2009 年全国各地中考英语试题分类汇编
形容词和副词
  1. Lee came to Beijing in 20
  05. He has been here A long 答案:B
  2. Tian’anmen square is one of A large 答案:D
  3. We love to go to the country in spring as the flowers smell so A. well 答案:B
  4. The letter from my uncle was short. There wasn't A. many 答案:C
  5. The boy doesn't speak A. as well as 答案:A
  6. Tina, you know what? W can have a dog! Great! But I prefer to have a cat. It is A. easy 答案:B
  7. China is one of countries in the world. (09 河南) A. old 答案:D
  8. Taking buses in Beijing is than taking a taxi. (09 通化) A. more cheap 答案:B
  9. We don’t have much homework now and our school bags are they used to
1
than you. (09 北京)
B longer
C longest
D the longest
squares in the world. (09 北京) D the largest
B larger
C largest
. (09 广州)
B. nice
C. wonderfully
D. nicely
news. (09 广州)
B. a few
C. much
D few
his sister, but his written work is very good. (09 广州) C. more better than D. more worse than
B so good as
_to take care of. (09 杭州) D. the easiest
B. easier
C. easiest
B. the older
C. oldest
D. the oldest
B. much cheaper
C. a little cheap
D. less cheaper
be. (09 锦州) A. as heavy as 答案:B
  10. --Both of the skirts are in style this year. --But I think this one is A. popular 答案:C
  11. ? How often do you go to a concert? ? ever. I’m not interested in that at all. (09 山西) A. Usually 答案:B
  12.Let's do it .There is only five minutes left. (09 陕西) A.hardly 答案:C
  13. After the rebuilding our school is becoming .(09 绵阳) A. more and more beautiful C. beautiful and beautiful 答案:A
  14. ? Can you catch what the teacher said in the English class? ? Sorry, I can understand it. (09 绵阳) A. hardly 答案:A
  15. ? This skirt is too . Would you show me another one? - OK. Please try this one. It’s cheaper. (09 绍兴) A. personal 答案:D
  16. Now the air in our city is than it used to be. Something must be done to stop it.(09 兰州) B. special C. famous D. expensive B. almost C. nearly D. never B. more beautiful and beautiful D. the more beautiful B.slowly C.quickly D.politely B. Hardly C. Almost B. much popular . (09 宁波) C. more popular D. the most popular B. not as heavy as C. as heavily as D. not as heavily as
2
A. very good worse 答案:D
B. much better
C. rather bad
D. even

  17. Each of us has to write a A. two-hundred-word C. two-hundreds-words 答案:A
  18. The cake looks.
report every two weeks. (09 广州) B. two-hundreds-word D. two-hundred-words
Yes,and it tastes even.(09 深圳) A.well,good 答案:B
  19. They waited and waited for something to happen. (09 河南) A. excite 答案:C
  20. we plant, our city will be.(09 河南) A. The more trees, the beautiful C. The more trees, the more beautiful 答案:C
  21. Humor(幽默感)is very important to human beings.We can never have too much of it. Without humor,life would be. (09 哈尔滨) A.disappointed 答案:B
  22. A new study proves a walk every day is enough to keep people away from becoming fat. (09 哈尔滨) A.30-minute 答案;A
  23. ?So wonderful! I have never heard beautiful music. B.30 minute’s C.30-minutes B.boring C.bored B. The less trees, the more beautiful D. The less trees, the beautiful B. excited C. exciting D. to excite B. nice,better C.good, worse D.better, best
3
?I agree.(09 齐齐哈尔) A. too 答案:C
  24. Paul is never !He can’t stop talking. (09 仙桃) A、quiet 答案:A
  25.Miss Liu,can you speak aloud?I can hear you. (09 仙桃) A、clearly 答案:D
  26.?Is that Sam? ?No,that’s John.He is than Sam. (09 仙桃) A、thin 答案:B
  27. All of us are proud of the progress he’s made during the past few years. Yes, we’re sure he will be even.(09 宜昌) A. successful 答案:B
  28. ?What do you think of the cake?? ?I like it very much. It tastes A. good 答案:A
  29. We arrived late that there were no seats left. (09 苏州) much A. 答案:C
  30. Of the two T-shirts, d choose the one to save some money for a book. I’ (09 苏州) A. cheapest 答案:B B. cheaper C. more expensive D. most expensive B. too C. so D. very B. terrible .(09 娄底) C. well B. more successful C. most successful D. successfully B、thinner C、the thinner D、the thinnest B、slowly C、badly D、hardly B、athletic C、outgoing D、smart B. so C. such
4

