各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
2009 年 4 月全国英语(二)真题参考答案 月全国英语( 真题参考答案 英语
一、Vocabulary and Structure(10 points,1 point for each item)从下列各句四 个选项中选出一个最佳答案,并在答题卡上将相应的字母涂黑。
  1.
We go out to restaurants, but mostly we eat at home. A. occasionally
B. relatively C. continually D. absolutely
答案:A
  2. This is the first time that a woman has been to the post. A. granted
B. praised C. pointed D. appointed
答案:D
  3. If payment is not received, legal action will be our only . A. aggression B. advantage C. alternative
D. ambition
答案:C
  4. Dont trust everything A. which B. that you have read in the newspapers.
C. as D. what
答案:B
  5. The conclusion from the study is not definite; it is just . A. tentative
B. valid C. technical D. thorough
答案:A
  6. She everything else and concentrated on the task before her.
1
2009 年 4 月全国英语(二)真题参考答案
各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
A. B. C. D.
set off set back set aside set up
答案:C
  7. When you know Bob better, you will like him.
A. B. C. D.
go to got to went to get to
答案:D
  8. Ive got the order from the boss that the work finished before 5p.m. today.
A. B. C. D.
would be be will have been could be
答案:B
  9. Tom has done really amazed everyone in his class. A. What B. Which
C. That D. Who
答案:A
  10. It is not decided the conference will be held. A. what B. which
C. when D. that
答案:C
二、Cloze Test(10 points,1 point for each item)下列短文中有十个空白,每个 空白有四个选项。根据上下文要求选出最佳答案,并在答题纸上将相应的字母涂黑。
We all believe that modern technology can make life better because it makes everything faster. But by 11 everything up, we suffer losses we have not yet learnt
to know. Our day begins with speedy urges: the alarm rings and you jump 12 bed. You

  1.
take a quick shower. Then you wake the kids and 13 them through breakfast so they
wont miss the bus. At the dining table, you swallow some slices of bread with a cup
2
2009 年 4 月全国英语(二)真题参考答案
各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
of tea. When everything 14, you hurry to the car, thinking of the things you would buy from the supermarket on the way
  15. Driving 20 minutes in the busy traffic, you reach your workplace, rushing into the building and 16 up the stairs three at a time, arriving at your desk with seconds to spare. You take 17 deep breaths. Then, you instantly remember that the 18 you didnt finish last night must be faxed to Beijing by 10 oclock in the morning. Yet it seems that the 19 we go, the further we fall behind. Not only in the literal sense of not getting done what we set out to do, 20 at a deeper level. It has come to the point where my days feel like an Olympic marathon.
(
  1).
答案:
3
2009 年 4 月全国英语(二)真题参考答案
各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
三、Reading Comprehension(30 points,2 points for each item)从下列每篇短文 的问题后所给的四个选择项中选出一个最佳答案,并在答题卡上将相应的字母涂黑。
Parents can have a great impact on the development of their childrens creativity in art. But first, they have to know how. They may find the following advice interesting and instructive. Encourage free drawing rather than coloring books. Coloring books stop the possibility of selfexpression. A child may just enjoy colorful pictures and never learn how to express himself. As an art teacher says, “Children have a very powerful instinct to draw freely and roughly. Such practice makes them learn language easily.” In fact, a child expresses himself in rough drawing. This is the beginning of literacy and creativity. Also, parents should not teach their kids“how” to draw and they should not make their kids draw realistic pictures to entertain themselves. Experience tells us that such teaching from the parents will discourage children, making them think they cant do it the “right”way. Competition and rewards should also be avoided in the process of artistic creation. A childs natural instinct to create will disappear if he or she thinks about prize while drawing. Parents should be role models for their kids. They should not say things like,“I cant draw a straight line.”Instead, they should learn to say,“I love to create.”This teaches children that the process of creation is more important than the product. If children see their parents drawing, cooking or building creatively, they will do the same. Buy a notebook for your child to use every day. This can be a journal for making up stories, writing ideas and drawing pictures. Even the youngest child can use it to

