考研英语网 www.ky0
  07.com
PartⅠClose test
Directions: There are 20 blanks in the following passage. For each numbered blank, there are 4 choices marked A, B, C and D. Choose the best one and mark your answer on the ANSWER SHEET with a single line through the center. (10points)
An important factor of leadership is attraction. This does not mean attractiveness in the ordinary sense, for that is a born quality 1 our control. The leader has, nevertheless, to be a magnet; a central figure towards whom people are 2 .Magnetism in that sense depends, first of all, 3 being seen. There is a type of authority which can be 4 from behind closed doors, but that is not leadership. 5 there is movement and action, the true leaders is in the forefront and may seem, indeed, to be everywhere at once. He has to become a legend; the 6 for anecdotes, whether true or 7 ; character. One of the simplest devices is to be absent 8 the occasion when the leader might be 9 to be there, enough in itself to start a rumor about the vital business 10 has detained him. To 11 up for this, he can appeal when least expected, giving rise to another story about the interest he can display 12 things which other folks might 13 as trivial. With this gift for 14 curiosity the leader always combines a reluctance to talk about himself. His interest is 15 in other people he questions them and encourages them to talk and then remembers all 16 is relevant. He never leaves a party 17 he has mentally field a minimum dossier(档案) on 18 present, ensuring that he knows 19 to say when he meets them again. He is not artificially extrovert but he would usually rather listen 20 talk. Others realize gradually that his importance needs no proof。
  1. A. in B. beyond C. under D. of
  2. A. united B. dragged C. drawn D. hauled
  3. A. at B. in C. about D. on
  4. A. looked B. recognized C. exercised D. respected

  5. A. Where B. Though C. Because D. When
  6. A. minor role B. subject C. joke D. supplement

  7. A. incorrect B. wrong C. false D. bad

  8. A. in B. on C. at D. under

  9. A. refused B. suspected C. expelled D. expected

  10. A. which B. when C. what D. where

  11. A. take B. make C. come D. give

  12. A. on B. in C. about D. at

  13. A. look B. think C. view D. deal

  14. A. decreasing B. possessing C. inspiring D. urging

  15. A. directly B. obscurely C. scarcely D. plainly
考研真相、写作 160 篇、阅读基础 90 篇
考研英语网 www.ky0
  07.com

  16. A. which B. that C. what D. one

  17. A. after B. when C. until D. before

  18. A. someone B. everyone C. men D. one

  19. A. when B. where C. which D. what

  20. A. and B. or C. than D. but
PartⅡReading Comprehension
SectionA
Directions: There are 4 passages in this part .Each of the passages is followed by 5 questions or unfinished statements. For each of them there are 4 choices marked A, B, C and D. Choose the best one and mark your answer on the ANSWER SHEET。(40points)
Passage One
As any homemaker who has tried to keep order at the dinner table knows, there is far more to a family meal than food. Sociologist Michael Lewis has been studying 50 families to find out just how much more。
Lewis and his co-workers carried out their study by videotaping the families while they ate ordinary meals in their own homes. They found that parents with small families talk actively with each other and their children. But as the number of children gets larger, conversation gives way to the parents’ efforts to control the loud noise they make. That can have an important effect on the children. “In general the more question-asking the parents do, the higher the children’s IQ scores,” Lewis says. “And the more children there are, the less question-asking there is. ”
The study also provides an explanation for why middle children often seem to have a harder time in life than their siblings. Lewis found that in families with three or four children, dinner conversation is likely to center on the oldest child, who has the most to talk about, and the youngest, who needs the most attention. “Middle children are invisible,”says Lewis. “When you see someone get up from the table and walk around during dinner, chances are that it’s the middle child. ” There is, however, one thing that stops all conversation and prevents anyone from having attention: “When the TV is on,” Lewis says, “dinner is a non-event. ”
  21. The writer’s purpose in writing the text is to 。
A. show the relationship between parents and children
B. teach parents ways to keep order at the dinner table
考研真相、写作 160 篇、阅读基础 90 篇
考研英语网 www.ky0
  07.com
C. report on the findings of a study
D. give information about family problems
  22. Parents with large families ask fewer questions at dinner because 。
A. they are busy serving food to their children
B. they are busy keeping order at the dinner table
C. they have to pay more attention to younger children
D. they are tired out having prepared food for the whole family
  23. By saying “Middle children are invisible” in paragraph 3, Lewis means that middle children 。
A. have to help their parents to serve dinner
B. get the least attention from the family
C. are often kept away from the dinner table
D. find it hard to keep up with other children
  24. Lewis’ research provides an answer to the question 。
A. why TV is important in family life
B. why parents should keep good order
C. why children in small families seem to be quieter
D. why middle children seem to have more difficulties in life

