1. -Hello, I’m Harry Potter.
-Hello, my name is Charles Green, but .
A. call my Charles B. call me at Charles
C. call me Charles D. call Charles me

  2. -We need some toothpaste.
-.
A. Let’s go to the bookstore B. Let’s get some
C. Let’s buy them D. Let’s go

  3. -Now let’s move on to another topic. Can you follow me?
-. Professor.
A. No, I am not B. Yes, I will
C. No, I haven’t D. Yes, perfectly

  4. -Excuse me, could you tell me the way to the British Museum?
-Sorry, I’m a stranger here.
-.
A. Thanks, anyway B. It doesn’t matter
C. Never mind D. No problem

  5. -Would you like to go to the party with me?
-.
A. I’m afraid so B. No, I’m sorry not
C. I’m afraid not D. It’s my pleasure

  6. -?
-Very well, thank you. And you?
A. Good night B. How do you do
C. How do you like Chinese D. How are you

  7. -?
-He is not very well.
A. Who is he B. What is he
C. How is he D. Who he is

  8. -Could I ask you a rather personal question?
-Of course, .
A. good idea B. that’s right
C. never mind D. go ahead

  9. -How do I get to the cinema?
-.
A. It’s very far. B. Yes, there is a cinema near here.
C. It’s well known. D. Go down this street and turn left.

  10. -Must I be home before seven?
-.
A. No, you needn’t B. No, you mustn’t
C. Yes, you will D. No, you won’t

  11. -Shall I drive you to the railway station?
-Oh, don’t bother about it. I’ll take a taxi.
-Well, !
-Thank you and good-bye!
A. come on B. help
C. have it checked up D. have a nice trip

  12. -It’s rather cold in here. Do you mind if I close the window?
-.
A. Yes, please B. No, go ahead
C. Sure, please D. I don’t like it

  13. -Which sweater do you like better?
-.
A. Good idea B. Yes, it’s nice
C. Yes, please D. I can’t decide

  14. -Medam,do all the buses go downtown?
-.
A. Wow, you got the idea B. No, never mind
C. pretty well, I guess D. Sorry, I’m new here

  15. -Did you win the 100 metre race?
-Yes, I did.
-Really?
-.
A. Congratulations B. Best wishes
C. Good luck D. Right

  16. -I’m sorry to trouble you. Can I borrow a pen, please?
-.
A. Yes, you can B. Certainly! It is here
C. She’s welcome D. Thank you

  17. -I was born in Boston, but I studied in New York. ?
-I was born in New York, but studied in Boston.
A. What do you do B. And you
C. Where were you D. Do you

  18. -When are you going to the show?
-.
A. Last night B. I am
C. Yesterday D. This evening

  19. -Would you like some more coffee?
-.
A. Yes. I would B. No, I wouldn’t
C. No, thank you D. I’ve had enough

  20. -Could I use your bike for a moment?
-.
A. It’s well B. It doesn’t matter
C. By all means D. I have no idea

  21. -Don’t watch TV too much on Sundays.
-.
A. Yes, I won’t B. No, I will
C. No, I won’t D. Yes, I do

  22. -How about going fishing?
-. I have no patience for that.
A. Excuse me B. Sorry
C. Pardon D. Apologize

  23. -Well done, Jim, You did very well in the high jump.
-.
A. I’m glad to hear that B. That’s right.
C. Thank you D. The same to you

  24. -Waiter!
-?
-I can’t eat this. It’s too sweet.
A. OK B. All right
C. Yes D. Pardon

  25. -Would you like to go skating with me?
-.
A. Yes, I think so B. No, thanks
C. Yes, I’d love to D. I’m afraid not

  26. -I had a really good weekend at my uncle’s.
-.
A. Oh, that’s very nice of you B. Certainly
C. It’s a pleasure D. Oh, I’m glad to hear that

  27. -I’m sorry for being late, Mr. Li.
-.
A. All right B. That’s right
C. Not at all D. Never mind

  28. -Excuese me, can I smoke here?
-.
A. You mustn’t B. No
C. You’d better not D. I’m sorry, you can

  29. -I’m afraid I can’t go to your party, I have an important exam tomorrow.
-!
A. What a pity B. With pleasure
C. No problem D. Mind yourself

  30. -Oh,dear!I’ve lost my new watch.

A. I’m sad. B. That’s right.
C. That’s all right. D. What a pity!

  31. -Hello, is Tom in?

