更多优质自考资料,请访 问自考乐园俱乐部 http://tieba.baidu.com /club/5346389 2010年4月全国自考英语(二)真题 一、Vocabulary and Structure(10 points,1 point for each item)从下列各句四 个选项中选出一个最佳答案,并在答题卡上将相应的字母 涂黑。
  1. Experts have found that normal sleep can be divided into fivestages. A. moderate B. initial C. distinct D. advanced 答案:C
  2. The studentdescribed the beautiful mountains and rivers in his home town. A. artificially B. vividly C. critically D. viciously 答案:B
  3. What her grandfather said left aimpression on her mind.She still remembers it. A. final B. vague C. deep D. main 答案:C
  4. By the end of next year the bridge . A. is to complete B. has been completed C. will be completing D. will have been completed 答案:D

  5. We have greatly the procedure according to the chairmans suggestion. A. stimulated B. perceived C. obscured D. simplified 答案:D
更多优质自考资料,请访 问自考乐园俱乐部 http://tieba.baidu.com /club/5346389
  6. We shouldthis in mind:Dont judge a person by his appearance. A. bear B. put C. place D. print 答案:A
  7. Even after decades of ,the two brothers recognized each other immediately. A. separation B. cooperation C. correspondence D. communication 答案:A
  8. The spokesman occasionallyhis speech with gestures. A. acknowledges B. accompanies C. attributes D. anticipates 答案:B
  9. In order to follow fashions,the girl has togreat discomforts. A. catch up with B. put up with C. keep up with D. fall in with 答案:B
  10. There is something wrong with my mobile phone.I must have it. A. repair B. to repair C. repairing D. repaired 答案:D
二、Cloze Test(10 points,1 point for each item) 下列短文中有十个空白,每个 空白有四个选项。根据上下文要求选出最佳答案,并在答 题纸上将相应的字母涂黑。
  1. If you asked people what the most important invention has been,many would say the printing press.Others 1 say the wheel.But even though it’s 2 whether the appearance of the printing press affected the course of history more than the wheel,the printing press 3 within the top two or three inventions in history.
更多优质自考资料,请访 问自考乐园俱乐部 http://tieba.baidu.com /club/5346389 4 the telephone,the television,the radio,and the computer,the written word was the only way to 5 ideas to people too far away to talk with.Until the 6th or 7th century,all books had to be written
  6.Creating a book was difficult,and very few existed.Therefore,very few people read books. In the 6th and 7th centuries,the Chinese invented a way to print pages by 7 characters and pictures on wooden,ivory,or clay blocks.They would print a page from the block by putting 8 on the block and pressing paper onto the ink.This 9 is called letterpress printing.The invention of letterpress printing was a great advance in communication 10 each block could be inked many times and many copies of each page could be made.Many books could now be made.Therefore,many people could read the same book. (
  1). (A). might (B). ought to (C). had to (D). should 答案:A (
  2). (A). variable (B). agreeable (C). reliable (D). debatable 答案:D (
  3). (A). lists (B). ranges (C). ranks (D). covers
答案:C (
  4). (A). Now that (B). No longer (C). Long before (D). Since then 答案:C (
  5). (A). invent
(B). communicate (C). generalize (D). motivate 答案:B (
  6). (A). by hand (B). at heart (C). on foot (D). in mind 答案:A (
  7). (A). drawing (B). painting (C). writing (D). carving 答案:D (
  8). (A). chalk (B). oil (C). ink (D). crystal 答案:C (
  9). (A). definition (B). action (C). movement (D). process 答案:D (
  10). (A). when (B). because (C). although (D). if 答案:B
更多优质自考资料,请访 问自考乐园俱乐部 http://tieba.baidu.com /club/5346389
三、Reading Comprehension(30 points,2 points for each item)从下列每篇短文 的问题后所给的四个选择项中选出一个最佳答案,并在答
题卡上将相应的字母涂黑。
更多优质自考资料,请访 问自考乐园俱乐部 http://tieba.baidu.com /club/5346389
  1. The American population was the tallest in the world from about the American Revolution to World WarⅡ?that’s a long time.The U.S.had a very resourcerich environment,with game,fish and wildlife.In fact we have data on disadvantaged people in America,such as slaves.They were obviously among the most mistreated populations in the world,but given the resource abundance,and given the fact that the slave owners needed their work,they had to be fed relatively decently.So the slaves were taller than European peasants.It’s no wonder that Europeans were just flooding to America. Americans today are no longer the tallest people in the world.After World WarⅡ,many Western and Northern European countries began to adopt favorable social policies.There is universal health insurance in most of these societies?that,of course,makes a difference in health care.You can also consider income inequality in the U.S., since people who are at the low end of the totem pole(图腾柱)have considerable adversity making ends meet.I suspect the difference in height between Americans and Europeans is due to both diet and health care. Americans today suffer from an additional problem:obesity.If children are too well nourished,then they’re not able to grow optimally.There are certain hormones that control the start of the adolescent growth and the start of adolescence.Nutrition is one of the factors,along with genetic and hormonal ones which are associated with the start of puberty(青春期).And if puberty comes too early,then the youth
will peak out sooner,and will not become as tall in adulthood as someone who had better nutrition.Also,the overload of carbohydrates and fats in a fastfood diet may hinder the consumption of micronutrients essential to growth. (
  1).The word "game" in(line
  2,para.
  1)refers to. (A). animals hunted for food (B). rich natural resources (C). activities played by kids (D). sports events to be held 答案:A (
  2). Slaves in America were taller than European peasants because. (A). they were badly treated (B). they did not do farm work (C). they had sufficient food to eat (D). they enjoyed better health care 答案:C (
  3). It is implied in the second paragraph that. (A). Europeans could make more money than Americans (B). average Americans used to be shorter than Europeans
更多优质自考资料,请访 问自考乐园俱乐部 http://tieba.baidu.com /club/5346389 (C). welfare helps Europeans grow taller than Americans (D). people on the totem pole are leading a comfortable life 答案:C (
