英语能力测试编委会(the English Skills Test Group)
2010-11 月初中英语能力测试
时间:100 分钟 题号 得分 一 二 满分:100 分 三 难易程度:★★★★☆ 较难 四 五 六 总分
考试说明:请将答案答在答题卡上!
一、 单项选择(10 分)
the U.S.
  1. Los Angeles is A. in the west of B. in the east of C. on the east of D. on the west of
  2. To everyone’s surprise, Alex play chess very well when he was only four. A. might B. should C. would D. could
  3. We should do we can the poor people. A. everything; help B. everything; to help C. anything; help D. anything; to help
  4. Don’t rubbish here! A. drop B. lift C. hold D. fall
  5. She has a beautiful .Listen, she is . A. sound; singing B. sound; sing C. voice; singing D. voice; sing
  6. Once a year, people take part in “ Lights” activity to help save energy. A. Turn off B. Take off C. Pick off D. Back off
  7. There is “F” in the word “factory”. A. a B. an C. the D. /
  8. The book is easy him to read . A. for; it B. for; / C. to; it D. to; /
  9. The boy green is Aylmer. A. in; called B. in; calling C. to; called D. to; calling
  10. What fine weather it is! A. / B. a C. an D. the
二、阅读理解(30 分)
Passage 1
He was struggling to tie his shoes. I was struggling with whether I should help him.
第 1 页 共 6 页
英语能力测试编委会(the English Skills Test Group) I did, and he was grateful. “Thank you,” he said. “I’m glad I could help. I just thought it would be easier for me to reach,” I said. He was a disabled man, and forced to look down most of the time. His arms and legs were twisted terribly, and he couldn’t do what the rest of us would consider easy tasks. He always managed to look up to see how you reacted to his words, however. He had a big smile, making me feel comfortable. I was still on my knees by his wheelchair. “Nice shoes,” he said. “Thanks. No one ever complimented me on them before,” I said. “No one has the same view of the world as I do,” he replied. “Tell me about the world as you see it,” I said smiling. “Most people can see if someone is comfortable with them or not in their eyes. I see it in their feet.” he said. “If people keep moving their feet, I just let them go, because I know they’re impatient with me. I don’t want to make people uncomfortable. “What about me? I asked. “I could see your compassion. And then you came down to my level. I was the one who was nervous.” he said. “I don’t normally have someone look me in the eye.” “They don’t know what they’re missing,” I told him. “My old face is nothing to brag about.” he said. “But that smile is so big.” Yes, and it’s not only a big smile but an attitude.
  11. The disabled man knew people were impatient mostly by their . A. words B. eyes C. feet D. smile

