2009 年全国各地中考英语试题分类汇编??代词

  1. College students are old enough to teach.(09 安顺市) A. them B. their C. themselves D. they 答案:C
  2. David talked with a friend of on the internet for a long time yesterday. (09 安顺市) A. he B. his C. him D. himself 答案:B
  3. Do you know Alice? Yes. I know very well. (09 杭州市) A. she B. herself C. her D. hers 答案:B
  4. ? are you talking about? -- Something about the A (H1N
  1) flu.(09 杭州) A. What B. Where C. Why D. How 答案:A
  5.-Are the keys over there ? -No go and ask Anna. They may belong to her. (09 南京市) A. you B. your C. yours D. yourself 答案:C
  6. Make sure you’ve got the tickets and guidebooks and before you leave. (09 苏州市) A. something B. anything C. everything D. nothing 答案:C
  7. --Do you have anything important to say for yourself? -- except sorry. (09 宁波市) A. Something B. Nothing C. Anything D. Everything 答案:B
  8.-Where is my pen? Have you seen ? -Oh, sorry. I have taken by mistake. (09 烟台市) A. it; yours B. them; his C. it; mine D. them; hers 答案:A
  9. ? Look!What’s in the sky? ? It looks like a kite. (09 山西省) A. this B. that C. those 答案:B
  10. Mom and Dad are movie lovers. They have many hobbies in common. (09 山西省) A. both B. either C. neither 答案:A
  11.--Which would you like to drink, coffee or orange juice? --. Please give me a cup of tea. (09 广州市)
A. Neither B. Both C. All D. None 答案:A
  12. An old friend of my sister’s always helps my brother and with English. (09 广州市) A. I; our B. me; ourselves C. I; my D. me; our 答案:D 13? Does know the answer to the question? -Me. (09 绍兴市) A. everybody B. anybody C. somebody D. nobody 答案:B
  14. The shoes don’t fit me. Would you please show me ? Sure. Here you are. (09 绵阳市) A. the other one B. the others C. another pair D. another one 答案:C
  15. Mr. Wang is very friendly, and like him very much.(09 北京) A. we B. us C. our D. ours 答案:A
  16. ? won the 100th gold at the Olympics for China? ?Zhang Yining, she’s from Beijing. (09 北京) A. Who B. What C. When D. Where 答案:A
  17. My sister has two skirts. One is yellow, is black. (09 北京) A. other B. another C. others D. the other 答案:D
  18. Look, that’s Mike, your classmate. Yes. Let’s go and say hello to .(09 通化) A. him B. he C. her D. hers 答案:A
  19. What do you think of their school? (09 宁夏) It’s really beautiful. But I don’t think their school is as big as . A. ours B. us C. we D. our 答案:A
  20. Can you come on Monday or Tuesday? I’m afraid day is possible. (09 宁夏) A. neither B. either C. some D. any 答案:A
  21. Things made by hand are usually more expensive than produced in factories. (09 宁夏) A. these B. this C. that D. those 答案:D
  22. Millie gave a baby cat yesterday that hurt when it fell from the tree.(09 苏州) A.me;it B.myself;itself C.me;itself D.myself;it 答案:C

