快乐英语
Part C (10 points)

  21.
  26.
  31.
  36.
[A] [A] [A] [B]

  22.
  27.
  32.
  37.
[B] [A] [C] [D]

  23.
  28.
  33.
  38.
[D] [A] [A] [B]

  24.
  29.
  34.
  39.
[A] [C] [C] [C]

  25.
  30.
  35.
  40.
[C] [D] [D] [D]
Section II: Cloze Test (10 points)
  41. [A]
  46. [D]
  42. [C]
  47. [C]
  43. [D]
  48. [B]
  44. [A]
  49. [A]
  45. [B]
  50. [D]
Section III: Reading Comprehension (40 points)
  51.
  56.
  61.
  66. [D] [A] [A] [A]
  52.
  57.
  62.
  67. [B] [C] [B] [C]
  53.
  58.
  63.
  68. [A] [B] [C] [B]
  54.
  59.
  64.
  69. [C] [D] [D] [A]
  55.
  60.
  65.
  70. [D] [A] [B] [D]
Section IV: English-Chinese Translation (15 points)
  71. 事实并非如此, 因为这种问法是以人们对人的权利有共同认识为基础的, 而这种共同认识 并不存在.
  72. 有些哲学家论证说, 权利只存在在于社会契约中, 是责任与权益相交换的一部分.
  73. 这种说法从一开始就将讨论引向两个极端, 它使人们认为应这样对待动物:要么像对人 类自身一样关切体谅, 要么完全冷漠无情.
  74. 这类人持极端看法, 认为人与动物在各相关方面都不相同, 对待动物无须考虑道德问题.
  75. 这种反应并不错, 这是人类用道德观念进行推理的本能在起作用, 这种本能应得到鼓励, 而不应遭到嘲弄. Section V: Writing (15 points)
  76. 参考范文
例文一
We meet smokers everywhere: in the streets, on college campuses and in shops. There are
  5.8 billion people in the world, and the smokers are about
  1.1 billion, which makes up 20 percent of the world's total population. Smoking is very harmful. I think there are two main aspects to the damage. First, smoking consumes a great deal of money. As is shown in the pictorial graph, smoking wastes 200 billion Editer:Z.Nok 更多资料下载请到 www.joyen.net 论坛 bbs.joyen.net
快乐英语
dollars each year in the world. Second, smoking does harm to the health of smokers, and it is the main cause of lung cancer. About 3 million people die because of the relevant diseases derived from smoking every year. Because more and more people are aware of the great harm of smoking to humans, the amount of tobacco consumption is on the decrease. From the following figures we can clearly see the tendency. The total amount of world tobacco production added up to
  14.364 billion pounds in 1994, but it dropped to
  14.2 billion pounds in 19
  95. At the same time, many countries call on people to give up smoking. So it is certain that the number of smokers is to decrease.
例文二
About Tobacco Consumption From the above set of pictures, we can see that there were a total of
  14.364 billion pounds of tobacco produced in 1994 and
  14.2 billion pounds in 19
  95. Because the amount of tobacco production is falling yearly, it can be predicted that the tendency of tobacco consumption would also be falling yearly. There are many reasons. Firstly, smoking wastes money. Every year there are two hundred billion dollars "burnt" in the cigarette "fire." Secondly, smoking would hardly do people any good and it can even cause cancer. Every year there are three million people "buried" in the cigarette "tomb". Although tobacco consumption is falling, there are too many people who smoke. The population in the world is
  5.8 billion, but about twenty percent of the population, that is to say
  1.1 billion people, smoke. So the situation is serious and the movement against smoking is still a difficult task.
评语:上边两篇作文内容符合要求, 包括对各图的说明, 对趋势的预测及理由,数字表达正确, 语言较好, 表达能力较强, 长度符合要求.得 14 分
Editer:Z.Nok
更多资料下载请到 www.joyen.net
论坛 bbs.joyen.net
快乐英语
1996 年全国硕士研究生入学统一考试英语试题 Section I Structure and Vocabulary Part A Directions: Beneath each of the following sentences, there are four choices marked [A], [B], [C] and [D]. Choose the one that best completes the sentence. Mark your answer on the ANSWER SHEET by blackening the corresponding letter in the brackets. (5 points)
  1. Do you enjoy listening to records? I find records are often , or better than an actual performance. [A] as good as [B] as good [C] good [D] good as
  2. My pain apparent the moment I walked into the room, for the first man I met asked sympathetically: "Are you feeling all right?" [A] must be [B] had [C] must have been [D] had to be
  3. The senior librarian at the circulation desk promised to get the book for me she could remember who last borrowed it. [A] ever since [B] much as [C] even though [D] if only
  4. Observations were made the children at the beginning and at the end of pre-school and first grade.
Editer:Z.Nok
更多资料下载请到 www.joyen.net
论坛 bbs.joyen.net
快乐英语
[A] towards [B] of [C] on [D] with
  5. The article opens and closes with descriptions of two news reports, each one major point in contrast with the other. [A] makes [B] made [C] is to make [D] making
  6. A safety analysis the target as a potential danger. Unfortunately, it was never done. [A] would identify [B] will identify [C] would have identified [D] will have identified
  7. The number of registered participants in this year's marathon was half . [A] of last year's [B] those of last year's [C] of those of last year [D] that of last year's
  8. For there successful communication, there must be attentiveness and involvement in the discussion itself by all present. [A] is [B] to be [C] will be [D] being
  9. There was a very interesting remark in a book by an Englishman that I read recently what he thought was a reason for this American characteristic. 更多资料下载请到 www.joyen.net 论坛 bbs.joyen.net
Editer:Z.Nok
快乐英语
[A] giving [B] gave [C] to give [D] given
  10. No one would have time to read or listen to an account of everything going on in the world. [A] it is [B] as is [C] there is [D] what is Part B Directions: Each of the following sentences has four underlined parts marked [A], [B], [C], and [D]. Identify the part of the sentence that is incorrect and mark your answer on ANSWER SHEET 1 by blackening the corresponding letter in the brackets with a pencil. (5 points)
  11. I'd rather you by train, because I the idea of in an airplane in bad weather.
  12. It's essential that people able to resist the impact by the transition form economy to market economy.
  13. Some bosses dislike people their responsibilities; they keep important matters in their own hands.
  14. Each cigarette which a person smokes harm, and eventually may get a serious disease from effect.
  15. , ambitious students to succeed in their studies than little ambition.
  16. much research, there are still certain elements the life cycle of the insect that not fully .
  17. In 1921 Einstein won the Nobel Prize, and in Germany until of Nazism he was driven Germany because he was a Jew. Editer:Z.Nok 更多资料下载请到 www.joyen.net 论坛 bbs.joyen.net
快乐英语

