考研英语网 www.ky0
  07.com
PartⅠClose test
Directions: There are 20 blanks in the following passage. For each numbered blank, there are 4 choices marked A, B, C and D. Choose the best one and mark your answer on the ANSWER SHEET with a single line through the center. (10points)
An important factor of leadership is attraction. This does not mean attractiveness in the ordinary sense, for that is a born quality 1 our control. The leader has, nevertheless, to be a magnet; a central figure towards whom people are 2 .Magnetism in that sense depends, first of all, 3 being seen. There is a type of authority which can be 4 from behind closed doors, but that is not leadership. 5 there is movement and action, the true leaders is in the forefront and may seem, indeed, to be everywhere at once. He has to become a legend; the 6 for anecdotes, whether true or 7 ; character. One of the simplest devices is to be absent 8 the occasion when the leader might be 9 to be there, enough in itself to start a rumor about the vital business 10 has detained him. To 11 up for this, he can appeal when least expected, giving rise to another story about the interest he can display 12 things which other folks might 13 as trivial. With this gift for 14 curiosity the leader always combines a reluctance to talk about himself. His interest is 15 in other people he questions them and encourages them to talk and then remembers all 16 is relevant. He never leaves a party 17 he has mentally field a minimum dossier(档案) on 18 present, ensuring that he knows 19 to say when he meets them again. He is not artificially extrovert but he would usually rather listen 20 talk. Others realize gradually that his importance needs no proof。

  1. A. in B. beyond C. under D. of

  2. A. united B. dragged C. drawn D. hauled

  3. A. at B. in C. about D. on

  4. A. looked B. recognized C. exercised D. respected

  5. A. Where B. Though C. Because D. When

  6. A. minor role B. subject C. joke D. supplement

  7. A. incorrect B. wrong C. false D. bad

  8. A. in B. on C. at D. under

  9. A. refused B. suspected C. expelled D. expected

  10. A. which B. when C. what D. where

  11. A. take B. make C. come D. give

  12. A. on B. in C. about D. at
考研真相、写作 160 篇、阅读基础 90 篇
考研英语网 www.ky0
  07.com

  13. A. look B. think C. view D. deal

  14. A. decreasing B. possessing C. inspiring D. urging

  15. A. directly B. obscurely C. scarcely D. plainly

  16. A. which B. that C. what D. one

  17. A. after B. when C. until D. before

  18. A. someone B. everyone C. men D. one

  19. A. when B. where C. which D. what

  20. A. and B. or C. than D. but
PartⅡReading Comprehension
SectionA
Directions: There are 4 passages in this part .Each of the passages is followed by 5 questions or unfinished statements. For each of them there are 4 choices marked A, B, C and D. Choose the best one and mark your answer on the ANSWER SHEET。(40points)
Passage One
As any homemaker who has tried to keep order at the dinner table knows, there is far more to a family meal than food. Sociologist Michael Lewis has been studying 50 families to find out just how much more。
Lewis and his co-workers carried out their study by videotaping the families while they ate ordinary meals in their own homes. They found that parents with small families talk actively with each other and their children. But as the number of children gets larger, conversation gives way to the parents’ efforts to control the loud noise they make. That can have an important effect on the children. “In general the more question-asking the parents do, the higher the children’s IQ scores,” Lewis says. “And the more children there are, the less question-asking there is. ”
The study also provides an explanation for why middle children often seem to have a harder time in life than their siblings. Lewis found that in families with three or four children, dinner conversation is likely to center on the oldest child, who has the most to talk about, and the youngest, who needs the most attention. “Middle children are invisible,”says Lewis. “When you see someone get up from the table and walk around during dinner, chances are that it’s the middle child. ” There is, however, one thing that stops all conversation and prevents anyone from having attention: “When the TV is on,” Lewis says, “dinner is a non-event. ”
  21. The writer’s purpose in writing the text is to 。
考研真相、写作 160 篇、阅读基础 90 篇
考研英语网 www.ky0
  07.com
A. show the relationship between parents and children
B. teach parents ways to keep order at the dinner table
C. report on the findings of a study
D. give information about family problems
  22. Parents with large families ask fewer questions at dinner because 。
A. they are busy serving food to their children
B. they are busy keeping order at the dinner table
C. they have to pay more attention to younger children
D. they are tired out having prepared food for the whole family
  23. By saying “Middle children are invisible” in paragraph 3, Lewis means that middle children 。
A. have to help their parents to serve dinner
B. get the least attention from the family
C. are often kept away from the dinner table
D. find it hard to keep up with other children
  24. Lewis’ research provides an answer to the question 。
A. why TV is important in family life
B. why parents should keep good order
C. why children in small families seem to be quieter
D. why middle children seem to have more difficulties in life

