2010 年高考英语试题听力材料及答案江苏卷) 年高考英语试题听力材料及答案江苏卷 江苏卷)
教育教学 2010-06-24 15:36:12 阅读 451 评论 0 字号:大中小 订阅
听力录音
第一部分 听力(共两节,满分 20 分) 第一节 (共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并 标在试卷的相应位置,听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题的阅读下一小题,每段对话 仅读一遍。
  1、What will Dorothy do on the weekend? A. Go out with her friend B. work on her paper C. Make some plans
  2、What was the normal price of the T-shirt? A. $15 B. $30 C. $50
  3、What has the woman decided to do on Sunday afternoon? A. To attend a wedding B. To visit an exhibition C. To meet a friend
  4、When does the bank close on Saturday? A. AT 1:00 pm B. AT 3:00 pm C. AT 4:00 pm
  5、where are the speakers? A. In a store B. In a classroom C. At a hotel
第二节 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 听第 6 段材料,回答第
  6、7 题。 6 What do we know about Nora? A She prefers a room of own B She likes to work with other girls C She lives near the city center
  7、What is good about the flat? A It has a large sitting room B It has good furniture C It has a big kitchen 听第七段材料,回答第
  8、9 题。
  8.where has Barbara been? A. Milan. B. Florence. C. Rome. 9 .What has Barbara got in her suitcase? A . Shoes. B. Stones. C. Books. 听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。
  10. Who is making the telephone call? A. Thomas Brothers. B. Mike Landon. C. Jack Cooper.
  11. What relation is the woman to Mr. Cooper? A. His wife. B. His boss. C . His secretary.
  12. What is the message about? A. A meeting.
B. A visit to France C. The date for a trip. 听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题。
  13. Who could the man speaker most probably be? A. A person who saw the accident. B. The driver of the lorry. C. A police officer. 14 . What was Mrs. Franks doing when the accident took place? A. Walking along Churchill Avenue. B. Getting ready to cross the road. C. Standing outside a bank.
  15. When did the accident happen? A. At about 8:00 am. B. At about 9:00 am. C. At about 10:00 am.
  16. How did the accident happen? A.A lorry hit a car. B.A car ran into a lorry. C.A bank clerk rushed into the street. 听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。
  17. What is the talk mainly about? A. The history of the school. B. The courses for the term. C. The plan for the day.
  18. Where can the visitors learn about the subjects for new student? A. In the school hall. B. In the science labs. C. In the classrooms.
  19.What can students do in the practical areas? A. Take science courses.
B. Enjoy excellent meals. C. Attend workshops.
  20. When are the visitors expected to ask question? A. During the lunch hour. B. After the welcome speech. C. Before the tour of labs.
答案 第一部分
  1. B
  2. B 3 .A 4 .B 5 .C 6 .A 7 .C
  8. A 9 .A 10 .B

