本资料来自于世文博教育网 www.shiwenbo.net 咨询电话:87751727
2009 年北京小升初英语试题
一、找出画线部分读音不同的单词,并把标号填入题前括号内。(5分) ( )
  1. A. banana B. cap C. glass D. father ( )
  2. A. happy B. any C. hurry D. yellow ( )
  3. A. much B. bus C. mug D. ruler ( )
  4. A. seat B. see C. the D. evening ( )
  5. A. pen B. great C. desk D. leg 二、单词与短语。(10分)
  1.写出下列词语的适当形式。(5分) (
  1)long (反义词) (
  2)hare(同音词) (
  3)white (反义词) (
  4)they are (缩略形式) (
  5)fat (反义词)
  2.英汉互译,将答案写在横线上。(5分) (
  1)Sit down, please. (
  2)a red flag (
  3)How are you? (
  4)一只蓝色的鸟 (
  5)请打开窗户 三、句型。(10分)
  1.用所给动词的适当形式填空。(5分) (
  1) My name (be)Li Dong. I (be)twelve. (
  2) (be) you her friend? (
  3) Peter and Jack (be) classmates.
人品教育、励志教育、爱心教育、趣味教育、口碑教育
版权所有@世文博教育网
本资料来自于世文博教育网 www.shiwenbo.net 咨询电话:87751727
(
  4) There (be) many goats on the grassland.
  2.单项选择。(5分) ( ) (
  1) Five and seven twelve. A. be B. are C. is D. am ( ) (
  2) -- is your toy car? -- It's on the desk. A. Who B. What C. How D. Where ( ) (
  3) -- , please? -- It's eight o'clock. A. What's this B. What is the time C. What's your name D. What about it ( ) (
  4) Mike is not at school. A. a B. an C. the D. / ( ) (
  5) - What's six three? -- It's nine. A. but B. and C. or D. for 四、用直线连接下列英文字母和对应的中文意思。(10分) fridge 停放 dangerous 吸烟 medicine 楼上 smoke 吐,吐痰 upstairs 冰箱 spit 访问者 park 药 visitor 中心
人品教育、励志教育、爱心教育、趣味教育、口碑教育
版权所有@世文博教育网
本资料来自于世文博教育网 www.shiwenbo.net 咨询电话:87751727
touch 触摸 centre 危险的 五、连词造句。(10分)
  1. the, have, take, good, a, medicine, and, rest(.)
  2. to, Zhongshan Park, get, I, can, how(?)
  3. help, me, my, could, lesson, you, with(?)
  4. yesterday, where, they, did, go(?)
  5. came, at, to, we, last, school, night, nine(.) 六、阅读下面短文,选出最佳选项,将其序号填入提前括号内。(10分) In George's __1__ there are thirty __2__. There is a clock __3__ the wall. The clock is __4__. There are __5__ student, 18 boys and __6__ girls. __7__ is their teacher. She is a good teacher. She is a good teacher. Look __8__ here! George is near the __9__. He is cleaning __10__. ( )
  1. A. room B. bedroom C. washroom D. classroom ( )
  2. A. desk and chair B. desks and chairs C. desks and chair D. desk and chairs ( )
  3. A. on B. in C. at D. of ( )
  4. A. well B. same C. old D. much ( )
  5. A. 30 B. 40 C. 50 D. 60
人品教育、励志教育、爱心教育、趣味教育、口碑教育
版权所有@世文博教育网
本资料来自于世文博教育网 www.shiwenbo.net 咨询电话:87751727
( )
  6. A. 12 B. 22 C. 32 D. 42 ( )
  7. A. Mr Wang B. Miss Wang C. Teacher Wang D. Wang Teacher ( )
  8. A. at B. in C. to D. / ( )
  9. A. door B. brooms C. school D. flowers ( )
  10. A. it B. them C. that D. those 七、填词(5分) 根据句意,填入所缺单词,使句子完整,每空只填一词。
  1. Mr and Mrs Brown live in Beijing with their.
  2. Mr Brown works in a bookshop. The shop opens at 9:00 a.m. and at 6:00 p.m.
  3. Mrs Brown stays at home. She does all the
  4. They have two children. One is a boy, the other is a . They are at . 八、综合填空。(10分) 阅读短文,根据短文内容补全单词(首字母已给出) An old woman is going shopping with a basket. She is going by bout. The boat is going across(穿 过) the river. Her basket is e__1 now. Oh dear! Look! Her basket is in the w__
  2. "Help! My basket is in the river." A boy sees the basket. He says, "Don't worry! I can g__3 it!" He takes off his shirt and shoes. "Look a 4 them for me, please!" he says, and j__5 into the river. A duck sees the basket. "I can go by b__6," it thinks. It gets into the basket. The boy is swimming in the river. "Where's the basket?" He asks. "It's over there!" answers the woman. "It's behind you! It's under that d__
  7." The boy gets to the basket. "Go away!" he says to the duck. The duck comes o__8 of the basket and swims away. The b__9 takes the basket back to the woman. "Oh, thank you very much," says the woman. "Not at all!" says the boy. "Do you have my shirt and shoes, please?" "Yes, here you are. Oh! What's this in the basket?" "It's the duck's e__
  10."
人品教育、励志教育、爱心教育、趣味教育、口碑教育
版权所有@世文博教育网
本资料来自于世文博教育网 www.shiwenbo.net 咨询电话:87751727
请在横线上填写出答案:
  1.e
  2. w
  3. g
  4. a
  5. j
  6.b
  7. d
  8. o
  9. b
  10. e
重点中学小升初考试英语真题(附答案) 重点中学小升初考试英语真题(附答案)
来源: 网络 发布时间: 2009-11-05 编辑: 碧瑶 [ 我来纠错 ] [ 我来说两句(
  0) ][字号:大 中 小]
一.用 is, am 或 are 填空