  23. ?Do you wont tea or coffee?(09 苏州) ?,I really don’t mind. A.None B.Either C.Neither D.All 答案:B
  24. ?Who is the best friend of at school?(09 阜康) ?I think Helen is. We often help each other. A. mine B. his C. yours D. hers 答案:C
  25. My daughter wants a rabbit for long, but I have no time to buy__ for her. (09 东 营) A. it B. one C. the one D. that 答案:B
  26. Excuse me, are these books ? No, they are classmate’s.(09 福州) A. his; he B. hers; hers C. your; mine D. yours; my 答案:D
  27. Is there in today’s newspaper? (09 福州) Yes, our National Table Tennis Team won all the seven gold medals once more. A. something new B. anything new C. somebody special D. anybody special 答案:B
  28. ?Which is more useful, listening or speaking? ?I think of them are useful.(09 齐齐哈尔) A. none B. both C. all 答案:B
  29. ? Is Miss White English teacher, Maria? ? No, she teaches geography.(09 恩施) A. your; my B. you; mine C. you; us D. your; us 答案:D
  30. ?I’d like grapes and pears. ?Oh, I only need orange juice.(09 恩施) A. some; a few B. a few; some C. a little; few D. a little; a few 答案:B
  31. What do you usually do in your spare time, playing the violin or the piano? I do of them. I practice singing with some volunteers.(09 宜昌) A. either B. both C. all D. neither 答案:D
  32. This isn’t my shirt.It’s ,I think.(09 仙桃) A、me B、her C、hers D、mine 答案:C
  33. ? The books are so nice, which one can I take? ? Oh, you can take of them. I’ll keep none. A. both B. all C. neither D. either
答案:B
  34. ?How heavily it rained this early morning.? ?Yes. But of the students in our class was late for school.(09 娄底) A. some B. none C. all ? 答案:B
  35. ?Lucy’s skirt is black. What about ? ? ?Mine is white.(09 娄底) A. you B. your C. yours ? 答案:C
  36. ?The pet dog in your hand is very nice. Is it ? ?Yes, but I’ll give it to my friend, Lucy as birthday present.(09 黄冈) A. you; her B. yours; hers C. yours; her D. you; hers 答案:C
  37. ?Would you like to go to the concert with me tonight? ?I’d love to, but of us couple has tickets. Do you have some? (09 黄冈) A. both B. all C. neither D. none 答案:C
  38. ?Could you please tell me in today’s newspaper? ?Sorry, .(09 黄冈) A. something special; special nothing B. special something; special nothing C. anything special; something special D. something special; nothing special 答案:D
  39. ?Which would you like, Coke or tea? ?. I prefer coffee. (09 常州) A. Neither B. Both C. Either D. None 答案:A
  40. ?Would you like some coffee or tea? ?. Water is OK.(09 宿迁) A. Both B. Either C. Neither D. All 答案:C
  41. Hurry up! They are waiting for .(09 泸州) A. we B. us C. our 答案:B
  42. ?Bob! Is this your dictionary? ?No, it isn’t. Ask Sally. She is looking for.(09 德州) A. his B. hers C. mine D. yours 答案:B
  43. When I returned to my hometown, I was nearly lost. Almost had changed. (09 德州) A. nothing B. anything C. something D. everything 答案:D
  44. His MP3 is the same as , but it is more expensive.(09 淄博) A. him B. mine C. my D. her 答案:B

  45. ?Where would you like to go, Jinan or Qufu? ? . I only want to go to Qingdao.(09 淄博) A. Neither B. Either C. Each D. All 答案:A
  46. I phoned you at six last night, but answered. I a walk in the park at that time.(09 深圳) A.no one, was having B.anyone,was having C.nobody,had D.somebody,had 答案:A
  47. that new bike over there? I think it’s.(09 深圳) A. Who’s, Sam B.Who’s, Sam’s C. Whose is,Sam D.Whose is, Sam’s 答案:D
  48. ?Have you found your lost mobile phone? ?No, I haven’t found , but I bought this morning. (09 扬州) A. one; that B. that; one C. it; one D. one; it 答案:C
  49. Linda, help to some fruit. Thank you.(09 重庆) A. you B. yours C. yourself D. yourselves 答案:C
  50. Who will send you to the new school, your mom or your dad? . I’ll go there alone.(09 重庆) A. Both B. Either C. Neither D. None 答案:C
  51. All of us find necessary to take exercise every day.(09 重庆) A. this B. that C. it D. them 答案:C
  52. 一 How can I make friends in a new school? 一 Say hello to to you today,and you can have a friend tomorrow.(09 哈尔滨) A.new someone B.someone new C.new anyone 答案:B
  53. What an amazing performance! It’s the most interesting magic show I’ve ever seen. But I’m afraid it won’t interest . (09 盐城) A. somebody B. anybody C. nobody D. everybody 答案:D
  54. ?I’m leaving for the exam. Bye-bye, mum. --Well, make sure you’ve got ready. (09 安徽) A. something B. anything C. everything D. nothing 答案:C

