2010 年自考综合英语(一)模考试题及答案
2010 年自考综合英语 一)_模考试题 参考答案 年自考综合英语(一 模考试题 参考答案(
  1) 模考试题_参考答案 一、单选题 单选题
  1. She can jump180cm. A. as high as B. as highly as C. so high as D. so highly as
  2. I am looking forward to . A. to see you B. to seeing you C. seeing you D. see you
  3. You arefor this accident. A. to be blame B. to be blamed C. to blame D. blamed
  4. It is a miracle that Johnthe air crash while all the others were dead. A. survived B. survived in C. survived from D. was survived
  5. Taking notes can help you to rememberthe teacher says. A. that B. what C. where D. which
  6. They haveto meet me at the airport. A. assigned B. ready C. arranged D. settled
  7. His article is better thanin the class. A. anyone else's B. anyone’s else C. anyone else D. anyone’s
  8. Not many people were actuallyher plan. They did not object to it openly, though. A. in the interest of B. in line with
C. in favor of D. in the common with
  9. It’s important for the government to make reasonablepolicies. A. economic B. economical C. economy D. economics
  10. I agree with Stephenbut not entirely. A. at some extent B. until a certain point C. to some extent D. to some point
  11. Teresa wasn’t the only one in the car,. A. There was some other B. It was someone else C. There was someone else D. It was another one
  12. She couldn’t decide whether to stay or for Nanjing at once. A. left B. will leave C. leaving D. to leave
  13. Jack and Mary are going to married when they return from abroad. A. make B. take C. get D. have
  14. What is closely relatedEnglish reserve is English modesty. A. with B. on C. in D. to
  15. the beautiful weather there, he felt he had overcome his depression and tiredness. A. But for B. Instead of C. Thank to D. Apart from
  16. Well, let’s put our heads together and find to the problem. A. an answer B. a solution C. a way D. a method
  17. in an atmosphere of simple living was what his mother wished for. A. The boy’s being educated
B. The boy being educated C. The boy was educated D. The boy who was educated
  18. I understand you need some money. How do you want? A. many B. any C. some D. much
  19. Neither my sisterever been to Boston. A. or me have B. nor I have C. or I have D. nor me has
  20. you hurry up, you’ll miss the train. A. In case B. Except C. Unless D. If
  21. It’s timeabout the pollution problem in the city. A. everything is done B. anything will be done C. nothing to be done D. something was done
  22. Bob tried in vain to talk his little brother some money from their mother’s purse. A. to steal B. to stealing C. into stealing D. into steal
  23. When I saw Jane, I stopped and smiled, but sheme and walked away. A. refused B. ignored C. denied D. missed
  24. Littlethe danger he is in. A. he realizes B. he has realized C. does he realize D. he does realize
  25. The book lists the phenomena and explains the reason. A. as well B. only C. excessively D. as well as
  26. Parents love their children with a devotion no return.
A. which they ask for B. for which they ask C. for which they ask for D. which they ask
  27. If you had come here yesterday, you him. A. would see B. would have seen C. saw D. had seen
  28. alone, I turned on the radio for company. A. Be B. Been C. Being D. Having been
  29. I don’t expect you the exam again. A. fail B. to fail C. failing D. to be failed
  30. It him only half an hour to finish his homework, and he most of the evening watching TV. A. cost, paid B. took, used C. took, spent D. used, spent 二、阅读理解题 阅读理解题
  1. This was the end. It was her father who laid down the rules in her family and there was never any appeal, any second chance. After protracted discussion and her repeated pleas she had been allowed this weekly visit to the disco run by the church youth club, provided she caught the nine-forty bus without fail. It’d put her down at the “Crown and Anchor” at Cobb’s marsh, only fifty yards from her cottage. From ten fifteen her father would begin watching for the bus to pass the front room where he and her mother would sit half-watching the television, the curtains drawn back. Whatever the programme or weather, he would then put on his coat and come out to walk the fifty yards to meet her, keeping