2010-2011 学年度七年级英语下册 Units 1-6 阶段测试
A 满分 100 分 时间 90 分钟 根据首字母提示写出单词( 一. 根据首字母提示写出单词(10 分) ??
  1. There is a l in our school. We often do some reading in it. ??
  2. Go s and turn left, it’s next to the pop music. ??
  3. He is l on a beach and reading a book. ??
  4. She wants to be a shop a. ??
  5. The supermarket is a from the bank. ??
  6. What o animals do you like? ??
  7. They come from C. They live in Toronto. ??
  8. T don’t like policemen. ??
  9. Lucy is watering flowers in the g. ??
  10. Where do you often go for your v? 单项选择( 二. 单项选择(15 分) ( )
  1. The people there are very to us. A. friend B. friendly C. friends ?? ( )
  2. ?What she ? --She is a teacher. A. is…do B. is…doing C. does…do ?? ( )
  3. Do you like in China? A. working B. work C. works ?? ( )
  4. The students their classroom every afternoon . A. are cleaning B. clean C. cleans ?? ( )
  5. The child his homework in the evening . A. does B. do C. makes ?? ( )
  6. right at First Street, the bank is the left. A. Go, on B. Turn, in C. Turn ,on ?? ( )
  7. ?Look at the monkeys. they cute ? A. Isn’t B. Aren’t C. Don’t ?? ( )
  8. a good girl. All friends like her. A. She, her B. She’s, she’s C. She’s, her ?? ( )
  9. Peter and I chess . A. am playing B. are playing C. are play ?? ( )
  10. Which girl a red sweater? A. has B. have C. having ?? ( )
  11. Mary her grandparents sometimes. A. goes to see B. go to see C. want to see ?? ( )
  12. There is “h” in the word “hour”. A. an B. a C. the ?? ( )
  13. She likes exciting jobs, so she wants to find a job a reporter. A. like B. as C. be ?? ( )
  14. She likes , so she wants to be a . A. cooking , cook B. cook, cooking C. cook, cook ??
( )
  15. Jane want to be officer. A. isn’t , an B. doesn’t, a C. doesn’t, an ?? 完形填空。 三. 完形填空。(6 分) One afternoon John plays football in front of a house with his classmates. A young1comes up and asks him, "John, is your2at home?" "Yes, he is, " answers John.3the young woman goes over to press the bell.4bell rings and rings but no one comes to open the door. The young woman gets 5 and calls to him, "You tell me your father is at home, don't you?" "Yes, my father is
  6. But my home isn't here." ( )
  1. A. boy B. girl C. man D. woman ( )
  2. A. mother B. father C. grandpa D. grandma ( )
  3. A. Then B. But C. Or D. As ( )
  4. A. A B. An C. The D. One ( )
  5. A. happy B. nice C. angry D. sad )
  6. ( )
  6. A. at home B. in home C. at house D. in house 阅读理解、( 、(10 四、阅读理解、(10 分) A Hello! I’m Li Lin. I’m a girl. I am twelve years old. I am short and slim. I am from China. Now I learn English in London, England. I like English very much. There are six people in my family. They are my father, my mother, my brother, my sister and I. They are in Beijing. Hello! I’m Helen. My Chinese name is Hai Lun. I’m an American. My parents(父母)live in London. I’m twelve. I’m fine. I am very tall and (父母) strong. Am I a girl? Yes, I am. I’m in Nanjing, China now. I want to learn Chinese. I know China is a great and an old country with a long history (历史悠久).I like music. I want to be a singer(歌手). 历史悠久) (歌手) 根据短文所提供的的信息补全句子,每空一词,首字母已给出。 根据短文所提供的的信息补全句子,每空一词,首字母已给出。
  1. Li Lin is a Chinese g.
  2. Li Lin is in E now.
  3. His family is a b family.
  4. Hai Lun is H Chinese name.
  5. Helen is from A. B This is a picture of a classroom. You can see a teacher’s desk, five desks and six chairs. You can see a girl and a boy, too. Four English books are on the teacher’s desk. One pencil-box is on a desk.
Two pens and two rulers are in the pencil-box. A schoolbag is behind a chair. A ball is on the floor. The girl is Lily. She is
  12.The boy is Mike. He is
  11.They are in Class
  5. They are good friends. Their teacher is Mr. King. He is not here. 根据短文内容选择正确答案 ( )
  1. What picture is it? A. It is a picture of boys and girls. C. It is a picture of pens and pencils. ( )
  2. Where are the two pens? A. They are in the pencil-box. C. They are behind the chair. ( )
  3. Who is eleven? A. Lucy. ( B. Lily. C. Mike D.I don’t know. B. They are on the teacher’s desk. D. They are on the floor. B. It is a picture of desks and chairs. D. It is a picture of a classroom.
)
  4. Who is their teacher? A. Mrs Green. B. Mrs King. C. Miss King. D. Mr King.
(
)
  5. Are Lily and Mike good friends?
A. No, they are. B. Yes, they aren’t. C. No, they aren’t. D. Yes, they are. 五. 句型转换 (10 分)?? ?
  1. Where is your cousin from? ??Where your cousin from ? ?
  2. How’s the weather in Chaozhou ? ?? the weather in Chaozhou ? ?
  3. Please give me your money. ??Please give your money . ?
  4.They like koalas because they’re very cute. ?? they like koalas? ?
  5. She is cleaning the room now. ?? she now ? 六. 完成句子 (10 分)?? ?
  1. 挨着旅馆的是一个带漂亮花园的小房子。 挨着旅馆的是一个带漂亮花园的小房子。 ??the hotel there's a small house. 有时护士们在医院读报纸和杂志。 ?
  2. 有时护士们在医院读报纸和杂志。 ?? the nurses read . 作为学生,我们应努力学习。 ?
  3. 作为学生,我们应努力学习。 ?? students , we should . 他们在照相吗? ?
  4. 他们在照相吗 ?? they ?
这孩子看起来很高兴 高兴. ?
  5. 这孩子看起来很高兴 ??The child . 七. 读写综合 (29 分) 写一封信, 介绍一下你的情况.词 假如你是 David, 请你给一位新的笔友 Miller 写一封信 介绍一下你的情况 词 左右.? 数 50 左右 ??
1-6 单元测试答案 单元测试答案
一.
  1. library
  2. straight
  3. lying
  4. assistant
  5. across
  6. other