  55. ?Are Jim and Bob playing outside? --. They are doing their homework in the study. (09 安徽) A. Either B. Both C. Neither D. None
  56. ?Who helped you repair your bike? --! I repaired it all by myself. (09 芜湖) A. Anybody B. Everybody C. Somebody D. Nobody 答案:D
  57. ?Do you need a new schoolbag, Kate? --Yes. I am going to buy tomorrow. (09 芜湖) A. it B. one C. this D. that 答案:B
  58. Hurry up. There is time left. (09 莆田) A. a little B. little C. few 答案:B
  59. Is there any difference between your idea and ? (09 河北) A. he B. his C. she D. her 答案: B
  60. Sam looks like his Dad. They are tall. (09 河北) A. either B. any C. all D. both 答案:D
  61. ?What’s wrong with Mary? --She fell off bike and hurt badly. (09 绥化) A. her, her B. her, herself C. hers, her 答案:B
  62. I asked her for orange juice, but she didn’t have . (09 黄石) A. any, any B. some, any C. some, some D. any, some 答案:B
  63. His name is Thomas, but he calls Tom. (09 黄石) A. his B. him C. it D. himself 答案:D
  64. ?Isn’t the MP4 yours, Ben? --No, it’s Jim’s. is left at home. (09 连云港) A. Mine B. Yours C. Hers D. His 答案:A
  65. Timmy tells me that you have read on the Internet. (09 连云港) A. something amazing B. anything amazing C. amazed something D. amazed anything 答案:A
  66. ?I’m afraid I’ll fail in the exam. --Come on, Philip. You must believe in . That’s the secret of success. (09 连 云港) A. yourself B. himself C. herself D. myself 答案:A

  67. We have rain this spring. The trees and grass don’t grow well. (09 凉山 州) A. little B. a little C. few 答案:A
  68. ?Is there in today’s China Daily? --No, there’s . It’s too boring. (09 凉山州) A. anything special, nothing unusual B. anything special, something unusual C. something special, nothing unusual 答案:A
  69. ?Can we beat them? --Yes, of course. is possible if we try our best. (09 本溪) A. Anything B. Nothing C. Something D. None 答案:A
  70. The pet dog is so clever that I like very much. (09 柳州) A. it B. his C. us D. you 答案: A
  71. ?Which do you prefer, bread or rice? --. I’m not hungry now. Thank you all the same. (09 滨州) A. Either B, Neither C. Both D. None 答案:B
  72. ?Welcome to my home for dinner, children. Help to some chicken. I’ll cook some fish for you. --Thank you, Aunt Li. (09 滨州) A. yourself B. you C. yourselves D. ourselves 答案:C
  73. ?Denny, someone in your class phoned you this morning. --Oh, who was ? (09 聊城) A. he B. she C. it D. that 答案:C
  74. Xiao Shenyang says that job is to make people happy. (09 临沂) A. his B. he C. him D. himself 答案:A
  75. Helen has two sisters and a brother. Her brother is working, but her sisters are still at school. (09 临沂) A. neither B. either C. all D. both 答案:D
  76. “Have try, you are so close to the answer,” the teacher encourages the kids. (09 潍坊) A. the other B. one another C, other D. another 答案:D
  77. If you can’t decide which of the two novels to borrow, why don’t you take ? I won’t read them this month. (09 无锡) A. both B. all C. any D. either 答案:A