  1.
4
2009 年 4 月全国英语(二)真题参考答案
各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
draw freely and roughly, expressing himself. Take your child to places that promote ideas and creativity. Art museums, science centers, libraries and childrens museums all are great places to see other peoples
creativity. That will inspire children to make their own creations and inventions.
Give children choices and free time. Some of the best ideas come from daydreaming and imagining. In short, parents should allow their kids to have the freedom to invent for themselves. That means not always teaching and commanding. (
  1). To develop their artistic creativity, children should be encouraged to.
(A). (B). (C). (D).
答案:A
draw freely and roughly learn to draw realistic pictures know how to draw before they start learn to draw good pictures to get prizes
(
  2). Parents are encouraged to be role models for their kids because . (A). parents love to create (B). parents can draw straight lines (C). children tend to follow their parents examples (D). children like the product of their parents creativity
答案:C
(
  3). It can be inferred from the passage that in artistic creation . (A). product is more important than process (B). process is more important than product (C). process and product are equally important (D). both process and product are unimportant
答案:B
(
  4). To be inspired by other peoples creativity,children should . (A). write ideas (B). make up stories (C). buy good notebooks (D). visit museums, libraries, and science centers
答案:D
(
  5). The main idea of this passage is that . (A). children should be encouraged to draw freely (B). children should follow their parents examples (C). parents should know how to cultivate their kids creativity (D). most parents teach their kids confidently and instructively
答案:C
  2. It is often said that politeness costs nothing. In fact, it seems that a little more politeness could save businesses £5 billion every year. Frequently hearing the phrase“thank you” or “well done” means the same to staff as a modest pay rise.
5
2009 年 4 月全国英语(二)真题参考答案
各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
Praise and encouragement also makes employees more likely to work hard and stay in their jobs. In this way the business companies can save the cost of finding new employees. A third of 1,000 workers surveyed by a consulting firm said they did not get thanked at all when they did well?and a further third said they were not thanked enough. In both cases, staff said they felt undervalued, meaning they were less likely to exert themselves and were more likely to look for employment elsewhere. The result of the survey shows that there would be around £52 billion loss in productivity if the employees felt less appreciated. According to the firm, praising staff has the same positive effect as a 1 per cent pay rise?and works out much cheaper for bosses. Three out of four employees said that regular acknowledgement by their bosses was important to them, but only a quarter said they were actually given as much praise as they felt they needed. The survey found that those in bluecollar and manual jobs were less likely to be given any recognition for doing well. But it seems that they most need such praise. In regional terms, Scottish staff felt most undervalued. Four out of ten workers said they were never thanked and eight out of ten said they would like more praise. However, workers in the NorthEast are less impressed by being praised by the boss, as only 69 per cent said they felt the need to be told “well done” regularly. Older employees and women need the most reassurance, according to psychologist Averil Leimon. She said that words of praise did more than creating a pleasant place to work?they could even promote profits.
(
  1).
The survey indicates that politeness could save businesses a huge amount of money every year because .
(A). (B). (C). (D).
答案:D
politeness makes employees expect pay rise politeness is less likely to make staff work harder politeness helps employers find proper employees politeness helps employers reduce the cost of staff employment
(
  2). Workers doing well but not getting thanks from their bosses will probably . (A). leave for jobs elsewhere (B). work harder to get praise from their bosses (C). exert themselves in their work to get pay rise (D). work harder to get encouragement from their bosses
答案:A According to the survey, much as expected.
(
  3).
of the employees believed they were praised as
(A).
25%
6
2009 年 4 月全国英语(二)真题参考答案
各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
(B).
(C). (D).
答案:A
30%
40% 75%
(
  4). The survey shows that those who do not pay much attention to praise are . (A). staff from Scotland (B). workers in NorthEast (C). older and women employees (D). older and women employees
答案:B
(
  5). It can be concluded from the passage that . (A). bluecollar employees are expecting more pay rise (B). pleasant workplace could promote business profits (C). pay rise is an important motivation for manual workers (D). words of praise could possibly increase business profits
答案:D
  3. A centuriesold tradition, illustrated in a modern childrens book, links the sweetness of honey with the joy of learning to read. “The grandpa held a jar of honey so that all the family could see. He then dipped a spoon into it and put some honey on the cover of a small book. The little girl had just turned five. ‘Stand up, little one,’ he asked the girl softly.‘I did this for your mother, your uncles, your older brother, and now you!’ Then, he handed the book to her.‘Taste!’ She touched the honey with her finger and put it into her mouth. ‘Whats that taste?’ the grandpa asked. The little girl answered,‘Sweet!’ Then all of the family said in a single voice,‘Yes, and so is knowledge, but knowledge is from the bee that made that sweet honey, you have to go after it through the pages of a book!’ The little girl knew that the promise to read was at last hers. Soon she was going to learn to read.” This is the beginning of a profoundly moving childrens book entitled Thank You,
Mr.Falker.In this book, Patricia Polacco writes of her own passion to read, inspired
by the honey on the book. It wasnt until fifth grade that she met her beloved teacher who provided the hlep that she needed to finally unlock the magic of the written word. Reading this book,we are in fact acquainted with some enduring traditions of child education that stress the importance of verbal capacity at a very early age.
7
2009 年 4 月全国英语(二)真题参考答案
各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档
The child learning to read is admitted into a collective memory by way of books. And with the printed words that are active with meaning, the child becomes acquainted with a common past which he or she renews, to a greater or lesser degree, in every reading. Much as the author of the book Thank You, Mr. Falker puts it,“Almost as if it were magic, or as if light poured into her brain, the words and sentences started to take shape on the page as they never had before…And she understood the whole thing…Then she went into the living room and found the book on a shelf, the very book that her grandpa had shown her so many years ago. She spooned honey on the cover and tasted the sweetness…Then she held the book, honey and all, close to her chest. She could feel tears roll down her cheeks, but they werent tears of sadness?she was happy, so very happy.”
(
  1). The girl who tasted the honey on the book was . (A). nearly six years old (B). less than five years old (C). more than six years old (D). a little more than five years old
答案:D
(
  2). It can be inferred from the passage that . (A). the girls mother and uncles were good scholars (B). Mr.Falker helped Patricia Polacco write her book for children (C). the honeyonthebook tradition has been practised for many generations (D). the girl who tasted the honey on the book writes the book Thank You, Mr.
Falker 答案:C
(
  3). The book entitled Thank You, Mr. Falker is about . (A). the e
 

