脑不忘常年开设: 一年制初中★一年制高中★小升初至高三 1 对 1★中高考小升初应试班……
北京市东城区 2009? 学年度高三综合练习( 2009?2010 学年度高三综合练习(一) 英 语 试 题
20
  10.4 本试卷共 150 分。考试时间 120 分钟。考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。 注意事项:
  1.考生务必将答案答在答题卡上,在试卷上作答无效。
  2.答题前考生务必将答题卡上的姓名、准考证号用黑色字迹的签字笔填写。
  3.答题卡上选择题必须用 2B 铅笔作答,将选中项涂满涂黑,黑度以盖住框内字母为准,修改时用橡 皮擦除干净。非选择题必须用黑色字迹的签字笔按照题号顺序在各题目的答题区域内作答,未在 对应的答题区域内作答或超出答题区域作答的均不得分。 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题
  1.5 分,共
  7.5 分 ) 听下面 5 段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。听完每 段对话后,你将有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话你将听一遍。 例:What is the man going to read? A.A newspaper. B.A magazine. C.A book. 答案是 A。
  1.What will the woman do in the summer vacation? A.Visit her uncle. B.Do some reading C.See some friends.
  2.How did the man feel at the woman’s words? A.Disappointed. B.Surprised. C.Frightened.
  3.Where does the conversation take place? A.In the library. B.In the office. C.In the bookstore.
  4.What are they talking about? A.A book. B.An American. C.A club.
  5.What does the woman want to do? A.Make some coffee B.Buy some new clothes. C.Have the dress cleaned.
第二节(10 小题;每小题
  1.5 分,共 15 分) 听下面 4 段对话。每段对话后有几道小题,从每题所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。听每段 对话前,你将有 5 秒钟时间阅读每小题。听完后,每小题将给出 5 秒钟的做答时间。每段对话你将听两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 7 题。
  6.When can the woman move in? A.On Monday. B.On Tuesday. C.On Friday.
  7.What needs to be done before she starts working? A.Get settled. B.Check with the office. C.Sign some papers. 听第 7 段材料,回答第 8 至 9 题。
  8.What do we know about Tina? A.She is a stranger here.
第 1 页 共 13 页
智慧热线 智慧热线 010-57108888 教育搜索 edusousuo.com 免费试听、随时退费,按报名先后自选座位。 B.She likes music very much. C.She wants to know about the band.
  9.What’s the man doing? A.Making introductions. B.Giving performances. C.Offering help to the lady. 听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。
  10.How are they booking their tickets? B.Online. C.At the booking office. A. On the phone.
  11.Where do they prefer to sit? A.In the middle. B.At the back. C.In the front.
  12.How does the man most probably feel? A.Regretful. B.Stressful. C.Fearful. 听第 9 段材料.回答第 13 至 15 题。
  13.Where is the ad originally made? A.In North America. B.In Japan. C.In the Middle East.
  14.Which of the following is the proper ad in the Middle East?
I
  5.What are they mainly talking about? A.Soap in advertisements. B.Clothes in advertisements. C.Messages in advertisements. 第三节 (共 5 小题;每小题
  1.5 分,共
  7.5 分) 听下面一段话,完成第 16 题至 20 题,每小题仅填写一个词。听对话前,你将有 20 秒钟的时间阅读 试题,听完后你将有 60 秒钟的作答时间。这段对话你将连续听两遍。 (请将答案写在答题卡指定区域内) Telephone Message For: Daid From: Jack 16 Date: May 8,2009 Time: 5 p.m. Name of the course: 17 Building Training The course begins on: 18 12th Job of Kate: 19 the course Kate’s number: 20 第二部分:知识运用(共两节,45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,共 15 分) 从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 例:It’s so nice to hear from her again. , we last met more that thirty years ago. A.What’s more B.That’s to say C.In other words D.Believe it or not 答案是 D。
  21.Please turn down the music, our neighbors next door will be disturbed. A.and B.or C.but D.so
  22.In middle schools all over China, boys not to wear their hair long. A.will be requested B.have requested C.are requesting D.are requested me without even saying hello.
  23.Mike must be angry with me, for he walked A.past B.on C.at D.over
第 2 页 共 13 页
脑不忘常年开设: 一年制初中★一年制高中★小升初至高三 1 对 1★中高考小升初应试班……
  24. fit, we ought to learn more about our body and be careful with what we eat. A.Keeping B.To keep C.Having kept. D.To have kept th
  25.Let’s throw a surprise party for mom’s 50 birthday. That’s a good idea. We several of her friends. A.invite B.have invited C.are inviting D.will invite life began on the earth is one of the biggest puzzles to scientists.
  26. A.How B.What C.Where D.That
  27.Your composition is full of mistakes. I wish I more careful. A.would have been B.had been C.would be D.were
  28.The film is very humorous but can be enjoyed unless you understand English culture. A.everything B.something C.nothing D.anything
  29.Someone his car in front of my house and it is blocking my driveway. A.has parked B.is parking C.parked D.had parked
  30.QQ, you can chat with your friends, makes communication easy. A.why B.which C.that D.where in room temperature.
  31.In summer, food will go bad if A.leaving B.left C.being left D.having left
  32.How I help them to understand when they won’t listen to me? A.can B.would C.may D.must
  33.The Day of the Dead, an ancient Mexican festival, is not a sad day, but time to celebrate cycle of life. A.a, the B.不填, the C.不填,a D.the, a
  34.More and more people shop online, advantage of low prices. A.having taken B.taking C.taken D.having been taken
  35.Are my clothes too casual? you are. No. You can go A.as B.what C.that D.where 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题
  1.5 分,共 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上 将该项涂黑。 For almost 18 years, my mom has given time from her life to devote her care to my growth. She has ashed 36 clothes. She’s planned doctors’ appointments 37 all parts of the body, cut hair, taken icures, bought presents, 38 vacations and basically kept a small boy’s life 39 smoothly. When I was 12, I got into 40 arguments with my older and wiser parents. The 41 never led a any achievement for me, but I still took part. Many times strong feeling of anger caused tears 42 to in my eyes by the end of the quarrel with them. 43 , I’d return to my room and stay for as long as my parents allowed. Then I’d 44 a knock and hardly manage a weak, “Come in.” My mom, acting as a peacemaker, 45 slowly enter and sit next to me on the bed. I’d again try to 46 what I had said was true, 47 this time less angrily. T hen mom calmly, strictly and lovingly showed to me her voice of 48 . After that she’d hug me and I’d stop crying; all would be 49 in my family again. Hugs will 50 be her trademark(标志): warm hugs for goodnights, good-byes and a thousand other such situations. “You’re never too old to 51 your mother.” I’ve heard those eight words since I came to the world. They ring true. For some reason, those words possess the unbelievable 52 to reduce anxiety, cool an angry head, 53 fears and put wrong things right. Perhaps my mother, now worthy of the title “Mom” can be an example to mothers everywhere. Being a mother is not so 54 . Any female has the ability to become one. The challenge isn’ t in becoming a “mother”, but instead , a “mom”. Mine does that quite 55 .
  36.A.dirty B.expensive C.warm D.old
第 3 页 共 13 页
智慧热线 智慧热线 010-57108888 教育搜索 edusousuo.com 免费试听、随时退费,按报名先后自选座位。
  37.A.on B.for C.in D.about
  38.A.prepared B.taken C.spent D.enjoyed
  39.A.advancing B.changing C.running D.developing
  40.A.unfit B.casual C.unfair D.silly
  41.A.quarrels B.doubts C.complaints D.puzzles
  42.A.dry B.go C.well D.take
  43.A.Crying B.Blaming C.Shaking D.Whispering
  44.A.take B.make C.hear D.get
  45.A.might B.could C.should D.would
  46.A.admit B.prove C.conclude D.debate
  47.A.so B.or C.but D.for
  48.A.advice B.reason C.demand D.courage
  49.A.active B.right C.comfortable D.friendly
  50.A.forever B.finally C.even D.actually
  51.A.touch B.love C.hug D.comfort
  52.A.ability B.confidence C.influence D.power
  53.A.lose B.share C.overcome D.express
  54.A.difficult B.sad C.boring D.disappointing
  55.A.carefully B.perfectly C.formally D.normally 第三部分:阅读理解(共阴节,40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,共 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
A Restaurant Guide Richard’s Steak House ★★★★ This super steak house has been a landmark for over fifty years.The attention to detail makes the setting and service as perfect as your meal,whether it’s a quiet dinner for two,a business lunch,or a small party.All the meat dishes are cooked exactly the way you want.Richard’s also has an excellent wine selection to go with your meal. Garden Delight ★★★ This attractive,new dining place is great for people who are interested in healthy eating.The cook makes sure the dishes are high in taste and low in fat.There are many salads to choose from,as well as homemade soups and steamed vegetables over brown rice Rating system ★Poor ★★Fair ★★★Very good
California Pizza Plus★★★ At California Pizza Plus you can satisfy your taste by designing your own pizza pie. You can select different pizza toppings. This it the place both for fun and mouth-watering food. The restaurant is decorated with old movie posters and the waiters are efficient and friendly.
On the Run If you’re in a hurry, you should be able to get a good, quick meal-but not here. The service is slow and the food is not very inviting. It seems like the microwave has replaced the cook. French fries are oily, and the salad may have been fresh once, but not when it gets to your table. ★★★★Excellent

