嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 2010 年北京市高级中等学校招生考试英语仿真冲刺卷四 英 语 考生须知:本试卷共 8 页,共十道大题,75 道小题。满分 120 分,考试时间 120 分钟。 一、听对话选图(4 小题,共 4 分)

  1.

  2.

  3.

  4. 二、听对话或独白选择答案(12 小题,共 12 分) 听下面的对话,回答第
  5。6 小题。
  5. What are they talking about? A. Shopping B. Visiting a friend C. Taking a vacation
  6. How long will the man be away from home? A. 10days B. 16 days C. A couple of days 听下面一段对话,回答第
  7,8 题。
  7. How long has Bob been collecting kites? A. About two years B. About three years C. About five years
  8.Where does Bob usually fly kites? A.On the mountain. B.By the river.C.In the park. 听下面一段材料,回答第
  9,10 小题。
  9.Where is the woman going? A.Beijing Hotel. B.Beijing Zoo.C.Beijing Theater
  10.How is the woman going there? B.By bus. C. On foot A.By taxi.
第 1 页 共 13 页
嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 听下面的对话,回答第 11 至 13 小题。
  11.Why does the girl want to change her coat? A.Because the coat doesn’t fit her. B.Because the coat is too expensive. C.Because she doesn’t like the colour. 1
  2.Who bought the coat for the girl? A. Her brother. B.Her sister.C. Her mother. 1
  3.Which coat will the girl probably take? B.A yellow one,Size
  9.C.A blue one,Size 1 A.A red one,Size
  11. 听下面一段材料。回答第 14 至 16 小题。
  14.Which city is the man leaving for? A.MOSCOW. B.London.C. New York. 1
  5.When did the last train leave? B.At 9:
  55.C.At
  10:
  30. A.At 9:
  50. 1
  6.Where can the man buy the ticket? A.On the train. B.Near the bus station.C.At the ticket window 三、听对话或独自记录信息(4 小题,共 8 分) 根据所听到的对话内容,完成下面表格。每空一词。
四、单项填空(15 小题,共 15 分) 2
  1.Sandy often takes her dog for walk around the lake after supper. A.a B.an C.the D.不填
  22.Tom knew nothing about it his sister told him. A.since B.if C.until D.unless
  23.Everyone in our village likes Harry because he always talks to others , B.10vely C.politely D.slowly A.friendly
  24.I first met Lisa three years ago when we at a radio station together. A.have worked B.had been working C were working D.had worked
  25.You jump onto a bus while it is moving.It’s too dangerous. A. may not B. mustn’t C. may D. must
  26.??How nice the building is! What is it used for? ?It as a hotel.But I’m not sure. A.must be used B.is used C.may be used D.is using
  27.About of the workers in the factory were born in the. A.two-thirds,1970 B.two-thirds,1970s C.two-third,1 970
  28.?Would you please drive? My plane is taking off.
第 2 页 共 13 页
嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 ?I’d like to,but safety comes first. A.faster B.better C. more carefully D. more slowly
  29. China is growing stronger and stronger, Chinese is taught in more and more countries. A.If B. Unless C. As D. Although
  30.In Britain, you must be 18 you want to drive a car. A.why B. because C. so D. if
  31.You should tell possible to support your ideas. B.as much fact as A.as many information as C.as many facts as D.as many news as
  32.Taiwan is part of China.We the same history and culture. A.explain B.express C.connect D.share
  33.You can’t imagine when the pupils received these nice presents on Children’s Day. A.how they were excited B.how excited they were C.how excited were they D.they were how excited
  34.We should be ready to help the people are in trouble. B.whom C.which D.who A.whose
  35.?I can’t go with you today. There wilt be a test tomorrow. ? .Maybe next time. A.It doesn’t matter B.My pleasure C I don’t think so D.Sorry to hear that 五、完形填空(12 小题,共 12 分) 通读下面短文,掌握其大意,然后在各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中选出 一个最佳选项。 It was very cold outside my cart. I did not want to get out of it 36 we passed by a cafe. Suddenly I noticed a short old man, covered with some bits of cloth, shaking with the cold.He was waiting for anyone who would 37 him a coin or a cup of hot coffee. I asked my 38 to go over and hand this old man something. He looked into my husband’s face, smiled and said, “39”. I felt so happy and 1 wished the old man could live 40 the cold night. I was sure to meet him again and find out how he was the next
  41,as I have to pass this way every day, I did so the next evening, and he remembered the 42 and came up to my window and smiled at me.This time I offered him a 43 of food. He reached out for the bag and I gave him my hand. He 44 the food, smiled and said, “May God bless you.” I looked at the old man and he 45 me think of my father. I do hope all of us will remember that maybe one day, it could happen to one of us, 46 please do not pass by a 47 person without offering at least a word of love and a kind smile or an act of kindness of any kind.
  36.A.after B.when C.before D.if
  37.A.send B。leave C.greet D.accept
  38.A.father B.son C husband D.friend
  39. A.Excuse me B.Beg your pardon C.Take it easy D.Thank you
  40.A.in B.through C.under D.off B.month C.week D.day
  41.A.year
第 3 页 共 13 页
嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用
  42。A.office B.gift C.ear D.shop
  43.A.box B.bag C.bottle D.basket
  44.A. held B.ordered C.dropped D.received B.forced C.made D. allowed
  45.A.got
  46.A.so B.and C.or D.but
  47.A.quiet B.sick C.poor D.shy 六、阅读短文选择最佳选项(13 小题,共 26 分)