  1.Excuse me. What this in English?

  2. the your coat, Mr Green? No, it not.

  3. What these? they maps?

  4. This your bike. Where my bike?

  5. I in Class Eleven. What class you in? 二.单项填空
人品教育、励志教育、爱心教育、趣味教育、口碑教育
版权所有@世文博教育网
本资料来自于世文博教育网 www.shiwenbo.net 咨询电话:87751727

  1. ?What’s your name, please?
A. It’s Tom B. My name is Tom C. Thank you D. Fine, thank you

  2. Hello, Lin Tao. How are you? .
A. hello. Li Ming. How are you? B. Good morning. Li Ming.
C. Thank you D. Fine, thank you

  3. It is ruler. It is not eraser.
A. /, an B. a; an C. the; the

  4. Is that your watch over there? No, it’s watch.
A. my B. this C. my sister’s

  5. What do you speak? I speak Chinese.
A. language B. science C. subject

  6. Thanks your present.
A. of B. from C. for D. to

  7. Is your aunt? What’s name?
A. he; his B. she; her C. he; her D. she; his

  8. The movie is very and I like it.
A. boring B. interest C. interesting D. difficult
人品教育、励志教育、爱心教育、趣味教育、口碑教育
版权所有@世文博教育网
本资料来自于世文博教育网 www.shiwenbo.net 咨询电话:87751727

  9. your brother a soccer ball?
A. Do; has B. Do; have C. Does; has D. Does; have

  10. Let’s basketball. Good idea!
A. plays B. to play C. play D. playing

  11.Mike doesn’t play sports. He only them on TV.
A. sees B. watches C. looks at D. find

  12.I need to write a lost note. Can you me ?
A. take; a pencil B. bring; some book C. take; some papers D. bring; a pen

  13.He wants the art club.
A. to join B. join C. joins

  14.How does your father go to work every day? taxi.
A. In B. By C. On D. With

  15.Yesterday after class I my homework.
A. do B. did C. make D. made 三.完型填空
A boy and a girl catch a bird and 1 it in a birdcage (鸟笼). They like it 2 and __3 it every day. A cat sees the bird and wants 4 her supper. 5 the bird is in the cage. She can’t catch it. So she is very
  6.
人品教育、励志教育、爱心教育、趣味教育、口碑教育
版权所有@世文博教育网
本资料来自于世文博教育网 www.shiwenbo.net 咨询电话:87751727
One day, she opens the door of the cage 7 wants to catch it. But the bird fillies away. The cat 8, and she has
  9. The two children 10 and see the bird isn’t in. They are very angry and put the cat into the cage.