  12. The unlined word compassion is the closet in meaning to . A. attention B. pity C. trust D. duty

  13. We learn that the disabled man . A. had great difficulty looking after himself. B. always asked people for help C. couldn’t have a big smile D. liked to talk about people’s shoes
  14. The writer felt comfortable because .
第 2 页 共 6 页
英语能力测试编委会(the English Skills Test Group) A. he had a nice talk to the man B. the man looked him in the eye C. he didn’t move his feet before the man D. the man had a big smile on the face
  15. We can infer from the passage that . A. the disable man had something wrong with his mind B. not many people went down to the man’s level C. the man was good at telling people about the world D. the writer would not give the man move help
Passage 2
Food, Drink & Refreshment
Relax and unwind in our new state of the Loch Ness Eatery. Whether you are looking for a snack or a full meal we can provide almost anything to suit everyone. We will be ready for helping you at all times. ?◆Fresh Tea. Coffee, Hot Chocolate etc. ?◆Good choice of Home Baking and Cake ◆Home Made Soup and Sandwiches. ◆Sweets and Soft Drinks ?◆Packed to aches for those who prefer a picnic. ◆Seating for over 150 visitors. Tel: +44(
  0)1456 450321 Web: www.lochness.com
  16. The above reading is most probably . A. an advertisement B. a food report C. a shopping list D. a menu
  17. It’s clear that the Eatery . A. can hold 150 people at most B. only provides Chinese food C. was set up in the year of 1980 D. doesn’t offer many choices
  18. At the loch Ness Eatery, visitors can . A. book comfortable room C. cook for themselves
  19. The reading also tells us . A. the prices of food and drinks B. the address of the Eatery C. the name of the manager D. the way of getting in touch with the Eatery
第 3 页 共 6 页
B. have a picnic D. get a good relaxation
英语能力测试编委会(the English Skills Test Group)
  20. The Eatery provides almost everything to . A. to serve people for a long time B. meet the needs of different visitors C. let people take away D. help people learn about people
Passage 3
One midnight, a little girl woke up to pass water. She by herself got up and down her bed, walked to the bedroom door and opened it. She looked outside and walked back, for it was so dark in the hall that she feared. Her mother said, “Don’t be afraid, honey. Take courage!” “What’s courage?” she asked, running to her mother’s bed. “Courage is the brave breath,” her mother answered. “Mum, do you have courage?” “Certainly.” The girl held out her little hands, saying, “Mum, blow some of your breath of courage to me.” After her mother blew out two mouthfuls of breath into her little cold hands, the little girl clenched her fists nervously, afraid that the “breath of courage” would run away. Then with her fists clenched, she walked out of the bedroom towards the bathroom with nothing to fear. Her mother said to herself, “It will be nice if someone can blow some kind of ‘breath’ to me. Then I can hold it in my hands too when I feel terrified or lost.” In fact, mostly, what we are terrified of is nothing but the fear in our mind. Who we should defeat is nobody but ourselves.
  21. The girl walked back because . A. the bathroom was too far away. B. her mother wouldn’t go with her C. she was too afraid of the dark D. the bedroom door was locked
  22. We learn from the reading that . A. the girl went to the bathroom by herself B. the girl pretended to be terrified of nothing C. the girl’s mother was able to blow brave breath D. the girl’s mother was very proud of herself
  23. To stop “mother’s breath” from running away, the girl . A. held out her little hands B. clenched her fists C. talk to her mother D. held her own breath
  24. The writer mainly wants to tell us that . A. adults are always brave enough B. children learn to be brave quickly C. the fear in one’s mind is the real problem D. the mother can deal with anything with breath
  25. Which is the best title of the passage? A. The Fearless Mother B. One Lonely Girl C. One midnight D. The Breath of Courage
第 4 页 共 6 页
英语能力测试编委会(the English Skills Test Group)
三、完形填空(20 分)
Cloze
  1(15’)
阅读下面短文,掌握其大意,然后从短文后各题所给的 A、B、C、D 四个选项 中,选择最佳选项。 My father died when I was a few months old. After his death, my mother moved back to Louisville, Kentucky, where __26__ had grown up. We lived in a small house with her older sister, Marion, and their mother. This was a time when being a single __27 was still considered unusual. When I was small, there was a children’s book called The Happy Family, and it was a real piece of work. Dad worked all day log at the office, Mom cooked in the kitchen, and brother and sister always had friends sleeping over. The image of the family in this book was typical of the time. It looked __28 like my family, but luckily that wasn’t the way I heard it. The way my Aunt Marion read it to me made the story really __29__.Kind-hearted and open-minded, my aunt was the one who played baseball with me, who took me horseback riding, who took me to the father-son dinners and who gave me lessons on how to drive. Believing that anything __30__ was probably good for, she __31__ to get a loan so that I could go to Africa to work as a volunteer, which was my most important experience. As a young girl, Aunt Marion always planned to have a large number of children of her own, but she never got married. This __32__ that she was free to spend all her time taking care of me. Many people say we have a lot in common. She always __33__ me to do my best. She never __34__ to make me believe that I could do anything with my life that I wanted, if I only tried hard enough. For more than sixty years, Aunt Marion didn’t and still don’t think of herself. __35__ she is forced to come up to the front, my aunt will stand in the back in family photos, and she doesn’t think that her efforts have made much __
  36. I honor my aunt, who taught me the things my __37 couldn’t. So every 38 for the past 40 years, 39 growing thankfulness to my Aunt Marion, I’ve sent 40__ a Father’s Day card.
  26. A. I B. she C. he D. we
  27. A. man B. family C. parent D. child
  28. A. nothing B. anything C. everything D. something
  29. A. surprising B. boring C. sad D. funny
  30. A. interesting B. pleasant C. impossible D. unusual
  31. A. decided B. afforded C. offered D. prepared
  32. A. said B. meant C. proved D. showed
  33. A. allowed B. afforded C. offered D. forced
  34. A. hoped B. agreed C. stopped D. tailed
  35. A. Unless B. Although C. Since D. Before
  36. A. difference B. progress C. trouble D. sense
第 5 页 共 6 页
英语能力测试编委会(the English Skills Test Group)
  37. A. Teachers
  38. A. June
  39. A. in
  40. A. him B. mother B. May B. on B. her C. father C. October C. at C. his D. friends D. July D. against D. hers
Cloze 2(5’)
在空中填入适当的词,使行文通畅。 When we have to go up moving 41 , we will stand to the right. That will give others who are in a hurry a 42 of walking up the left-hand side of the moving stairs. When we are going to 43 a lift, the underground, or a doorway, we will wait 44 others to 45 before we enter.
四、翻译(20分)