  56.Which restaurant serves good meal dishes? A.Richard’s Steak House B.California Pizza Plus
第 4 页 共 13 页
脑不忘常年开设: 一年制初中★一年制高中★小升初至高三 1 对 1★中高考小升初应试班…… C.Garden Delight D.On the Run
  57.At Garden Delight, you can . A.design your own pie B.get tasty French fries C.enjoy good D.get healthy food
  58.Why is On the Run considered the poorest restaurant ? A.Because of its old microwaves. B.Because of its poor decoration. C.Because of its food and service. D.Because of its price of the food. B The man traveling in the back of the ambulance which was running at a high speed along the streets of Baltimore that morning in 2008 had no business to be alive.By everything that was reasonable,and there were plenty of such things before,he should have been very dead indeed.But he wasn’t.As the people in the hospital pointed out after they had examined him,he was only slightly hurt.Yet he had just fallen 150 feet down a hotel lift shaft(电梯通道)! Unknown to the man,two things had occurred which were to affect his life that day.On the thirteenth f1oor of the hotel, somebody had carelessly left the lift gate open. Down in the basement, a pipe had burst and,it had flooded the bottom of the lift shaft to a depth of two feet. Modern lifts have all sorts of fail-safe system to prevent accidents,but this was ancient equipment unreliable,slow,dangerous,and suitable material to recycle. The man had plenty of things to occupy his mind that morning. He had overslept. The hotel had forgotten to call him and now he was late for an important business appointment. He dressed quickly, shaved hurriedly, took hold of his briefcase and hurried off down the hotel corridor. Good! The life gate was open. The life must be there. He need not press the button and wait while the large, clumsy life made its way upwards. Without looking or thinking, he stepped out into space. The lift cag e was, in fact, one floor above him on the fourteenth. The would which he had walked was a narrow space of not very fresh sir, ending 150 feet below in two feet of dirty water. The man fell, making his journey to the ground at a speed he had never dreamed
 

