更多优质自考资料尽在百度贴吧自考乐园 自考乐园俱乐部 自考乐园 (http://tieba.baidu.com/club/53463
  89)欢迎?加入...欢迎?交流...止不住的惊喜等着你.........
2010 年 10 月全国自考英语(二)真题及答案 月全国自考英语( 真题及答案
item)从下列各句四个选项中选出一个最 一、Vocabulary and Structure(10 points,1 point for each item)从下列各句四个选项中选出一个最 佳答案,并在答题卡上将相应的字母涂黑。 佳答案,并在答题卡上将相应的字母涂黑。
  1.
People working outdoors should especiallytheir skin from the sun. (1分)
A:protect B:protest C:prefer D:perfect
  2.
Having this disease does notmean that you will die young. (1分)
A:necessarily B:regularly C:occasionally D:automatically
  3.
The author of the book benefited a lothis readers’ criticism. (1分)
A:to B:of C:from D:for
  4.
We were delayed at the airport.we would have been here earlier. (1分)
A:Subsequently B:Otherwise C:However D:Consequently
  5.
This article is said to beto that one in style. (1分)
A:superior B:liable C:available D:accessible
  6.
Statistics show that the normal lifein China is now
  72. (1分)
A:prediction B:prospect C:span D:forecast
  7.
Lots of small businesses in that country simply cannotto buy health insurance
for their workers. (1分)
A:deliver B:offer C:provide D:afford
  8.
His speech at the ceremony will no doubthis reputation. (1分)
更多优质自考资料尽在百度贴吧自考乐园 自考乐园俱乐部 自考乐园 (http://tieba.baidu.com/club/53463
  89)欢迎?加入...欢迎?交流...止不住的惊喜等着你.........
A:account for B:add to C:amount to D:allow for
  9.
It is easier for young people toto new environments than the elderly. (1分)
A:activate B:adopt C:allocate D:adapt
  10.
A vocabulary index is included for easy. (1分)
A:inference B:difference C:conference D:reference 二、Cloze Test(10 points,1 point for each item)下列短文中有十个空白,每个空白有四个选项。根 item)下列短文中有十个空白,每个空白有四个选项。 下列短文中有十个空白 据上下文要求选出最佳答案,并在答题纸上将相应的字母涂黑。 据上下文要求选出最佳答案,并在答题纸上将相应的字母涂黑。
  1.Many public libraries in the United States have had financial difficulties in recent
years because of cuts in federal and state government spending.11the same time,the cost of books, wages of library workers, even the cost of fuel to heat and cool library buildings and have
  12.Some libraries have had to reduce the 13of hours they are open and dismiss some of their workers. The American Library Association says local governments have14more support to replace lost federal and state money.It also says libraries have developed new outside sources of money?businesses and private groups,for
  15.These new sources of money have helped although libraries cannot depend16them for major,continuing support. The American Library Association says17also increasing debate over the high cost of new computer services in libraries.Some experts say those who use these18services should pay for them.Many librarians
  19.They say library research services should remain free to all users. The new technology and its costs are causing many changes in America?s public libraries.20experts say the main purpose of the libraries will not change.Libraries will continue to provide knowledge and information for everyone. (10分) (
  1):
A:In B:For C:From D:At
(
  2):
A:risen B:dropped C:decreased D:improved
更多优质自考资料尽在百度贴吧自考乐园 自考乐园俱乐部 自考乐园 (http://tieba.baidu.com/club/53463
  89)欢迎?加入...欢迎?交流...止不住的惊喜等着你.........
(
  3):
A:number B:part C:amount D:sum
(
  4):
A:presented B:provided C:rejected D:reduced
(
  5):
A:good B:example C:short D:nothing
(
  6):
A:for B:from C:within D:on
(
  7):
A:this is B:there is C:it is D:that is
(
  8):
A:inexpensive B:costly C:free D:economical
(
  9):
A:discontinue B:disappear C:dismount D:disagree
(
  10):
A:So B:But C:For D:As points, item)从 三、Reading Comprehension(30 points,2 points for each item)从下列每篇短文的问题后所给的四个 选择项中选出一个最佳答案,并在答题卡上将相应的字母涂黑。 选择项中选出一个最佳答案,并在答题卡上将相应的字母涂黑。
更多优质自考资料尽在百度贴吧自考乐园 自考乐园俱乐部 自考乐园 (http://tieba.baidu.com/club/53463
  89)欢迎?加入...欢迎?交流...止不住的惊喜等着你.........