  31. ?Mark speaks English well, but you him. ?Thank you. (09 常州) A. speak as badly as C. don’t speak so badly as 答案:D
  32. The music in the supermarket sounded so that I wanted to leave at once. (09 常州) A. soft 答案:D
  33. Is Linda’s home away from school than Millie’s? Yes, it is. Linda lives two miles away but Millie lives nearby.(09 连云港) A. farther 答案:A
  34. She always does her homework than her brother. (09 湖北) A. more careful carefully 答案:C
  35. ?Was Henry late for the concert yesterday? ?No. He got there even ten minutes than us two.(09 扬州) A. earlier 答案:A
  36. We don’t have much homework now and our school bags are they used to be.(09 锦州) A. as heavy as heavily as 答案:B
  37. If you don’t get enough sleep at night, you’ll have energy the next day.(09 宁夏) B. not as heavy as C. as heavily as D. not as B. earliest C. later D. latest B. careful C. more carefully D. B. farthest C. further D. furthest B. wonderful C. friendly D. noisy B. speak worse than D. speak much better than
5
A. fewer 答案:C
B. much
C. less
D. more

  38. Of all the students in our class, she is .(09 宁夏) A. most careful 答案:D
  39. The world is becoming smaller and smaller because the Internet gets us . (09 山东/德州) A. less D. farther 答案:C
  40. Something smells __, you’d better clean your house often.(09 东营) A. good 答案:C
  41. ? Is your grandpa better now? ? Er, in fact, things are A. going bad 答案:D
  42. ?Oh. I’m hungry. Mum, can I have the hamburger on the plate? ?No. It tastes A. terribly 答案:B
  43. ?What do you think of your English teacher? ?I love her. She is really A. outgoing 答案:C
  44. ?Tim, do you think time is money? ?Yes, but I think it is A. more important than C. the same as money.(09 淄博) B. very important as D. not important as
6
B. careful
C. more careful
D. the most careful
B. more
C.
closer
B. nice
C. terrible
D. terribly
. Doctors are trying their best.(09 泰安) C. going worst D. getting worse
B. getting ill
.(09 淄博) B. terrible C. good D. well
. She always has a smile on her face. (09 淄博) C. friendly D. serious
B. funny
答案:A
  45. ?Kevin, is your twin brother the same as you? ?No. I’m A. a little thin thinner 答案:D
  46. The boy isn’t A. old enough 答案:A
  47. Marcia is A. interesting 答案:B
  48. I am really A. full 答案:B
  49. The driving test is not very difficult, and most people are 台湾) A. able 答案:A
  50. I can’t believe you ate the for me.(09 台湾) A. last 答案:A
  51. ?How the medicine tastes! Yes. But the medicine will really work soon after you take it.(09 阜康) A. terrible 答案:A
  52. ?Were you often late for school last term, Tom? ?No, . I got to school early every day.(09 阜康)
7
than him.(09 达州) B. very thinner C. much thiner D. a little
to dress himself.(09 泸州) B. enough old C. old
in English.(09 泸州) B. interested C. interest
now. I need some more rice.(09 泸州) B. hungry C. thirsty
to pass it.(09
B. afraid
C. correct
D. serious
piece of pizza and didn’t even leave one bite
B. least
C. less
D. most
B. delicious
C. sweet
D. nice
A. Always 答案:D
B. Usually
C. Sometimes
D. Never