  1.A. take B. put C. carry D. bring

  2.A. well B. very C. much D. very much

  3.A. see B. look C. have a look D. have a look at

  4.A. have it for B. has is for C. to have it for D. to has it so

  5.A. But B. And C. So D. Then

  6.A. angry B. happy C. glad D. tired

  7.A. but B. and C. so D. or

  8.A. can to fly B. can fly C. can’t to fly D. can’t fly

  9.A. no ways B. some ways C. any way D. not way

  10. A. come back to home B. come back home
C. come to home D. back home 四.阅读理解
(A)
An old tiger lives in the forest. He doesn’t want to look for food now. He often tells other animals to get him something to eat.
人品教育、励志教育、爱心教育、趣味教育、口碑教育
版权所有@世文博教育网
本资料来自于世文博教育网 www.shiwenbo.net 咨询电话:87751727
He sees a monkey and says, “I’m hungry, Monkey. Go to the village and get me a fat pig.”
“Oh, Tiger,” says the monkey. “I can’t do that now. There is another tiger over there. He also wants a fat pig. He will not let me get anything for you to eat. I am afraid of him.”
“What?” cries the old tiger. “Show me that tiger. I will eat him.”
“Come with me,” says the monkey.
The monkey and the tiger get to the bridge over the river. “Now look down at the river.” Says the monkey. “Do you see it? The tiger?”
“Yes, I do.” cries the old tiger. “I will eat him up!” With these words, the tiger jumps into the river.

  1. How many tigers and monkeys are there in the story?
A. Two tigers and one monkey B. Two tigers and two monkeys
C. Only one tiger and one monkey D. Two monkeys and one tiger

  2. Why does the tiger tell the other animals to get him food? Because .
A. only they can look for some food B. he is old and they are afraid of him
C. gets to the bridge with the tiger D. tells the tiger to jump into the water

  3. The monkey
A. goes to the village to get a pig B. knows there is another tiger
C. gets to the bridge with the tiger D. tells the tiger to jump into the water
人品教育、励志教育、爱心教育、趣味教育、口碑教育
版权所有@世文博教育网
本资料来自于世文博教育网 www.shiwenbo.net 咨询电话:87751727

  4. Which of the following is right?
A. The monkey eats up the tiger B. The tiger eats up another tiger
C. The tiger jumps into the water D. The tiger is clever
(B)
Mrs. Green is going to give a birthday party to Mary. Mary is her daughter. She will be ten years old. A lot of her friends are coming to the party. Twenty of them are girls.
Mrs Green is getting ready for the party. Mrs. White is helping her.
“That’s a big nice cake,” says Mrs. White to Mrs Green.
“Thank you very much.”
Mrs Green is going shopping now. She is going to buy fruit for the party. Mrs Green buys a lot of pears, apples. Oranges and bananas. Then she goes home.
It’s five o’clock in the afternoon. Everything is ready. Now the first girl is arriving. The party is going to begin in thirty minutes. 回答问题

  1. Who is Mrs Green going to give a birthday party to?


  2. How old is Mary?

人品教育、励志教育、爱心教育、趣味教育、口碑教育
版权所有@世文博教育网
本资料来自于世文博教育网 www.shiwenbo.net 咨询电话:87751727

  3. What does Mrs Green buy fruit for?


  4. When is the party going to begin?


  5. How many girls are there at the party?

[1] [2] 下一页
五.根据所给单词的适当形式填空

  1. In our school, we have many (club).

  2. Helen can (speak) three languages.

  3. The Whites have four (child), two daughters and two sons.

  4. My pen pal (live) in Japan.

  5. I want to eat (a) apple.

  6. Please come and (help) me.

  7. She (have) a dictionary.

  8. There isn’t (some) tea in the cup. 六.连词成句
人品教育、励志教育、爱心教育、趣味教育、口碑教育 版权所有@世文博教育网
本资料来自于世文博教育网 www.shiwenbo.net 咨询电话:87751727