  48.What job is wanted above? A.Cooks B.Drivers C. Doctors D. Teachers
  49.What is not mentioned(提到)? A.Age B.Pay C. Address D. Phone number
  50.What do you think it is? A.An ad. B.An article. C. A film D. A letter B The post office has plenty of Work to do.It handles (处理) thousands of letters every day.Let’s follow a letter all the way across America. Julie lives in New York. wrote a letter to Dave. She Dave lives in Oregon. Julie put the letter in the mailbox (邮箱) on Monday night.On Tuesday morning a truck
第 4 页 共 13 页
嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 stopped at the mailbox.The mail carrier (投递员) put the letters into a large bag and took the bag to a post office in New York. On Tuesday afternoon the letters were sorted. codes were used to sort the mail. Zip A machine picked up a letter and held it.A worker read the zip code.Then the worker pushed five buttons on another machine.The worker had only one second to do this.After the worker pushed the buttons, the machine put the letter in a box.By Tuesday night the box was on a truck. The truck went to the airport. airplane took An off for Oregon on Wednesday morning. Julie’s letter went on the airplane. By noon the letters were in an airport in Oregon,Mail trucks then took them to post offices. One of these was in Dave’s town.On Wednesday night people in Dave’s town sorted the letters by street name. On Thursday morning the mail carrier for Main Street picked up her pile of letters.She sorted a11 of them by street address before delivering (递送). The people at 1 Main Street got their mail first.Dave lived at 221 Main Street.He got his letter before lunch.
  51.Where did Julie’s letter travel first? A.To a post office in New York. B.On a truck that went to the airport. D.On the airplane for Oregon. C.To a post office in Oregon.
  52.What does the underlined word “Zip codes” mean in Chinese? B.电话号码 C.邮政编码 D.身份证号码 A.密码
  53.The title of the passage is . A.How a Letter is Written B.How Mail Is Delivered C.How a Letter Gets to the Airport D.How a Machine Picks up Letters C Many British people like to go bird-watching in their free time. That’s why there are many English sayings about birds.Read the following to learn about them. He eats like a bird. This doesn’t mean he eats worms and seeds! A mother might be worried if her son or daughter eats like a bird. It means that the boy or girl eats very little and is very fussy (挑剔) about food. Birds of a feather flock (群集) together. You never see a peacock with a crow (孔雀和乌鸦在一起), or a goose with an eagle.These birds are very different.They like to be with other birds of the same kind.People are like this, too. We always make friends with people who have things in common with us. His chickens have come home to roost (栖息). This means that he has problems now because of bad things he did before. If you play computer games and sleep all afternoon when you should be studying for your exams, you will fail your exam. Then your friends can say that your chickens have come home to roost.
  54.How many English sayings have you learned in the text? A.One. B.Two. C.Three.D.Four.
  55.From the text.we know that people with the same idea always B.become good friends A.have things in common.
第 5 页 共 13 页
嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 C.go bird-watching D.keep different ways
  56.Which of the following can best explain the saying “your chickens have come home to roost”? A.You are so tired after studying that you need a rest. B.You are in trouble because you did bad things before. C.You will fail your exams because they are difficult. D.You should try your best to study hard from now on. D As you are working,keep your eyes on your own test booklet (小册子) and answer document (答题卷). If you have a question,raise your hand,but do not look around.If you are involved in any of the actions listed below, you will be dismissed (让……离开) and your answer document will not be scored. Prohibited (禁止的) behaviors include: ? continuing to write after time is called on each test (You must put your pencil down when time is called.) ? looking at another student’s test booklet or answer document ? using any device to share or exchange information at any time during testing or during the break(all electronic devices,including mobile phones and Mp4s,must be turned off from the time you are allowed to test until you are dismissed after testing) ? trying to remove test materials,including questions or answers,from the test room ? not following instructions by the rules (规则) of the test center ? allowing a clock or mobile phone to sound in the test room If you finish before time is called, review your work on the test you have just finished.If you are sati shed with your answers, place your answer document inside your test booklet and close the cover. Sit quietly until the teacher gives you further instructions. You will have two tests in the morning and a short break between the tests. Do not 1eave the building during the break. You must ask permission (允许) to leave the room during testing to go to the restroom;you will not be allowed to make up (弥补) the time you miss. You will be required to sit quietly until you are dismissed. After all answer documents and test booklets have been collected, the teacher will dismiss you.
  57. The passage is written mainly about . A.the importance of the test B.the rules of the test C.the functions of the test D.the results of the test
  58.if a student uses his mobile phone during the break,he will . A.be dismissed and get no score at all B.be asked to turn it off and continue testing C.be asked to stay in the test room for a long time D.be ordered to remove the test materials from the test room
  59. When a student finishes testing before time is called, right order of what to do the is . ②close the cover
第 6 页 共 13 页
嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 (9review the work on the test、 ⑧place the answer document inside the test booklet ④sit quietly until the teacher tells you what to do next B.④②②② C.②②②④ D.②②④② A.②②②④
  60.Which of the following is TRUE according to the passage? A.Clocks can sound to tell students time during testing. B.Students can walk out of the building during the break. C.It’s possible for students to make up the time they miss. D.Students can’t go to the restroom during testing without permission. 七、阅读短文还原句子(4 小题,共 8 分) . 请先阅读下面短文,掌握其大意,然后从下面方框的五个选项中,选择四个还 原到文章中,使短文意思通顺、结构完整。 The Secrets of Happiness __ __Money and success alone do not bring lasting (长久的) happiness. Happiness depends on ourselves. In other words, we make our own happiness. Here are a few suggestions to help you be happier.
 