  53. It is five years since we began to enjoy a spring holiday each year. (09 杭州) A. ten-day 答案:A
  54. We’re happy that our country has developed these years than before. 09 重 ( 庆) A. quickly 答案:C
  55. Jerry,how did you like the film you saw last Sunday? It was.I left the cinema half way through it. (09 辽阳) A.special 答案:D
  56. Lesson Three is 阳) A.not so easy as C.as difficult as 答案:A
  57. Hello! Golden Sun Hotel. Can I help you? Do you have a room for this weekend?(09 安徽) A. available 答案:A
  58. Would you please drive ? My plane is taking off. I’d like to, but safety come first. (09 安徽) A. faster 答案:A
  59. The traffic is so heavy! You should drive than before.(09 芜湖) B. better C. more careful D. more slowly B. useful C. empty C. possible B.easier than D.less difficult than Lesson Two.It’s much more difficult. (09 辽 B.original C.creative D.boring B. less quickly C. more quickly D. most quickly B. ten day C. ten day’s D. ten-days
8
A. very quickly 答案:D
B. more quickly
C. very carefully
D. more carefully

  60. Xiao Hua felt at the beginning of this term he got the textbooks for free.(09 芜湖) A. excited, because 答案:A
  61. Steven is good at writing. So he is. He writes than us. (09 莆田) A. most carefully 答案:B
  62. Miss Gao is very popular with her students. Yes. Her classes are lively and interesting. (09 漳州) A. seldom 答案:D
  63. Are you feeling better today, dear? No, even .(09 漳州) A. well 答案:D
  64. The Changjiang River is the river in China. (09 广东) A. long 答案:B
  65. Mozart started writing music when he was a child. (09 贵港) A. 4 years old 答案:C
  66. I could solve the problem without your help.(09 贵港) A. always 答案:C
  67. What do you think of Nanning? B. often C. hardly D. sometimes B. 4-year old C. 4-year-old D. 4-years-old B. longest C. short D. shortest B. better C. bad D. worse B. never C. sometimes D. always B. more carefully C. less carefully B. exciting, because C. excited, so D. exciting, so
9
It’s city in Guangxi. (09 贵港) A. very beautiful beautiful 答案:D
  68. Jim’s father was very with him because the head teacher said he was too lazy.(09 贵港) A. happy 答案:C
  69. This apple is than the one on the table. (09 柳州) A. big 答案:B
  70. We should not eat meat. (09 安顺) A. too many 答案:C
  71. “Mum, could you buy me a dress like this?” “Certainly, we can buy one than this, but this.” (09 安顺) A. a better, better C. a cheaper, as good as 答案:C
  72. “What do you think is invention in the world?” “Computer, I think.” (09 贵 阳) A. useful 答案:C
  73. Believe yourself! You are to decide how to do it by yourself. (09 绥化) A. enough old 答案:B
  74. So wonderful! I have never heard beautiful music! I agree. (09 绥化) B. old enough C. young enough B. more useful C. the most useful B. a worse, as good as D. a more important, not as good as B. much too C. too much D. many too B. bigger C. biggest D. the biggest B. nervous C. angry D. excited B. more beautiful C. most beautiful D. the most
10
A. too 答案:C
B. so
C. such

