2010 年高考英语试题听力材料及答案江苏卷) 年高考英语试题听力材料及答案江苏卷) 教育教学 2010-06-24 15:36:12 阅读 451 评论 0 字号:大中小 订阅
听力录音 第一部分 听力(共两节,满分 20 分) 第一节 (共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置,听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题 的阅读下一小题,每段对话仅读一遍。
  1、What will Dorothy do on the weekend? A. Go out with her friend B. work on her paper C. Make some plans
  2、What was the normal price of the T-shirt? A. $15 B. $30 C. $50
  3、What has the woman decided to do on Sunday afternoon? A. To attend a wedding B. To visit an exhibition C. To meet a friend
  4、When does the bank close on Saturday? A. AT 1:00 pm B. AT 3:00 pm C. AT 4:00 pm
  5、where are the speakers? A. In a store B. In a classroom C. At a hotel 第二节 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 听第 6 段材料,回答第
  6、7 题。
6 What do we know about Nora? A She prefers a room of own B She likes to work with other girls C She lives near the city center
  7、What is good about the flat? A It has a large sitting room B It has good furniture C It has a big kitchen 听第七段材料,回答第
  8、9 题。
  8.where has Barbara been? A. Milan. B. Florence. C. Rome. 9 .What has Barbara got in her suitcase? A . Shoes. B. Stones. C. Books. 听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。
  10. Who is making the telephone call? A. Thomas Brothers. B. Mike Landon. C. Jack Cooper.
  11. What relation is the woman to Mr. Cooper? A. His wife. B. His boss. C . His secretary.
  12. What is the message about? A. A meeting. B. A visit to France C. The date for a trip.
听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题。
  13. Who could the man speaker most probably be? A. A person who saw the accident. B. The driver of the lorry. C. A police officer. 14 . What was Mrs. Franks doing when the accident took place? A. Walking along Churchill Avenue. B. Getting ready to cross the road. C. Standing outside a bank.
  15. When did the accident happen? A. At about 8:00 am. B. At about 9:00 am. C. At about 10:00 am.
  16. How did the accident happen? A.A lorry hit a car. B.A car ran into a lorry. C.A bank clerk rushed into the street. 听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。
  17. What is the talk mainly about? A. The history of the school. B. The courses for the term. C. The plan for the day.
  18. Where can the visitors learn about the subjects for new student? A. In the school hall. B. In the science labs. C. In the classrooms.
  19.What can students do in the practical areas? A. Take science courses. B. Enjoy excellent meals. C. Attend workshops.

  20. When are the visitors expected to ask question? A. During the lunch hour. B. After the welcome speech. C. Before the tour of labs.
答案 第一部分
  1. B
  2. B 3 .A 4 .B 5 .C 6 .A 7 .C
  8. A 9 .A 10 .B