  25. Which of the following statements would the writer agree to?
A. It is important to have the right food for children。
B. It is a good idea to have the TV on during dinner。
考研真相、写作 160 篇、阅读基础 90 篇
考研英语网 www.ky0
  07.com
C. Parents should talk to each of their children frequently。
D. Elder children should help the younger ones at dinner Passage Two
Taiwan police cannot decide whether to treat it as an extremely clever act of stealing or an even cleverer cheat (诈骗). Either way, it could be the perfect crime (犯罪), because the criminals are birds-horning pigeons!
The crime begins with a telephone message to the owner of a stolen car: if you want the car back, pay up then. The car owner is directed to a park, told where to find a bird cage and how to attach money to the neck of the pigeon inside. Carrying the money in a tiny bag, the pigeon flies off。
There have been at least four such pigeon pick-ups in Changwa. What at first seemed like the work of a clever stay-at-home car thief, however, may in fact be the work of an even lazier and more inventive criminal mind-one that avoids (避免)not only collecting money but going out to steal the car in the first place. Police officer Chen says that the criminal probably has played a double trick: he gets money for things he cannot possibly return. Instead of stealing cars, he lets someone else do it and then waits for the car-owner to place an ad (启事) in the newspaper asking for help。
The theory is supported by the fact that, so far, none of the stolen cars have been returned. Also, the amount of money demanded-under 3,000 Taiwanese dollars-seems too little for a car worth many times more。
Demands for pigeon-delivered money stopped as soon as the press reported the story. And even if they start again, Chen holds little hope of catching the criminal. “We have more important things to do,” he said。
  26. After the car owner received a phone call, he 。
A. went to a certain pigeon and put some money in the bag it carried
B. gave the money to the thief and had his car back in a park
C. sent some money to the thief by mail
D. told the press about it
  27. The “lazier and more inventive” criminal refers to 。
A. the car thief who stays at home
B. one of those who put the ads in the paper
C. one of the policemen in Changwa
考研真相、写作 160 篇、阅读基础 90 篇
考研英语网 www.ky0
  07.com
D. the owner of the pigeons
  28. The writer mentions the fact that “none of the stolen cars have been returned” to show 。
A. how easily people get fooled by criminals
B. what Chen thinks might be correct
C. the thief is extremely clever
D. the money paid is too little
  29. The underlined word “they” in the last paragraph refers to 。
A. criminals B. pigeons
C. the stolen cars D. demands for money
  30. We may infer from the text that the criminal knows how to reach the car owners because 。
A. he reads the ads in the newspaper
B. he lives in the same neighborhood
C. he has seen the car owners in the park
D. he has trained the pigeons to follow them
Passage Three
Last August, Joe and Mary Mahoney began looking at colleges for their 17-year-old daughter, Maureen. With a checklist of criteria in hand, the Dallas family looked around the country visiting half a dozen schools. They sought a university that offered the teenager’s intended major, one located near a large city, and a campus where their daughter would be safe。 “The safety issue is a big one,” says Joe Mahoney, who quickly discovered he wasn’ alone in his worries. On t campus tours other parents voiced similar concerns, and the same question was always asked: what about crime? But when college officials always gave the same answer-“That’s not a problem here,” Mahoney began to feel uneasy。 “No crime whatsoever?” comments Mahoney today. “I just don’t buy it. ” Nor should he: in 1999 the U. S. Department of Education had reports of nearly 400,000 serious crimes on or around our campuses. “Parents need to understand that times have changed since they went to college,” says David Nichols, author of Creating a Safe Campus. “Campus crime mirrors the rest of the nation. ”
考研真相、写作 160 篇、阅读基础 90 篇
考研英语网 www.ky0
  07.com
But getting accurate information isn’t easy. Colleges must report crime statistics by law, but some hold back for fear of bad publicity, leaving the honest ones looking dangerous. “The truth may not always be obvious,” warns S. Daniel Carter of Security on Campus, Inc, the nation’s leading campus safety watchdog group。
To help concerned parents, Carter promised to visit campuses and talk to experts around the country to find out major crime issues and effective solutions。
  31. The Mahoneys visited quite a few colleges last August 。
A. to express the opinions of many parents
B. to choose a right one for their daughter
C. to check the cost of college education
D. to find a right one near a large city
  32. It is often difficult to get correct information on campus crime because some colleges 。
A. receive too many visitors
B. mirror the rest of the nation
C. hide the truth of campus crime
D. have too many watchdog groups
  33. The underlined word “buy” in the third paragraph means 。
A. mind B. admit
C. believe D. expect
  34. We learn from the text that “the honest ones” in the fourth paragraph most probably refers to colleges 。
A. that are protected by campus security
B. that report campus crime by law
C. that are free from campus crime
D. that enjoy very good publicity
考研真相、写作 160 篇、阅读基础 90 篇
考研英语网 www.ky0
  07.com