  1. are, brothers, those, my


  2. table, backpack, the, my, is, under


  3. number, phone, your, is, what


  4. this, black, how, much, is, T-shirt


  5. has, she, a, car, blue
七.根据上下
 

相关内容

2011年北京小升初英语专项练习题

   2011 年北京小升初英语专项练习题 1. Gao Shan’s uncle is 2. The horse is as 3. Who’s taller than 4. That isn’t my coat. 5. I want to ( short) than his father. ( thin) as the goat . ( she). (My) is over there. (visit) him one day. (long) than Mr Monkey’s. (do) it. ...

江西省2009年中考英语试卷

   机密★ 机密★ 2009 年 6 月 19 日 江西省 2009 年中等学校招生考试 英 语 试 题 卷 说明:1.本卷分为试题卷和答题卷,答案请写在答题卷上,不要在试题卷作答,否则不给分。 2.本卷共有 5 大题、86 小题,全卷满分 120 分,考试时间 120 分钟。 一、听力测试(25 分) 听力测试( 现在是试听时间。请听一段对话,然后回答问题。 What is the boy going to buy? A.Some juice. B.Some oranges. C.Some a ...

2009年北京小升初英语试题

   2009 年北京小升初英语试题 一、找出画线部分读音不同的单词,并把标号填入题前括号内。(5 分) ( ) 1. A. banana B. cap C. glass D. father ( ) 2. A. happy B. any C. hurry D. yellow ( ) 3. A. much B. bus C. mug D. ruler ( ) 4. A. seat B. see C. the D. evening ( ) 5. A. pen B. great C. desk D. l ...

2009年北京小升初英语试题学习必备

   ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站: 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 哈佛大学英语教授研究组提供 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了”。为什么有好多学生对英语的学 习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英语与汉语一样都是一种语言, 为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于一个汉语环境中, 如果你在伦敦 呆上半年,保准说起英语来会非常流利。但很多中学生 ...

2009年北京石景山初三英语一模试题答案

   北京市石景山区 2009 年初三英语第一次统一练习暨毕业考试 答案及评分参考 第 I 卷(共 70 分) 1.C 11.B 2.A 12.A 3.B 13.B 23.A 33.B 43.D 53.B 4.C 14.C 24.B 34.D 44.B 54.C 5.B 15.B 25.C 35.C 45.C 55.A 6.C 16.B 26.A 36.A 46.A 56.C 7.A 17.C 27.C 37.B 47.B 57.B 8.C 18.A 28.B 38.D 48.A 58.D 9.A ...

2009年全国各地中考英语试题分类汇编代词

   2009 年全国各地中考英语试题分类汇编??代词 1. College students are old enough to teach.(09 安顺市) A. them B. their C. themselves D. they 答案:C 2. David talked with a friend of on the internet for a long time yesterday. (09 安顺市) A. he B. his C. him D. himself 答案:B 3. Do ...

2009年高考英语试题(北京卷)听力试题及原文

   2009 年普通高等学校招生全国统一考试(北京卷) 英 语 第一部分: 听力理解(共两节, 30 分) 第一节(共 5 小题, 每小题 1. 5 分, 共 7. 5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一道小题, 从每题所给的 A、B、C 三个选项中选 出最佳选项。听完每段对话后, 你将有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一 小题。每段对话你将听一遍。 例: What is the man going to read? A. A newspaper B. A magazine C. ...