  11. C 12 .A
  13. C
  14. C 15 .B
  16. B
  17. C 18 .B
  19. C
  20. A
听力材料录音稿

  1. M: Do you have any plans for the weekend, Dorothy Would you like to join me for an outing? W: Thanks, but I am working on my paper all weekend.
  2. W: So what did you buy? M: A T-shit, it was a real bargain I got it half price, saving 15 dollars.
  3. M: I am going to the museum Sunday afternoon. There is a new exhibition of Indian art. Want to come with me? W: I'd love to, but my best friend is getting married on Sunday, and I won't miss it for anything.
  4. W: National Bank, can I help you? M: Yes, please. What are your business hours? W We open at 9:00 and close at 4:00 during the week, on Saturday we close one hour earlier at 3:00, and we are closed on Sunday.
  5. W: May I help you, sir.
M: Yes, I seem to have lost my room key. W: In that case, you need to go to the front desk to get another one. 6-7 M: Hello, Lora, I heard about a flat that may interest you girls. It's near the center bus station on the main road, and about 75 pounds a week, quite reasonable. The problem is, it's only got two bedrooms, but I expect two of you could share. W: Well, as long as it's to me, I've got to have my own room, because I've been working at home most of the time, any other information? M: Yes, it's got a very big and well equipped kitchen, and I know you like cooking So that's another point in its favor, but there is a small sitting room, and not much furniture yet So let me know quickly if you want it or it will be taken. 8-9 M: Hello, Barbara, welcome back. You look great. W: Rod, it's lovely to see you again. M: How was your trip? W: Fine but tiring. Milan was interesting, it's bigger than I expected, noisier and dirtier, too. M: And Florence, what did you think of Florence? W: Well, I didn't go there. Have you been there? M Ho, I've never been to Italy I'd really like to go to Roma. Well, the cars are in the car park. Is this all your luggage? W: Yes, but the suitcase is very heavy. M Barbara, what's in it? Books or stones? W: Just 20 pairs of shoes. 10-12 W Hello, Thomas Brothers. M: Hello, this is Mike Landon here. Is Jack Cooper there by any chance? W: I am afraid not, he is away for a day or two, back on, let's see, Monday morning. M: Oh, well perhaps I can live a message for him. W: Yes, of course, just a minute. Now, let's see, to Jade Cooper from Mike London. M No, Landon, L-a-n-d-o-n, W: Sorry, yes, got that, and what's the message?
M: Well it's just this: could he come to a meeting on Monday afternoon at 5:00 pm? W: That's this coming Monday, October 12th? M: Right, it's to discuss the new factory in France. W: Fine, I've got that. I will see that he gets it as soon as he comes in on Monday. M: Good, thank you, goodbye 13-16 M: Now, Mrs. Franks, I just like to read your statement back to you, and then you can write your name on it. W: Fine. M: I was standing in front of the Second National Bank building at about 8:50 am, I saw a small red car heading for the cross roads of Churchill Avenue, and York Road, it was coming towards me along Churchill Avenue at about 40 miles per hour The traffic lights on York Road changed to green, and a delivery lorry began to move forward at about 5 miles per hour. The driver of the car probably didn't see that his traffic light has changed from orange to red, and ran into the side of the lorry W: That's correct. 17-20 Welcome to Montfort School, thank you for choosing our school and for joining the happy Montfort family, which has been educating boys since 19
  16. We are so happy that you have taken time off to be with us today It is with great pleasure that we have prepared some events that we hope will please you. At 9:00 am, our headmaster will give a welcome speech, this will be in the school hall. Please be sited by 8:45 am. Following the speech, it's the guide tour of the exhibition at 9:30, here you can see the proud history of our school and our achievements in the field of education. The exhibition is laid out in the classrooms on the 2nd floor. Then the guide tour of science labs at 10:20 am, here you can see the subjects that new students will be studying. You will also notice that our labs have excellent equipment. At 11:00 am, you will be guided to the tool to practical areas. This covers our technical workshops, music, and other areas of our school life. At Montfort, we believe in all around development of our students. Lunch will be at 12:
  00. It has been specially prepared for our guests. All our teachers and student leaders will be present to answer any questions that you have in your minds. We are so happy that you could be with us today.
 

相关内容

[北京卷]2010年高考英语听力材料及答案

   [北京卷]2010 年高考英语听力材料 第一节 Text 1 W: Congratulations! I hear you are going to join the army. M: Thanks. But actually, it's my twin brother who's going to join the army. I am going to university. I wish to be a lawyer in the future. Text 2 W: Dad, can ...

[北京卷]2007年高考英语听力材料及答案

   [北京卷]2007 年高考英语听力材料 第一部分:听力理解(共两节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的 A,B,C 三个选项中选出最佳选项。 听完每段对话后,你将有 10 秒中的时间来回答有关小题和阅读下一小题,每段对话你将听一遍。 例:What is the man going to read? A. A newspaper. B. A magazine. C. A book. 答案是 A 1. W ...

[北京卷]2005年高考英语听力材料及答案

   [北京卷]2005 年高考英语听力材料 第一部分:听力理解(共两节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1. 5 分,满分 7. 5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选 项。 听完每段对话后, 你将有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。 每段对话你将听一 遍。 例:What is the man going to read? A. A newspaper. B. A magazine. A.C. A book. 答 ...

2010年高考英语试题听力材料及答案江苏卷

   2010 年高考英语试题听力材料及答案江苏卷) 年高考英语试题听力材料及答案江苏卷 江苏卷) 教育教学 2010-06-24 15:36:12 阅读 451 评论 0 字号:大中小 订阅 听力录音 第一部分 听力(共两节,满分 20 分) 第一节 (共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并 标在试卷的相应位置,听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题的阅读下一小题,每段对话 仅读 ...

2009年全国高考英语试题及答案-江苏卷

   年普通高等学校招生全国统一考试(江苏卷) 2009 年普通高等学校招生全国统一考试(江苏卷) 英 语 第一部分:听力(共两节, 第一部分:听力(共两节,满分 20 分) 做题时,先将答案标在试卷上.录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案 转涂到答题卡上. 第一节( 小题; 第一节(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 听下面 5 段对话.每段对话后有一个小题,从题中所给的 A,B,C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置.听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来 ...