  4). According to the third paragraph,overweight children in the U.S.. (A). tend to have better nutrition for growth (B). tend to eat more food to grow taller (C). will grow taller than average children (D). will fail to grow into an ideal height 答案:D (
  5). Eating too much fast food may affect. (A). the absorption of micronutrients (B). the intake of carbohydrates (C). the consumption of hormones (D). the digestion of fats 答案:A
  2. Yoshio and Hiromi Tanaka are a young Japanese couple living in the USA while Yoshio studies electrical engineering.They clearly love each other very deeply,but,says Yoshio,“We didn’t marry for love in the Western sense.We got married in the timehonoured Japanese way.Our parents arranged our marriage through a matchmaker.In Japan we believe that marriage is something that affects the whole family,not just the young couple concerned.So we think it is very important to match people according to their social background,education and so on.Matchmakers are usually middleaged women who keep lists of suitable young people with information about their families,education and interests.When our parents thought it was time for us to get married they went to a
local matchmaker and asked her for some suggestions.We discussed the details and looked at the photos she sent,and then our parents asked her to arrange a ‘marriage interview’ for the two of us.” A Japanese marriage interview is held in a public place,such as a hotel or restaurant,and is attended by the boy and the girl,their parents and the matchmaker.Information about the couple and their families is exchanged over a cup of tea and a meal.Then the boy and the girl are left alone for a short time to know each other.When they return home they have to tell the matchmaker whether they want to meet again or not.If both of them want a second meeting, the matchmaker arranges it,and after that they can decide whether to carry on the courtship themselves.Here Hiromi said with a gentle smile,“Not so long ago,the girl could never refuse to go out again with a boy who liked her,but now she can. I thought Yoshio was really nice,so I didn’t refuse.” Yoshio continued:“When our parents realized we were serious about each other, they started to make arrangements for our wedding.My family paid the ‘Yuino’money to
更多优质自考资料,请访 问自考乐园俱乐部 http://tieba.baidu.com /club/5346389 Hiromi’s.This money is to help pay for the wedding ceremony and for setting up house afterwards.We also gave her family a beautiful ornament to put in the best room of their house,so everyone knew that Hiromi was going to marry. Six months after our first meeting we were married.A traditional Japanese wedding is a wonderful ceremony,and our traditional custom of arranged marriage has given me a wonderful wife.” (
  1). The Japanese think marriage is important because. (A). it is expensive to hire a matchmaker (B). it is timeconsuming to match people (C). it concerns the couple and their families as well (D). it is hard to get the approval of the couples parents 答案:C (
  2). After a marriage interview,the second meeting will be decided by. (A). the boys parents (B). the matchmaker (C). the young couple (D). the girls parents 答案:B (
  3). It is implied in the second paragraph that. (A). a good hotel can bring about a good marriage (B). men used to be dominant in choosing a partner (C). women played a leading role in choosing a partner (D). a marriage interview settles all marriage arrangements 答案:B (
  4). Yoshio thinks that the traditional Japanese
marriage is. (A). costly (B). satisfying (C). complex (D). outdated 答案:B (
  5). This passage is mainly about. (A). the process of an arranged Japanese marriage (B). a wedding ceremony in a Japanese fashion (C). conventional marriage and modern marriage (D). the role of matchmakers in arranging marriages 答案:A
更多优质自考资料,请访 问自考乐园俱乐部 http://tieba.baidu.com /club/5346389
  3. College-bound American high school students usually have some combination of parents,teachers,guidance counselors,or peers to support them in the tough process of applying to and beginning college.Unfortunately,adults who want to go to college?particularly adults who have been out of school for a long time?generally have no such support system.“Adults have a much harder time starting out in college because,unlike regular students,they have adult obligations?raising children and working full time?that often conflict with the demands of school,”says Deepa Rao,a World Education expert.“Also,adults who have been out of school for a long time may not be academically prepared for collegelevel work.Some have little exposure to technologies like email and Internet research,which are an increasing part of college communication and courses.They may be unaware of available resources,such as financial aid,tutoring centers or mentoring programs,and may be unfamiliar with terms such as ‘bursar’and‘prerequisite.’And if you don’t know where to begin or what to do once you do get there,it’s easy to get overwhelmed and simply give up.” The challenges that working adults face when going to college inspired Deepa to develop a web page and website as part of World Education’s National College Transition Network(NCTN),an online forum for technical assistance,news,and helpful resources for educators,policy makers,and others interested in adult learning.The new website is a counterpart(对应物)to the
NCTN,set up to guide adults who are considering college through the process of applying to and succeeding in school. The website is arranged like a college campus, with‘buildings’representing the sort of departments and classrooms housed on a college campus.Each building contains‘classes’that describe the admissions process,where to look for grants and scholarships,and lists resources,where an outofpractice student can review reading,writing,and math.There are also lists of advice and resources to help students with their college life.Another helpful aspect of this interactive,multimedia site is its audio capacity:all texts can be read to the visitor.This particular feature is especially helpful for people with visual problems or learning disabilities. The cycle of learning runs from cradle to grave,and World Education works to break down barriers to education for people of all ages,all over the wor
 

