一、找出划线部分读音与众不同的单词。(10 分) 找出划线部分读音与众不同的单词。 ( )
  1. A. big B. six C. nice D. miss ( )
  2. A. work B. wall C. whose D. watch ( )
  3. A. sorry B. brother C. some D. does ( )
  4. A. yesterday B. family C. day D. Monday ( )
  5. A. hear B. pear C. ear D. near B. stamp C. face D. cat ( )
  6. A. map ( )
  7. A. three B. those C. their D. these ( )
  8. A. food B. foot C. book D. good ( )
  9. A. not B. no C. ink D. nose ( )
  10.A. names B. apples C. maps D. balls 二、请你按要求完成下列各题。(10 分) 请你按要求完成下列各题。 (I) )
  1. shoes(单数)
  2. bus(复数)
  3. don't(完全形式)
  4. me(主格)
  5. too(同音词)
  6. he(物主代词)
  7. 努力工作(译成英语)
  8. let us(缩写形式)
  9. short(反义词)
  10. over there(汉语意思) (II)翻译下面的短语 )
  1. 二瓶果汁
  2. 到这来
  3. 在树下
  4. 双胞胎兄弟
  5. how much
  6. thanks a lot
  7. look after
  8. put on
  9. 在天空中
  10. 穿红衣服的女孩 根据题意,用所给词的适当形式填空。 三、根据题意,用所给词的适当形式填空。(10 分)
  1. Can I have (a) orange?
  2. She (like) to play the flute.
  3. He (have) got a skipping rope.
  4. Please give (I) a cup of tea.
  5. Let's go (shop) with my mother!
  6. Da Ming comes from China,he is (China).
  7. How many (hour) are there in a day?
  8. Lucy (look) like her father.
  9. “Here you are. ” “(thank).
  10. She (watch) TV every evening. 根据提供的情景,选择正确的句子,将其标号填在题前的括号内。 四、根据提供的情景,选择正确的句子,将其标号填在题前的括号内。(8 分) A. Let's go to the zoo. B. Can you spell “window”? C. Good evening, Dad. D. Good night. E. This is Mr Zhang. F. Look at the new car. G. Come and sit here. H. It's my favourite colour. ( )
  1. 傍晚见到父亲说: ( )
  2. 你想说这是我最喜欢的颜色: ( )
  3. 你想叫人拼写窗户这个单词,可以说: ( )
  4. 你叫汤姆过来坐,可以说: ( )
  5. 你想请别人欣赏这辆红色法拉利小轿车,可以说: ( )
  6. 想邀请别人一起去动物园,可以说: ( )
  7. 睡前对母亲说晚安,应表达为: ( )
  8. 你向 Helen 介绍一下张老师,应该说: 选择填空。 五、选择填空。(30 分) ( )
  1. What's this in English? a jeep. A. This is B. That's C. It's D. it is
( )
  2. Where's the bag? A. It's in the car. B. They are here. C. There are. D. Here are. ( )
  3. What's that man? A. He's my brother. B. Yes,he is. C. She's a teacher. D. He's a teacher. ( )
  4. It's my new car. A. / B. a C. is D. isn't ( )
  5. a cat. A. This B. This's C. This is D. That ( )
  6. Look the nice car. A. to B. and C. at D. in ( )
  7. It's nine o'clock. I must . A. go home B. go to home C. to go home D. go the home ( )
  8. you see the blackboard? A. Do B. Are C. Is D. Can ( )
  9. Please give a cup of tea. A. she B. he C. I D. him ( )
  10. It's time play games. A. in B. on C. for D. to ( )
  11. The man the photo is my father. A. in B. on the C. in the D. under ( )
  12. name is Mike. A. I B. My C. Me D. mine ( )
  13. Who is the ? He is my uncle. A. boy B. man C. woman D. girl ( )
  14. you like this jacket? A. Are B. Do C. Can D. What ( )
  15. is my umbrella? It's over there. A. Where B. What C. Whose D. how ( )
  16. What's that English? A. for B. in C. on D. under ( )
  17. Look! The cat is . A. walk B. run C. ran D. running ( )
  18. Whose gloves are they? my . A. It's,mother's B. They're,mother's C. They're,mother D. It's,mother ( )
  19. The boys are from Tokyo. They are . A. China B. English C. Japanese D. Chinese ( )
  20. There are on the table. A. two bottles of milk two bottles milk C. two bottles of milks D. two bottle of milk ( )
  21. “Can I help you?” “I'd like bags of rice. ” A. some B. a C. little D. one ( )
  22. “What would you like?” “I'd like to eat.” A. something B. apple C. meat D. some orange ( )
  23. Look! Some meat in the box. Some apples in the basket. A. are,are B. is,is C. are,is D. is,are ( )
  24. I would like . A. some banana B. eat some bananas C. some bananas eat D. some bananas
( )
  25. Please give me two bottles of . A. milk B. waters C. milks D. oranges ( )
  26. Well,would you like to drink? A. some thing B. anything C. some things D. something ( )
  27. would you like breakfast? A. What,with B. What,for C. What,at D. How,for ( )
  28. I want some A. meats B. waters C. cakes D. breads ( )