her always in sight. Since the Norfolk Whistler had begun his killings, her father had an added justification for the mild domestic tyranny which she half-realized, he thought right in dealing with his only child and rather enjoyed. The concordat had been early established:“You do right by me, my girl, and I’ll do right by you.”She both loved him and slightly feared him and she dreaded his anger. Now there would be one of those awful rows in which she knew she couldn’t hope to look to her mother for support. It would be the end of her Friday evenings with Wayne and Shirl and the gang. Already they teased and pitied her because she was treated like a child. Now it would be total humiliation. Her final desperate thought was to hire a taxi and chase the bus, but she didn’t know where the cab rank was and she hadn’t enough money; she was sure of that. She could go back to the disco and see if Wayne and Shirl and the gang between them could lend her enough. But Wayne was always skint (身无分文的)and Shirl too mean and by the time she had argued and cajoled(哄骗)it would be too late.
  1. What was the girl’s problem now? A. The bus was late B. She was late for the nine-forty bus
C. She was afraid to encounter the Norfolk Whistler D. Her father would not come out to meet her on her way home
  2. Why did the girl think "This was the end"? A. She had seen the Norfolk Whistle coming B. She would never be able to get home C. Her parents would give her a hard time D. She would never be allowed to visit the disco again
  3. How long would it take her to get to the "Crown and Anchor"by bus? A. 40 minutes or so B. About half an hour C. Over an hour D. Hard to tell
  4. Which of the following statements is probably true? A. Her father had been strict with her ever since the Norfolk Whistler began his killings B. Her father had always been strict with her since her childhood C. She dreaded her father because he was always angry with her D. Whatever happened her mother always sided by her
  5. "She was sure of that."This means that she was sure A. she could catch up with the bus if she took a taxi B. she could not borrow any money from either Wayne or Shirl C. she did not have enough money on her to hire a taxi D. she would never be able to get home in time
  2. Are some people born clever, and others born stupid? Or is intelligence developed by our environment and our experiences? Strangely enough, the answer to both these question is yes. To some extent our intelligence is given us at birth, and no amount of special education can make a genius out of a child born with low intelligence. On the other hand, a child who lives in a boring environment will develop his intelligence less than one who lives in rich and varied surrounding. Thus the limits of a person’s intelligence are fixed at birth, but whether or not he reaches those limits will depend on his environment. This view, now held by most experts, can be supported in a number of ways. It is easy to show that intelligence is to some extent something we are born with. The closer the blood relationship between two people, the closer they are likely to be in intelligence. Thus if we take two unrelated people at random from the population, it is likely that their degree of intelligence will be completely different. If on the other hand we take two identical twins they will very likely be as intelligent as each other. Relations like brothers and sisters, parents and children, usually have similar intelligence, and this clearly suggests that intelligence depends on birth. Imagine now that we take two identical twins and put them in different environments. We might send one, for example, to university and the other to factory where the work is boring. We would soon find differences in intelligence developing, and this indicates that environment as well as birth plays a part. This conclusion is also suggested by the fact that people who lives in close contact with each other, but who are not related at all, are likely to have similar degrees of intelligence.
  1. Which of these sentences best describes the writer’s point in Paragraph 1? A. To some extent, intelligence is given at birth B. Intelligence is developed by the environment C. Some people are born clever and others born stupid D. Intelligence is fixed at birth, but is developed by the environment