相关内容

2010年重庆中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 重庆市 2010 年初中毕业暨高中招生考试 英 语 试 卷 (全卷共八个大题 满分:150 分 考试时间:120 分钟) 全卷共八个大题 满分: 考试时间: 分钟) 注意: 卷的答案做在答题卡上, 注意:全卷分为第 ...

2011年4月北京市东城区高三一模英语

   北京市东城区 2010?2011 学年度第二学期高三综合练习(一) 英 语 试 题 本试卷共 150 分,考试时间 120 分钟。考试结束后,考生务必将答题卡交回。 注意事项: 1.考生务必将答案答在答题卡上,在试卷上作答无效。 2.答题前考生务必将答题卡上的姓名、准考证号用黑色字迹的签字笔填写。 3.答题卡选择题必须用 2B 铅笔作答,将选中项涂满涂黑,黑度以盖住框内字母为准, 修改时用橡皮擦除干净。 4. 答题卡非选择题必须用黑色字迹的签字笔按照题号顺序在各题目的答题区域内作答, 未在对 ...

2011海淀一模英语试题及答案

   海淀区高三年级第二学期期中练习 英 语 参考答案及评分标准 第一部分:听力理解(共三节, 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 1. C 6. C 2. A 7. A 3. B 8. C 4. B 9. B 5. A 10. A 11. B 12. C 13. A 14. B 15. C 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,共 15 分) 第三节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) ★每小题超过一个词不计分 ...

2011届上海市长宁区高三一模英语卷及答案

   上海市长宁区 2011 届高三一模英语试题 第 I 卷 (共 105 分) I. Listening Comprehension Section A: Short Conversations Directions: In Section A, you will hear ten short conversations between two speakers. At the end of each conversation, a question will be asked about wh ...

2010年北京市宣武区中考英语一模试题及答案

   北京市宣武区 2009-2010 学年度英语第二学期第一次质量检测 九年级英语参考答案及评分标准 一、听对话,选择与对话内容相符的图片。 4 分,每小题 1 分) (共 1.A 2.C 3. C 4. B 2010. 5 二、听对话和独白,根据对话和独白的内容,选择正确答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5.C 6.C 7.A 8.B 9.A 10.B 11.A 12.C 13.A 14.B 15.A 16.C 三、听对话,记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17. Tom ...

2011年北京市东城区高三英语二模英试题及答案

   高中英语辅导网 www.yingyufudao.com 北京市东城区 2010?2011 学年第二学期高三综合练习(二) 英 语 试 题 本试卷共 150 分,考试时间 120 分钟。考试结束后,考生务必将答题卡交回。 注意事项: 1.考生务必将答案答在答题卡上,在试卷上作答无效。 2.答题前考生务必将答题卡上的姓名、准考证号用黑色字迹的签字笔填写。 3.答题卡选择题必须用 2B 铅笔作答,将选中项涂满涂黑,黑度以盖住框内字母为准, 修改时用橡皮擦除干净。 4. 答题卡非选择题必须用黑色字迹 ...