相关内容

2010年重庆高考英语听力试题及答案

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 2010 年重庆高考英语听力试题及答案 英语 英语试题卷共 16 页。满分 150 分。考试时间 120 分钟。 一、听力(共三节,满分 30 分) 做题时,请先将答案划在试题卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试题卷上的答案转涂或转填到答题卡上。 第一节(共 5 小题;每小题 1. 5 分,满分 7. 5 分) 请听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、 ...

2010年6月英语四级考试真题及答案

   为您收集整理。 本资料由 Jo 为您收集整理。 月英语四级考试真题 2010 年 6 月英语四级考试真题 "版权所有 "机密★启用前 试卷代号:A 大学英语四级考试 COLLEGE ENGLISH TEST -Band Four(4XSH 1) 试题册 注意事项 一、将自己的校名、姓名、准考证号写在答题卡 1 和答题卡 2 上,将本试卷代号划在答 题卡 2 上。 二、试题册、答题卡 1 和答题卡 2 均不得带出考场,考试结束,监考员收卷后考生才可 离开。 三、仔细读懂题目的说明。 四、在 ...

2010年6月英语四级考试真题及答案

   本资料由学生范文网(http://www.xsfanwen.com)为您收集整理。 为您收集整理。 本资料由学生范文网 为您收集整理 2010 年 6 月英语四级考试真题 Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be ...

2010年6月英语四级B卷真题及答案

   外语下载中心 http://down.tingroom.com 2010 年 6 月英语四级真题 月英语四级真题?B 卷完整答案(题目在后) 卷完整答案(题目在后) 答案: 答案: 作文范文: Due Attention Should Be Given To Spelling Correct spelling is a basic skill in English study. However, nowadays many students do not pay much attention ...

2010年6月大学英语四级A卷真题及答案word不下载后悔版(免费下载)

   2010 年 6 月 19 日大学英语四级真题 2010 年 6 月 19 日大学英语四级(CET-4)考试 全真试题(2010 年 6 月 19 日) Part I 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: Writing (30 minutes) For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To ...