  7. Canada
  8. Thieves
  9. garden
  10. vacation 二. 1-5 B C A B A 三. D B A C C A 四.A)
  1. girl
  2.England
  3.big
  4.Helen’s
  5.America B) D A C D D? ? 6-10 C B C B A 11-15 A A B A C?? ?
五.
  1.does,come
  2.What’s,like
  3.to me
  4.Why do
  5.What is, doing 六.
  1.Next to, with a beautiful garden
  2.Sometimes, newspapers and magazines ??
  3.As, study hard ?? 七.Dear Miller, ?My name is David. I live in Ningbo, Zhejiang, China. I am thirteen years old. I can speak English and a little Chinese. I like apples and oranges best. I think they’re healthy food. And my favorite animal is panda. Because it is very shy and smart. ?Please write and tell me about yourself. My E-mail address is David @sina.com. ?? ?? Yours, David
  4.Are, taking photos ??
  5.looks happy
 

相关内容

四年级英语下册Unit6教案2

   一课时 教学目标: 教学目标: 1、 能够听、说、认读单词:sheep,hen,cow,horse,goat,lamb。 2、 了解单词 sheep,hen,cow,horse,goat,lamb 的复数形式。 3、 听懂 Let's do 部分是指示语,并按要求做出相应动作。 【教学重点】单词:sheep,hen,cow,horse,goat,lamb 及其复数形式的表达。 句型:What are they?和 Are they…?的问答。 【教学难点】horse,sheep,goat 的 ...

初二英语下册复习单元 Units 1-6

   重要词汇 1.曾经 2.一次 once 曾经 ever 一次 3.两次 4. 不健康的 unhealthy 不健康的 两次 twice result 5. 节目 program 6. 结果 7.垃圾 8. 采访者 interviewer 采访者 垃圾 junk 9. 习惯 habit 习惯 10. 不同 不同(n.) difference 11. 分数 grade 分数 12. 虽然 although 虽然 重要词组 go skateboarding 在周末 去踩滑板 在周末 on wee ...

初二英语下册复习单元_Units_1-6

   重要词汇 once 1.曾经ever 曾经 2.一次 一次 3.两次twice 不健康的 两次 4. 不健康的unhealthy program 5. 节目 6. 结果result interviewer 7.垃圾junk 采访者 垃圾 8. 采访者 9. 习惯habit 习惯 10. 不同 difference 不同(n.) grade although 11. 分数 分数 12. 虽然 虽然 重要词组 go skateboarding 在周末 去踩滑板 在周末 on weekends 2 ...

初二英语下册复习单元_Units_1-6

   重要词汇 1.曾经 2.一次 once 曾经 ever 一次 3.两次 4. 不健康的 unhealthy 不健康的 两次 twice result 5. 节目 program 6. 结果 7.垃圾 8. 采访者 interviewer 采访者 垃圾 junk 9. 习惯 habit 习惯 10. 不同 不同(n.) difference 11. 分数 grade 分数 12. 虽然 although 虽然 重要词组 go skateboarding 在周末 去踩滑板 在周末 on wee ...

七年级英语下册:Unit2 Section A(二)导学案 人教新目标板

   Unit2 Where's the post office ? 一.认定目标 1.知识与技能词: (1)单词与短语:neighborhood,just,straight,turn,left,down,right,on the right (2)重点句型: Go straight and turn left. It's down Bridge Street on the right. It's next to a supermarket. 2.情感态度与学习策略 在理解课文的基础上,同学们互换 ...

