年秋季学期大学英语( 2010 年秋季学期大学英语(
  2)第一次作业 单项选择题( 一、单项选择题(70 分,共 35 题,每小题 2 分)
  1. He would not ( ) himself in any way. A. Committee B. Commitment C. Commit D. committed
  2. There are many non-smoking rooms ( ) in our hotel. A. Visible B. Invisible C. Available D. unavailable
  3. If he had asked me, I ( ) him. A. should have helped B. would help C. would have helped D. helped
  4. A new theory ( ) before it can be put into practice. A. must be tested B. be tested C. can be tested D. to be tested
  5. Mom was always worried about my health, therefore ( ) departure, she prepared a lot of medicine for me. A. upon B. in C. when D. at
  6. I had chosen a table that put me ( ) a good-looking, red-faced English man. A. A) next B. B) close C. C) next to D. D) close to
  7. New factories are located in areas where supplies of power are ( ). A. preferable B. possible C. considerable D. available
  8. When you ( ) the furniture, please tell me. A. will finish to move B. will finish moving C. have finished moving D. will have finished moving
1

  9. He is fortunate ( )by the Beijing University. A. to admit B. being admitted to C. be admitted D. be admitted
  10. The people at the party were worried about Janet because no one was aware she had gone. A. where that B. of where C. of the place where D. the place
  11. ( ) emergency, please dial the alarm number 1
  10. A. For fear that B. Worry that C. In case of D. In case
  12. We apologize for any ( ) caused by the lack of housekeeping services. A. Inconvenience B. Convenience C. Inconvenient D. convenient
  13. We are unable to provide housekeeping services ( ) weekends. A. In B. At C. On D. during
  14. You can’t cut ( ) the blood relationship between you and your parents wherever you go. A. down B. off C. up D. in
  15. She is leaving her husband because she cannot ( ) his bad temper any longer. A. put up B. put away C. put by D. put up with
  16. How did you ( ) the name Amazon? I mean it has that big, rough sound to it. A. come up with B. put up with C. catch up with
2
D. keep up with
  17. It’s their ( ) consequences that make me cringe. A. Unintended B. Careless C. Uninteresting D. restless
  18. It’s so cold this winter here, I feel like ( ) to the seaside to spend Christmas holidays on the beach. A. going B. goes C. go D. gone
  19. The customs ( ) in different parts of the United States. A. Vary B. Change C. very D. exchange
  20. When I reached the peak, my partners ( ) me. A. waited for B. were waiting for C. has waited for D. had waited for
  21. He thought the painting was of little ( ), so he let me have it for only ten pounds. A. cost B. value C. price D. expensive
  22. He registered the birth of his child. ( ) A. 挂号方式邮寄 B. 显示 C. 记录 D. 语域
  23. She ( ) that he would marry a doctor ten years later. A. Predicted B. Proved C. witnessed D. identified
  24. The ministers agree ( ) global warming is a serious world problem. A. what B. which C. when D. that
  25. Evidently, the untethered electronic voice ( ) human contact.
3
A. prefer to B. is preferred to C. is preferable to D. preferable to
  26. “Hello, this is Tim. Is Jill there?” “ ( ), I’ll get him for you.” A. Hold in B. Hold to C. Hang on D. Hang off
  27. I have no cash in my pocket; I have to ( ) some money from the bank. A. withdraw B. take C. bring D. fetch
  28. I can't drive this car as I am not ( )with its control. A. accustomed B. aware C. familiar D. understand
  29. ??The air is full of smoke and people are coughing. ??It'll get worse ( ) the government does something about pollution. A. but B. except C. besides D. unless
  30. The Internet chat room is a new and popular forum now. ( ) A. 广场 B. 法庭 C. 论坛 D. 房间
  31. ?Someone took my book. ?Well, I didn't and ( ). A. nor did Jack B. nor Jack did C. Jack did nor D. Jack nor did
  32. He resented to wait. ( ) He expected the minister ( ) punctual. A. to be asked ...be B. being B. asked ...been C. being asked ...to be D. to ask...being
  33. Born and brought up in ( ) village, some of them have never seen a train. A. Removed B. Remote
4
C. Far D. desert
  34. He was scared when he saw the shadow the window. A. took over B. made over C. thought over D. .loomed over