  78. ?Betty, help to some soup. --Thanks a lot. (09 漳州) A. you B. your C. yourself D. yours 答案:C
  79. He has several books on the desk, but of them is on history. (09 漳州) A. none B. neither C. all D. both 答案:A
  80. This morning I tried several coats on in the shop, but of them looked good. (09 新疆) A. nothing B. both C. none D. either 答案:C
  81. ?Excuse me. I want to buy some milk. Where can I find a supermarket? --Oh, I know not far from my home. (09 成都) A. it B. that C. one 答案:C
  82. “Have you read today’s newspaper?” “Not yet. Is there ?”(09 贵阳) A. anything important B. nothing interesting C. important anything 答案:A
  83. ?What do you think of the program? -- interesting. It was just a waste of time. (09 济宁) A. Nothing B. Anything C. Something D. Everything 答案:A
  84.?Which of the two T-shirts will you take? --I’ll take , one for my brother, the other for myself. (09 江西) A. either B. neither C. all D. both 答案:D
  85. She is a student and name is Kate. (09 南充) A. she B. her C. hers 答案:B
  86. ?Are the keys over there ? --No. Go and ask Anna. They may belong to her. (09 南京) A. you B. your C. yours D. yourself 答案:C
  87. The doctor advised Elsa strongly that she should take a good rest, but didn’t help. (09 南京) A. she B. it C. which D. he 答案:B
  88. ?Is this the Greens’ house? --No. i
 

相关内容

2009年全国各地中考英语试题分类汇编??代词

   2009 年全国各地中考英语试题分类汇编??代词 1. College students are old enough to teach.(09 安顺市) A. them B. their C. themselves D. they 2. David talked with a friend of on the internet for a long time yesterday. (09 安顺市) A. he B. his C. him D. himself 3. Do you know ...

2009年全国各地中考英语试题分类汇编(连词)

   2009 年全国各地中考英语试题分类汇编(连词) 1. ?Could you show me I can use the MP4, please? ?Of course.(09 黔东南州) A. that B. how C. whether 2. Can you tell me you are going to do next week?(09 河南) A. if B. what C. how D. where 3. We should do we can those endangered ...

2010年全国各地中考英语试题分类汇编??代词

   2010 年全国各地中考英语试题分类汇编 ??代词 1. College students are old enough to teach.(09 安顺市) A. them B. their C. themselves D. they 答案:C 2. David talked with a friend of on the internet for a long time yesterday. (09 安顺市) A. he 答案:B 3. Do you know Alice? Yes. I ...

2010年中考英语试题分类汇编专题二(词汇运用)含答案 (全国各地130套试题整理)

   年中考英语试题分类汇编( 专题二 " 2010 年中考英语试题分类汇编(130 套)专题二 "词汇运用 考点一、单词拼写 考点一 (2010 江苏省宿迁市 A) 根据句意及所给中文提示或英文解释,写出句中所缺单词。每小 每小 题 1 分) 46. My neighbours are very ▲ (友好的) to us. 47. Do you ▲ (同意) with what I say? (冬季) last year. 48. We had a very cold ▲ 49. Are yo ...

2009年中考英语真题分类汇编单词拼写词形填空

   知识点 1:单词拼写 : 1.(2009甘肃兰州) ( 甘肃兰州) 甘肃兰州 读句子,根据汉语或首字母提示补全单词. 1. The policeman told that man to give a (描述) of the accident. 2. W is the third day of a week. 3. We are often told not to be (紧张) in the examinations. 4. The weather in South China is d f ...

2010年全国各地中考英语试题5-句子翻译130套

   2010 年中考英语试题分类汇编(130 套)专题五 "句子翻译 年中考英语试题分类汇编( 专题五 " 考点一、根据中文补全句子 (2010 江苏省宿迁市五、根据所给汉语完成下列句子,每空词数不限 ,满分 10 分) 61. 迈克敲了敲门,但没有回应。 Mike ▲ the door, but there was no answer. 62. 昨天这位医生为病人做手术了吗? Did the doctor ▲ the patients yesterday? 63. 我认为用毯子扑灭火是个好方法 ...

2009年中考英语真题分类汇编连词动词及动词词组动词的时态

   知识点 8:连词 : ( ) 1. (2009甘肃兰州) 甘肃兰州) . ( 甘肃兰州 Tom Mary speaks good Chinese, so they can communicate with these Chinese students very well. A. Neither, nor B. Not only, but also 答案】 【答案】 B ( ) 2.(2009甘肃兰州) ( 甘肃兰州) 甘肃兰州 C. Both, and D. Either, or You s ...