  18. The data from the whirling around Mars that there is much evidence that huge thunderstorms about the equator of the planet.
  19. Generally speaking, the bird flying our path is observed, and staying on the tree near is passed by without any notice of it.
  20. Mercury's velocity is greater than that it completes more than four revolutions around the Sun in the time takes the Earth to complete . Part C Directions: Beneath each of the following sentences, there are four choices marked [A], [B], [C] and [D]. Choose the one that best completes the sentence. Mark your answer on ANSWER SHEET 1 by blackening the corresponding letter in the brackets with a pencil. (10 points)
  21. I was speaking to Ann on the phone when suddenly we were . [A] hung up [B] hung back [C] cut down [D] cut off
  22. She wondered if she could have the opportunity to spend here so that she could learn more about the city. [A] sometimes [B] some time [C] sometime [D] some times
  23. Ms. Green has been living in town for only one year, yet she seems to be with everyone who comes to the store. [A] accepted [B] admitted [C] admired [D] acquainted Editer:Z.Nok 更多资料下载请到 www.joyen.net 论坛 bbs.joyen.net
快乐英语

  24. He does not as a teacher of English as his pronunciation is terrible. [A] equal [B] match [C] qualify [D] fit
  25. Dozens of scientific groups all over the world have been the goal of a practical and economic way to use sunlight to split water molecules. [A] pursuing [B] chasing [C] reaching [D] winning
  26. The discussion was so prolonged and exhausting that the speakers stopped for refreshments. [A] at large [B] at intervals [C] at ease [D] at random
  27. When travelling, you are advised to take travellers' checks, which provide a secure to carrying your money in cash. [A] substitute [B] selection [C] preference [D] alternative
  28. I never trusted him because I always thought of him as such a character. [A] gracious [B] suspicious [C] unique [D] particular
Editer:Z.Nok
更多资料下载请到 www.joyen.net
论坛 bbs.joyen.net
快乐英语