  1.Passage Three
Questions 31 to 35 are based on the following passage. With technological advances,the first half of the twentieth century saw a movement of workers away from agricultural to industrial production.The second half saw a movement from industrial production to services.So far,technological advances have not reduced our need for service workers.But what would happen if advances in artificial intelligence(AI)should greatly increase the productivity of service workers,as suggested by the following scene? Andrea calls the doctor’s office with a medical concern.The doctor’s automated telephone system,in a friendly and personal voice,asks her a series of questions.Based on Andrea’s answers and in consultation with her insurer’s claim system,the doctor’s system directs her to a neighborhood lab for tests.At the lab,another automated system performs the prescribed tests,makes a diagnosis,and provides the appropriate medication,all while in contact with Andrea?s insurer.As the service is completed,the insurer pays the cost of the service.Andrea signs for any co\|payment,to be paid automatically from her bank account.Heading home, Andrea was happily spared from long waits and a hurried contact with the doctor. To anticipate the realization of such a scene and its timing,we should watch the industries with the most potential for early application of AI.These would be where services are already provided at a distance(airline reservations were an early example).Once widespread in these industries,AI will have built the necessary level of trust and acceptance to move into more and more service industries. The critical issue now is that such changes could lead to considerable reduction in service jobs at a time when people will want to(or need to)work longer.Services in the first half of the twenty\|first century might thus resemble manufacturing in the second half of the twentieth century,with considerable unemployment and significant incentives(诱因)for early retirement.If we are to minimize the panic,we need first to see it coming. (10分) (
  1): The main aim of the second paragraph is to show that.
A:medical payment involves a complex process B:more humans are available for services C:AI will make services more efficient D:several doctors are needed in a medical diagnosis
(
  2):
Airline reservations are an early example of.
A:AI application B:a face-to-face service C:the prevalence of flights D:AI reliance on humans
(
  3):
It is implied in the last paragraph that in the second half of the 20th century.
A:a large number of employees lost their jobs B:a lot of employees refused to do more work C:numerous workers were forced to retire earlier D:many workers were encouraged to work longer
(
  4):
The author’s attitude toward the future of AI is.
A:positive
更多优质自考资料尽在百度贴吧自考乐园 自考乐园俱乐部 自考乐园 (http://tieba.baidu.com/club/53463
  89)欢迎?加入...欢迎?交流...止不住的惊喜等着你.........
B:negative C:indifferent D:objective
(
  5):
.It is possible that in the future.
A:the need for service workers will be reduced B:service industries will be out of business C:AI will create more jobs for human workers D:AI will limit industrial production
  2.Passage Two
Questions 26 to 30 are based on the following passage. My drop-out started before I was born.My biological mother was a young,unwed college graduate student,and she decided to put me up for adoption.She felt very strongly that I should be adopted by college graduates,so everything was all set for me to be adopted at birth by a lawyer and his wife.Except that when I popped out they decided at the last minute that they really wanted a girl.So my parents,who were on a waiting list,got a call in the middle of the night asking: have an unexpected baby boy; you want him?”They said: course.”My “We do “Of biological mother later found out that my mother had never graduated from college and that my father had never graduated from high school.She refused to sign the final adoption papers.She changed her mind a few months later when my parents promised that I would someday go to college. And 17 years later I did go to college.But I naively chose a college that was almost as expensive as Stanford,and all of my working\|class parents? savings were being spent on my college tuition.After six months,I couldn?t see the value in it.I had no idea what I wanted to do with my life and no idea how college was going to help me figure it out.And here I was spending all the money my parents had saved their entire life.So I decided to drop out and trust that it would all work out OK.It was pretty scary at the time,but looking back it was one of the best decisions I ever made.The minute I dropped out I could stop taking the required classes that didn?t interest me,and begin dropping in on the ones that looked interesting. It wasn?t all romantic.I didn?t have a dorm room,so I slept on the floor in friends? rooms, I returned coke bottles for the 5c/ deposits to buy food with,and I would walk the 7 miles across town every Sunday night to get one good meal a week at the Hare Krishna temple.And much of what I stumbled into turned out to be priceless later on. (10分) (
  1): The expression"biological mother"refers to.
A:one?s mother through adoption B:one?s mother through birth C:an unmarried mother D:a mother working as a biologist
(
  2):
It is true that the author’s parents.
A:worked as lawyers B:adopted a baby girl C:graduated from college
更多优质自考资料尽在百度贴吧自考乐园 自考乐园俱乐部 自考乐园 (http://tieba.baidu.com/club/53463
  89)欢迎?加入...欢迎?交流...止不住的惊喜等着你.........
D:had no college degrees
(
  3):
The author quitted school mainly because.
A:he had spent all of his parents’?savings B:classes in his college did not interest him C:he wanted to make more money for his parents D:he didn’t think his college tuition worth while
(
  4):
After the author dropped out of college,he.
A:continued to pursue his interests B:found satisfactory employment C:lived on his parents’ savings D:enjoyed selling bottles for a living
(
  5):
The author regarded his drop-out as.
A:romantic B:rewarding C:disappointing D:useless
  3.Passage One
Questions 21 to 25 are based on the following passage. Electronic waste,also called e\|waste,has become an issue of serious concern to environmentalists as a growing number of electronic items are discarded in landfills(垃 圾填埋场)every year.Many consumers are not aware that electronics like computers and cell phones actually contain toxins that can enter the soil and damage the environment. Several nations have passed laws about e\|waste to try and keep it out of landfills,or in landfills which are equipped to handle toxic materials.The heavy metals in e\|waste pose serious environmental and health risks.While many consumers are trained to think of things like cathode ray tubes(阴极射线管)as dangerous articles that require special disposal, most do not connect cell phones,for example,with beryllium, a toxic heavy metal which can cause severe damage to the lungs.In addition to the toxins it contains,e\|waste also takes a very long time to biodegrade,which means that it will be taking up landfill space for centuries. The question of what to do with e\|waste is a serious one.In the first world, many companies have begun to take steps to reduce the amount of e\|waste they create.Companies which manufacture electronics are starting to take items back when they are no longer useful so that usable elements like copper can be safely removed and the rest of the electronics can be safely disposed of.However,a large portion of unwanted electronics in the first world is being shipped to the third world. Sometimes this e\|waste is shipped under the cover of humanitarian(人道主义的)reasons, arguing that old technology can still help bridge the gap between first and third world.Slow computers which are not wanted in the United States,for example,might make a big difference to someone living in Africa.However, much of this equipment actually arrives in an unusable and broken state,and people desperate for money try to harvest usable materials such as valuable metals from donated equipment.Unfortunately,most of these individuals lack training i
 