A. Who’s speaking, please? B. How’s everything going?
C. Who’s this? D. Hold on, please. Wrong number!

  32. -What does Tom’s wife do for a living?
-.
A. She is a doctor B. Tom loves his wife
C. She has a happy life D. She lives far from here

  33. -Would you like some more rice?
-, but I’m quite full.
A. That’s very kind of you B. Certainly not
C. I need no more D. I like some

  34. -I can’t repair your recorder until tomorrow, I’m afraid.
-That’s OK, there’s.
A. no problem B. no wonder
C. no doubt D. no worry

  35. -I do apologize for not being able to attend your birthday party.
-.We’ll get together later.
A. Go ahead B. Don’t worry
C. That’s right D. Don’t mention it

  36. -Thank you for helping me.
-.
A. Don’t thank me B. You are welcome to me
C. Not at all D. I’m glad to do it

  37. -Will you please give me the note to him?
-.
A. Certainly, I’ll give it to him B. No, please not
C. Sorry, I don’t D. Yes, please do

  38. -So, this weekend, Kate?
-Oh, Diane and I went for a drive in the country.
A. what did you do B. how well did you play
C. how good were you D. when did you go

  39. -What is your eldest sister like?
-.
A. She is happy B. She is ill
C. She is tall D. She is at home

  40. -Your dress is very beautiful.
- I bought it yesterday.
A. Oh, no. B. Oh, really?
C. Just so-so, I think. D. Thank you.

  41. -Would you mind changing seats with me?
-.
A. Yes, you can B. Of course, I like to
C. No, I don’t mind D. Certainly, please do

  42. -How tall is your sister?
-.
A. She is not very well B. She is 28 years old
C. She is very nice D. She is as tall as I am

  43. -Thank you for your great dinner. I really enjoyed it.
- you enjoyed it.
A. I’m so glad B. I’m sorry
C. What a pity D. Surprisingly

  44. -Excuse me, could you tell me how to get to the post office?
-.
A. You can’t miss it B. I don’t know
C. No, I can’t D. Sorry, but I am a stranger here myself

  45. -How is Mr Brown?
-.
A. He is tall and beautiful B. He is very strict with us
C. He is fine D. He is in an expensive car

  46. -How soon will your father fly to New York?
-.
A. At
  7.00 am B. Last week
C. In three days D. Twice a year

  47. -Could you help me put up the signs on the wall?
-.
A. No problem B. I hope so
C. that’s all right D. That’s a good idea

  48. -I missed yesterday’s football final.

A. It’s a good idea. B. What a pity!
C. Remember to bring it next time. D. I’m glad to hear that.

  49. -Could I borrow your car for a few day?
-.
A. Yes, you may borrow B. Yes, go on
C. Sure, here you are. Enjoy your journey D. It doesn’t matter

  50. -What would you like to have, meat or fish?
-.
A. Either will do B. Yes, I like meat
C. Yes, I like fish D. No, they are not my favorite
参考答案:

  1. C
  2. B
  3. D
  4. A
  5. C
  6. D
  7. C
  8. D
  9. D
  10. A

  11. D
  12. B
  13. D
  14. D
  15. D
  16. B
  17. B
  18. D
  19. C
  20. C

  21. C
  22. B
  23. C
  24. C
  25. C
  26. D
  27. D
  28. C
  29. A
  30. D

  31. A
  32. A
  33. A
  34. A
  35. B
  36. C
  37. A
  38. A
  39. C
  40. D

  41. C
  42. D
  43.A
  44. D
  45. C
  46. C
  47. A
  48. B
  49. C
  50. A
 

相关内容

2010年06月大学英语四级真题

   2010 年 6 月 19 日大学英语四级 日大学英语四级(CET-4)考试 考试 2010 年 6 月 19 日大学英语四级 日大学英语四级(CET-4)考试 考试 Part I 注意: 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Writing (30 minutes) Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should ...

2010年12月大学英语四级真题

   2010 年 12 月大学英语四级考试真题 Part I Writing (30 minutes) Directions:For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled How Should Parents Help Children to Be Independent? You should write at least 150 words following the outline giv ...

2010年6月大学英语四级真题答案

   section A 1-5:A D C A C 6-7:B B 8:had an Internet Addiction 9:professional help 10:online dating 11-15:C A C A A 16-20:D C D B D 21-25:D B A C B section B 26-30:A D B B C 31-35:D D B A C section C 37.figuring 38.independent 39.unusual 40.interactin ...