[精华出题宝库]2010年全国各地中考英语句子翻译试题汇编及答案

   [精华出题宝库]2010 年全国各地中考英语句子翻译试题汇编及答案 精华出题宝库]2010 考点一、根据中文补全句子 (2010 江苏省宿迁市五、根据所给汉语完成下列句子,每空词数不限 ,满分 10 分) 61. 迈克敲了敲门,但没有回应。 Mike ▲ the door, but there was no answer. 62. 昨天这位医生为病人做手术了吗? Did the doctor ▲ the patients yesterday? 63. 我认为用毯子扑灭火是个好方法。 I th ...

2010年中考英语试题分类汇编-句子翻译

   嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 2010 年中考英语试题分类汇编(130 套)专题五句子翻译 年中考英语试题分类汇编( 专题五 考点一、根据中文补全句子 (2010 江苏省宿迁市五、根据所给汉语完成下列句子,每空词数不限 ,满分 10 分) 61. 迈克敲了敲门,但没有回应。 Mike ▲ the door, but there was no answer. 62. 昨天这位医生为病人做手术了吗? Did the doctor ▲ the patients ye ...

2009年全国各地中考英语试题分类汇编??冠词

   2009 年全国各地中考英语试题分类汇编??冠词 年全国各地中考英语试题分类汇编?? ??冠词 1. There's 800-metre-long road behind hospital. (09 兰州市) A. an, an B. a, a C. an, the D. a, the 答案:C 2. Sandy often takes her dog for walk around the lake after supper. (09 南京市) A. a B. an C. the D.不填 ...

热门内容

09陕西英语中考

   2009 年陕西省初中毕业学业考试 英语试卷 第 l 卷(共 70 分) 听力部分 A卷 1.听句子,选答语(共 5 小题。计 5 分) 本题共有 5 个小题,每个小题你将听到一句话,读两遍,请从所给的三个选项中选出一个最 恰当的答语。 1.A.Thank you. 2.A.It’s June 21st. 3.A.It’s right. B.All right. C.Very good. 【A】 【C】 【B】 【A】 B.It’s Sunday. B.It doesn’t matter. ...

华中科技大学07年考博英语试题

   大家一起讨论下这些题目的答案,我做了后快崩溃了 华中科技大学 2007 年招收博士研究生入学考试试题 考试科目: 英语 适用专业: 各专业 考博论坛/ n5 e6 _ " a: j# G9 ~7 Q# v, a# G, G 考博论坛|免费考博 社区:最早最 大的中 文考博 论坛,考 博.中国 , kaobo.cn" f' M* H 6 o6 c+ p$ P (除画图题外,所有答案都必须写在答题纸上,写在试 题上及草稿纸上无效,考完后试题随答题纸交回) www.kaobo. ...

高一英语Advertising课件3

   Decide whether they are true or false 1 Advertisements are found in many places. T 2 PSAs are NotAll 3 all not only only found in newspapers. F advertisements tell the complete truth. F 4 PSAs and commercial ads use some of the same methods. T 5 Co ...

新视野大学英语视听说教程(第二版)第二册原文及答案

   新视野大学英语视听说教程(第二版) 新视野大学英语视听说教程(第二版) 第二册原文及答案 UNIT1 II. Listening Skills 1. M: Why don’t we go to the concert today? W: I’ll go get the keys. Q: What does the woman imply? 2. W: I can’t find my purse anywhere. The opera tickets are in it. M: Have yo ...

高考英语阅读训练掌握主旨大意(好课件)

   阅读理解能力提高技巧( 阅读理解能力提高技巧(二) Improving your reading ability(2) ( ) 秦琦辉 Qinqihui I.考查主旨大意题常见的题干 命题者大多就段落/短文的主题( 命题者大多就段落 短文的主题(theme/topic)、主 短文的主题 ) 题思想(main idea)、标题(title)等进行拟题。 题思想( ) 标题( )等进行拟题。 例如: 例如: 1.The subject/topic of the paragrap( passage ...