嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用
2010 年北京市高级中等学校招生考试仿真冲刺卷一 英 语 考生须知:本试卷共 8 页,共十道大题,75 道小题。满分 120 分,考试时间 120 分钟。 一、听对话选图(4 小题,共 4 分)

  1.

  2.

  3.

  4. 二、听对话或独白选择答案(12 小题,共 12 分) 听下面一段对话,回答第 5,6 小题。
  5. Where is I.ily going for her French lesson? A. In her school. B. In a language school. C. In an art school.
  6. What is she planning to do in France? A. To have fun. B. To improve her French. C. To learn painting. 听下面一段对话,回答第 7,8 小题。
  7. Where are the family going for their summer vacation? A.Beijing. B.Taiwan. C. Sichuan.
  8. Who does Kate want to see? A. Her teacher. B. Her classmate. C. Her pen pal. 听下面一段对话,回答第 9 ,10 小题。
  9. Which city are they talking about? A. Changsha. B. Hengyang. C. Yueyang.
  10. How are the streets now? A. Long and wide. B. Wide and straight. C. Straight and clean. 听下面一段对话,回答第“至 13 题。
  11. Who is this strong man? A. Nancy's grandfather. B. Nancy's father. C.Nancy's big brother.
  12. What's her grandfather's hobby?
第 1 页 共 13 页
嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用
A. Playing tennis. B. Swimming. C. Watching basketball.
  13. What can we get from the conversation? A. John doesn't know her big brother. B. Her big brother works in a school. C. There are more than three people in the picture. 听下面一段对话,回答第 14 至 16 题。
  14. Where did the story happen? A. In a fruit shop, B. In a book shop. C. In a clothes shop.
  15. How did the boy feel when he counted(数)the apples? A. Relaxed. B. Surprised. C.Pleased.
  16. What do you think of the boy from the story? A. He is kind. B. He is silly. C. He is clever. 三、听对话或独白记录信息(4 小题,共 8 分) 听短文,完成下面表格,每空一词。 . The First Family Obama Michelle Marian Malia Sasha Bo President of the United States Obama's wife Michelle's
  18. Obama's daughter Obama's daughter A pet dog Born and grew up in the _ 17 _of Chicago(芝加哥). successes in her life Help to take care of the girls in the White House A ten-year-old girl in Grade 19 A girl of 20 in Grade Two A water dog with less hair than other dogs
四、单项填空(15 小题,共 15 分)
  21. I want to go to Paris where I can learn French language. A. 不填 B. a C. an D. the
  22. -Don't forget my parents when you are in Beijing. -()K! I won't. A. to see B. sees C. seeing D. saw
  23. Nowadays of business letters are written in English. A. two third B. two thirds C. two three D. second three.
  24. --Susan has bought a large house with a swimming pool. --It be very expensive. I never even dream about it. A. must B. might C. can't D. shouldn't
  25. It's believed that you work, result you'll get A. the harder; the better B. the hardest; the best C. the greater; the worse D. the more; the more
  26. If you don't learn something useful, you will feel sad you are old. A. what B. when C. which D. why
  27. -These problems are too hard to. Will you give me some advice?
第 2 页 共 13 页
嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用
-There are many ways, but the most important is to have a careful plan. A. work out B. look out C. hand out D.
  28. Sally, your sunglasses. The sun is so bright. A. put on B. put up C. put away D. put down
  29. I used to love this film when I was young, but I it that way any more. A. don't feel B. didn't feel C. haven't felt D. hadn't felt
  30. --May I surf the Internet now? --No, you have finished doing the dishes. A. unless B. if C. because D. when
  31. --The 11th National Games will be held in Shandong in October, 20
  09. -- exciting news! A. How B. What C. How an D. What an
  32. -Do you know the MP4 yesterday? -Sorry, I've no idea about it. A. how much did he pay for B. how much he paid for C. he paid for how much D. he paid how much for
  33. Is that the man helped us a lot after the earthquake? A. whose B. which C. when D. who
  34. Many beautiful buildings in our city last year.. A. are built B. were built C. is built D. was built