2011年小升初英语试卷

   中国最大的教育门户网站 合 并 自 : AoShu.com( 奥 数 ) 、 ZhongKao.com( 中 考 ) 、 GaoKao.com( 高 考 ) 、 ZuoWen.com( 作 文 ) 、 YingYu.com( 英 语 ) 、 YouJiao.com( 幼 教 ) 、 BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合 并 自 : AoShu.com( 奥 数 ) 、 ZhongKao.c ...

2009年北京中考英语试题及答案[1]

   现代持续教育 缔造全能学生 现代持续教育 缔造全能学生 持续 全能 应试部教师培训 2009 年北京市高级中等学校招生考试 听对话, (共 一、听对话,从下面各题所给的 A、B、C 三幅图片中选择与对话内容相符的图片。每段对话读两遍。 共 、 、 三幅图片中选择与对话内容相符的图片。每段对话读两遍。 ( 4 分,每小题 1 分) 11. How many CDs does Alice have? A. About 100. B. About 200. C. About 300. 12. Ho ...

北京四中小升初英语模拟测试题及答案

   北京四中小升初英语模拟测试题 一、单项选择(20 分) 1.There are two in our school. A.library B.libraries. C.librarys 2.There aren’t apples in the basket, but there are some on the table. A.some B.any C.a 3.?Is there a dining hall in your school? ? A.Yes,there are. B.No,th ...

热门内容

10初一英语月考1

   株洲长鸿实验学校 下期初一第一学月英语试题 株洲长鸿实验学校 2010 下期初一第一学月英语试题 出题人:谭絮之 审题人 分值:100 分 时间 时间:70 分钟 出题人 谭絮之 审题人:曾辉 分值 听力(20 分) 第一部分 听力 Ⅰ请听句子,选择正确的应答语。 (每小题一分) ( ) 1. A. I’m Jack. B. Nice to meet you, too! C. Hello! ( ) 2. A. Yes, it is. B. Yes, it’s Linda’s. C. It i ...

大学英语四级快速阅读技巧

   本文由SUREWIN2222贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 大学英语四级快速阅读技巧 15 分钟做完,先看小标题(现只看 2-3 个,多了也记不住),再通过 1-7 小 题的题干的名词、动词找出原句来做, 特别注意: 特别注意: 做题顺序,先看文章标题,直到文章主要内容,然后看第一小题,在小题部 分的定位词先圈出来, 在回原文找。 找到第一小题后, 再看第二小题。 看一个题, 作一个;不要把文章看完再做题,或题看完再读 ...

04级本科生大学英语教学改革跟踪调查(二)

   04 级本科生《大学英语》教学改革跟踪调查(二) 级本科生《大学英语》教学改革跟踪调查( ??第二学期教学改革情况问卷调查结果分析 ??第二学期教学改革情况问卷调查结果分析 为贯彻“因材施教”的原则,加大我校公共外语教学改革的力度,切实提高本科生外语水 平,提高《大学英语》课程的教学质量和教学效果,培养“能听会说”的外语应用性人才,我 校在 04 级学生中对公共外语教学实施因材施教的教学改革试点(见我校 2004 年编印的《教学 管理文件汇编》第 51 页“2004 级本科生《大学英语》教学 ...

2011高考英语词汇短语总结--A字母开头

   七彩教育网 www.7caiedu.cn 免费提供 Word 版教学资源 2011 高考词汇短语总结A 字母开头 have the ability to do 有做…的能力 be able to do = be capable of doing 能够干 be about to do sth...when eg. I was about to leave when the telephone range. go aboard 上船 at home and abroad be absent fr ...

公司名称英语词汇翻译

   A :Avewsta Sheffield Asia Pacific Ltd.阿维斯塔(亚太)有限公司 Akzo Nobel China bv.阿克苏贝尔中国有限公司 ABB Shanghai Transformer Co.,Ltd. 上海 ABB 变压器有限公司 B: Bayer China Co.,Ltd. 拜耳中国有限公司 B.A.T. China Ltd.英美烟草(中国)公司 BASF China Co.,Ltd . 巴斯夫中国有限公司 Budweiser Wuhan Internat ...