what B. who C. when D. where
  48. A. past B. also C. again D. to
  49. A. eats B. gives C. borrow D. takes
  50. A. its B. it C. they D. them VII. 阅读理解. (10 分) This is my friend Lily. She is a student. We are in the same class. She is not tall or short. She is thin. She has a round face. Her eyes are big and black. Her mouth is small. Her arms and legs are long. What about her hair? Oh, it is black and long. What color does she like? She likes yellow very much. Look! She is wearing a yellow dress. How nice she looks! She is a good student. We all like her very much. 根据短文内容,判断下列句子的正(T),误 (F).
  51. Lily is my boy friend.
  52. She is tall and thin.
  53. Her favorite color is yellow.
  54. She has a thin face.
  55. Lily and I are in the same school. VIII. 书面表达. (10 分) 下面是你的好朋友 Jim 的个人档案,请你根据档案内容对他作一下简介. 要求:
  1. 条理清楚,语句通顺,书写清晰,规范;
  2. 要将表中内容全部体现在文章中;
  3. 不得少于 40 个单词.
星沙英语网
2008 小升初英语冲刺模拟题(
  01)及参考答案 小升初英语冲刺模拟题( ) I.
  1. Japanese
  2. short
  3. looks
  4. give
  5. looks
  6. trousers
  7. player
  8. wearing
  9. shoulders
  10. motorbikes 11-15 BCDAA III.
  21. doesn't have
  22. These, are
  23. cat, theirs
  24. What does, look like
  25. with, is IV.
  26. with
  27. give
  28. calls
  29. say
  30. yours
  31. shopping
  32. in
  33. China
  34. only
  35. Those
  36. B→is
  37. D→or VI. 41-45 BBCAB VII. 51-55 FFTFT VIII. One possible version: Jim is a boy. He is twelve years old. He is from Toronto, Canada. Now he is a middle school student. He is in No.1 M iddle School. He is in Class Three, Grade One. He has two friends. Their names are Jack and Tom. They are not in the same class, but they are good friends. His favorite color is blue. 46-50 DDCAB
  38. B→is wearing
  39. C→with
  40. B→have 16-20 BCDCD
星沙英语网
  •  
 

相关内容

2008小升初英语冲刺模拟题2

   经典推荐: 经典推荐:08 小升初英语冲刺模拟题 I. 根据首字母或汉语提示,补全所缺单词. 10 分) ( 1. He is J. He comes from Tokyo. 2. He has small eyes and s hair. 3. She l likeher mother. 4. Please g this letter to Maria in Class 2, Grade 1. 5. We have different l, but we are good friends. ...

08小升初英语冲刺模拟题

   08 小升初英语冲刺模拟题(04) 小升初英语冲刺模拟题( ) 来源:转载 文章作者:匿名 2009-12-07 14:41:37 [标签:模拟题 英语] 一、找出画线部分读音不同的单词,并把标号填入题前括号内。(5 分) ( ) 1. A. banana ( ) 2. A. happy ( ) 3. A. much ( ) 4. A. seat ( ) 5. A. pen B. cap B. any B. bus B. see B. great C. glass C. hurry C. m ...

2008小升初英语冲刺模拟题(03)

   经典推荐: 小升初英语冲刺模拟题( ) 经典推荐:08 小升初英语冲刺模拟题(03) 一,单词与词组. (16 分) 1.照样子改写单词(替换,增加,去掉都可以)并组成词组. 分) (9 (1) bag big a big apple (2) cap (3) set (4) now (5) book (6) hat (7) same (8) shirt (9) nice (10) here 2.英汉互译. 分) (7 (1) 6:50 (2) 老师的房间 (3) 看起来像 ...

小升初英语冲刺模拟题(01)及参考答案

   A+english 08 小升初英语冲刺模拟题 I. 根据首字母或汉语提示,补全所缺单词。 10 分) ( 1. He is J. He comes from Tokyo. 2. He has small eyes and s hair. 3. She l likeher mother. 4. Please g this letter to Maria in Class 2, Grade 1. 5. We have different l, but we are good friends. ...

小升初英语冲刺模拟试卷七套-6

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

小升初英语冲刺模拟试卷七套-1

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

2010年下半年四级英语冲刺模拟题三及答案

   山寨之家 http://www.shanzhaitianwang.51.com 曾桂晃 2010 年下半年四级英语冲刺模拟题及答案 年下半年四级英语冲刺模拟题及答案 PART II CLOZE Decide which of the choices given below would correctly complete the passage if inserted in the corresponding blanks. Mark the correct choice for each ...