  35. -Shall I get some drinks for you? - . A. That's nice of you B. You are right C. Here you are D. You are welcome 五、 请先阅读下面短文.掌握.大意,然后从各小题所给的 A、B、C、D 四个选项中选出可 以填人相应对白处的最佳选项。 When I was a teenager growing up in France, I wanted to leave school and have my own life. this was to work in the local paper factory in my own, or get The only way I could 36 married. I was very nervous when I told my 37 I wanted to leave school. I thought he would say “ 38 You are going to college (大学).” I was very 39 when he said, “OK. Let’s go to the paper factory.” Two days later, he took me to the factory. I imagined everyone to be friends 40 together and having fun. I even imagined there would be music and singing. I 41 I had watched too many moves as a teenager. When we 42 the factory gate, my father spoke to the guard(门卫) and one minute later we were 43 . I walked around the factory looking at the building, the workers, and listening to the noise. It was terrible. I ran back to my father and said," l want to go home. " He asked me, "What do you think of the 44 ?” "Too bad," I answered. "And marriage is even 45_!" he said. I went back to school the next day thinking about studying hard college. I 47 studying English so I decided to major in(主修) languages at college. Thanks to my father and our trip to
第 3 页 共 13 页
嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用
the paper factory, I now work at the United Nations and my father is very proud of me. I married a very good man and my life is much better than it would have been working in the factory!
  36. A. say B. do C. receive D. find
  37. A. teacher B. friend C. father D. husband
  38. A. Yes! B. No! C. Really? D. OK?
  39. A. angry B. tired C. nervous D. surprised
  40. A. working B. studying C. singing D. farming
  41. A. guess B. mean C. say D. hope
  42. A. looked at B. returned to C. arrived at D. left for
  43. A. outside B. inside C. back D. away
  44. A. workers B. guard C. building D. factory
  45. A. better B. harder C. worse D. easier
  46. A. but B. if C. so D. or
  47. A. enjoyed B. stopped C. disliked D. minded 穴、阅读短文选择最佳选项(13 小题,共 26 分) 阅读下列短文,然后根据其内容从 A、B、C、D 中选出最佳选项。 A When it rains, do your shoes get wet? Of course they do! But you can buy these pretty red and white "Umbrellas for Shoes". They keep the rain off feet. Who sweeps the floor at your home? Do you do it yourself? Perhaps your mother does it. Well, now you just need a cat. Get a cat and buy these four "Dusters(抹布) for Cats". You talk too long on the phone, don't you? Most teenagers do! Save time-buy the "Telephone Dumb bell(哑铃)"! It weighs five kilos. Then your calls will be less than five minutes. Do your friends sometimes come up behind you and make you jump? Do cars come around the corner when you try to cross the road? Well, you can solve that problem with these modern "Forward-backward Glasses". Look forward with the right eye and back with the left.
  48. Which of the following pictures is the right order to match the text?
A. d; a; b; c B. b; a; c; d C. d; a; c; b D. b; d; a; c
  49. From the text, we know that cats can help mother to. A. do some housework B. keep the rain off C. speak on the phone D. look for something
  50. The text seems to tell us that we can solve some problems with the four. A. drawings B. inventions C. animals D. shoes B Do you need useful and interesting books? Here we've got plenty for you. Successful Fishermen Fishing is a healthy hobby. You can enjoy fresh air when you go fishing in the countryside. This book will teach you how to choose fishing places and how to make good fishing
第 4 页 共 13 页
嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用
rods(竿)easily. Many kinds of fishing skills are shown in the book. Read it and you will become a more successful fisherman. Best Learners This book can give you the answers to the questions most often asked by parents, teachers and students themselves. Read this book and learn: ● What the three difficulties in study are and what to do with them. ● What to do if you are not interested in a subject you are studying. ● Twenty-six simple exercises to help you study easily and fast. You will get more from this book. For younger students, you can buy Learn to Study for Beginners. It is easier to understand. How to Keep Pets A pet can be our best friend. Do you have pets in your house? Are they in good shape? This book not only offers you many colorful pictures of lovely pets, but also provides you with the knowledge about : ●How to choose right pets for yourself. ●How to build houses or nests(窝) for your pets. ●How to feed the pets and how to keep them clean. Buy this book and you will learn more. We have many other books on sale. For more information enter www. knowbetter. com. If you buy two or more books at a time, you'll get 10% off.