  46.现代广告瞄准了孩子们。
  47.我们会竭尽全力帮你。
  48.我把我的书包落在教室里了。
  49.因为交通的原因,我上学迟到了。
  50.无论怎样,他确实来了。
  51.电影开演多久了?
  52.近些年来,中国发生了巨变。
  53.被叫做凯蒂的女孩正在做早操。
  54. Stress is caused whenever there is a problem or a change in your life.
  55. Your body can help your mind deal with stress.
五、作文(20分)
就环境污染(environment pollution)问题,谈谈你的看法。150词左右。
第 6 页 共 6 页
英语能力测试编委会(the English Skills Test Group)
参考答案
一、
二、 三、 ADDACABBAA CBADB ACDDB CABCD
BCADDCBBDAACAAB stairs choice enter for exit
四、

  46. Modern ads aim at kids.
  47. We’ll try our best to help you.
  48. I left my bag in the classroom.
  49. I was late for school because of the busy traffic.
  50. After all, he did come.
  51. How long has the film been on?
  52. Great changes have taken place in China in the recent years.
  53. The girl called Katy is doing morning exercises.
  54. 在生活中无论何时你面对困难(麻烦) ,你都会有压力。
  55. 身体会帮助大脑缓解压力。
五、略
By:英语能力测试编委会(the English Skills Test Group) 如果您有任何疑问,请致信 bikilanchy@Yahoo.cn 2010-10-28
第 7 页 共 6 页
 

相关内容

2010年12月 英语六级考后点评

   这次我们的写作题目看起来有一点难度, 但是我们 可以用固定句型结构把文章写下来。当我们把模板套 完了之后,需要同学们填充的时候,就发现具有一定 的难度。六级的写作经常考的是社会类的话题,很多 学生在日常生活中很难想到。尤其在考场上相对比较 紧张, 所以用模板的同学, 除模板以外的就有难度了。 我们在考试的时间只有 30 分钟左右,我们拿到这个 作文题目的时候,同学们将会发现这是我们六级考试 非常容易涉及考点的, 就是正反对比。 第一段写好处, 第二段写坏处,第三段再写出我们的观点。第一段中 ...

大学英语四级真题2010年12月

   日大学英语新四级(CET 4)考试 (CET2010 年 12 月 18 日大学英语新四级(CET-4)考试 Part Ⅰ Writing Directions: For this, part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of How Should Parents Help Children to Be Independent? You should write at least 120 wo ...

2010年12月大学英语四级真题

   2010 年 12 月大学英语四级考试真题 Part I Writing (30 minutes) Directions:For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled How Should Parents Help Children to Be Independent? You should write at least 150 words following the outline giv ...

2010年12月英语四级真题及答案免费下载

   2010 年 12 月大学英语四级真题 Part I Writing (30 minutes) Directions:For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled How Should Parents Help Children to Be Independent? You should write at least 150 words following the outline given ...

2010年11月29号voa视频慢速英语文本

   (CNN Student News) -- November 29, 2010 Download PDF maps related to today's show: Transcript THIS IS A RUSH TRANSCRIPT. THIS COPY MAY NOT BE IN ITS FINAL FORM AND MAY BE UPDATED. CARL AZUZ, CNN STUDENT NEWS ANCHOR: CNN Student News welcomes you bac ...