  25. Which of the following statements would the writer agree to?
A. It is important to have the right food for children。
B. It is a good idea to have the TV on during dinner。
C. Parents should talk to each of their children frequently。
D. Elder children should help the younger ones at dinner Passage Two
考研真相、写作 160 篇、阅读基础 90 篇
考研英语网 www.ky0
  07.com
Taiwan police cannot decide whether to treat it as an extremely clever act of stealing or an even cleverer cheat (诈骗). Either way, it could be the perfect crime (犯罪), because the criminals are birds-horning pigeons!
The crime begins with a telephone message to the owner of a stolen car: if you want the car back, pay up then. The car owner is directed to a park, told where to find a bird cage and how to attach money to the neck of the pigeon inside. Carrying the money in a tiny bag, the pigeon flies off。
There have been at least four such pigeon pick-ups in Changwa. What at first seemed like the work of a clever stay-at-home car thief, however, may in fact be the work of an even lazier and more inventive criminal mind-one that avoids (避免)not only collecting money but going out to steal the car in the first place. Police officer Chen says that the criminal probably has played a double trick: he gets money for things he cannot possibly return. Instead of stealing cars, he lets someone else do it and then waits for the car-owner to place an ad (启事) in the newspaper asking for help。
The theory is supported by the fact that, so far, none of the stolen cars have been returned. Also, the amount of money demanded-under 3,000 Taiwanese dollars-seems too little for a car worth many times more。
Demands for pigeon-delivered money stopped as soon as the press reported the story. And even if they start again, Chen holds little hope of catching the criminal. “We have more important things to do,” he said。
  26. After the car owner received a phone call, he 。
A. went to a certain pigeon and put some money in the bag it carried
B. gave the money to the thief and had his car back in a park
C. sent some money to the thief by mail
D. told the press about it
  27. The “lazier and more inventive” criminal refers to 。
A. the car thief who stays at home
B. one of those who put the ads in the paper
C. one of the policemen in Changwa
D. the owner of the pigeons
  28. The writer mentions the fact that “none of the stolen cars have been returned” to show 。
A. how easily people get fooled by criminals
考研真相、写作 160 篇、阅读基础 90 篇
考研英语网 www.ky0
  07.com
B. what Chen thinks might be correct
C. the thief is extremely clever
D. the money paid is too little
  29. The underlined word “they” in the last paragraph refers to 。
A. criminals B. pigeons
C. the stolen cars D. demands for money
  30. We may infer from the text that the criminal knows how to reach the car owners because 。
A. he reads the ads in the newspaper
B. he lives in the same neighborhood
C. he has seen the car owners in the park
D. he has trained the pigeons to follow them
Passage Three
Last August, Joe and Mary Mahoney began looking at colleges for their 17-year-old daughter, Maureen. With a checklist of criteria in hand, the Dallas family looked around the country visiting half a dozen schools. They sought a university that offered the teenager’s intended major, one located near a large city, and a campus where their daughter would be safe。 “The safety issue is a big one,” says Joe Mahoney, who quickly discovered he wasn’ alone in his worries. On t campus tours other parents voiced similar concerns, and the same question was always asked: what about crime? But when college officials always gave the same answer-“That’s not a problem here,” Mahoney began to feel uneasy。 “No crime whatsoever?” comments Mahoney today. “I just don’t buy it. ” Nor should he: in 1999 the U. S. Department of Education had reports of nearly 400,000 serious crimes on or around our campuses. “Parents need to understand that times have changed since they went to college,” says David Nichols, author of Creating a Safe Campus. “Campus crime mirrors the rest of the nation. ”
But getting accurate information isn’t easy. Colleges must report crime statistics by law, but some hold back for fear of bad publicity, leaving the honest ones looking dangerous. “The truth may not always be obvious,” warns S. Daniel Carter of Security on Campus, Inc, the nation’s leading campus safety watchdog group。
考研真相、写作 160 篇、阅读基础 90 篇
考研英语网 www.ky0
  07.com
To help concerned parents, Carter promised to visit campuses and talk to experts around the country to find out major crime issues and effective solutions。
  31. The Mahoneys visited quite a few colleges last August 。
A. to express the opinions of many parents
B. to choose a right one for their daughter
C. to check the cost of college education
D. to find a right one near a large city
  32. It is often difficult to get correct information on campus crime because some colleges 。
A. receive too many visitors
B. mirror the rest of the nation
C. hide the truth of campus crime
D. have too many watchdog groups
  33. The underlined word “buy” in the third paragraph means 。
A. mind B. admit
C. believe D. expect
  34. We learn from the text that “the honest ones” in the fourth paragraph most probably refers to colleges 。
A. that are protected by campus security
B. that report campus crime by law
C. that are free from campus crime
D. that enjoy very good publicity