  51. If you buy and read Successful Fishermen, you will . A. go to the countryside B. know where to buy fishing rods C. know how to cook fish D. learn how to choose fishing places
  52. You can for more information about other books according to the passage. A. call the writer B. go to the shop C. search the Internet D. ask the clerk
  53. You can most probably(可能) find this passage in a A. story B. report C. dictionary D. newspaper C British teenagers cost their parents an average(平均) of£9 000 a year. Where does their money come from? And what do they like to spend it on? Let's see what the two boys said. Emil, 15, lives with his parents, two brothers and one sister. Income(收入): Every week I get£30 from my parents. I usually spend it going out with my friends. Expenditure(花费 ): I have two phones. My parents pay for one--it's£25 a month--and I pay for the other. If I need clothes, and I really need them, my mum will give me the money. I pay £6 for my hair cut. Tom, another boy, 17, lives with his parents. They give some extra(额外的) money when he has used up the money he gets from a part-time job. Income: I’ve got a part-time job. I do two evenings a week and on Sundays. My monthly wage (工资) is about£2
  20. If I have used up my wages, I ask for a bit of money. If I ask my dad, he gives me the money and then I have to pay him back at the end of the month, but my mum just gives me the money and says, "All right. Have a good time!"
第 5 页 共 13 页
嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用
Expenditure: I usually save up my pay for the things I want. If I need a little bit of extra money, I’ll ask for it as a present. But if I want anything else that costs more, I will spend some of my wages on it. My dad pays 笔 25 for my monthly phone calls. I think he pays for it because he wants me to be able to keep in touch with them.
  54. How much money does Emil get from his parents each month? A.£
  80. B. £
  90. C. £1
  00. D. £1
  20.
  55. From the passage, we can learn that Emil . A. is the only child in the family B. lives in a big family C. lives with his grandparents D. has two sisters and a brother
  56. Tom’s father pays for for him. A. his clothes B. his haircut C. his monthly phone calls D. his presents D Parents are the closest people to you in the world. They love you just because you are you. And they would do anything for you. Like a lot of middle school students, Zhuang Shuxia has a problem. She and her parents don't get on well. "I really want to be my daddy's little girl. But it feels like he just doesn't understand. He just says something to me and doesn't listen," said Zhuang, a Junior 3 student in Shijiazhuang, Hebei. Do you and your parents also have problems? Well, why don't you all take a walk and have a talk on Saturday? It's the International Day of Families. On May 15, people around the world give thanks for good things about their families and work on family problems. A study last year showed that 1 500 Beijing families had the same problem as Zhuang's family: The children, 12 t0 15 years old, didn't like talking with their parents much. They weren't happy at home. Of course, lots of kids feel that way. 13ut you and your parents will be much happier if you can be friends. Here are some ways to have a good talk with them: ◆ Find a good time to talk, like when you're eating dinner, going out for a walk or watching TV. ◆ Tell them something you're interested in, or ask them about their lives when they were young. They love to talk about it. ◆ Listen to them carefully, and look them in the eye. ◆ Be honest. Your parents will trust you more. And a trusting family is a happy family.
  57. What is Zhuang Shuxia's problem? A. Her father thinks she is old enough. B. Her father doesn't like to talk with her. C. She really wants to be a little girl again. D. She and her father don't understand each other well.
  58. What does the writer suggest the students do on the International Day o
 