0BPHA往事追忆_2010年6月大学英语四级A卷真题及答案word不下载后悔版(免费下载)

   灿烂的语言,只能点缀感情,如果我沉默,代表我真的喜欢你 26、自由代表的是内心永久的孤独。 、自由代表的是内心永久的孤独。 27、现实太假,还是自己太傻? 、现实太假,还是自己太傻? 28、一切因为寂寞,才开始了暧昧。 、一切因为寂寞,才开始了暧昧。 29、生活的真正意义是:生下来,活下去。 、生活的真正意义是:生下来,活下去。 30、年龄不是差距,身高不是距离。 、年龄不是差距,身高不是距离。 31、人生是一张单程车票,没有后退,没有返回! 、人生是一张单程车票,没有后退,没有返回! 32 ...

英语学习_2003-2010年全国大学生英语竞赛C类初赛、决赛真题及答案汇总集_必备

   2003-2010 年全国大学生英语竞赛 C 类初赛、决赛真题及答案汇总集(原创) 初赛、决赛真题及答案汇总集(原创) 弃我去者, 弃我去者,昨日之日不可留 乱我心者, 乱我心者,今日之日多烦忧 2003 年全国大学生英语竞赛初赛试题 2003 National English Contest for College Students (Preliminary) Part I Listening Comprehension(30 minutes,30 points) Section A Di ...

2010年绍兴中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

08年4月自考英语翻译试题及答案

   全国 2008 年 4 月自学考试英语翻译试题 Ⅰ.Multiple Choice Questions (30 points, 2 points for each) A. Directions: This part consists of ten sentences, each followed by four different versions marked A,B,C and D. Choose the one that is the closest equivalent of the ...

2004年4月全国自考英语(二)答案

   www.4juan.com 自考及各类其他考试历年试题免费免注册下载 超过 2 万套 word 文档试题和答案 做试题,没答案?上自考 365,网校名师为你详细解答! 2004 年 4 月全国自考答案英语(二) 月全国自考答案英语( 1 2004 年 4 月全国自考答案英语(二) www.4juan.com 自考及各类其他考试历年试题免费免注册下载 超过 2 万套 word 文档试题和答案 2 2004 年 4 月全国自考答案英语(二) www.4juan.com 自考及各类其他考试历年试题 ...

热门内容

柏老师秘籍---中考英语作文

   中考英语作文 如何与同学相处 How do you get on with your classmates? I think it's easy to answer that question. If you meet up with your friends, you can say, "hello!" your friends must be happy, Also, they will think that you are a polite girl or a bo ...

【全国大学英语四级考试】新东方押题作文

   明星代言问题 On the Celebrity Spokesperson Currently, we could hardly live a single day without seeing a celebrity spokesperson promoting a product or a social campaign on TV, net or other media. This is an intensely popular trend that we cannot fail to ...

新目标英语七年级上册期末检测卷

   四川省青神县七年级英语期末检测卷 (100 分钟完卷,满分 100 分) 题号 得分 听力 五 六 七 八 九 十 十一 总分 总分人 听力题(20 分) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 一、根据你听到的内容选择相应的图画。 (本题有 5 个小题,每小题 1 分,共 5 分。 每小题读两遍) ( )1. ( )2. ( )3. ( )4. ( )5. 七年级英语?1(共 8 页) PDF 文件使用 "pdfFac ...

最新高考英语热门书面表达分类精撰??热点讨论(14篇)

   高考资源网(www.ks5u.com) ,您身边的高考专家 最新高考英语热门书面表达分类精撰??热点讨论(12 篇) 1 最近,你班同学就“父母是不是最好的老师”这一话题展开了讨论。有些人认为父母是 最好的老师,有些人认为也不尽然。请根据下表提示,写一篇短文介绍讨论结果以及你的 个人观点。 观点 同意 原因 1 2 3 教会如何生活 指出缺点,指明方向 教会富有爱心 过分溺爱 强加兴趣、价值观 希望值过高 不完全同意 要求:1、根据内容要点适当增加细节,以使行文通顺连贯; 2、词数 110 ...

如何用英语叙述个人的能力

   如何用英语叙述个人的能力? 如何用英语叙述个人的能力? 时间:2009/8/25 10:36:08 I am a good accountant and have a thorough knowledge of the English language. 我是一个优秀的会计员,同时深信对英文颇为熟练。 For the past five years, I have been engaged as a correspondence clerk. 在过去三年,本人一直担任对外书信主稿。 I am ...