  35. He wore dark glasses to avoid . A. having been spotted B. to be spotted C. spotted D. being spotted 阅读理解单项选择题( 二、阅读理解单项选择题(30 分,共 3 题,每小题 10 分)
  1. Many new students find it hard to do all the study that has to be done; they find themselves putting off reading assignment(作业), jumping from one subject to another and not being quite certain what they are trying to do during a particular study session. The best way to overcome these difficulties and to start studying efficiently(高效 的) is to plan your time and organize your work. Let us suppose that you have 15 hours per week of classes and that you decide to allow yourself a 40-hour-working week (a reasonable figure, leaving you 70 waking hours for other activities.) You now have to decide how to divide the remaining 25 hours of private study. Naturally, the decision you make will change from week to week according to what essays have to be written and what reading has to be done. Many people find it helpful to draw up each week a seven- day- timetable showing the occasions on which they will be studying. By change such a plan at times during the week, you can see what you have done and what you have still to do: the whole plan becomes more manageable. There are a number of places where you can study college library, public library, home, empty classrooms, on bus or train and each has several obvious advantages and disadvantages. The college library is least busy in the evening, on Wednesday afternoon, and all day Friday and Saturday. (249w)(
  1). Many new students find it hard( ) A. to make a good plan B. to study efficiently C. to delay their reading D. to jump from subject to subject (
  2). A student’s organization of his work will need to change according to ( ) A. how many hours he is awake B. how many subjects are required C. how many lectures he miss D. what he has to write and read that week
5
(
  3). A student is advised to make a weekly plan to check it from time to time in order to ( ). A. see whether he has calculated it properly B. see what day of the week is C. see what work still needs doing D. see how he feels at the whole week (
  4). What’s the main idea of this passage? A. one night in November B. one day in December C. a few weeks before December D. a couple of days before December 25
  2. The sense of sound is one of our most important means of knowing what is going on around us. Sound has a wasted product, too, in the form of noise. Noise has been called unwanted sound. Noise is growing and it may get much worse before it gets and better. Scientists, for several years, have been studying how noise affects people and animals. They are surprised by what they have learned. Peace and quiet are becoming harder to find. Noise pollution is a threat that should be looked at carefully. There is a saying about it being so noisy that you can’t hear yourself think. Doctors who study noise believe that we must sometimes hear ourselves think. If we don’t we may have headaches, other aches and pains, or even worse mental problems. Noise adds more tension(紧张) to society that already faces enough stress. But noise is not a new problem. In ancient Rome, people complained so much about noise that the government stopped chariots (四轮马车)from moving through he streets at night!Ways of making less noise are now being tested. There are even laws controlling noise. We cannot return to the “good old days” of peace and quiet. But we can reduce noise ? if we shout loudly enough about it.(
  1). Why are scientists surprised by the findings in their noise study? A. Because the world is becoming more and more noisy. B. Because they have learned that noise is also a kind of pollution. C. Because noise is an unwanted waste for human beings. D. Because people knew little about the danger of noise before. (
  2). What may be the result if we cannot hear ourselves think?
A. We may forget what we have thought about. B. Our thoughts may be interfered. C. Our mind may be harmed. D. WE may have difficulty using the right words. (
  3). When the writer says we cannot return to the good old days, he means that ( ).?