  2. It is suggested in this passage that. A. unrelated people are not likely to have different intelligence
B. close relation usually have similar intelligence C. the closer the blood relationship between people, the more different they are likely to be in intelligence D. people who lived in close contact with each other are not likely to have similar degrees of intelligence.
  3. Brothers and sisters are likely to. A. have similar intelligence B. have different intelligence C. go to the same university D. go to the same factory
  4. In Paragraph 1 (line
  5), the word "surrounding"mean. A. intelligence B. life C. environments D. housing
  5. The best title for this article would be. A. On Intelligence B. What does Intelligence Mean? C. We are Born with Intelligence D. Intelligence Is Developed by Environments 三、语音题 语音题
  1).t(y)pical
  2).l(oo)se
  3).publi(sh)
  4).p(oi)son
  5).(j)ean
  6).f(ue)l
  7).init(ia)te
  8).f(or)eign
  9).produc(tion)
  10).gr(ow)th
  11).aver(a)ge
  12).w(ar)ning
  13).va(gue)
  14).cr(oo)ked
  15).crea(ture)
  16).engin(ee)ring
  17).(phar)macist
  18).cl(ie)nt
  19).a(g)ent
  20).(sure)ly 四、完形填空题 完形填空题
  1. lead;respects;existence;never;aware;cases;whose;fear;in a word;from
  1. Friend is better than fortune. Friend is worse than poison in some. The above two statement are opposite and seem to be unreasonable but they can be explained as follows: The latter implies all evil friends whous astray(误入歧途). The former refers to all good friends who drive us towards good.
My ideal friend is of course a good friend goodness is shown below: He has no bad liking, as smoking and drinking. He studies diligently so as not to waste his golden time. At home he honours his parents and loves his brothers; at school hehis teacher and sympathized with his schoolmates. He treats those truly who are true to him. Hespeaks of other’s evils nor boasts of his own merits., he has all the good characters better than mine. I can follow him as a model. By his precepts(箴言)I amof the danger of doing a wrong action. By his help I am freeall difficulties.Indeed, if I have such a person as my friend, I shall neverdifficulty and I shall know the of the word“failure”. 五、填空题 填空题
  1. It is widely believed that every word has a correct meaning, that we learn thesemainly from teachers and grammarians, and that dictionaries andbook are the highest authority in matter of meaning and usage. Few people ask by what the writers of dictionaries and grammars say what they say. I once got into an argument with anwoman over the of the word and offered to look it up in the. The English woman said firmly,“What for? I am English. I was born and brought up in. The way I speak is .”Such confidence about one's own language is not among the English. In the United States, however, anyone who is willing to quarrel with the dictionary is regardedout of his mind. 六、问答题 问答题
  1. After Lois Diaz Talty was insulted by the teenager, she was committed to.
  2. David and his wife could not send their thanks to the donor’s family because.
  3. “It doesn’t matter if you are born in a duck-yard as long as you come from a swan’s egg.” This sentence means .
  4. If you seriously wish to get the most out of college, you .
  5. Mr. Grayson want the Thinking Machine to help him to know.
  6. Andersen’s books are full of.
  7. For years my plans have been safe, but they have become known to my competitors?in the small detail, and in time for them to steal my customers.
  8. It was important for Mr. Grayson to keep his business plans secret because.
  9. An elderly man had collapsed whileand an ambulance rushed him to King County Hospital.
  10. Yet before the day ended, I received phone calls from two managersfrom my competitor. 七、翻译题 翻译题
  1. 他的父母历经了千辛万苦供他上学。
  2. 请原谅他,毕竟这是他第一次犯这样的错误。
  3. 三十年前,人们没有意识到计算机可以做这么多的事情。
  4. 即使杰克不在这儿,他也会通过电子邮件与你保持联系。
  5. 我们现在居住的地球在很久很久以前就形成了。
  6. 抓紧时间,否则你会错过最后一班火车的。
  7. 在国外,如果你想与那里人交流,必须首先克服语言障碍。
  8. 你们刚刚参观过的地方曾经是一所监狱。
  9. 我想他在雨季之前完成这个项目是不成问题的。
  10. 中国足球队的表现辜负了人民对他们的期望。 试卷答案 一、单选题 单选题
  1. 答案: a
  2. 答案: c
  3.
 