  35. What is the text mainly about?
A. Exact campus crime statistics。
B. Crimes on or around campuses。
C. Effective solutions to campus crime。
D. Concerns about kids’ campus safety。 Passage Four
One of Britain’s bravest women told yesterday how she helped to catch suspected (可疑的) police killer David Bieber?and was thanked with flowers by the police. It was also said that she could be in line for a share of up to the £30,000 reward money。
Vicki Brown, 30, played a very important role in ending the nationwide manhunt. Vicki, who has worked at the Royal Hotel for four years, told of her terrible experience when she had to steal into Bieber’s bedroom and to watch him secretly. Then she waited alone for three hours while armed police prepared to storm the building。 She said: “I was very nervous. But when I opened the hotel door and saw 20 armed policemen lined up in the car park I was so glad they were there. ”
The alarm had been raised because Vicki became suspicious (怀疑) of the guest who checked in at 3 pm the day before New Year’s Eve with little luggage and wearing sunglasses and a hat pulled down over his face. She said: “He didn’ seem to want to talk too much and make any eye contact (接触). ” Vicki, the only employee on duty, t called her boss Margaret, 64, and husband Stan McKale, 65, who phoned the police at 11 pm。
Officers from Northumbria Police called Vicki at the hotel in Dunston, Gateshead, at about 11:30 pm to make sure that this was the wanted man. Then they kept in touch by phoning Vicki every 15 minutes。 “It was about ten past two in the morning when the phone went again and a policeman said ’ Would you go and make yourself known to the armed officers outside?’ My heart missed a beat. ”
Vicki quietly showed eight armed officers through passages and staircases to the top floor room and handed over the key。 “I realized that my bedroom window overlooks that part of the hotel, so I went to watch. I could not see into the man’ room, but I could see the passage. The police kept shouting at the man to come out with his han
 

相关内容

2011年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解4

   2011 年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解 4 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题, 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题,如需完整题库请登录 http://news.bangkaow.com 英语四级考试免费练习题 Now let us look at how we read. When we read a printed text, our eyes move across a page in short, jerky movement. We recognize words ...

大学英语四级阅读理解模拟试题及答案详解3_普特英语力

   本文由congcifaxian贡献 大学英语四级阅读理解模拟试题及答案详解3_普特英语听力普特英语听力 用户名: 密码: 验证码: 注册 网站地图 设为首页 听力 VOA BBC 视听 电影 音乐 教程 初级 中级 雅思四级 六级 托福专四 专八 BEC高考 考研 口语 阅读 写作 翻译 词汇 语法 方法 工具 专业 演讲 名著 老友记 金融 外贸 新概念 下载 电台 赖世雄 论坛 问吧 旧版 博客 家园 模仿 辞典 百科 播客 首页|资源下载|每日听力|网络电台|在线词典 ...

大学英语四级阅读理解模拟试题及答案详解3_普特英语听力

   大学英语四级阅读理解模拟试题及答案详解3_普特英语听力普特英语听力 用户名: 密码: 验证码: 注册 网站地图 设为首页 听力 VOA BBC 视听 电影 音乐 教程 初级 中级 雅思四级 六级 托福专四 专八 BEC高考 考研 口语 阅读 写作 翻译 词汇 语法 方法 工具 专业 演讲 名著 老友记 金融 外贸 新概念 下载 电台 赖世雄 论坛 问吧 旧版 博客 家园 模仿 辞典 百科 播客 首页|资源下载|每日听力|网络电台|在线词典|听力论坛|有问必答|部落家园|在线背单词|口 ...

02-08年考研英语二历年真题及答案

   2002 Directions:Translate the following passage into Chinese and put your translation on the ANSWER SHEET. Since 1981,farmers in Holland have been encouraged to adopt“green”farming techniques that were thought to benefit plant and bird life.Farmers ...

