更多优质自考资料,请访问自考乐园俱乐部 http://tieba.baidu.com/club/5346389
2010年全国自考英语(二)模拟试卷(七)
一、Vocabulary and Structure(10 points,1 point for each item)从下列各句四 个选项中选出一个最佳答案,并在答题卡上将相应的字母涂黑。
He assured us that he would be served by a fitness program than by learning to play bridge.

  1.
A. no good B. none better C. no better D. not better
答案:C Some argue that by their nature, these elite places of learning should not be easily accessible.

  2.
A. very B. exactly C. exact D. just
答案:A

  3.
These future robots, with a sense of touch and the ability to see and make decisions, will have plenty of work to do.
A. assembling B. assembled C. assemble D. to have been assembled
答案:B Picture yourself vividly as defeated and that will make victory impossible.

  4.
A. B. C. D.
答案:A
alone lonely lone more lonely
Grabbing Weinstein the jaw, the attacker told her he had a gun and forced her into her car.

  5.
A. B.
with to
C.
D.
答案:D
in
by
更多优质自考资料,请访问自考乐园俱乐部 http://tieba.baidu.com/club/5346389
Basically, Such attitudes amount to a recognition leisure is an important area of life and a belief leisure can and should be put to good use.

  6.
A. which...that B. that...which C. which...which D. that...that
答案:D Schools usually set their educational objective the attainment of a balanced development of a person.

  7.
A. to B. in C. with D. as
答案:D

  8.
This kind of cell phone isavailable in any telecommunications shop. A. costly
B. likely C. readily D. effectively
答案:B 解析:B costly有代价地 likely可能地 readily乐意地 effectively 有效地
Difficulties can bring a person’s best qualities. A. down B. forward C. up D. out 答案:D 解析:D bring down降低,减少;bring forward提出; bring up抚养;bring out使显现,显 示。

  9.

  10.
the numbers in employment,the hotel industry was the second largest industry in this country last year.
A. In line with B. In terms of C. In contrast with
D. In accordance with
答案:B 解析:B
更多优质自考资料,请访问自考乐园俱乐部 http://tieba.baidu.com/club/5346389
in line with与…相一致;in terms of在…方面,就……来说;in contrast with和
……成对照;in accordance with依照,根据。
二、Cloze Test(10 points,1 point for each item)下列短文中有十个空白,每个 空白有四个选项。根据上下文要求选出最佳答案,并在答题纸上将相应的字母涂黑。
Traveling can be fun and easy. A vacation trip to another country is especially enjoyable when the traveling conditions are good. Good traveling conditions 1 a comfortable mode of transportation, knowledge of the country’s language, familiarity 2 the customs and habits of the people in the country, and pleasant traveling companions. All of us have had nice trips 3 this.

  1.
Most of us have also had trips that we would 4 to forget. Many conditions can
produce a bad traveling experience. For example, if the four conditions listed above
do not exist, we will probably have a bad experience, 5 at best a difficult
  6. Students who travel to a foreign country to study often have a difficult trip. They
usually travel alone. They don’t know the language of the new country
  7. They often
arrive in the new country 8 a huge international airport. From the airport, they
need to find their way to their school. Maybe they need to change airplanes, to take
a bus, a train, or a taxi. They need to do all this in a country 9 everything is unfamiliar. Later, after the experiences are over, they can laugh. But at the 10, they feel terrible.
(
  1). (A). (B). (C). (D).
答案:A
include conclude hold contain
(
  2). (A). (B). (C). (D).
答案:D
to for of with
(
  3). (A). (B).
with as
(C). (D).
答案:C
like of
更多优质自考资料,请访问自考乐园俱乐部 http://tieba.baidu.com/club/5346389
(
  4).
(A).
have
(B). (C). (D).
答案:C
think wish need
(
  5). (A). (B). (C). (D).
答案:A
or and but so
(
  6). (A). (B).
(C).
case one
thing
(D).
答案:B
practice
(
  7). (A). (B). (C). (D).
答案:A
yet either too already
(
  8). (A). (B). (C). (D).
答案:A
at to on from
(
  9). (A). (B).
where that
(C). (D).
答案:A
when which
更多优质自考资料,请访问自考乐园俱乐部 http://tieba.baidu.com/club/5346389
(
  10). (A). (B).
(C).
date time
while
(D).
答案:B
day
三、Reading Comprehension(30 points,2 points for each item)从下列每篇短文 的问题后所给的四个选择项中选出一个最佳答案,并在答题卡上将相应的字母涂黑。
In the late 1960’s many people in North America turned their attention to environmental problems, and new steelandglass skyscrapers (摩天楼) were widely criticized. Scientists pointed out that blocks of tall buildings in a city often overburdens public transportation and parking lot capacities. Skyscrapers are also big consumers, and wasters, of electric power. In one recent year, the addition of 17 million square feet of skyscraper office space in New York