相关内容

2010年6月英语四级考试真题及答案

   本资料由学生范文网(http://www.xsfanwen.com)为您收集整理。 为您收集整理。 本资料由学生范文网 为您收集整理 2010 年 6 月英语四级考试真题 Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be ...

2010年北京市宣武区中考英语一模试题及答案

   北京市宣武区 2009-2010 学年度英语第二学期第一次质量检测 九年级英语参考答案及评分标准 一、听对话,选择与对话内容相符的图片。 4 分,每小题 1 分) (共 1.A 2.C 3. C 4. B 2010. 5 二、听对话和独白,根据对话和独白的内容,选择正确答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5.C 6.C 7.A 8.B 9.A 10.B 11.A 12.C 13.A 14.B 15.A 16.C 三、听对话,记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17. Tom ...

历年英语四级真题及答案下载_免费的_2000年~2010年

   月英语四级考试真题 2010 年 6 月英语四级考试真题 Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To Spelling. You should write at least 120 words f ...

2010年陕西中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年绍兴中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年宁德中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年长沙中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 长沙中考英语试题及答案 中考英语 2010 年长沙中考英语试题及答案 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com( ...

2010年重庆市中考英语试题及答案

   ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站: 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 哈佛大学英语教授研究组提供 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了”。为什么有好多学生对英语的 学习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英语与汉语一样都是一种语 言, 为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于一个汉语环境中, 如果你 在伦敦呆上半年, 保准说起英语来会非常流利。 但很多 ...

03年4月自考英语翻译试题及答案

   2003 年 4 月全国高等教育自学考试英语翻译试题 将答案写在答题纸相应位置上,否则不计分。 Part One Ⅰ。Multiple Choice Questions (30 points, 2 points for each) A. Directions: This part consists of ten sentences, each followed by four different versions marked [A], [B], [C], and [D]. Choose t ...

北京英语口语考试中级历年试题及答案

   第话第第 Introduction and General Conversation (about 3 - 4 minutes) Good morning/afternoon! Sit down, please. (Take a seat, please./Please be seated.) I am …(examiner's full name). I’m your examiner. What's your name? (Could you tell me your name?) * ...

热门内容

山东省罗美中学2011届高三年级测试(英语)

   高考资源网(ks5u.com) 您身边的高考专家 山东省罗美中学 2011 届高三年级测试 英 语 试 题 本卷分第Ⅰ卷和第Ⅱ卷两部分,共 12 页,满分 150 分,考试时间 120 分钟。考试结束后 将后面的答题纸交回。 第Ⅰ卷(共 105 分) 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将主试卷上的答 案转涂到答题纸上。 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话有一个小题,从 ...

大学英语六级复合式听写答题顺序及技巧

    听之前:pre listening   1. 对全文进行全局性预览:尤其是第一句(topic)最后一句(conclusion)   2. 观察空格前后的特殊现象,判断词性,单复数,时态语态   听之时:while - listening   原则:精听,速记,以听为主,以记为辅。   如何速记   1. 省略虚词如:如冠词,助动词等   2. 遇到词组记每个单词首字母如 break down 就记作B D ,但一定要自己看得懂的   3. 长单词记前三个字母 如:experience 就记 ...

2010年中考英语反意疑问句专项指导练习整理6

   本资料来自于资源最齐全的21世纪教育网 www.21cnjy.com 反意疑问句的意义及其构成 反意疑问句又叫附加疑问句,是指当提问的人对前面所叙述的事实不敢肯定,而需要向对方加以证实时 所提出的问句。其结构为:前一部分是一个陈述句,后一部分是一个简单的问句。完成后一部分简单问句 时,要根据前面陈述句的动词时态和人称来选择适当的助动词进行提问,前后两部分的人称和动词时态要 保持一致。如果前一部分用肯定式,后一部分一般用否定式;反之,前一部分为否定式,后一部分要用肯 定式,即“前肯定后否定,前 ...

提供一些英语专业的论文题目,供参

   提供一些英语专业的论文题目,供参考。语言学研究 英语在香港的传播 英语在中国文化中的重生 英语帝国:是现实还是神话 二战后英语发展的非正式化趋势 英语的全球化和区域化 英语中的性别歧视 英语中的女性歧视现象 英语中的性别歧视和西方妇女的社会地位 女性语言特点及其社会根源 论广告英语的语言特点 浅析商务信函的文体特征 源自英语的汉语表达为汉语和文化注入新鲜血液:一个社会语言学调查 语音与语义音义关系中的非任意性 笑话致笑的原因 论幽默的因素 英语幽默中的语用学 幽默的跨文化障碍分析 拉丁文对英 ...

初中英语短语

   第一组 by accident 偶然 on account of 因为,由于 in addition 另外 in addition to 除 …… 之外 in the air 在流行中,在传播中 on (the/an) average 平均,一般来说 on the basis of 根据,在 …… 的基础上 at (the) best 充其量,至多 for the better 好转,改善 on board 在船 ( 车、飞机 ) 上 out of breath 喘不过气来 on busin ...