相关内容

2010年北京市高级中等学校招生考试英语仿真冲刺卷一

   嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 2010 年北京市高级中等学校招生考试仿真冲刺卷一 英 语 考生须知:本试卷共 8 页,共十道大题,75 道小题。满分 120 分,考试时间 120 分钟。 一、听对话选图(4 小题,共 4 分) 1. 2. 3. 4. 二、听对话或独白选择答案(12 小题,共 12 分) 听下面一段对话,回答第 5,6 小题。 5. Where is I.ily going for her French lesson? A. In h ...

2010年北京市高级中等学校招生考试英语仿真冲刺卷三

   外语下载中心 http://down.tingroom.com 2010 年北京市高级中等学校招生考试仿真冲刺卷三 英 语 考生须知:本试卷共 8 页,共十道大题,75 道小题。满分 120 分,考试时间 120 分钟。 一、听对话选图(4 小题,共 4 分) 1. 2. 3. 4. 二、听对话或独白选择答案(12 小题,共 12 分) 听下面一段对话,回答第 5,6 小题。 5.What does Liu Ming do in his free time? A.Listening to f ...

2010年北京市高级中等学校招生考试英语仿真冲刺卷一及详细解析(word版、含听力音频)

   2010 年北京市高级中等学校招生考试仿真冲刺卷一 英 语 考生须知:本试卷共 8 页,共十道大题,75 道小题。满分 120 分,考试时间 120 分钟。 一、听对话选图(4 小题,共 4 分) 1. 2. 3. 4. 二、听对话或独白选择答案(12 小题,共 12 分) 听下面一段对话,回答第 5,6 小题。 5. Where is I.ily going for her French lesson? A. In her school. B. In a language school. ...

北京市2009年高级中等学校招生考试英语试卷

   北京市 2009 年高级中等学校招生考试 1A 英 语 (满分 120 分,考试时间 120 分钟) 第Ⅰ卷(选择题 共 70 分) 听力理解( 听力理解(共 18 分) 听对话, 一,听对话,从下面各题所给的 A,B,C 三幅图片中选择与对话内容相符的图 , , (共 片. 共 4 分,每小题 1 分) ( 1. 2. 3. 4. 二,听对话或独白,根据对话或独白的内容,从下面各题所给的 A,B,C 三个 听对话或独白,根据对话或独白的内容, , , 选项中选择最佳选项. (共 选项中选择 ...

北京市2009年高级中等学校招生考试英语试卷答案

   1 北京市 2009 年高级中等学校招生考试 1.B 2. A 3. B 4. C 5. C 6. A 7. A 8. C 9. A 10. B 11. B 12. C 13. A 14. B 15. C 16. B 17. A 18. C 19. A 【解析 解析】考查人称代词用法.根据句意"我们非常喜欢他"可知,在此 解析 需要的是人称代词,C,D 答案被排除;因为作主语,B 项是宾格不正确,故选 择 A. 20. A 【解析】考查特殊疑问句.根据答语"张怡 ...

2009年河南省初中学业水平暨高级中等学校招生考试英语试卷[高清扫描版][评分标准(word)]

   英语答案 一, 听力理解(20 小题,每小题 1 分,共 20 分) 1 A 11 B 2 B 12 C 3 C 13 B 4 C 14 A 5 A 15 B 6 C 16 C 7 A 17 D 8 B 18 B 9 A 19 A 10 A 20 E 二,单项选择(15 小题,每小题 1 分,共 15 分) 21 B 22 D 23 A 24 B 25 C 26 D 27 B 28 A 29 D 30 C 31 A 32 C 33 B 34 C 35 D 三,完形填空(10 小题,每小题 1 ...

广州市二○○六年中等学校招生考试_英语

   试卷类型 A 广州市二○○六 广州市二○○六年中等学校招生考试 英 语 试 题 注意事项: 注意事项: 1、本试题分第Ⅰ卷和第Ⅱ卷两部分。第Ⅰ卷 8 页为选择题,65 分;第Ⅱ卷 4 页为非 选择题,55 分;共 120 分。考试时间为 120 分钟。 2、答第Ⅰ卷前务必将自己的姓名、考号、考试科目涂写在答题卡上。考试结束,试 题和答题卡一并收回。 3、 第Ⅰ卷每题选出答案后, 都必须用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号 (ABCD) 涂黑。如需改动,必须先用橡皮擦干净,再改涂其它答案 ...

2007年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-重庆卷

   普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷) 2007 年普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷) 英 语 一、听力(共三节,满分 30 分) 做题时,请先将答案划在试题卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试题卷上 的答案转涂或转填到答题卡上。 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 请听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试题卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小 题和阅读下一小题 ...