2010年高考英语预测系列试题:听力材料原文及答案1

   2010 年高考英语预测系列试题:听力原文 年高考英语预测系列试题:听力原文 山东省济宁市泗水县第二中学 韩光营 (Text 1) ) M: Look at those beautiful birds over there. I think you can teach them to talk. W: But look at the price! I'd rather have a cat. (Text 2) ) M: I suppose the reason why so many tou ...

2010年江苏扬州中考英语试题

   1 c 2 c 3 d 4 b 5 b 6 c 7 d 8 b 9 b 10 b 11 a 12 c 13 d 14 b 15 c 16-20 a c b a c 21-25b d d d a 26-30 a d c b a 31-33 a d d 34-37 c d b a 38-41 d a b c 42-45 d b a b 46.go for a walk along with 47.across 48. invented 49. anywhere 50.dictionaries 5 ...

2010年宁德中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2004-2008年高考英语试题作文及范文汇总(江苏卷)

   2004 年江苏卷 假如你是李晓华,住在江城。你的加拿大笔友 Bob 来信谈到了他所居住的城市,并希望 了解你家乡江城的情况。请你用英语写一封回信。回信须包括下表中的内容。 自然情况 成就 ③新建了不少工厂、住房、道路等。 ④水、空气污染 存在问题 ⑤交通拥挤 对江城发展的看法 ⑥(内容由考生自己拟定) ①位于长江边、风景优美、适合居住 ②经济发展迅速 注意:1.回信中不能使用“江城”以外的地名。 2.词数 100 左右。信的开头与结尾已为你写好,不计入词数。 参考词汇:经济 economy ...

小学五年级英语听力材料及答案

   小学五年级英语听力材料及答案 一、听音,选出听到的单词或短语。 (10%) 1. clothes 2.do the dishes 3.flat 4. bridge 5. water the flowers BABAB 二、听音,填写单词,完成句子。 (10%) 1.She isn’t quiet.She is very active. 2.What day is it today? It’s Wednesday. 3.I often paint on Saturdays. 4.Mike of ...

热门内容

八年级英语下单元练习题

   初二下总复习 1-10 单元复习题 Unit 1 复习题 一 翻译下面的短语和句子. 3 去 滑 冰 1 一 百 年 以 后 2 喜 欢 上 4 在周末 5 能,会 6 实现 7 在 未 来 8 成 百 上 千 的 9 尽 力 做 10 使得某人做 11 醒来 12 一次又一次 13 太空站 14 人们将会活到 200 岁. 15 将会有更少的污染吗? 不,不会. 16 五年前她踢足球.7 我不喜欢独自居住 .18 预测未来可能很困难.. 19 有一天人们将飞往月球度假.. 20 未来的学生 ...

初三英语句型转换练习

   初三英语句型转换练习 1. How can we stop him from smoking? How can we him smoking? 2. I want to know who is going to take charge of this project. I wander who is going to be this project. 3. The old lady was surprised at the great changes in our city. The old ...

教育技术论文:会展英语教学存在的问题与对策

   教育技术论文: 教育技术论文:会展英语教学存在的问 题与对策 【摘 要】通过分析会展英语课程特征,指出会展英语 教学应实现的目标,剖析了当今会展英语课程教学中存在的 问题,建议从教师、教材、教法等方面改进会展英语课程教学 的途径。 【关键词】会展英语;课程;教师;教材 Abstract:Based on the analysis of the course features of MICE English, the goals of MICE English teaching and som ...

英语一答案

   2011 年考研英语一真题答案及详解 Section I Use of English 1-5 CDBBA 1.C 解析:语义逻辑题。第一句含义是“古希腊哲学家亚里士多德把笑看作是“有益于身体健 康的宝贵锻炼”,第二句意思是“但是 确选项。 2.D 解析:语义辨析题。上下文语境是“笑确实能 是正确答案。 3.B 解析: 语义搭配题。 文中提到“笑能够 心律呼吸速率。 A. stabilizing 意思是“安定, ” 短期的改变”。A. reflect“反映”,B. d 一些人提出相反的意见, ...

2011年重庆中考英语考试说明

   重庆市 2011 中考英语考试说明 一, 考试范围 考试范围是教育部颁发的《全日制义务教育?普通高级 考试范围是教育部颁发的《全日制义务教育? 中学英语课程标准(实验稿)》规定的第五级要求的内 中学英语课程标准(实验稿)》规定的第五级要求的内 )》 容。 二, 考试形式 考试形式为闭卷?笔试。 考试形式为闭卷?笔试。 三, 考试结构 1.内容考试内容分“理解”和“掌握”两个层次要求。 内容考试内容分“理解” 掌握” 个层次要求。 只要求听懂?读懂并知道其意义,即为理解; 只要求听懂?读懂并知 ...