前英语四年级下册Unit的

   小学英语四年级下册 Unit 3 第三课时 Read and write 说课稿 雁田小学 江雪霞 我说课的内容是小学 PEP 英语四年级下册 Unit 3 第三课时 Read and write .我主要从说教材、教法、学法、教学过程、板书设计、说评价五个方面展 我主要从说教材、 我主要从说教材 教法、学法、教学过程、板书设计、 开我的说课。 开我的说课。 一:说教材 1.教学内容和地位 . 首先我来谈一谈本课时的教学内容和教学地位, 首先我来谈一谈本课时的教学内容和教学地位,本课时是本单 ...

九年级英语下册Unit3教案

   第 - 1 - 页 共 5 页 Unit 3 Make our world more beautiful! 1. 教学目的和要求(Teaching aims and demands) 词汇: pour waste dirty be afraid of member join environment harm rubbish collect whenever produce whenever neighbourhood litter onto public spit cut down prot ...

初三年级英语下册Unit4教案

   九年级英语下册 Unit4 教案 Period 10 check out 备课建议:本课时基本上是本单元语法和重点词汇的训练。通过一定数量的练习 来检测学生的学习水平;另外,可设计好一些练习题,在本节课中让学生相互纠 错、相互质疑。 Objectives: 1.To ensure that students can use “because, because of and so” to talk about reasons and “hope and wish” 2. To review v ...

鲁教版初一英语下册Unit 4导学案

   导学案编号:12 初一英语下册 Unit4 导学案 学习人: 班级: Section A 【课时 课时】一课时 课时 【师生互动,学习探究】1、听 1b 部分的录音,写序号。 2、展开活动,完成 1c 部分口语交际的学习任务。调查组内组员一天作息时间,作好记录。所用句 型:What time do you usually …….? 【课题】Unit4 What time do you go to school? 课题】 课型】 【课型】新授课 姓名 get up eat breakfast ...

三年级英语上册Unit1第2课时教案

   【课题】Unit 1 Welcome back to school 第二课时 【教学重点】单词:boy, girl 短语:Watch out! 【教学难点】Girl 的发音; Watch out! 的运用。 【教具准备】教材相配套的视频、动画课件[Unit 1 A Let’s learn] 【教学过程】 (一)热身/复习(Warm-up/Revision) 1.复习 Let’s talk 部分的内容,让学生做角色扮演。 2.教师出示国旗,让学生说出该国家的英文名称。 3.学生自我介绍:I’m ...

热门内容

2011高考英语词组固定搭配

   2010高考英语词组固定搭配 一、接不定式(而不接动名词)作宾语的24个常用动词 afford to do sth. 负担得起做某事 agree to do sth. 同意做某事 arrange to do sth.安排做某事 ask to do sth. 要求做某事 beg to do sth. 请求做某事 care to do sth. 想要做某事 choose to do sth. 决定做某事 decide to do sth. 决定做某事 demand to do sth. 要求做某事 ...

牛津小学英语4AUnit 10教案 Review and check

   4A UNIT 10 盐城市第二小学 孙青红 Unit 10 Review and check . 教材简析: 教材简析: 本单元是 4A 的总复习单元,侧重归纳了第六至第九单元所涉及的语言项目。通 过不同形式的复习,帮助学生归纳整理所学的词汇,日常交际用语和句型等,教 师应根据学生的年龄特征及班级的具体情况, 采用多种有效的教学手段活跃课堂 气氛,激发学生的学习兴趣,帮助学生复习巩固本学期所学的词汇句型和日常交 际用语。通过复习,让学生扎扎实实地掌握所学的知识,使每位学生在原有的基 础上都 ...

英语四级【应试技巧】【高分必看】

   实用技巧:三个小窍门助你备考四级 一招复习方式需改变 要与自身兴趣相结合   很多考生往往在复习过程中,开始几天积极性高、主动性强、劲头十足,抱着厚厚的词汇书按复习   第二招 听力材料需巧用 历年真题好资料   四、六级英语听力题的原文是考试中最简单的一部分,其中的小对话场景真实,用语地道   第三招 要想听力速提高 反复听写是绝招   考生可以专门准备好一段听力录音,不看文字答案,也不看选项,直接一句一句地听写。 专家指点:四级实力与技巧的忠告日期   对于即将参加新题型考试的高校学子该 ...

全新版大学英语综合教程第二版第三册课后习题答案-U2

   Unit 2 Civil-Rights Heroes TEXT A TEXT ORGANIZATION 1. Part One Part Two Paras 1-5 Paras 6-23 It is high time to honor the heroes who helped liberate slaves by forging the Underground Railroad in the early civil-rights struggles in America. By citi ...

2010年职称英语卫生类B级考试真题及答案

   2010 年职称英语卫生类 B 级考试 真题及参考 参考答案 真题及参考答案 来源:好好考教育网(www.hhkao.com) 来源:好好考教育网(www.hhkao.com) 2010 年职称英语等级考试卫生类 B 级真题答案 一 词汇选项 1.B 2.D 3.D 4.B 5.D 6.A 7.D 8.C 9.C 10.B 11.C 12.D 13.C 14.C 15.C 二 阅读判断 16.A 17.A 18.B 19.C 20.C 21.B 22.C 三 概括大意与完成句子 23.F 2 ...