  75. Are you feeling today? No, I’m feeling even . (09 绥化) A. well, bad 答案:B
  76. This green shirt is too expensive. Could you show me a one? (09 黄石) A. cheapest 答案:B
  77. I’m really before the competition. Take it easy. Sure you are the best. (09 随州) A. patient 答案:B
  77. Junk food is bad for our health. Yes, the you eat, the healthier you will be. (09 随州) A. few 答案:D
  78. Do you read newspapers? No, I do. (09 随州) A. always 答案:B
  79. It’s twelve o’clock. I feel a little . Why not go to the dumpling house to eat some dumplings? (09 襄樊) A. nervous 答案:C
  80. I think science is more useful than art. I disagree. I think art is science. (09 襄樊) A. not so useful as B. less useful than C. the most useful of D. as B. delicious C. hungry D. warm B. never C. usually D. often B. little C. more D. less B. nervous C. serious D. cool B. cheaper C. lowest D. lower B. better, worse C. worse, bad
11
useful as 答案:D
  81. In Changsha, it’s hot in July, but it’s even in August. (09 长沙) A. hot 答案:B
  82. The house is us to live in. (09 常德) A. enough big for 答案:C
  83. Dear classmate, you work, results you’ll get. (09 常德) A. the more, the more better 答案:C
  84. Patients of a/H1N1 flu must be sent to hospital as as we can. (09 湘西州) A. quicklier 答案:B
  85. you work, result you’ll get. (09 益阳) A. The hard, the better best 答案:B
  86. Though the old man is , he doesn’t feel . (09 益阳) A. lonely, alone 答案:B
  87. Which month of the year do you like ? March. (09 株洲)
 

相关内容

2009年全国各地中考英语试题分类汇编

   2009 年全国各地中考英语试题分类汇编 形容词和副词 1. Lee came to Beijing in 2005. He has been here A long 答案:B 2. Tian’anmen square is one of A large 答案:D 3. We love to go to the country in spring as the flowers smell so A. well 答案:B 4. The letter from my uncle was shor ...

2009年全国各地中考英语试题分类汇编??代词

   2009 年全国各地中考英语试题分类汇编??代词 1. College students are old enough to teach.(09 安顺市) A. them B. their C. themselves D. they 2. David talked with a friend of on the internet for a long time yesterday. (09 安顺市) A. he B. his C. him D. himself 3. Do you know ...

2009年全国各地中考英语试题分类汇编代词

   2009 年全国各地中考英语试题分类汇编??代词 1. College students are old enough to teach.(09 安顺市) A. them B. their C. themselves D. they 答案:C 2. David talked with a friend of on the internet for a long time yesterday. (09 安顺市) A. he B. his C. him D. himself 答案:B 3. Do ...

2009年中考英语真题分类汇编:单词拼写、词形填空

   本资料来源于大家网中考英语论坛 http://club.topsage.com/forum-213-1.html 知识点 1:单词拼写 : 1.(2009甘肃兰州) ( 甘肃兰州) 甘肃兰州 读句子,根据汉语或首字母提示补全单词。 1. The policeman told that man to give a (描述) of the accident. 2. W is the third day of a week. 3. We are often told not to be (紧张) ...

2009年中考英语真题分类汇编单词拼写词形填空

   知识点 1:单词拼写 : 1.(2009甘肃兰州) ( 甘肃兰州) 甘肃兰州 读句子,根据汉语或首字母提示补全单词. 1. The policeman told that man to give a (描述) of the accident. 2. W is the third day of a week. 3. We are often told not to be (紧张) in the examinations. 4. The weather in South China is d f ...

2009年中考英语真题分类汇编:连词、动词及动词词组、动词的时态

   知识点 8:连词 : ( ) 1.( .(2009?甘肃兰州) 甘肃兰州) .( 甘肃兰州 Tom Mary speaks good Chinese, so they can communicate with these Chinese students very well. A. Neither, nor B. Not only, but also C. Both, and D. Either, or 答案】 【答案】 B ( ) 2.(2009?甘肃兰州) 甘肃兰州) ( 甘肃兰州 Yo ...

2009年中考英语真题分类汇编连词动词及动词词组动词的时态

   知识点 8:连词 : ( ) 1. (2009甘肃兰州) 甘肃兰州) . ( 甘肃兰州 Tom Mary speaks good Chinese, so they can communicate with these Chinese students very well. A. Neither, nor B. Not only, but also 答案】 【答案】 B ( ) 2.(2009甘肃兰州) ( 甘肃兰州) 甘肃兰州 C. Both, and D. Either, or You s ...