  1.
City raised the peak daily demand for electricity by 120,000 kilowatts?enough to supply the entire city of Albany, New York, for a day. Glasswalled skyscrapers can be especially wasteful. The heat loss (or gain) through a wall of halfinch plate glass is more than ten times that through a typical brick wall filled with insulation board. To lessen the strain on heating and airconditioning equipment, builders of skyscrapers have begun to use doubleglazed (装上玻璃的) panels of glass, and reflective glasses coated with silver or gold mirror films that reduce glare as well as heat gain. However, mirrorwalled skyscrapers raise the temperature of the surrounding air and affect neighboring buildings. Skyscrapers put a severe strain on a city’s sanitation (卫生) facilities, too. If fully occupied, the two World Trade Center towers in New York City would alone generate
  2.25 million gallons of raw wastes each year?as much as a city the size of Stamford, Connecticut, which has a population of more than 109,0
  00. Skyscrapers also interfere with television reception, block bird flyways, and obstruct air traffic. In Boston in the late 1960’s, some people even feared that shadows from skyscrapers would kill the grass on Boston Common. Still, people continue to build skyscrapers for all the reasons that they have always built them?personal ambition (抱负) pride, and the desire of owners to have the largest possible amount of rentable space.
更多优质自考资料,请访问自考乐园俱乐部 http://tieba.baidu.com/club/5346389
(
  1). (A). (B). (C). (D).
答案:B
The main purpose of the passage is to . compare skyscrapers with other modern structures describe skyscrapers and their effect on the environment advocate the use of masonry(化妆舞会) in the construction of skyscrapers illustrate some architectural designs of skyscrapers
(
  2).
According to the passage, what is one disadvantage of skyscrapers that have mirrored walls?
(A). (B). (C). (D).
答案:A
The exterior surrounding air is heated. The windows must be cleaned daily. Construction time is increased. Extra airconditioning equipment is needed.
According to the passage, in the late 1960’s some residents of Boston were concerned with which aspect of skyscrapers?
(
  3).
(A). (B). (C). (D).
答案:C
The noise from their construction The removal of trees from building sites. The harmful effects on the city’s grass. The high cost of rentable office space.
(
  4).
groups?
The author raises issues that would most concern which of the following Electricians Environmentalists. Aviators Teachers.
(A). (B). (C). (D).
答案:B
(
  5).
Where in the passage does the author compare the energy consumption of skyscrapers with that of a city?
(A). (B). (C). (D).
答案:A
Lines 5-
  8. Lines 14-15 Lines 20-
  22. Lines 23-25
Climate, more than any other single factor, determines the distribution of life on Earth. Climatic boundaries establish the limits within which organisms can survive. Plants, even more than animals, must be well adapted to climate in order to

  2.
survive. They cannot move about or take shelter but must be equipped to endure
whatever weather conditions are likely to occur. In the harsh conditions of the tundra, for example, low growing mosses(苔藓), lichens(地衣), and a few flowering plants all hug the ground for shelter from icy winds. Animals, despite their ability to move about and find shelter, are just as much influenced by climate as plants are. Creatures such as the camel and the penguin are so highly specialized that they have an extremely limited distribution. Others, such as bears, are flexible enough to adapt to a broad range of climates. Oceandwelling organisms are just as sensitive to climatic changes?in this case temperature and salinity(盐浓度,咸度)?as land animals. Reef corals can survive only in clear warm seawater. Certain foraminifers are so sensitive to changes in their environment that their presence can be taken as an index of sea temperature. Human beings are among the least specialized of all animals and can live almost anywhere. Their clothes and their homes act as a sort of “miniature climate” that can be taken with them everywhere.
(
  1). (A). (B). (C). (D).
答案:C
According to the passage, plants on the tundra grow in the ground . to avoid being eaten by arctic animals because fertilizer is not readily available to minimize exposure to the cold because unfrozen water supplies are very scarce
(
  2).
According to the passage, which of the following can be found in areas with quite different climatic conditions on Earth?
(A). (B). (C). (D).
答案:C
Reef corals Penguins. Bears Camels.
(
  3). (A). (B). (C). (D).
答案:B
It can be inferred from the passage that foraminifers are a . . kind of weather pattern form of sea life species of tundra plant type of miniature penguin
(
  4).
According to the passage, human beings can survive almost everywhere on earth because .
(A). (B).
they have developed advanced forms of transportation they have learned how to process seawater for drinking
更多优质自考资料,请访问自考乐园俱乐部 http://tieba.baidu.com/club/5346389 their body temperature can vary considerably their shelters and clothes help them to adapt themselves to the environment 答案:D
(C). (D).
(
  5). As used in the passage, the word “endure” means “.” (A). keep silent (B). to be defeated (shelters and clothes) (C). surrender (D). suffer
答案:D Some psychologists maintain that mental acts such as thinking are not performed in the brain alone,but that one’s muscles also participate. It may be said that we think with our muscles in somewhat the same way that we listen to music with our bodies. You surely are nor surprised to be told that you usually listen to music not only