  29. Changing from solid to liquid, water takes in heat from all substances near it, and this produces artificial cold surrounding it. [A] absorption [B] transition [C] consumption [D] interaction
  30. I didn't say anything like that at all. You are purposely my ideas to prove your point. [A] revising [B] contradicting [C] distorting [D] distracting
  31. Language, culture, and personality may be considered of each other in thought, but they are inseparable in fact. [A] indistinctly [B] separately [C] irrelevantly [D] independently
  32. Watching me pulling the calf awkwardly to the barn, the Irish milkmaid fought hard to her laughter. [A] hold back [B] hold on [C] hold out [D] hold up
  33. The manager gave one of the salesgirls an accusing look for her attitude toward customers. [A] impartial [B] mild [C] hostile [D] opposing Editer:Z.Nok 更多资料下载请到 www.joyen.net 论坛 bbs.joyen.net
快乐英语

  34. I with thanks the help of my colleagues in the preparation of this new column. [A] express [B] confess [C] verify [D] acknowledge
  35. It is strictly that access to confidential documents is denied to all but a few. [A] secured [B] forbidden [C] regulated [D] determined
  36. The pollution question as well as several other issues is going to be discussed when the Congress is in again next spring. [A] assembly [B] session [C] conference [D] convention
  37. Christmas is a Christian holy day usually celebrated on December 25th the birth of Jesus Christ. [A] in accordance with [B] in terms of [C] in favor of [D] in honor of
  38. Since it is too late to change my mind now, I am to carrying out the plan. [A] obliged [B] committed [C] engaged [D] resolved
Editer:Z.Nok
更多资料下载请到 www.joyen.net
论坛 bbs.joyen.net
快乐英语

  39. It was a bold idea to build a power station in the deep valley, but it as well as we had hoped. [A] came off [B] went off [C] brought out [D] made out
  40. To survive in the intense trade competition between countries, we must the qualities and varieties of products we make to the world-market demand. [A] improve [B] enhanced [C] guarantee [D] gear Section II Close Test Directions: For each numbered blank in following passage, there are four choices marked [A], [B], [C] and [D]. Choose the best one and mark your answer on ANSWER SHEET 1 by blackening the corresponding letter in the brackets with a pencil. (10 points) Vitamins are organic compounds necessary in small amounts in the diet for the normal growth and maintenance of life of animals, including man. They do not provide energy, __41__ do they construct or build any part of the body. They are needed for __42__ foods into energy and body maintenance. There are thirteen or more of them, and if __43__ is missing a deficiency disease becomes __44__. Vitamins are similar because they are made of the same elements -- usually carbon, hydrogen, oxygen, and __45__ nitrogen. They are different __46__ their elements are arranged differently, and each vitamin __47__ one or more specific functions in the body. __48__ enough vitamins is essential to life, although the body has no nutritional use for __49__ vitamins. Many people, __50__, believe in being on the "safe side" and thus take extra vitamins. However, a well-balanced diet will usually meet all the body's vitamin needs.
  41. [A] either [B] so [C] nor [D] never Editer:Z.Nok 更多资料下载请到 www.joyen.net 论坛 bbs.joyen.net
快乐英语

  42. [A] shifting [B] transferring [C] altering [D] transforming
  43. [A] any [B] some [C] anything [D] something
  44. [A] serious [B] apparent [C] severe [D] fatal
  45. [A] mostly [B] partially [C] sometimes [D] rarely
  46. [A] in that [B] so that [C] such that [D] except that
  47. [A] undertakes [B] holds [C] plays [D] performs
  48. [A] Supplying [B] Getting Editer:Z.Nok 更多资料下载请到 www.joyen.net 论坛 bbs.joyen.net
快乐英语
[C] Providing [D] Furnishing
  49. [A] exceptional [B] exceeding [C] excess [D] external
  50. [A] nevertheless [B] therefore [C] moreover [D] meanwhile Section III Reading Comprehension Directions: Each of the passages below is followed by some questions. For each question there are four answers marked [A], [B], [C] and [D]. Read the passa
 

相关内容

31年考研英语真题及答案(1980-2010年)全集(吐血推荐,永久免费下载)...

   童梦无忧网 试管婴儿论坛 www.tm51.com 本文由清江 MT 贡献 doc 文档可能在 WAP 端浏览体验不佳。建议您优先选择 TXT,或下载源文件到本机查看。 目录 1 使用说明(必读)…… 1 2010 年全国硕士研究生入学统一考试英语试题 …… 3 Section I Use of English…… 3 Section II Reading Comprehension…… 5 Part A…… 5 Part B…… 12 Part C…… 14 Section Ⅲ Writi ...

2009 历年考研英语真题解析及复习思路(张剑编著)所有网上学习卡资料1998--★【汉魅】

   10.对工业革命的正确评价(1998 年)难度:0.47 Until recently most historians spoke very critically of the Industrial Revolution. They1that in the long run industrialization greatly raised the standard of living for the2man. But they insisted that its3results during ...