  29. What about ? A. something to eat B. to eat something C. something eat D. eat something ( )
  30. “Do you want orange?” “No,I'd like bottle of orange.” A. a,an B. an,an C. the,an D. an,a 栏中选出能对Ⅰ栏中的句子做出正确反应的应答语。 六、从Ⅱ栏中选出能对Ⅰ栏中的句子做出正确反应的应答语。(18 分) (I) ( )
  1. Don't be late again. A. A new watch. ( )
  2. May I have a cup of tea? B. Me,too. ( )
  3. I like the red fan. C. I see. ( )
  4. What's that on the desk? D. Sure. ( )
  5. Where's Dad? E. Perhaps he's in the study. ( )
  6. Shall we go to the zoo by bike? F. It's Bob's,I think. ( )
  7. Whose kite is this? G. Good idea. ( )
  8. Can I have a look at your dress? H. Yes. Here you are. (II) ( )
  1. Could you help me, please? A. OK. ( )
  2. Thanks a lot. B. You're welcome. ( )
  3. Let's put the books in the box. C. It's Monday. ( )
  4. Can you carry it? D. No,it's full. ( )
  5. Who's on duty today? E.I am. ( )
  6. Is it empty? F. No,it's light. ( )
  7. What day is it today? G. Certainly. ( )
  8. Is that bag heavy? H. No. Li Lei isn't here. ( )
  9. Are we all here today? I. No,thanks. ( )
  10. Let me help you. J. Yes,I can. 七、在下列各句 A、B 或 C 中找出与划线部分意义相近的词或句子。 (14 分) ( )
  1. Wang Hai does well in English. A. likes B. is good at C. is writing ( )
  2. I'd like some melons. A. I want B. I like C. I need ( )
  3. Let me see. A. look at B. watch C. think over ( )
  4. How does she go there? A. get up B. do C. get ( )
  5. We have three lessons this afternoon. A. texts B. glasses C. classes ( )
  6. We'll go and get some bananas. A. sell B. want C. buy
)
  7. A: It's hot inside. Please open the window. B: Pardon? A. Please say it again. B. I'm sorry. C. All right. ( )
  8. Where are you from? I'm from China. A. I'm from Chinese. B. I'm Chinese. C. I'm in China. ( )
  9. Tom! This is my uncle. A. my father's brother. B. my mother's sister. C. my father's sister. ( )
  10. What's the time? It's a quarter to one. A. 1:15 B. 1:45 C. 12:45 ( )
  11. What's the weather like in Shanghai? A. What's the weather in Shanghai? B. How is the weather like in Shanghai? C. How is the weather in Shanghai? ( )
  12. Can I play the video games now? I'm afraid you can't. A. You're welcome. B. That's OK. C. Please don't. ( )
  13. We're going to the cinema. A. We're going to do it. B. We're walking in the cinema. C. We're going to see a film. ( )
  14. Our teacher walks to school on foot every day. A. Our teacher goes to school on foot every day. B. Our teacher works every day. C. Our teacher likes walking every day. 连词成句,注意大小写和标点符号。 八、连词成句,注意大小写和标点符号。(10 分)
  1. things,in,are,the,now,the,car
  2. you,what,wrong,is,with
  3. you,let,help,me
  4. is,the,what,weather,today,like
  5. you,me,please,could,help
  6. are,what,they,colour
  7. many,minutes,hour,there,how,are,in,an
  8. him,give,please,water,a,of,bottle
  9. to,I,put,the,ball,in,the,box,want
  10. fox,wolf,friends,and,are 选择正确答案。 九、选择正确答案。(10 分) Jack is a teacher of English. He is not young,but he is not old. He has a round face and black hair. He is tall. There are fifty students in his class. They all like him. Now it's in the afternoon. Look,some students are working in the classroom. Jack is there,too. He is helping them to study English. He is a good teacher,and he is a good friend of them all. ( )
  1. What does Jack do? A. He is a worker. B. He is a teacher. C. He is a doctor. D. He's a nurse. ( )
  2. What colour is his hair? A. It's black. B. His heir is white. C. It is brown. D. He has yellow hair. ( )
  3. How many students are there in his class? A. There are fifteen students in his class. B. There's fifty. C. He has fifty. D. There're fifty in it. ( )
  4. Jack is a good teacher,isn't he? A. Yes,he isn't. B. No,he is. C. Yes,he's. D. Yes,he is. ( )
  5. What are the students doing in the classroom? A. They are walking there. B. They are doing their lessons. C. They are helping their teacher. D. They are good friends of Jack.
(
  •  
 