英语学习_2010年12月英语四级考试作文预测及范文12篇_必备

   弃我去者, 弃我去者,昨日之日不可留 乱我心者, 乱我心者,今日之日多烦忧 预测一 预测一 1. 现在大学校园里,迟到、早退、旷课是常见的现象 2. 保证学生的出勤率对大学教育的重要性 3. 作为一个大学生应该怎样做 Attend Your Classes Regularly Nowadays it is a very common phenomenon that some university students are late for or even absent from classe ...

2010年12月大学英语四级考试常用语法精选表(网友分享版)学习啊

   学英语简单吗?肯定会有许多学生说: 难死了 难死了”。 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了 。 为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英语与汉语一样都是 为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢? 答案只有一个: 不得法。 不得法 一种语言,为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于一个汉语环境中, 一种语言,为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于一个汉语环境中,如果你在伦敦呆上 半年,保准说起英语来会非常流利。但很多中学生没有很好的英语环境, 半 ...

英语口语能力测试话题

   英语口语能力测试话题讨论补充材料 Topic1:Talking about your major 一,词汇: Department of Chinese Language and Literature 中文系 Art Department 美术系 Politics and Law Department 政法系 Music Department 音乐系 Education Department 教育系 Department of Math and Information Technology ...

2010年12月英语集体备课杜鹏

   2010 年 12 月英语集体备课 杜 鹏 第十五周 科目: 科目:酒店英语(课题公开课内容) 时间:12 月 3 日 16:30 时间: 地点: 地点:404 办公室 组织者: 组织者:杜鹏 参与人: 参与人:高丽群 沈丽华 胡赛男 刘婧 唐红霞 李建元 教学对象: 教学对象:09 中二(酒店) 教学内容: 教学内容:酒店英语工程部 本人首先向大家介绍了本课次的教学内容及教学设想(见原教案如下) 。 课题:客房电器 1 课时 课题 目的:1. 客房电器名称的英文表达 目的 2. 英文口语交 ...

2010年11月初中英语能力测试

   英语能力测试编委会(the English Skills Test Group) 2010-11 月初中英语能力测试 时间:100 分钟 题号 得分 考试说明:请将答案答在答题卡上! 一 二 满分:100 分 三 难易程度:★★★★☆ 较难 四 五 六 总分 一、 单项选择(10 分) 1. Los Angeles is the U.S. A. in the west of B. in the east of C. on the east of D. on the west of 2. To ...

热门内容

新视野大学英语听说教程(第三册)第二版 答案

   新视野大学英语听说教程(第三册)第二版 Unit 1 Warming up 1. F 2.NG 3.T Listening Short conversations 1. C 2.D 3.A Long conversation 1.A 2.C 3.B Passage 1.B 2.A 答案 4.D 5.B 6.A 7.D 8.C 9.A 10.B 4.B 5.D 3.C 4.C 5.C Radio program 1. a journalism degree 2. pretty good 3. ...

沈阳牛津英语中考综合阅读之同义词归类

   常见的词语解释: 常见的词语解释: almost around bright beside be quick cross last hardly must over why thanks to be weak in catch up with have a good time a lot of at last at the moment hold on just now leave reach prefer … to… spend … on take a look walk on go to ...

英语试卷分析(连红霞)

   2009? 2009?2010 学年度 第二学期五年级英 第二学期五年级英语期末全乡统测 试卷分析 小学英语使用的是外语教学与研究出版社的新标准教材。本 套教材为学生提供了大量的生活场景,语言丰富、生动,其中也 为我们提供了许多英美的生活方式及传统文化。 其目的是有利于 培养学生学习英语的兴趣,使用英语的能力。教材尤其重视培养 学生对语境的理解能力和运用英语交际的能力。 小学英语教学评 价的主要目的是激励学生的学习兴趣和积极性, 通过考试的形式 来检测小学生的学习兴趣、学习习惯和对所学知识的 ...

2011年中考英语所有考点分析(精华珍藏版)

   第一部分:词法 中考考点 一、名词 一、名词的复数: 名词的复数: 1.名词变复数的规则形式 1).一般情况下直接加 s bookbooks cupcups 2).以辅音字母+y 结尾的,先变 y 为 i 再加 es . citycities familyfamilies 3).以 s、x、sh、ch 结尾的加 es . busbuses wishwishes watchwathes 4).以 o 结尾的多数加 S 初中阶段只有三个单词加 es . tomatotomatoes potato ...