相关内容

2009年全国高考英语试题及答案-全国2

   2009 年普通高等学校招生全国统一考试考题卷 英 语 第一卷(选择题) 英语知识运用(共三节, 第一部分 英语知识运用(共三节,满分 50 分) 第一节 语音知识(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 从 A,B,C,D 四个选项中,找出其划线部分与所给单词的划线部分读音相同的选项, 并在答题卡上将该项涂黑. 例:have A. gave 答案是 C 1. July A. diary 2. medicine A. twice 3. seize A. neighbour 4. det ...

2009年全国高考英语试题及答案-山东卷

   年普通高等学校招生全国统一考试(山东卷) 2009 年普通高等学校招生全国统一考试(山东卷) 英 语 本试卷分第 I 卷和第Ⅱ卷两部分,共 12 页,满分 150 分.考试用时 120 分 钟.考试结束,将本试卷和答题卡一并交回. 注意事项. 注意事项. 1.答题前,考生在答题卡上务必用直径 0.5 毫米黑色墨水签字笔将自己的姓 名, 准考证号填写清楚, 并贴好条形码. 请认真核准条形码上的准考证号, 姓名和科目. 2.每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑,如需 ...

2009年全国高考英语试题及答案-湖北卷

   2009 年普通高等学校招生全国统一考试 湖北卷 年普通高等学校招生全国统一考试(湖北卷 湖北卷) 英 语 本试卷共 16 页,满分 150 分.考试用时 120 分钟. ★祝考试顺利 祝考试顺利★ 祝考试顺利 注意事项: 注意事项: 1. 答题前,考生务必将自己的姓名,准考证号填写在试题卷和答题卡上,并 将准考证号条形码粘贴在答题卡上的指定位置. 2. 选择题在每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号 涂黑;完成句子和短文写作题用 0.5 毫米黑色墨水签字笔答在答题卡上 ...

2009年全国高考英语试题及答案-安徽卷

   2009 年普通高等学校招生全国统一考试 安徽卷 年普通高等学校招生全国统一考试(安徽卷 安徽卷) 英 语 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,第Ⅰ卷第 1 至第 l4 页,第Ⅱ卷第 l5 至第 l6 页.全卷满分 l50 分,考试时间 l20 分钟. 考生注意事项: 考生注意事项: 1.答题前,务必在试题卷,答题卡规定的地方填写自己的姓名,座位号,并认真核对 答题卡上所粘贴的条形码中姓名,座位号与本人姓名,座位号是否一致.务必在答题卡背面 规定的地方填写姓名和座位号后两位. ...