相关内容

2009小升初英语10

   一、找出划线部分读音与众不同的单词。(10 分) 找出划线部分读音与众不同的单词。 ( )1. A. big B. six C. nice D. miss ( )2. A. work B. wall C. whose D. watch ( )3. A. sorry B. brother C. some D. does ( )4. A. yesterday B. family C. day D. Monday ( )5. A. hear B. pear C. ear D. near B. st ...

09小升初英语模拟题

   09 小升初英语模拟题(四) 小升初英语模拟题( 一、语音。 A.找出划线部分发音不同的词,把序号填在括号里: ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( )1.A.two )2.A.hat )3.A.jeep )4.A.team )5.A.have )6.A.put )7.A.give )8.A.apple B.ruler B.black B.orange B.head B.cake B.duty B.right B.ask C.broom C.game C.age C.see C.grade ...

09小升初英语模拟测试1

   09 小升初英语模拟测试题(五) 小升初英语模拟测试题( 一、语音(5 分) 语音( 选出划线部分读音与其他三个发音不同的选项 1. A. whom 2. A. spell 3. A. birds 4. A. come 5. A. think B. who B. dress B. flowers B. brother B. father C. whose C. secret C. maps C. mother C. those D. wrong D. desk D. boys D. go D ...

09小升初英语模拟测试题(三)

   Ⅰ.词汇(5 分) 1.(Japan)come from Japan. 2.We teach (they)English. 3.My cousin (have)a new dictionary. 4.There are four (tomato)on the table. 5.My mother often(buy)some nice food on weekends. Ⅱ.选择填空(20 分) 1.I don't like thrillers playing baseball. A. wa ...

09小升初英语模拟测试题(七)

   测试时间 100 分钟 一,听力(15' ) 测试分值 120 分 A.听对话及问题选择答案(5' ) ( )1. A. noodles D. meat and noodles ( )2.A. A dog A fish ( )3.A. By bus On foot ( )4.A. 7:50 D. 8:10 ( )5.A. Friday B. Saturday B. A cat B. rice and noodles C. rice and meat C. A horse D. B. By c ...