相关内容

2010年12月英语四级真题及答案

   2010 年 12 月大学英语四级真题 Part I Writing (30 minutes) Directions:For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled How Should Parents Help Children to Be Independent? You should write at least 150 words following the outline given ...

2010年12月英语四级真题及答案免费下载

   2010 年 12 月大学英语四级真题 Part I Writing (30 minutes) Directions:For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled How Should Parents Help Children to Be Independent? You should write at least 150 words following the outline given ...

2010年12月大学英语四级考试真题及答案

   2010 年 12 月大学英语四级考试真题 Part I Writing (30 minutes) Directions: Directions:For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled How Should Parents Help Children to Be Independent? You should write at least 150 words following the ...

2010年6月英语四级A卷真题及答案

   外语下载中心 http://down.tingroom.com 2010 年 6 月英语四级真题 月英语四级真题?A 卷完整答案(题目在后) 卷完整答案(题目在后) 答案: 答案: 四级作文: 四级作文: 1、如今不少学生在英语学习中不重视拼写 2、出现这个现象的原因是 3、为了改变这种状况,我认为 Due Attention Should Be Given to Spelling(上海昂立教育 阿古琳娜) 阿古琳娜) ( Nowadays fewer and fewer students ...

0BPHA往事追忆_2010年6月大学英语四级A卷真题及答案word不下载后悔版(免费下载)

   灿烂的语言,只能点缀感情,如果我沉默,代表我真的喜欢你 26、自由代表的是内心永久的孤独。 、自由代表的是内心永久的孤独。 27、现实太假,还是自己太傻? 、现实太假,还是自己太傻? 28、一切因为寂寞,才开始了暧昧。 、一切因为寂寞,才开始了暧昧。 29、生活的真正意义是:生下来,活下去。 、生活的真正意义是:生下来,活下去。 30、年龄不是差距,身高不是距离。 、年龄不是差距,身高不是距离。 31、人生是一张单程车票,没有后退,没有返回! 、人生是一张单程车票,没有后退,没有返回! 32 ...