  3.
with your ears but with your whole body. Few people can listen to music that is more or less familiar without moving their body or, more specifically, some part of their body. Often when one listens to a concert on the radio, he is attracted to direct the band even though he knows there is a good conductor on the job. Strange as this behavior may be, there is a very good reason for it. One cannot derive all possible enjoyment from music unless he participates, so to speak, in its performance. This listener“feels”himself into the music with more or less noticeable motions of his body. The muscles of the body actually participate in the mental process of thinking in the same way, but this participation is less obvious because it is less noticeable.
(
  1). Some psychologists tend to believe that thinking is (A). a process happening outside the brain (B). a process that only involves one’s brain (C). a process involving both the brain and muscles (D). more of a physical process than a mental action
答案:C
(
  2).
The process of thinking and that of listening to music is similar in that.
(A). (B). (C). (D).
答案:D
both processes are less noticeable neither involves the use of the brain both bring enjoyment to a person neither is solely a mental process
更多优质自考资料,请访问自考乐园俱乐部 http://tieba.baidu.com/club/5346389
(
  3). Few people are able to listen to familiar music on the radio without. (A). singing along with the music (B). moving some parts of their bodies (C). stopping the job they are doing (D). wishing to see the actual performance
答案:B
(
  4). Muscle participation in the process of thinking is. (A). purposeful (B). apparent (C). indistinct (D). impressive
答案:C
(
  5). The passage is concerned primarily with. (A). muscle participation in mental activities (B). muscle participation in mental appreciation (C). the difference between thinking and music appreciation (D). the relationship between thinking and music appreciation
答案:A
四、Word Spelling(20 points,
  0.5 point for two words)将下列汉语单词译成英语。 每个单词的词类、首字母及字母数目均已给出。请将完整的单词写在答题纸上。
固定;系 答案:attach
 

相关内容

2010年扬州市中考英语模拟试卷

   2009 年中考英语模拟试卷 (满分:110 分;考试时间:120 分钟) 第Ⅰ卷 听力测试 听对话选图或能回答问题的最佳答案.( 共 10 小题,每小题 1 分,满分 10 分 ) 第一部分 听对话选图或能回答问题的最佳答案 在本部分,你将听到使个对话,每个对话为一问一答,对话听两遍.听完对话后,请选 择与对话内容相符的图画或选出能回答问题的最佳答案. ( ) 1.What is the time now? A. B. C. ( ) 2. What sign are they talkin ...

2010年扬州市中考英语第一次模拟考试试题及答案

   扬州市 2010 年英语中考第一次模拟考试 本试卷分第Ⅰ 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分.第Ⅰ卷为第 1 至 45 题,第Ⅱ 选择题)和第Ⅱ 非选择题)两部分. 分钟. 卷为第 46 至 81 题.试卷总分 120 分,考试时间 100 分钟. 说明: 说明: 1. 答卷前,考生务必将本人的姓名,学校,试考证号填涂在答题卡相应的位置上. 2. 第Ⅰ卷上选择题答案和第Ⅱ卷上非选择题答案均必须填涂或填写在答题卡上,在试卷 上答题无效. 3. 考试结束,只上交答题卡. 第Ⅰ卷( ...

2010年6月英语四级考试真题及答案

   本资料由学生范文网(http://www.xsfanwen.com)为您收集整理。 为您收集整理。 本资料由学生范文网 为您收集整理 2010 年 6 月英语四级考试真题 Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be ...

2010年6月英语四级A卷真题及答案

   外语下载中心 http://down.tingroom.com 2010 年 6 月英语四级真题 月英语四级真题?A 卷完整答案(题目在后) 卷完整答案(题目在后) 答案: 答案: 四级作文: 四级作文: 1、如今不少学生在英语学习中不重视拼写 2、出现这个现象的原因是 3、为了改变这种状况,我认为 Due Attention Should Be Given to Spelling(上海昂立教育 阿古琳娜) 阿古琳娜) ( Nowadays fewer and fewer students ...

2010年6月英语四级B卷真题及答案

   外语下载中心 http://down.tingroom.com 2010 年 6 月英语四级真题 月英语四级真题?B 卷完整答案(题目在后) 卷完整答案(题目在后) 答案: 答案: 作文范文: Due Attention Should Be Given To Spelling Correct spelling is a basic skill in English study. However, nowadays many students do not pay much attention ...