09小升初英语模拟测试题(四)

   一、语音。 A.找出划线部分发音不同的词,把序号填在括号里: ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( )1.A.two )2.A.hat )3.A.jeep )4.A.team )5.A.have )6.A.put )7.A.give )8.A.apple )9.A.Chinese )10.A.them B.ruler B.black B.orange B.head B.cake B.duty B.right B.ask B.chair B.thank C.broom C.game C.ag ...

2009小升初英语试题精选一

   2009 小升初英语试题精选一 一、选出下列画线部分读音不同的单词,将其序号填入题前括号内 5% ( )1、A. her B. worker C. doctor D. sister ( )2、A. near B. pear C. year D. dear ( )3、A. food B. cook C. room D. school ( )4、A. many B. get C. any D. hat ( )5、A. seat B. read C. sweater D. mean 二、单词与短语 ...

2009小升初英语试题精选一

   2009小升初英语试题精选一 一、选出下列画线部分读音不同的单词,将其序号填入题前括号内 5% ( )1、A. her B. worker C. doctor D. sister ( )2、A. near B. pear C. year D. dear ( )3、A. food B. cook C. room D. school ( )4、A. many B. get C. any D. hat ( )5、A. seat B. read C. sweater D. mean 二、单词与短语 ...

2009小升初英语试题精选一

   2009 小升初英语试题精选一 一、选出下列画线部分读音不同的单词,将其序号填入题前括号内 5% ( )1、A. her B. worker C. doctor D. sister ( )2、A. near B. pear C. year D. dear ( )3、A. food B. cook C. room D. school ( )4、A. many B. get C. any D. hat ( )5、A. seat B. read C. sweater D. mean 二、单词与短语 ...

09小升初英语突击训练系列试卷四

   09 小升初英语突击训练系列试卷四 一、找出在意义上不属于同类的词,将字母代号写在括号内。 分) (5 ( ) 1. A. spring B. summer C. autumn D. weather ( ) 2. A. bread B. meat C. apple D. butter ( ) 3. A. cupboard B. desk C. window D. chair ( ) 4. A. sunny B. rain C. cloudy D. snowy ( ) 5. A. the B. ...

热门内容

2005年英语专业四级考试试题

   TEST FOR ENGLISH MAJORS (2005) TIME LIMIT: 130 MIN PART I DICTATION [15 MIN ] Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you four times. During the first reading, which will be read at normal speed, listen and try to un ...

08考研英语阅读理解精读100篇【法律类】

   考试吧(Exam8.com)-第一个极力推崇人性化服务的综合考试网站! 声明:本资料由 考试吧(Exam8.com) 收集整理,转载请注明出自 http://www.exam8.com 服务:面向校园,提供计算机等级考试,计算机软件水平考试,英语四六级,研究生考试 等校园相关考试信息. 特色:提供历年试题,模拟试题,模拟盘,教程,专业课试题 下载等.资料丰富,更新快! 考试交流论坛:http://bbs.exam8.com/ 考研英语阅读理解精读 100 篇之法律类 法律类 阅读理解精选 1 ...

英语作文范文大全

   2. Do you agree or disagree with the following statement? Parents are the best teachers. Use specific reasons and examples to support your answer. Obviously, the earliest teachers we have in our lives in most cases are our parents, and they are gen ...

免费 新概念英语第1册

   Plum Board http://www.plumsite.cn/bbs倾情奉献 Lesson 1 Excuse me! 对不起! Listen to the tape then answer this question. Whose handbag is it? 听录音,然后回答问题,这是谁的手袋? Excuse me! Yes? Is this your handbag? Pardon? Is this your handbag? Yes, it ...

哈尔滨工程大学二级英语试卷答案

   06级大学英语二级期末考试 06级大学英语二级期末考试 A卷 级大学英语二级期末 答案及评分标准 2007/01 2007/01/18 Part I Listening Comprehension (共 35 分) 共 Section A (每题 1 分,共 15 分) 每题 1.C 2.B 3.D 4.B 5.D 6.A 7.B 8.B 9.A 10.B 11.C 12.D 13.C 14.A 15.C Section B (每题 1 分,共 10 分) 每题 16.D 17.A 18.A ...