2010年6月英语四级A卷真题及答案

   外语下载中心 http://down.tingroom.com 2010 年 6 月英语四级真题 月英语四级真题?A 卷完整答案(题目在后) 卷完整答案(题目在后) 答案: 答案: 四级作文: 四级作文: 1、如今不少学生在英语学习中不重视拼写 2、出现这个现象的原因是 3、为了改变这种状况,我认为 Due Attention Should Be Given to Spelling(上海昂立教育 阿古琳娜) 阿古琳娜) ( Nowadays fewer and fewer students ...

2010年考研英语二模拟试题及答案详解(一)

   无需积分,无需回复,只要你带宽足够大,你资料就足够多!大家网考研论坛 http://club.topsage.com/forum-28-1.html 真正的全免费公益性考研论坛,等待您的光临! 声明:本资料由 大家论坛考研论坛 http://club.topsage.com/forum-28-1.html 收集整理, 转载请注明出自 http://club.topsage.com 明 : 本 资 料 由 声 公 益 性 考 无 需 积 分 研 论 无 坛 需 回 复 , 只 , 2010 年 ...

2010年陕西中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年宁德中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年长沙中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 长沙中考英语试题及答案 中考英语 2010 年长沙中考英语试题及答案 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com( ...

英语四级阅读理解模拟试题及答案详解

   What is it about Americans and food? We love to eat, but we feel 1 about it afterward. We say we want only the best, but we strangely enjoy junk food. We're 2 with health and weight loss but face an unprecedented epidemic of obesity(肥胖). Perhaps th ...

热门内容

2011年全国硕士研究生入学统一考试英语一试题答案和评分参考

   2011 年全国硕士研究生入学统一考试 英语一试题答案和评分参考 一、英语知识应用:每小题 0.5 分,共 10 分。 英语知识应用: 1.C 2.D 3.B 6.B 7.A 8.D 11.B 12.C 13.D 16.D 17.A 18.D 4.B 9.C 14.C 19.A 5.A 10.A 15.B 20.C 二、阅读理解 A 节:每小题 2 分,共 40 分。 Text 1 21.[C] received acclaim. 22.[B] modest. 23.[D] overesti ...

英语摘要的写法

   英语摘要的写法 Abstract 1 基本特性 2 时态 3 语态 4 语法修辞 5 一个典型示例 6 化学常用句式 Abstract 基本类型: 报道性,指示性,报道-指示性和结构式文摘 注意摘要与前言的区别,有关背景 资料(background information)放前言中 1 基本特性 独立短文:独立性 The first studies by Shuford et al. (Polym Eng Sci 1976,16,25) of the effect of draw ratio ...

四川省绵阳南山中学2011届高三九月月考(英语)

   南山中学高 2011 级高三 9 月水平考试 英 语 选择题)和第 非选择题)两部分 本试卷分第一 I 卷(选择题 和第Ⅱ卷(非选择题 两部分。第 I 卷 1 至 10 页,第Ⅱ卷 11 至 选择题 和第Ⅱ 非选择题 两部分。 12 页。满分 150 分,考试时间 120 分钟。考试结束,将本试卷和答题卡一并交回。 分钟。考试结束,将本试卷和答题卡一并交回。 第 I 卷 (选择题,共 115 分) 注意事项: 1.答第 1 卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号、考试科目用铅笔涂写在答题卡上。 ...

【英语】高考二轮专题讲练四:动词和短语动词

   动词和短语动词 I.动词的分类 I.动词的分类 根据意义和句法作用,英语动词可分为四类: 1.行为动词(实义动词) 1.行为动词(实义动词) 行为动词 ①及物动词:带宾语的动词 ②不及物动词:不带宾语的动词 注意: 英语里及物动词和不及物动词不是截然分开的有的动词既可以是及物动词也可以 是不及物动词 It is important for you to learn how to learn. 第一个 learn 是及物动词,后面有宾语 how to learn;第二个 learn 是不及物动 ...

全国公共英语等级考试(3级)模拟试题

   全国公共英语等级考试(3 级)模拟试题 全国公共英语等级考试(3 级)模拟试题 听说过吗?躺在床上能和外教一对一练英语口语!适合职场中的你! 听说过吗?躺在床上能和外教一对一练英语口语!适合职场中的你! 免费体验史上最牛英语口语学习, 免费体验史上最牛英语口语学习,太平洋英语 www.pacificenglish.cn Test One  SectionⅠListening Comprehension (25 minutes) Directions:  This section is ...