[精华出题宝库]2010年全国各地中考英语句子翻译试题汇编及答案

   [精华出题宝库]2010 年全国各地中考英语句子翻译试题汇编及答案 精华出题宝库]2010 考点一、根据中文补全句子 (2010 江苏省宿迁市五、根据所给汉语完成下列句子,每空词数不限 ,满分 10 分) 61. 迈克敲了敲门,但没有回应。 Mike ▲ the door, but there was no answer. 62. 昨天这位医生为病人做手术了吗? Did the doctor ▲ the patients yesterday? 63. 我认为用毯子扑灭火是个好方法。 I th ...

2009年全国各地中考英语试题分类汇编

   2009 年全国各地中考英语试题分类汇编 形容词和副词 1. Lee came to Beijing in 2005. He has been here A long 答案:B 2. Tian'anmen square is one of A large 答案:D 3. We love to go to the country in spring as the flowers smell so A. well 答案:B 4. The letter from my uncle was shor ...

2010年中考英语试题分类汇编-句子翻译

   嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 2010 年中考英语试题分类汇编(130 套)专题五句子翻译 年中考英语试题分类汇编( 专题五 考点一、根据中文补全句子 (2010 江苏省宿迁市五、根据所给汉语完成下列句子,每空词数不限 ,满分 10 分) 61. 迈克敲了敲门,但没有回应。 Mike ▲ the door, but there was no answer. 62. 昨天这位医生为病人做手术了吗? Did the doctor ▲ the patients ye ...

热门内容

2011届高考英语二轮复习考前特训课件:考前第6天

   考前第 6 天 词汇句型天天记 重点单词 ingredient n.组成部分 inhabitant n.居民 jail jam jewel joint junior laser n.监狱 n.果酱;拥挤,堵塞 n.宝石 adj.联合的;共同的 adj.年少的;资历较 浅的 n.激光 launch luxury magnet male female manual marine vt.发动,发起 n.奢侈;奢侈品 n.磁铁,磁体 adj.男性的;雄的 adj.女性的,雌的 adj.用手的,手工做 ...

怎样提高你的英语口语和听力

   How to improve Your Spoken and Listening English怎样提高你的英语口语和听力 The importance of actively improving English skills for Chinese students and employees cannot be stressed enough. In order to be accepted into your work environment or classroom, you must ...

PEP人教版小学英语作文教学新思路

   PEP 人教版小学英语作文教学新思路 英语作为语言教学,要学会表达,要学会讲述一件事是很重要的,所以作文的教学 也颇重要。但后进生一般对写作文有种反感心理。怎样才能让学生感到英语作文 不难,同时乐意去写呢?这就要靠我们老师想方设法了。 一、创新教授 Let’s learn 一般情况下,Let’s learn 只注重单词的语音、意义教学,让学生通过听、说、读、 写来巩固单词。而我打破这样的常规教学,将作文的教学渗透在 Let’s learn 中。 A.抓好造句训练 如:六年级上册 P49,书本 ...

试题小学英语卷培训复习参考试

   小学英语培训复习参考答案 一. 简答题 1. 教师的“学生观”对于有效的教学非常重要,教师应该怎样正确看 . 教师的“学生观”对于有效的教学非常重要, 待小学生? 待小学生? 首先要有正确的教师观:教师是学生建构知识的场景搭建者(stage setter) (facilitator) 。其次要理解: a) 每个小学生都是教学活动的积极参与者和知识的积极建构 者 。 b) 小学生原有的知识经验是新知识的生长基点 。 c) 小学生需求、兴趣和自主性是有效学习的基础。 d) 外部的正确引导对意义建 ...

MBA英语备考200句

   1. According to a recent survey, four million people die each year from diseases linked to smoking. 依照最近的一项调查,每年有 4,000,000 人死于与吸烟有关的疾病。 2. The latest surveys show that quite a few children have unpleasant associations with homework. 最近的调查显示相当多的孩子对 ...