2010年青岛市中考英语试题及答案

   ★★★★★ 2010 年青岛市中考 英语试题 --(考试时间:90 分钟) 第一部分 听力测试(15 分) (略) 第二部分 笔试(85 分) 一、 语音(10 小题,每小题 0.5 分,共 5 分) 从每小题的 A、B、C、D 中选出与所给单词划线部分读音相同的单词。 16. any A.animal B. says C today D.and 17. become A. both B.hold C.cover D.over 18. through A. took B. food C. ...

2010年陕西中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年绍兴中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年长沙中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 长沙中考英语试题及答案 中考英语 2010 年长沙中考英语试题及答案 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com( ...

2010年北京市宣武区中考英语一模试题及答案

   北京市宣武区 2009-2010 学年度英语第二学期第一次质量检测 九年级英语参考答案及评分标准 一、听对话,选择与对话内容相符的图片。 4 分,每小题 1 分) (共 1.A 2.C 3. C 4. B 2010. 5 二、听对话和独白,根据对话和独白的内容,选择正确答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5.C 6.C 7.A 8.B 9.A 10.B 11.A 12.C 13.A 14.B 15.A 16.C 三、听对话,记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17. Tom ...

热门内容

中学英语语法

   中学英语语法网络图全集 中学英语语法网络图 一.名词 I. 名词的种类: 专有名词 普通名词 国名.地名.人名, 团体.机构名称 可数名词 不可数名词 个体名词 集体名词 抽象名词 物质名词 II. 名词的数: 1. 规则名词的复数形式: 名词的复数形式,一般在单数形式后面加 -s 或-es.现将构成方法与读音规则列 表如下: 规则 例词 1 一般情况在词尾加-s map-maps, sea-seas, girl-girls, day-days 2 以 s, x, ch, sh 结尾的名词后 ...

2010英语中考

   2010 年泰安市中考英语试题及答案 中考英语试题 2010-06-30 08:47:35 阅读 518 评论 7 字号:大中小 订阅 绝密★启用前 试卷类型:A 泰安市二0一0年初中学生学业考试 英 语 试 题 本试卷分第 I 卷(选择题)和第 II 卷(非选择题)两部分。第 I 卷 1 至 8 页,第 II 卷 9 至 11 页,共 120 分。考试时间 120 分钟。 第 I 卷(选择题,共 80 分) 选择题, 注意事项: 1. 答第 I 卷前, 考生请务必将自己的姓名、准考证号、考 ...

右脑王英语学习机Microsoft Word 文档(1)

   右脑王 产品概述 右脑是你最大的宝藏 从右脑生理角度理解右脑奇迹 科学的语言学习规律 右脑王学习机 创造英语奇迹的革命性工具 常见问题 一 重点突出 左右脑分工理论 左脑是理性脑 她的工作机制是建立在逻辑推理和理解分析的基础上的 而人类的右脑则被称为感性脑 它依靠直觉来对事物整体把握 掌控者人们的情感 多维认 知 想象力及创造力 右脑的独特功能和无线的创造力将成为这个时代竞争取胜的关键 2 要充分 的理解右脑的潜能 生理结构的角度看 人类的大脑中 颞叶和海马体是与记忆 有密切的关联的 颞叶属 ...

考研英语743高频词组(6)

   第五部分 161. in the corner(of)在角落里;on(at) the comer of a street 在街道拐弯处;round the comer 拐过弯; be in a tight corner 陷入困境 162. correspond (with) ( =exchange letters regularly) 通信 163. correspond to 相当于 . correspond with 符合,一致 164. at all costs 不惜任何代价 . at ...

最新完整版2011年考研英语大纲词汇

   a art.一(个);每一(个);(同类事物中)任一个 abandon vt.离弃,丢弃;遗弃,抛弃;放弃 abdomen n.腹,下腹(胸部到腿部的部分) abide vi.(abode,abided)(by)遵守;坚持 ability n.能力;本领;才能,才干;专门技能,天资 able a.有(能力、时间、知识等)做某事,有本事的 abnormal a.反常的,不正常的,不规则的 aboard ad.&prep.在船(飞机、车)上;ad.上船(飞机) abolish vt.废除( ...