  11. C 12 .A
  13. C
  14. C 15 .B
  16. B
  17. C 18 .B
  19. C
  20. A
听力材料录音稿

  1. M: Do you have any plans for the weekend, Dorothy Would you like to join me for an outing? W: Thanks, but I am working on my paper all weekend.
  2. W: So what did you buy? M: A T-shit, it was a real bargain I got it half price, saving 15 dollars.
  3. M: I am going to the museum Sunday afternoon. There is a new exhibition of Indian art. Want to come with me? W: I'd love to, but my best friend is getting married on Sunday, and I won't miss it for anything.
  4. W: National Bank, can I help you? M: Yes, please. What are your business hours? W We open at 9:00 and close at 4:00 during the week, on Saturday we close one hour earlier at 3:00, and we are closed on Sunday.
  5. W: May I help you, sir.
M: Yes, I seem to have lost my room key. W: In that case, you need to go to the front desk to get another one. 6-7 M: Hello, Lora, I heard about a flat that may interest you girls. It's near the center bus station on the main road, and about 75 pounds a week, quite reasonable. The problem is, it's only got two bedrooms, but I expect two of you could share. W: Well, as long as it's to me, I've got to have my own room, because I've been working at home most of the time, any other information? M: Yes, it's got a very big and well equipped kitchen, and I know you like cooking So that's another point in its favor, but there is a small sitting room, and not much furniture yet So let me know quickly if you want it or it will be taken. 8-9 M: Hello, Barbara, welcome back. You look great. W: Rod, it's lovely to see you again. M: How was your trip? W: Fine but tiring. Milan was interesting, it's bigger than I expected, noisier and dirtier, too. M: And Florence, what did you think of Florence? W: Well, I didn't go there. Have you been there? M Ho, I've never been to Italy I'd really like to go to Roma. Well, the cars are in the car park. Is this all your luggage? W: Yes, but the suitcase is very heavy. M Barbara, what's in it? Books or stones? W: Just 20 pairs of shoes. 10-12 W Hello, Thomas Brothers. M: Hello, this is Mike Landon here. Is Jack Cooper there by any chance? W: I am afraid not, he is away for a day or two, back on, let's see, Monday morning. M: Oh, well perhaps I can live a message for him. W: Yes, of course, just a minute. Now, let's see, to Jade Cooper from Mike London. M No, Landon, L-a-n-d-o-n, W: Sorry, yes, got that, and what's the message?
M: Well it's just this: could he come to a meeting on Monday afternoon at 5:00 pm? W: That's this coming Monday, October 12th? M: Right, it's to discuss the new factory in France. W: Fine, I've got that. I will see that he gets it as soon as he comes in on Monday. M: Good, thank you, goodbye 13-16 M: Now, Mrs. Franks, I just like to read your statement back to you, and then you can write your name on it. W: Fine. M: I was standing in front of the Second National Bank building at about 8:50 am, I saw a small red car heading for the cross roads of Churchill Avenue, and York Road, it was coming towards me along Churchill Avenue at about 40 miles per hour The traffic lights on York Road changed to green, and a delivery lorry began to move forward at about 5 miles per hour. The driver of the car probably didn't see that his traffic light has changed from orange to red, and ran into the side of the lorry W: That's correct. 17-20 Welcome to Montfort School, thank you for choosing our school and for joining the happy Montfort family, which has been educating boys since 19
  16. We are so happy that you have taken time off to be with us today It is with great pleasure that we have prepared some events that we hope will please you. At 9:00 am, our headmaster will give a welcome speech, this will be in the school hall. Please be sited by 8:45 am. Following the speech, it's the guide tour of the exhibition at 9:30, here you can see the proud history of our school and our achievements in the field of education. The exhibition is laid out in the classrooms on the 2nd floor. Then the guide tour of science labs at 10:20 am, here you can see the subjects that new students will be studying. You will also notice that our labs have excellent equipment. At 11:00 am, you will be guided to the tool to practical areas. This covers our technical workshops, music, and other areas of our school life. At Montfort, we believe in all around development of our students. Lunch will be at 12:
  00. It has been specially prepared for our guests. All our teachers and student leaders will be present to answer any questions that you have in your minds. We are so happy that you could be with us today.
 

相关内容

[北京卷]2010年高考英语听力材料及答案

   [北京卷]2010 年高考英语听力材料 第一节 Text 1 W: Congratulations! I hear you are going to join the army. M: Thanks. But actually, it's my twin brother who's going to join the army. I am going to university. I wish to be a lawyer in the future. Text 2 W: Dad, can ...

2010年高考英语试题听力材料及答案江苏卷

   2010 年高考英语试题听力材料及答案江苏卷) 年高考英语试题听力材料及答案江苏卷) 教育教学 2010-06-24 15:36:12 阅读 451 评论 0 字号:大中小 订阅 听力录音 第一部分 听力(共两节,满分 20 分) 第一节 (共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置,听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题 的阅读下一小题,每段对话仅读一遍。 ...

2010年高考英语试题听力材料及答案江苏卷

   2010 年高考英语试题听力材料及答案江苏卷) 年高考英语试题听力材料及答案江苏卷 江苏卷) 教育教学 2010-06-24 15:36:12 阅读 451 评论 0 字号:大中小 订阅 听力录音 第一部分 听力(共两节,满分 20 分) 第一节 (共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并 标在试卷的相应位置,听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题的阅读下一小题,每段对话 仅读 ...

2010年高考英语预测系列试题:听力材料原文及答案1

   2010 年高考英语预测系列试题:听力原文 年高考英语预测系列试题:听力原文 山东省济宁市泗水县第二中学 韩光营 (Text 1) ) M: Look at those beautiful birds over there. I think you can teach them to talk. W: But look at the price! I'd rather have a cat. (Text 2) ) M: I suppose the reason why so many tou ...

2010年江苏扬州中考英语试题

   1 c 2 c 3 d 4 b 5 b 6 c 7 d 8 b 9 b 10 b 11 a 12 c 13 d 14 b 15 c 16-20 a c b a c 21-25b d d d a 26-30 a d c b a 31-33 a d d 34-37 c d b a 38-41 d a b c 42-45 d b a b 46.go for a walk along with 47.across 48. invented 49. anywhere 50.dictionaries 5 ...