相关内容

2010年北京市高级中等学校招生考试英语仿真冲刺卷一

   嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 2010 年北京市高级中等学校招生考试仿真冲刺卷一 英 语 考生须知:本试卷共 8 页,共十道大题,75 道小题。满分 120 分,考试时间 120 分钟。 一、听对话选图(4 小题,共 4 分) 1. 2. 3. 4. 二、听对话或独白选择答案(12 小题,共 12 分) 听下面一段对话,回答第 5,6 小题。 5. Where is I.ily going for her French lesson? A. In h ...

2010年北京市高级中等学校招生考试英语仿真冲刺卷二

   嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 2010 年北京市高级中等学校招生考试英语仿真冲刺卷二 英 语 考生须知:本试卷共 8 页,共十道大题,75 道小题。满分 120 分,考试时间 120 分钟。 一、听对话选图(4 小题,共 4 分) 1、 2、 3.、 4、 二、听对话或独自选择答案(12 小题,共 12 分) 听下面的对话,回答第 5。6 小题。 5.What is the man looking for? A.Some history books. ...

2010年北京市高级中等学校招生考试英语仿真冲刺卷一及详细解析(word版、含听力音频)

   2010 年北京市高级中等学校招生考试仿真冲刺卷一 英 语 考生须知:本试卷共 8 页,共十道大题,75 道小题。满分 120 分,考试时间 120 分钟。 一、听对话选图(4 小题,共 4 分) 1. 2. 3. 4. 二、听对话或独白选择答案(12 小题,共 12 分) 听下面一段对话,回答第 5,6 小题。 5. Where is I.ily going for her French lesson? A. In her school. B. In a language school. ...

2010年河南省初中学业水平暨高级中等学校招生考试英语试卷,答案,听力材料

   12999 英语网 en.12999.com 2010 年河南省初中学业水平暨高级中等学校招生考试试卷 英 语 注意事项; 1 本试卷批 l0 页。满分 120 分。考试时间 100 分钟 2 请用监、黑色钢笔或圆球笔直接答在试卷上。 3 答卷前请将密封线内的项目填写精楚。 题号 一 分数 小题, 一、听力理解(20 小题,每个小题 1 分,共 20 分) 听力理解 第一节 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给 A、B、C 三个选项中选出最佳答 案,并将其标号填入题前括号内。 ...

2009年河南省初中学业水平暨高级中等学校招生考试英语试卷[高清扫描版][评分标准(word)]

   英语答案 一, 听力理解(20 小题,每小题 1 分,共 20 分) 1 A 11 B 2 B 12 C 3 C 13 B 4 C 14 A 5 A 15 B 6 C 16 C 7 A 17 D 8 B 18 B 9 A 19 A 10 A 20 E 二,单项选择(15 小题,每小题 1 分,共 15 分) 21 B 22 D 23 A 24 B 25 C 26 D 27 B 28 A 29 D 30 C 31 A 32 C 33 B 34 C 35 D 三,完形填空(10 小题,每小题 1 ...