小升初英语辅导讲座模拟题B答案

   小升初英语模拟题 B 一,单项填空 1A 2D 3A 4C 5C 6C 7D 8A 9D 10D 11D 12A 13B 14C 15B 16B 17B 18D 19B 20D. 二,完形填空 21C 22A 23D 24B 25B 26B 27A 28B 29A 30C 三,阅读理解 31A 32C 33B 34A 35C 36B 37C 38A 39C 40C 四,阅读与表达 1.Yes 2.Difficult 3.Team sports 4. Watch TV or listen to ...

公共英语四级PETS-4冲刺模拟题阅读

   www.TopSage.com 大家网 1/9 公共英语四级冲刺模拟题:阅读(1) 四级考试由笔试和口试组成.笔试试卷( 分钟)分四部分:听力,英语知识运用, 公共英语 PETS 四级考试由笔试和口试组成.笔试试卷(140 分钟)分四部分:听力,英语知识运用, 阅读理解和写作.口试试卷(12 分钟)分三节考查考生的口语交际能力.笔试和口试都使用英文指导 阅读理解和写作.口试试卷( 分钟)分三节考查考生的口语交际能力. 语. Section III Reading Comprehension( ...

小升初英语

   一.句型转换: 1.what's the girl's name?(根据上句完成下句,意思不变) what's the girl? 2.he likes green best.(同义句) is green. 二.中译英: 1.你的白色连衣裙看上去多好看啊! your white ! 2.琳琳看上去像谁,她爸爸还是她妈妈? who lingling ,her father her mother? 3.公园看守走向那个戴墨镜的老人。 the park to the old man . ...

热门内容

2007年6月23日全国大学英语四,六级考试温馨提示

   2007 年 6 月 23 日全国大学英语四、六级考试 温馨提示 1、 考试时间:英语四级:9:00?11:20 (入场时间 8:45) 、 英语六级:15:00?17:20 (入场时间 14:45) 日语四级:9:00?11:20 (入场时间 8:45) 德语、俄语、法语四级:9:00?11:15 (入场时间 8:45) 四级 9:00(六级 15:00)后,禁止入场。请同学们注意时间要求。 2、 考试时携带:⑴ 准考证 ⑵有效身份证 ⑶学生证 参加六级考试的同学要携带四级证或四级成绩单原 ...

高中英语语法总结

   目录 句子成分 ........................................................................................................................... 2 情态动词 ............................................................................................................. ...

英语专业四级应试指南

   英语专业四级应试指南 听写(DICTATION)是英语专业基础阶段考试(TEM4)中的第一个项目.其目的是测 试考生的接收性(听)与产出性(写)语言技能,即听力理解能力,拼写熟练程度以及正确 运用标点符号的能力.考试时间为 15 分钟,计分 15 分,比重 15%.该项目采用的是主观 题型,由人工统一评阅. 《高校英语专业四级考试大纲》 (2004 年新版)对听写项目的具体要求为:能在全面理 解内容的基础上逐字逐句写出所听材料, 并且拼写和标点符号正确无误, 错误率不超过 8%. 听写材料为 ...

100个美句涵括六级单词,轻松学英语(附解题技巧)

   解题技巧 ?深层剖析解的特征 每道都由题干(即问题)与四个选项组成。我对四个选项这样划分:其中一个是答案的选项称为解,其余三个选项不称为选项,而称为干扰项,因为几乎每个选项都被命题者加上了十足的功力,麻痹考生,以达到不容易被考生答对的目的。这样由命题难度梯度决定,解必然有如下特点: “中心思想是解” 对一主题题型“中心思想是解”非常好理解。但大家一定要注意到大多数细节题也符合“中心思想是解”,因为很多细节刀是围绕中心的细枝末节。 “隐蔽处有解” 指方章中的或一名话的隐蔽之,常见有同位语、插入语 ...

新时代交互英语读写译1 第1单元

   新时代交互英语读写译 1 第 1 单元 unit1 跟读 reading1(一句一句跟读) 1/14 2/14 读段落(reading1 的段落) 3/14 1 prmmote 2 talent 3 effective 4 goal 5 semesters 6 involved 7 assignment 8 special 9 contribute 10 positive 4/14 His lifestyle many useful tips are aware of connected p ...