2009年广东高考英语试题及答案[2]

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 绝密★启用前 试卷类型:A 2009 年普通高等学校招生全国统一考试 广东卷 年普通高等学校招生全国统一考试(广东卷 广东卷) 英 语 语言知识及应用(共两节 共两节。 Ⅱ 语言知识及应用 共两节。满分 35 分) 第一节 完形填空(共 10 小题;每小题 2 分,满分 20 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 21~30 各题所给的 A、B、C 和 D 项中,选出最佳选项,并在答 ...

2009年7月全国自考英语(2)试题及答案

   各类考试历年试题答案免费免注册直接下载 全部 WORD 文档 2009 年 4 月全国英语(二)真题参考答案 月全国英语( 真题参考答案 英语 一、Vocabulary and Structure(10 points,1 point for each item)从下列各句四 个选项中选出一个最佳答案,并在答题卡上将相应的字母涂黑。 1. We go out to restaurants, but mostly we eat at home. A. occasionally B. relati ...

1997年7月英语四级真题及答案

   Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be s ...

03年4月自考英语翻译试题及答案

   2003 年 4 月全国高等教育自学考试英语翻译试题 将答案写在答题纸相应位置上,否则不计分。 Part One Ⅰ。Multiple Choice Questions (30 points, 2 points for each) A. Directions: This part consists of ten sentences, each followed by four different versions marked [A], [B], [C], and [D]. Choose t ...

2010年陕西中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年宁德中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

热门内容

《妙句速记3000英语单词(精华版)》《1000句最常用英语口语》《英语谚语500句(全)》

   登陆 http://www.panelway.com 参加活动,即可获得千元现金 http://www.panelway.com 参加活动, panelway 妙语速记 3000 英文单词 近形编句速记法速成 3000 常用英语单词 (缩略精华版) 刘伊翰编著 (购买办法:新华发行集团各大书店有售,定价 12 元/本;羊城晚报出版社或作者均可邮购,加 15%邮费) 前 言 中国加入 wto 了!英语作为人们谋生发展的工具越发显得重要起来,甚至有人把文盲的 范畴扩大到不懂外语的人,很多人都希望 ...

英语 it用法(试卷)

   英语 it用法(试卷) 首页>>学科资源栏目>>学科教学资源>>高中英语>>参考试卷 英语 it用法(试卷)加到收藏夹 添加相关资源 it用法 一.单项选择(32分) 1.It took us over an hour        along the street.  A.walk  B.to walk  C.walking  D.walked 2.I think it a great honour      to visit ...

新视野大学英语(第二版)第1册Unit 4答案

   新视野大学英语(第二版)第1册Unit 4答案 Vocabulary III. 1. conscious 2. depressed 3. ranges 4. impressed 5. encounter 6. introduction 7. match 8. physical 9. relaxed 10.contact IV. 1. are committed to 2. takes…seriously 3. was absorbed in 4. focus on 5. made up h ...

多媒体在英语教学中的应用

   多媒体在英语教学中的应用 文摘 一.多媒体在英语教学中的运用 二.多媒体在中学英语教学中应用时应注意的问题 关键词: 英语教学 注意 关键词 呈现 CAI 多媒体技术,即 CAI(computer-assisted instruction, 计算机 辅助教学), 是 90 年代发展起来的多媒体计算机技术, 是指计算机交 互综合处理多种媒体信息,包括文本、图形、图像、动画、声音视频 等,使多种信息建立逻辑连接,集成为一个具有交互性的系统。该技 术的特点是集成性、交互性和控制性。 一、 多媒体在 ...

2009山东英语高考试题

   2009 年普通高等学校招生全国统一考试(山东卷) 年普通高等学校招生全国统一考试(山东卷) 英 语 本试卷分第 I 卷和第Ⅱ卷两部分,共 12 页,满分 150 分。考试用时 120 分钟。考试结束, 将本试卷和答题卡一并交回。 注意事项: 1.答题前,考生在答题卡上务必用直径 0.5 毫米黑色墨水签字笔将自己的姓名、准考证号填 写清楚,并贴好条形码。请认真核准条形码上的准考证号、姓名和科目。 2.每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑,如需改动,用橡皮 擦干净后 ...