2011年北京市东城区高三一模英语试题及答案(Word版)

   www.yidijiajiao.com 北大清华状元、一线名师 真人在线互动家教平台 北京市东城区 2010?2011 学年度第二学期高三综合练习(一) 英 语 试 题 本试卷共 150 分,考试时间 120 分钟。考试结束后,考生务必将答题卡交回。 注意事项: 1.考生务必将答案答在答题卡上,在试卷上作答无效。 2.答题前考生务必将答题卡上的姓名、准考证号用黑色字迹的签字笔填写。 3.答题卡选择题必须用 2B 铅笔作答,将选中项涂满涂黑,黑度以盖住框内字母为准, 修改时用橡皮擦除干净。 4 ...

?2010年东城区初三一模英语答案

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

2010年北京东城区高考一模试题英语

   中国教育在线高考频道 http://gaokao.eol.cn/ 北京市东城区 2009?2010 学年度高三综合练习(一) 英 语 试 题 2010.4 本试卷共 150 分.考试时间 120 分钟.考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回. 注意事项: 1.考生务必将答案答在答题卡上,在试卷上作答无效. 2.答题前考生务必将答题卡上的姓名,准考证号用黑色字迹的签字笔填写. 3.答题卡上选择题必须用 2B 铅笔作答,将选中项涂满涂黑,黑度以盖住框内字母 为准,修改时用橡皮擦除干净.非选择题必须 ...

高三一模英语作文

   枣庄 假设你是本市第三中学的学生李华。上周日,你和几位同学去本市的一家书店,却发现书店 已改成了餐馆。请根据以下要点用英语给《21 世纪(英语)报》的编辑写一封信,谈谈你的感 想。 1.你的发现; 2.了解原因; 3.你的感想。 Dear editor, My name is Li Hua, a senior high school student. Last Sunday, together with some classmates, I went to a bookstore in ou ...

热门内容

2010年九年级英语中考书面表达素材_写作课堂流程

   学科网(ZXXK.COM)-精品系列资料 上学科网,下精品资料! 写作课课堂流程 2010-5-11 Task One Good morning, boys and girls. Please allow me introduce myself to you. I’m Ms Yan from Hailing Secondary School. This class, we’ll talk about how to writer a composition. In this class, wh ...

9种记忆英语单词的方法

   不管是词根词缀法还是奇特联想法,只要综合运用九种记忆方法,针对不同特点的单词配附恰当的记忆窍门,就不怕任何单词难记。这里不仅对传统的记忆方法做了合理改良,而且在记忆方法的创新上也有突破。《三三速记英语词汇》将中国传统的说文解字原理与西方流行的奇特联想记忆法融为一体,对于英语单词有望 形生义的速记功效,可以牢牢地记住单词的词义和拼写形式。在《三三速记英语词汇》丛书中,约30%的单词能用英语本身固有的偏旁部首(词根、词缀)以形释义;另外约50%的单词可用读者已熟悉的英语单词、汉语拼音作 ...

《计算机专业英语》-第7章

   Computer English Chapter 7 Programming Languages Chapter 7 Programming Languages Key points: useful terms and definitions of programming languages Difficult points: describing the differences between compilers and interpreters 计算机专业英语 7-2 Chapter 7 ...

构建小学英语反思型教学模式的探索课题实施方案

   构建小学英语反思型教学模式的探索课题实施方案 课题实施方案 一、 本课题研究的背景 世纪。新世纪要求我们的人才具有不断适应新形式,克服新困难, 人类已经进入了 21 世纪。新世纪要求我们的人才具有不断适应新形式,克服新困难, 解决新问题,始终立于不败之地的灵活应变能力。 解决新问题,始终立于不败之地的灵活应变能力。教师的发展问题已经成为世界各国教育 界普遍重视的战略性课题。教学反思是新课程改革能否更进一步深入、 界普遍重视的战略性课题。教学反思是新课程改革能否更进一步深入、取得更好的实效的 ...

20092010学年度下学期英语中考复习计划

   2009? 学年度下学期英语中考复习 中考复习计划 2009?2010 学年度下学期英语中考复习计划 金沙初级中学 一年一度的中考即将来临,众所周知,初三的下半学期是孩子们 一生中最重要、最关键的阶段。而中考英语成功与否关键在于复习, 复习阶段的成功与否也决定着中考英语的成绩。 为使英语教学工作能 有条不紊的进行,今后工作中能取得更好的成绩,特制定九年级英语 中考复习计划。 一、 总体目标 1、加强课堂教学改革,真正转变课堂教学方式,提高学生的学 习能力,争取把课堂变成学生学习的乐园。 2、 ...