6
A. our society is becoming much worse than before B. in our modern society it is hard to lead a quiet life C. the old days were much happier than the present time D. it is impossible for us to deal with noise as we did before (
  4). From the last sentence of the passage we can learn that ( ). A. we can put noise under control if our measures are effective B. sometimes we have to shout loudly so that others can hear us C. shouting is a chief cause of noise pollution D. it is important to warn people of the danger of noise pollution (
  5). Which of the following is TRUE according to the passage A. Only recently did people realize the harmfulness of noise. B. Noise pollution is the worst kind of pollution we suffer from. C. People are now trying to find ways to make noise as low as possible. D. The writer thinks that it is almost impossible for people to avoid noise.
  3. Beldon and Canfield are two seashore towns, not far apart. Both towns have many hotels. And in the summer the hotels are full of holidaymakers and other tourists (游客). Last August there was a fire at the Seabreeze Hotel in Beldon. Next day, this news appeared on page two of the town''s newspaper. The Beldon Post. FIRE AT SEABREEZE LATE LAST NIGTH FIREMEN HURRIED TO THE Seabreeze Hotel and quickly put out a small fire in a bedroom. The hotel manager said that a cigarette started the fire. We say again to all our visitors, "Please don''t smoke cigarettes in bed." This was Beldon''s first hotel fire for five years. ! "'' The Canfield Times gave the news in these words on page one: AOTHER BELDON HOTEL CATCHES FIRE Last night Beldon firemen arrived just too late to save clothing, bedclothes and some furniture (家具) at the Seabreeze Hotel. An angry holiday-maker said, "An electric lamp probably started the fire. The bedroom lamps are very old at some these hotels. When I put my bedside light on, I heard a funny noise from the lamp." We are glad to tell our readers that this sort of adventure does not happen in Canfield. What are the facts, then? It is never easy to find out the exact truth about an accident. There was a fire at the Seabreeze Hotel 1 st August: that is one fact. Do we know anything else? Yes??we know that firemen went to the hotel.Now what do you think of the rest the "news"?(
  1). Which of the following best gives the main idea of this
7
article? A. Beldon and Canfield are both good places for tourists in summer. B. A fire broke out one night in Seabreeze Hotel last summer. C. It was not easy to find out exact truth from newspaper. D. Two newspaper gave reports on the same matter. (
  2). Which of the following are probably facts? a. The fire broke out in a bedroom at the hotel. b. A cigarette started the fire. c. An old lamp started the fire. d. The fire broke out at night. A. b and c B. a and d C. c and e D. a and c (
  3). The Canfield Times used the headline like this in order to make its readers think ( ) A. hotels in Beldon often catch fire B. hotels in Beldon don't often catch fire C. this was the second fire in the Seabreeze Hotel D. Beldon was a good place except that hotels there are not quite safe (
  4). The Canfield newspaper gave a report just the opposite to The Beldon Post by saying that ( ) A. the fire men failed to save clothing, bedclothes and other things B. the bedroom lamps were very old C. the bedroom lights made funny noise D. such accidents never happened in Canfield (
  5). The "angry holiday-maker"( ) A. caused the fire when he turned on a lamp B. didn't seem to be really angry C. was talking about the lamps in Seabreeze Hotel D. lived in the room which had caught fire 答案: 答案: 单项选择题( 一、单项选择题(70 分,共 35 题,每小题 2 分)
  1. C
  2. C
  3. C
  4. A
  5. A
  6. C
  7. D
  8. C
  9. C
  10. B
  11. C
  12. A
  13. C
  14. B
  15. D
  16. A
  17. A
  18. A
  19. A
  20. B
  21. B
  22. C
  23. A
  24. D
  25. A
  26. C
  27. A
  28. C
  29. D
  30. C
  31. A
  32. C
  33. B
  34. D
  35. D 二、阅读理解单项选择题(30 分,共 3 题,每小题 10 分) 阅读理解单项选择题(
  1. (
  1). B (
  2). D (
  3). C (
  4). D
  2. (
  1). A (
  2). C (
  3). B (
  4). D (
  5). C
  3. (
  1). C (
  2). B (
  3). A (
  4). A (
  5). C
8
 