2004年6月大学英语四级真题及答案

   ★★★★★ 2004 年 6 月大学英语四级真题 B 卷 2004 年 6 月大学英语四级试卷 Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversa tion, a question will be asked about what was said. ...

2001年英语专业四级考试真题及答案

   2001 年英语专业四级考试真题及答案 听力 Part Ⅲ LISTENING COMPREHENSION [20 MIN.] In Sections A, B and C, you will hear everything once only. Listen carefully and then answer the questions that follow. Mark the correct answer to each question on your answer sheet. ...

2000年1月大学英语四级真题及答案

   2000 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 1 / 20 2000 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about ...

1998年1月大学英语四级真题及答案

   1998 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 1 / 20 1998 年 1 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about ...

2009 历年考研英语真题解析及复习思路(张剑编著)所有网上学习卡资料1994--★【汉魅】

   1994 年试题与分析 年试题与分析 与分 Section ⅠUse of English The first and smallest unit that can be discussed in relation to language is the word. In speaking, the choice of words is 1 the utmost importance. Proper selection will eliminate one source of 2 breakd ...

2009 历年考研英语真题解析及复习思路(张剑编著)所有网上学习卡资料1993--★【汉魅】

   1993 年试题与分析 年试题与分析 Section ⅠUse of English Although interior design has existed since the beginning of architecture, its development into a specialized field is really quite recent. Interior designers have become important partly because of the man ...

1997年7月英语四级真题及答案

   Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be s ...

1996年6月英语四级真题及答案

   Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be s ...

热门内容

独立学院大学英语分级教学的必要性

   第5期 277 科学教育家 2008年5月 学术性.实践性 理论性 蘸嚣嚣骶噩噩蒹甍餮噩噩甍骶醺藩燕蒹嚣嚣蟊惹舞舔舞曩甍瓢瓢鹭舞黼舞鸶矧潍嚣甍燕蒙矧燕甍雏甍舞 固 *外语教研究* 独立学院大学英语分级教学的必要性 张婉 ( 中南民族大学工商学院大学英语部 语教学和荚语 语言文学。 【摘要】 鉴于目前我国的高等教育正在向大众教育转变,独立学院学生的英语水平存在很大的个体差异.对传统教学进行改 湖北 武汉4300 74) 作者简介:张婉( 1981一) ,女.中南民族大学工商学院大学英语部.华中 ...

浅析在英语专业阅读教学中导入文化背景知识

   维普资讯 http://www.cqvip.com 0‘  毫  0   血 ,   I ●25 第8 下 月刊● 0年 期 半 0   浅 在 语 业 读 学 导 文 背 知   析 英 专 阅 教 中 入 化 景 识 舒 艳  ( 南科 技 大 学外 国语 学 院 ) 湖   语言是文化 的载体 ,脱离文 化而独立 存在 的语 言是  没有 的。学习语言不 是 目的,而是达到掌 握进行文化 交  流 的 手 段 和 途 径 ,脱 离 了文 化 交 流 这 一 目的 ,语 言 学 习  教 ...

在小学英语课堂中如何进行任务设计

   英语课堂』在小学英语课堂中如何进行任务设计(转载) 发帖人:都市猎人 发表时间:2005-09-09 08:50 评价: 人气:732 回复:3 《英语课程标准》明确倡导“任务型”的教学思想,并主张把 对学生综合语言能力的培养落实在教学过程中。 什么是“任务型”教学呢?任务型教学是 20 世纪 80 年代外语教 学研究者经过大量研究和实践提出的一个具有重要影响的语言教学 模式。它以具体的任务为学习动力或动机,以完成任务的过程为学习 过程,以展示任务成果的方式来体现教学的成就。简单地说,任务就 ...

牛津小学英语1A期末试卷

   牛津英语 1A 试卷 班级 姓名 ( ) Show me seven. ( ) I can sing. ( ) this is my father. ( ) I like to eat mooncakes. ( ) I have got an orange. 四、 听一听,圈出你所听到的单词。 听力部分 一,听一听,给下列单词或图片标号。 ear peach apple leaf ( ) ( ) ( ) ( ) moon ( ) taro ( ) three ( ) bicycle ( ) ...

国际商务英语综合教程课后 翻译短语 答案 廖瑛

   一Translate the following economic terms into English: 1)商品交换或贸易 exchange or trade for goods 2)世界经济舞台- the world economic scene 3)国外直接投资- foreign direct investment 4)多国企业- multinational enterprises 5)商业和投资银行- commercial and investment banking 6)有价证券 ...