2007年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-全国2(1)

   年普通高等学校招生统一考试(全国卷 II) 2007 年普通高等学校招生统一考试(全国卷 II) 英 语 第1卷 英语知识运用(共三节, 第一部分 英语知识运用(共三节,满分 50 分) 第一节 语音知识(共 5 小题,每小题 1 分,满分 5 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,找出其划线部分与所给单词的划线部分读音相同的选项,在答 题卡上将该项涂黑。 例:have A. gave B. save C. hat D. made 答案是 C. 1. 2. 3. 4. 5. stop bre ...

2009年济南市高中阶段学校招生考试英语试题

   试题库(www.38ti.com) ,海量试题资源免费下载! 2009年济南市高中阶段学校招生考试 2009年济南市高中阶段学校招生考试 英 语 第Ⅰ卷(选择题 共80分) Ⅰ.听力测试 A)听录音,在每组句子中选出一个你所听到的句子.每个句子听一遍.(5分) 1.A.That story is really funny. B.Let's play computer games,Linda. C.I don't like documentaries because they're borin ...

热门内容

英语五年级上册复习

   五年级上册复习 四会句子 1、 年轻的 和蔼的 先生 积极的 是谁 她是 2、 星期一 星期五 有;吃 读书 3、 茄子 土豆 我们 新鲜的 葡萄 4、 做饭 使用 洗碗碟 铺床 5、 窗帘 床头柜 客厅 在…旁边 6、 河流 花 草 湖泊 1 滑稽可笑的 年老的 像;喜欢 安静的 是什么 高的 矮的 严格的 很;非常 他是 强壮的 瘦的 聪明的 但是 星期二 星期六 在…时候 也;太 星期三 星期日 做作业 天;日子 星期四 …….怎么样? 看电视 鱼 西红柿 甜的 咸的 他们是 青豆 为 ...

杂七杂八【资料】_震撼推荐实用英语口语 100句`_(整理)

   杂七杂八的资料,一起整理都上传了 历史无声走,潮流滚滚来。(五言律绝?潮流) 闭月偷偷乐,泥牛不进村。(五言律绝?月黄昏) 雾里看花花看月,云中游月月游云。(七言律绝?迷离境) 人遇万难何所惧,心中不灭夜明灯。(七言律诗?心灯不灭) 空山松子悄悄落,黑白盘中局局迷。(七言律绝?烂柯山悟道) 实用英语口语 100 句 1. Stop complaining! 别发牢骚! 2. You make me sick! 你真让我恶心! 3. What’s wrong with you? 你怎么回事? ...

新概念英语第一册单词表带音标

   excuse /∩n me /m∩ n pron . 我(宾格) 原谅 five /fa∩ sorry / sir / num. 五 adj.对不起的 yes /jes/ adv. 是的 is /∩ this /∩ your /j v. be 动词现在时第三人称单数 n.先生 cloakroom / n pron .这 possessive adjective 你的,你们的 n.(女用)手提包 son / △ pardon / it /∩ ○ pron.它 Mr. / ∩ thank you ...

仁爱版七年级英语下册Unit7 Topic1 测试题

   Unit 7 Topic 1 测试题 满分 100 分,考试时间 100 分钟 听力部分( 听力部分(10 分) Ⅰ. 听句子,选择正确的图片(5 分) ( ) 1. ( ) 2. ( ) 3. ( ) 4. ( ) 5. Ⅱ. 听对话,选择正确的答案(5 分) ( ( ( ( )1. A. May 8th. B. May 18th. )2. A. Hongkong. B. Macao. )3. A. It’s round. B. It’s oval. )4. A. They will ma ...

2010年新目标八年级下英语期中综合测试

   http://www.tongzhuo100.com 新目标八年级下英语期中综合测试卷 6 套 Mid第一套 Mid-term Self Check (A) 一、根据句意和所给首字母,补全单词。 1. I’m full. I can’t eat a. 2. I’m b at speaking than listening. 3. He was j and running with another dog. 4. In China, people think of the moon as ha ...