2010年12月大学英语四级考试真题

   Part I minutes) 2010 年 12 月大学英语四级考试真题 Writing (30 Directions:For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled How Should Parents Help Children to Be Independent? You should write at least 150 words following the outline giv ...

2010年6月大学英语六级真题B卷试卷

   恒星英语学习网 http://www.hxen.com 编者注:2010 年 6 月大学英语六级考试 CET6A 卷真题与 B 卷完全一致,仅题目 编者注: 顺序不一样而已,A 卷考生请参照 B 卷真题及参考答案! Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of D ...

2010年6月大学英语四级真题A卷试卷

   恒星英语学习网 http://www.hxen.com Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To Spelling. You should write at least 120 words fo ...

2010年6月大学英语四级真题B卷试卷

   恒星英语学习网 Part I Writing (30 minutes) 注意: 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To Spelling. You should write at least 120 words following the outl ...

2010年12月大学英语四级真题及答案

   2010 年 12 月大学英语四级真题及答案(作文范文) How Should Parents Help Children to be Independent Nowadays, there is a growing concern over such a phenomenon, that is, some parents take care of almost everything concerned with their children, including study, work a ...

2010年6月大学英语四级真题B卷试卷

   音频听力下载 下载) 历年英语四级考试真题及答案 (音频听力下载) http://item.taobao.com/item.htm?id=9116604238 Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given ...

2010年大学英语四级A卷真题及答案(免费下载)

   2010 年 6 月 19 日大学英语四级真题 2010 年 6 月 19 日大学英语四级(CET-4)考试 全真试题(2010 年 6 月 19 日) Part I 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: Writing (30 minutes) For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To ...

热门内容

PEP小学英语五年级(下)教学计划

   小学英语五年级( PEP 小学英语五年级(下)教学计划 学情分析: 学情分析 五年级的学生经过两年半时间的英语学习已经具备一定的语言能力、 会话能 力和用英语交际的能力。也积累了 150 来个四会单词或词组,会听说认读好些 单词和词汇。上册时班级里就有三分之一的学生可以背诵每篇课文,可见这届学 生的底子还是不错的。 教材分析: 教材分析: 本册教材学生用书分学习用书和作业本两本.学习用书共 6 个单元,2 个复习 单元.每个单元分"A,B,C"三个部分,共 12 页.复习 ...

英语四级高频词汇总汇

   外语考试的好论坛,推荐给大家,很多好资料下载 http://bbs.123kaoshi.com 大学英语四级高频词汇( 大学英语四级高频词汇(上) 1.alter v. 改变,改动,变更 2.burst vi.n. 突然发生,爆裂 3.dispose vi. 除掉;处置;解决;处理(of) 4.blast n. 爆炸;气流 vi. 炸,炸掉 blast 5.consume v. 消耗,耗尽 6.split v. 劈开;割裂;分裂 a.裂开的 7.spit v. 吐(唾液等);唾弃 8.spi ...

英语:2011高考重点词语复习100例

   高考英语重点词语复习 100 例 高考英语重点词语复习 100 例 1.able 用法:be able to do Note: 反义词 unable 表示不能,而 disabled 表示残疾的。 be able to do 可以表示经过艰难困苦才能做到的事。 2.abroad 用法:表示到(在)国外,是一个副词,前面不加介词。 Note: 可以说 from abroad, 表示从国外回来。 3.admit 用法:表示承认的时候后面要加上动名词形式。 Note: 表示允许进入的时候与介词 to ...

英语专业四级常见词辨析

   专四常见词辨析 about, around, round 1)表示“在……周围”,三者常可互换。如: eg:They sat about [round, around] the fire.(他们围火而坐。) 注:在现代英语中,about 用于这种情况已不多见。 2)表示“到处”,三者常可互换。如: eg:He traveled about / round / around the world.(他周游了全世界。) 3)用在数字之前表示“大约”,一般用 about 或 around。如: eg ...

英语试卷

   )从下列每组单词中,选出一个划线部分与其它三个读音不同的词(5%) ( )1、 A four B、 door C、 morning D、 colour ( ) 2、 A good B look C、 too D、 classroorn ( )3、 A stand B、 map C、 woman D,dad ( )4、 A、 chair B school C、China D、 watch ( )5、 A、 nine B、 Miss C、 picture D、this B)从四个单词中选出含有所给 ...