广州市二○○六年中等学校招生考试_英语

   试卷类型 A 广州市二○○六 广州市二○○六年中等学校招生考试 英 语 试 题 注意事项: 注意事项: 1、本试题分第Ⅰ卷和第Ⅱ卷两部分。第Ⅰ卷 8 页为选择题,65 分;第Ⅱ卷 4 页为非 选择题,55 分;共 120 分。考试时间为 120 分钟。 2、答第Ⅰ卷前务必将自己的姓名、考号、考试科目涂写在答题卡上。考试结束,试 题和答题卡一并收回。 3、 第Ⅰ卷每题选出答案后, 都必须用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号 (ABCD) 涂黑。如需改动,必须先用橡皮擦干净,再改涂其它答案 ...

2007年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-重庆卷

   普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷) 2007 年普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷) 英 语 一、听力(共三节,满分 30 分) 做题时,请先将答案划在试题卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试题卷上 的答案转涂或转填到答题卡上。 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 请听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试题卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小 题和阅读下一小题 ...

2007年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-全国2(1)

   年普通高等学校招生统一考试(全国卷 II) 2007 年普通高等学校招生统一考试(全国卷 II) 英 语 第1卷 英语知识运用(共三节, 第一部分 英语知识运用(共三节,满分 50 分) 第一节 语音知识(共 5 小题,每小题 1 分,满分 5 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,找出其划线部分与所给单词的划线部分读音相同的选项,在答 题卡上将该项涂黑。 例:have A. gave B. save C. hat D. made 答案是 C. 1. 2. 3. 4. 5. stop bre ...

2010年北京市中考英语仿真冲试题及详细解析

   2010 年北京市高级中等学校招生考试英语仿真冲刺卷四 英 语 考生须知:本试卷共 8 页,共十道大题,75 道小题。满分 120 分,考试时间 120 分钟。 一、听对话选图(4 小题,共 4 分) 1. 2. 3. 4. 二、听对话或独白选择答案(12 小题,共 12 分) 听下面的对话,回答第 5。6 小题。 5. What are they talking about? A. Shopping B. Visiting a friend C. Taking a vacation 6. ...

2009年济南市高中阶段学校招生考试英语试题

   试题库(www.38ti.com) ,海量试题资源免费下载! 2009年济南市高中阶段学校招生考试 2009年济南市高中阶段学校招生考试 英 语 第Ⅰ卷(选择题 共80分) Ⅰ.听力测试 A)听录音,在每组句子中选出一个你所听到的句子.每个句子听一遍.(5分) 1.A.That story is really funny. B.Let's play computer games,Linda. C.I don't like documentaries because they're borin ...

热门内容

七年级上学期英语复习方法

   英语 一、快读查疑。首先浏览课本,遇到较为生疏的、已被遗忘的词语,集中抄在一 个本上,以便随时复习,重点记忆。 二、以点带面。以一个单词或语言点为中心,向四周辐射,找出与之相关的词语 和用法。比如,学习一个名词,应知道它是可数的还是不可数的;如果是可数名 词,其复数形式怎样变化;是不可数名词,又应怎样使用;它有没有动词形式或 形容词形式。 再如一个动词, 其第三人称单数形式、 现在分词形式是怎样变化的? 应如何使用?有没有固定用法?运用这个方法,可以得到举一反三、事半功倍的 良好效果。 三、 ...

湖北省2011届高三八校第一次联考英语试题

   嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 湖北省八校 2009?2010 学年度高三年级联考 英 语 试 题 本试卷共四部分, 满分 150 分。考试时间 120 分钟。 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题,每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 l 0 秒钟的时间来回答有关小题 和阅读下一小题。 ...

甘肃省临泽县倪家营乡下营小学三年级英语(冀教版)下学期期中测试题下学期期中

   下营小学三年级英语期中试卷 下营小学三年级英语期中试卷 姓名_____ 分数_______ 一、找出每组单词中不属于同一类的那一项(8分) ( )1、A.rice B.milk C.pop ( )2. A.noodles B.dumplings C. vegetable ( )3. A.chicken B.pepper C.fish ( )4. A.five B.finger C.leg ( )5. A.my B.it C. his ( )6. A.thisty B.hungry C. ea ...

英语真题2007

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

英语翻译

   上外英语考研历年翻译真题带答案 1991 翻译与现代汉语 I. Translate the following passage into Chinese.(25%) Thus far, our holiday has been simply a friendly sign of the survival of the love of letters amongst a people too busy to give to letters any more. As such it is pre ...