2010年陕西中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年长沙中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 长沙中考英语试题及答案 中考英语 2010 年长沙中考英语试题及答案 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com( ...

八年级英语听力材料及答案

   八年级英语期末考试听力材料 年级英语期末考试听力材料 A.从 A、B、C 三幅图中找出与你所听内容相符的选项。听两遍。 1. M: What do you think of Sandy, Millie? W: She is inactive. She doesn’t like singing but she likes reading. 2. M: Good morning. May I help you? W: I’d like to buy some books on teenage p ...

七年级英语听力材料及答案

   2010~2011 学年度第二学期第一次月考检测 七年级英语听力材料 A) 听下面的 10 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选 出最佳选项。 听完每段对话后, 你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。 每段对话读两遍。 第一部分听对话回答问题(计 10 分) 本部分共有 10 道小题,每小题你将听到一段对话,每段对话听两遍。在听每段对话 前,你将有 5 秒钟的时间阅读题目;听完后,你还有 5 秒钟的时间选择你认为最合适的备 选答案。 1. M: ...

八年级英语听力材料及答案

   八年级英语听力材料及答案 八年级英语听力材料及答案 听力材料 一 听对话, 选择相应的图片。 每个对话仅读一次。 附 mp3 原文录音) ( 原文录音) 1.A: What do you usually do on weekends? B: I usually exercise. 2.A: What’s the matter, David? B: I have a stomachache. 3.I’m taking walks, going fishing and going bike ri ...

热门内容

英语听力学习技巧

   一)调整心理状态 调整心理状态 心理状态就是一个人的心情。心情的好坏,会直接地影响我们工作、学习的效果。你也能看到,在体 育比赛中,由于心理状态的起伏,参赛选手的发挥会跟着有较大的起伏。同样的道理,心理状态的正常与 否对参加听力考试的同学来说也至关重要。心理方面的任何失衡都会使你手忙脚乱,得分率降低,平时掌 握的内容也有可能发挥不出来;相反,保持良好的心态,则会使你如虎添翼,发挥出最佳水平。 考试中的心理偏差有两种,一是过于放松,难以集中注意力,总是想起别的东西,无法抓住听力内容 的关键词; ...

高中一年级英语上册Unit2单元测试卷(新人教版)

   高中一年级英语上册 Unit2 单元测试卷(新人教版) Unit 2 English Around the World 第一部分:听力(共二节 第一部分:听力(共二节, 满分 30 分)略 共三节, 第二部分 英语知识运用 (共三节 满分 55 分) 共三节 单元要点, 选择最佳答案填空。 第一节 单元要点 选择最佳答案填空。 10 分 21.She prefers a(n)trip that she took with two friends to Jiuzhaigou. A. indep ...

如何提早准备中考占到60%的英语阅读题

   如何提早准备中考占到 60%的英语阅读题 的英语阅读题 近几年来的中考题中,英语阅读能力测试题达到近 60%,再加上与阅读有关的其他能力 测试题,这个比例就更高了。部分学生在进行阅读理解时会产生一种畏惧心理,失分较多。 到底该如何采取有效的方法,从而提高阅读的成绩? |解题| 解题| 对阅读题产生畏惧心理,主要是有以下原因:学生对阅读材料缺乏兴趣,在阅读中没有 体验到快乐;学生自身的心理素质欠佳,缺乏自信心,遇到阅读文章篇幅相对较长,生词相 对较多时, 产生畏难情绪; 缺乏正确的阅读方法和技 ...

七年级下册英语_Unit_1[1]

   义务教育课程标准实验教科书 (新目标) 新目标) students’ book 七年级 下册 Unit 1 Where’s your pen pal from? ①Look at map, guess names A map of China A map of Guangdong A map of world France Canada Japa n China The United Kingdom The United States Singapor e Australia ②Look a ...

数控技术专业英语授课表

   山东商业职业技术学院学期授课计划 09??10 学年 第 2 学期 教学院(部) : 课 程 名 称: 授课专业班级 任 课 教 师 机电工程学院 专业英语 **级设备**班 Huey Alexander 2010 年 3 月 11 日 编制 山东商业职业技术学院学期授课计划编制说明 09??10 学年 教学大纲 (名称、文号、版本) 本课程总学时数 本学期教学周数 本课程周学时数 本 学 期 学 时 分 配 本课程学期时数 讲 其 中 授 《专业英语》教学大 纲 36 第 2 学期 制表日 ...