  35. What is the text mainly about?
A. Exact campus crime statistics。
B. Crimes on or around campuses。
考研真相、写作 160 篇、阅读基础 90 篇
考研英语网 www.ky0
  07.com
C. Effective solutions to campus crime。
D. Concerns about kids’ campus safety。 Passage Four
One of Britain’s bravest women told yesterday how she helped to catch suspected (可疑的) police killer David Bieber?and was thanked with flowers by the police. It was also said that she could be in line for a share of up to the £30,000 reward money。
Vicki Brown, 30, played a very important role in ending the nationwide manhunt. Vicki, who has worked at the Royal Hotel for four years, told of her terrible experience when she had to steal into Bieber’s bedroom and to watch him secretly. Then she waited alone for three hours while armed police prepared to storm the building。 She said: “I was very nervous. But when I opened the hotel door and saw 20 armed policemen lined up in the car park I was so glad they were there. ”
The alarm had been raised because Vicki became suspicious (怀疑) of the guest who checked in at 3 pm the day before New Year’s Eve with little luggage and wearing sunglasses and a hat pulled down over his face. She said: “He didn’ seem to want to talk too much and make any eye contact (接触). ” Vicki, the only employee on duty, t called her boss Margaret, 64, and husband Stan McKale, 65, who phoned the police at 11 pm。
Officers from Northumbria Police called Vicki at the hotel in Dunston, Gateshead, at about 11:30 pm to make sure that this was the wanted man. Then they kept in touch by phoning Vicki every 15 minutes。 “It was about ten past two in the morning when the phone went again and a policeman said ’ Would you go and make yourself known to the armed officers outside?’ My heart missed a beat. ”
Vicki quietly showed eight armed officers through passages and staircases to the top floor room and handed over the key。 “I realized that my bedroom window overlooks that part of the hotel, so I went to watch. I could not see into the man’ room, but I could see the passage. The police kept shouting at the man to come out with his hands sh
 

相关内容

大学英语四级阅读理解模拟试题及答案详解3_普特英语力

   本文由congcifaxian贡献 大学英语四级阅读理解模拟试题及答案详解3_普特英语听力普特英语听力 用户名: 密码: 验证码: 注册 网站地图 设为首页 听力 VOA BBC 视听 电影 音乐 教程 初级 中级 雅思四级 六级 托福专四 专八 BEC高考 考研 口语 阅读 写作 翻译 词汇 语法 方法 工具 专业 演讲 名著 老友记 金融 外贸 新概念 下载 电台 赖世雄 论坛 问吧 旧版 博客 家园 模仿 辞典 百科 播客 首页|资源下载|每日听力|网络电台|在线词典 ...

2010年青岛市中考英语试题及答案

   ★★★★★ 2010 年青岛市中考 英语试题 --(考试时间:90 分钟) 第一部分 听力测试(15 分) (略) 第二部分 笔试(85 分) 一、 语音(10 小题,每小题 0.5 分,共 5 分) 从每小题的 A、B、C、D 中选出与所给单词划线部分读音相同的单词。 16. any A.animal B. says C today D.and 17. become A. both B.hold C.cover D.over 18. through A. took B. food C. ...

02-08年考研英语二历年真题及答案

   2002 Directions:Translate the following passage into Chinese and put your translation on the ANSWER SHEET. Since 1981,farmers in Holland have been encouraged to adopt“green”farming techniques that were thought to benefit plant and bird life.Farmers ...

2010年6月英语四级A卷真题及答案

   外语下载中心 http://down.tingroom.com 2010 年 6 月英语四级真题 月英语四级真题?A 卷完整答案(题目在后) 卷完整答案(题目在后) 答案: 答案: 四级作文: 四级作文: 1、如今不少学生在英语学习中不重视拼写 2、出现这个现象的原因是 3、为了改变这种状况,我认为 Due Attention Should Be Given to Spelling(上海昂立教育 阿古琳娜) 阿古琳娜) ( Nowadays fewer and fewer students ...

英语四级阅读理解模拟试题及答案详解16

   英语四级阅读理解模拟试题及答案详解 16 来源:考试大 2010/2/1 【考试大:中国教育考试第一门户】 模拟考场 视频课程 字号:T T Nowadays, is it possible to tell a person’s class just by looking at him? Physical details __1__ tell us about health, diet and type of work done. A hundred years ago the workin ...

英语四级阅读理解模拟试题及答案详解15

   英语四级阅读理解模拟试题及答案详解 15 来源:考试大 2010/1/30 【考试大:中国教育考试第一门户】 模拟考场 视频课程 字号:T T Videoconferencing is nothing more than a television set or PC monitor with a camera Through the videocenferencing, not only your voice but also your face, the surroundings and ...