2011年全国自考英语(二)模拟试卷(七)及答案

   更多优质自考资料尽在百度贴吧自考乐园 自考乐园俱乐部 自考乐园 (http://tieba.baidu.com/club/5346389)欢迎'd加入...欢迎'd交流...止不住的惊喜等着你......... 2011年全国自考英语(二)模拟试卷(七)及答案 年全国自考英语( 年全国自考英语 模拟试卷 七 及答案 item)从下列各句四个选项中选出一个最 一、Vocabulary and Structure(10 points,1 point for each item)从下列各句四个选项 ...

2010年北京市东城区中考英语二模试题及答案

   ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站: 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 哈佛大学英语教授研究组提供 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了”。为什么有好多学生对英语的学 习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英语与汉语一样都是一种语言, 为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于一个汉语环境中, 如果你在伦敦 呆上半年,保准说起英语来会非常流利。但很多中学生 ...

【解析版】2010年全国中考英语真题汇编+1单项选择(共十省市)

   2010 年全国中考英语真题汇编 一、单项选择 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 ㈠冠词 【江苏 常州】1. Beijing is capital of China and it is city with many places of interest. A. a; a B. a; the C. the; a D. the; the 答案:C 【解析】冠词的用法,the capital 表示特指,a city with 表示泛指。故 c 【山东滨州】2. ? Y ...

2010年6月大学英语四级A卷真题及答案word不下载后悔版(免费下载)

   2010 年 6 月 19 日大学英语四级真题 2010 年 6 月 19 日大学英语四级(CET-4)考试 全真试题(2010 年 6 月 19 日) Part I 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: Writing (30 minutes) For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To ...

2010年全国小学生英语竞赛

   年全国小学生英语竞赛(NECPS) 2010 年全国小学生英语竞赛(NECPS) 五年级组初赛赛题参考答案 听力部分: 听力部分: 1-5 ABACB 1616-20 CACAB 笔试部分: 笔试部分: 3131-35 CABDA 4141-45 ABDCA 51.village 55.November 56.cup of 57.Turn off 58.go hiking 59.doing morning 60.time for 61.want 62.plan 63.First 64.arr ...

热门内容

2010考研英语主观题必读班写作讲义

   芸芸教育 友情提供 QQ:747883097 : 2010 年考研英语主观题写作讲义 主讲: 主讲:姜丽蓉 欢迎使用新东方在线电子教材 第一章 考研英语短文写作命题特点和规律 年全国硕士研究生入学统一考试英语考试大纲》 第一节 《2008 年全国硕士研究生入学统一考试英语考试大纲》及评分准则 一. 近年英语考研大纲对短文写作的规定 全国硕士生入学英语考试大纲对短文写作做了明确的规定.2005 年前的规定是考生要根据所给题目,素 材,写作提纲,规定情景或图表,图画等在 40 分钟内写出不少于 ...

大学英语论文:语义学在大学英语

   (三)框架语义学 框架语义学是一种独特的语义学理念,它属于认知语言学的一支。它能为英语词汇的教 学提供一种全新的方法。词汇是大学生学习英语的一只拦路虎,尽管教师和学生花大量的精 力学习词汇上,但结果往往并不理想。如何解决这一难题,框架语义学为我们提供了新的思 路。 简言之,框架语义学立足于人的认知,从不同的视角,将英语动词分类并放入相对应的框架 中,然后针对每一个相对应的框架,将相近的名词根据其熟悉程度进行分类,进行分层次教学。 至于其他词性也可参照名词和动词的做法进行学习。 例如学习 mo ...

八年级英语下学期期末试题修改版

   八年级英语测试题 第一节.单项选择(25 个小题,每小题 1 分,共 25 分。 ) 选出最佳选项完成下列句子,将其番号填入题后括号中。 21.He is boy. A.a eight-year-old B.an eight-year-old C.an eight-years-old D.a eight-years-old 22.I’ve been studying English I was seven years old. A.when B.while C.since D.wheneve ...

2009年九年级英语中考专题复习精粹-单项选择

   滏阳教育网 www.ygedu.net 为你提供从小一到高三的各类免费教育资源. 初三英语专项训练之单项选择 班级: 学号: 请把答案写在题号前: ( )1. You've dropped "s'' in the word "across''. Oh, letter "s'' should be doubled like this "across''. A. a , a B. an ,a C. an ,the D. the ,the ( )2. May ...

学习英语口语的六大技巧

   很多人有个误解,认为只要托福、GRE考好了就行了。其实不是这么回事。当你的飞机降落在美国那块土地上的时候,你有没有机会在美国生存、发展下去,关键是要看你有没有机会去表达自己,和别人交流。如果你学的是哑巴英语,到了美国你将暗无天日。而我们目前的大学英语的教育是有缺陷的。现存的各个大学的英语角就我个人认为,也是有问题的,虽然大家都很有热情,往往谈到半夜12点。由于大家都是同胞,彼此能相互理解各自的中国英语,你点头,我也点头。但一碰到一个native american(地道的美国人) 时 ...