相关内容

2010年秋季学期大学英语(2)第二次作业

   年秋季学期大学英语( 2010 年秋季学期大学英语(2)第二次作业 单项选择题( 一、单项选择题(70 分,共 35 题,每小题 2 分) 1. He would not ( ) himself in any way. A. Committee B. Commitment C. Commit D. committed 2. There are many non-smoking rooms ( ) in our hotel. A. Visible B. Invisible C. Availab ...

2010年06月大学英语四级真题

   2010 年 6 月 19 日大学英语四级 日大学英语四级(CET-4)考试 考试 2010 年 6 月 19 日大学英语四级 日大学英语四级(CET-4)考试 考试 Part I 注意: 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Writing (30 minutes) Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should ...

大学英语四级真题2010年12月

   日大学英语新四级(CET 4)考试 (CET2010 年 12 月 18 日大学英语新四级(CET-4)考试 Part Ⅰ Writing Directions: For this, part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of How Should Parents Help Children to Be Independent? You should write at least 120 wo ...

2010年12月大学英语四级考试真题

   Part I minutes) 2010 年 12 月大学英语四级考试真题 Writing (30 Directions:For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled How Should Parents Help Children to Be Independent? You should write at least 150 words following the outline giv ...

2010年6月大学英语六级真题B卷试卷

   恒星英语学习网 http://www.hxen.com 编者注: 编者注:2010 年 6 月大学英语六级考试 CET6A 卷真题与 B 卷完全一致,仅题目 顺序不一样而已,A 卷考生请参照 B 卷真题及参考答案! Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of D ...

2010年6月大学英语四级真题A卷试卷

   恒星英语学习网 http://www.hxen.com 2010 年 6 月英语四级考试(A 卷)真题 Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To Spelling. You should wri ...

2010年6月大学英语四级真题B卷试卷

   Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To Spelling. You should write at least 120 words following the outline given be ...

2010年6月大学英语四级真题A卷试卷

   恒星英语学习网 Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 http://www.hxen.com Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To Spelling. You should write at least 120 words fo ...

2010年6月大学英语四级真题B卷试卷

   Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To Spelling. You should write at least 120 words following the outline given be ...

2010年12月大学英语四级考试真题及答案

   2010 年 12 月大学英语四级考试真题 Part I Writing (30 minutes) Directions: Directions:For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled How Should Parents Help Children to Be Independent? You should write at least 150 words following the ...

热门内容

中考英语 7A 系统复习测试题

   7A 基础知识 一,词组,短语英汉互译: 1.擅长于 2. stay happy 3.出生 4. Just a minute 5.来自 6. all the other students 7.足球场 8. take in 9.长大 10. taste good 11.在周末 12. at the moment 13.去散步 14. next door 15.试穿 16. dress up as 17.玩得开心 18. meet up 19.超过 20. the whole school 21 ...

七年级英语期中考试检测题 人教新目标

   七年级英语期中考试检测题 七年级英语期中考试检测题 人教新目标 Vocabulary(词汇) (词汇) I. Classify the following words .(把下面的单词归类,每词 1 分,共 10 分) soccer ball , broccoli, strawberry , chair , baseball , carrot , shirt , ice cream , sofa , coat Food(食品): Balls(球类): Furniture(家具): Cloth ...

2011年高考英语一轮复习课件:人教版必修1+...

   必修 1 Unit 5 Nelson Mandela-a modern hero 考点要求 Ⅰ.写出下列必考单词 写出下列必考单词 1.法则,原则,原理n. 2.质量,品质n. 3.报酬,奖金,奖赏n.&vt. 4.共和国,共和政体n. 5.人类n. 6.同盟,联盟,联合会n. 7.舞台,阶段,时期n. 8.毛毯,毯子n. 9.乐意的,自愿的adj. 10.总统,会长,校长,行长n. principle  quality   reward  r ...

英语词汇学4

   Chapter 10 English Idiom If a person always uses a bookish, stilted expressions and never uses an idiom in the right place, he might developed the reputation of being a dry, unimaginative speaker, or one who is trying to be too serious and too offi ...

2008年职称英语综合类(B级)考试真题

   2008 年职称英语真题之综合类 B 级词汇选项: 第 1 部分:词汇选项(第 1?15 题,每题 1 分,共 15 分) 下面每个句子中均有 1 个词或短语划有底横线, 请为每处划线部分确定 1 个意义最为接 近的选项。 1. She found me very dull. A. dirty B sleepy C. lazy D. boring 2. The President made a brief visit to Beijing. A short B working C forma ...