英语四级阅读理解模拟试题及答案详解19

   英语四级阅读理解模拟试题及答案详解 19 来源:考试大 2010/4/28 【考试大:中国教育考试第一门户】 模拟考场 视频课程 字号:T T 【阅读练习】 阅读练习】 Americans are proud of their variety and individualty, yet they love and respect few things more than a uniform. Why are uniforms so __1__ in the United States? Am ...

英语四级阅读理解模拟试题及答案详解17

   英语四级阅读理解模拟试题及答案详解 17 来源:考试大 2010/2/2 【考试大:中国教育考试第一门户】 模拟考场 视频课程 字号:T T It’s never easy to admit you are in the wrong. Being human, we all need to know the art of apologizing. Look back with honesty and think how often you’ve judged roughly, said __ ...

英语四级阅读理解模拟试题及答案详解14

   英语四级阅读理解模拟试题及答案详解 14 来源:考试大 2010/1/28 【考试大:中国教育考试第一门户】 模拟考场 视频课程 字号:T T The typical pre-industrial family not only had a good many children, but numerous other dependents as wellgrandparents, uncles, aunts and cousions. Such "extended" fa ...

大学英语四级阅读理解模拟试题及答案详解1_普特英语力

   大学英语四级阅读理解模拟试题及答案详解1_普特英语听力普特英语听力 用户名: 密码: 验证码: 注册 网站地图 设为首页 听力 VOA BBC 视听 电影 音乐 教程 初级 中级 雅思四级 六级 托福专四 专八 BEC高考 考研 口语 阅读 写作 翻译 词汇 语法 方法 工具 专业 演讲 名著 老友记 金融 外贸 新概念 下载 电台 赖世雄 论坛 问吧 旧版 博客 家园 模仿 辞典 百科 播客 首页|资源下载|每日听力|网络电台|在线词典|听力论坛|有问必答|部落家园|在线背单词|口 ...

热门内容

初一英语期中复习计划

   初一英语期中复习计划 2006 年 10 月 31 日 现在中考试题容量大、覆盖面广,要求也愈来愈高,渐渐与高考试题接轨, 不仅加强了对英语基础知识的考查,更突出了对运用知识的能力的考查。期中考 试临近,期中复习工作即将开始,为了更好地作好复习工作,能使学生较好地掌 握所学的知识考出优异成绩,特拟订以下复习计划: 一 夯实基础, 复习阶段针对学生对已学基础知识, 本着“依纲靠本”和“温故知新”的原 则,要求学生一步一个脚印,扎扎实实搞好基础知识的复习。这一阶段应按教材 顺序归纳语言点,讲透语 ...

新视野大学英语听说教程(第三册)第二版(郑树棠)答案

   新视野大学英语听说教程(第三册)第二版(郑树棠)答案 Unit 1 Warming up 1. F 2.NG 3.T Listening Short conversations 1. C 2.D 3.A 4.D 5.B 6.A 7.D 8.C 9.A 10.B Long conversation 1.A 2.C 3.B 4.B 5.D Passage 1.B 2.A 3.C 4.C 5.C Radio program 1. a journal ...

英语句子

   2011 英语四级考试备考 a series of 一系列,一连串 above ahead all all all all all 首先,尤其是 突然,同时 after all all but all 毕竟,究竟 提前 几乎;除了...都 一直,始终 实际上 就...而言 of 在...之前 ahead of time at once of a sudden 突然 all over again 再一次,重新 the same but 仍然,照样的 根本不 as over 遍及 the tim ...

初中英语语法大全

   更多英语学习资料,请访问 http://maryaly.wordpress.com。在线学习海滨英语,听说读写全掌握 英语语法大全 英语语法大全 初中英语语法 学习提纲 看到 p50 谓语 时态 一、词类、句子成分和构词法: 1、词类:英语词类分十种: 、词类:英语词类分十种: 名词、形容词、代词、数词、冠词、动词、副词、介词、连词、感叹词。 。 1、名词 名词(n.): 表示人、事物、地点或抽象概念的名称。如:boy, morning, bag, ball, class, 名词 orang ...

七年级英语的教与学

   七年级英语的教与学 本学期,我担任七年级的英语教学工作,听起来似乎很轻松,其实不然,七 年级正是打基础的阶段,培养学生良好的听,说,读,写的能力对以后初中英语 学习很重要.因此,我觉得自己肩上的任务重大,教学上不敢有一丝的懈怠.现 将我对本学期教学的一些认识总结如下: 一,书写: 英文书写的端正与规范,是开学阶段必须要抓好的.从新生入 学第一次在英语四线格上落笔写英文字母,就要向学生们提出要求:任何一 位学生都必须书写端正,否则将会受到惩罚.在最初阶段还不妨特意抓几位 典型,以惩一儆百;同时 ...