高考英语模 高考英语模 拟 试 卷 ( 十 二 )
第 I 卷 (共 105 分)
I. Listening Comprehension
Section A Directions: In Section A, you will hear ten short conversations between two speakers. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. The conversations and the questions will be spoken only once. After you hear a conversation and the question about it, read the four possible answers on your paper, and decide which one is the best answer to the question you have heard.
  1. A. Confused. B. Sympathetic. C. Embarrassed. D. Uninterested.
  2. A. Weight lifting. B. Running. C. Eating cucumbers. D. Drinking diet coke.
  3. A. Work with his friends. B. Call on his friends. C. Go for a walk. D. Make a phone call.
  4. A. In a bookstore. B. In a reading room. C. In a furniture store. D. In the man's study.
  5. A.
  8. B.
  12. C.
  20. D.
  32.
  6. A. Job hunting. B. An online course. C. Earlier graduation. D. Summer vacation plans.
  7. A. A waiter. B. A shop assistant. C. A cashier. D. A postman.
  8. A. The driver will stop the bus immediately. B. The guy by the door will help the woman. C. The woman should check the map. D. He will tell the woman when to get off.
  9. A. She dislikes fireworks. B. She has plans for the evening. C. She doesn't feel like going out. D. She has to get theatre tickets.
  10. A. They can't see the stars clearly. B. They're not in the city tonight. C. They're looking at the stars from the city. D. They're talking about movie stars. Part B passage Directions : In Part B, you will hear two short passages, and you will be asked three questions on each of the passages. The passages will be read twice, but the questions will be spoken only once. When you hear a question, read the four possible answers on your paper and decide which one would be the best answer to the question you have heard. Questions 11 through 13 are based on the following passage.
  11. A. Worried. B. Surprised. C. Satisfied. D. Uninterested.
  12. A. It spoiled Juana's reputation. B. It copied Juana's ideas without permission. C. It bought Juana's dishwashers. D. It wanted to share the dishwasher market.
  13. A. A successful business case. B. Juana's waterless laundry. C. A case against a global company. D. The worldwide dishwasher market. Questions 14 through 16 are based on the following passage.
  14. A. A passenger. B. The dog. C. The truck driver. D.A policeman.
  15. A. In the street. B. In a family swimming pool. C. In a public swimming pool. D. In a kindergarten.
  16. A. A big steak. B. A piece of bread.
C. A bottle of milk. D. An extra bone. Part C Longer Conversations Directions: In Part C, you will hear two longer conversations. The conversations will be read twice. After you hear each conversation, you are required to fill in the numbered blanks with the information you have heard. Blanks 17 through 20 are based on the following conversation Charity Fair Information Organizer: Purpose: Time : Place :
  17. Some high school
  18. To money for the orphans.
  19. At o'clock this afternoon.
  20. On the of Victoria High School.
Complete the form. Write ONE WORD for each answer Blanks 21 through 24 are based on the following conversation. What is Harrods, the biggest department store in the UK, famous for? How do people feel when they are in the Egyptian Hall? How does Harrods get most of its power? How is the business during the January sales? Its21and Egyptian Hall. They feel they are
  22. By producing 23itself. There is an increase in
  24.
Complete the form. Write NO MORE THAN THREE WORDS for each answer.
II. Grammar and Vocabulary
Section A Directions: Beneath each of the following sentences there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one answer that best completes the sentence..
  25. The idea of protecting environment has been a large extent accepted in this area. A. in B. at C. to D. for
  26. May 12th,2008 is a special day, , I think,that will be remembered by the Chinese forever. A. one B. it C. which D. that
  27.The boy can speak English his elder brother, but his written work is just excellent. A. as good as, than B. as easy as, than C. as well as, as D. as fluent as, as
  28.So far this year, no measures against cruelty to animals despite their protest in the newspaper. A. have taken B. have been taken C. had been taken D. had taken
  29. ? Has Mr. Tom White arrived? ? Yes, already. he wait outside or just come in? A. Shall B. May C. Could D. Must
  30. Even many years after his divorce, he still couldn't figure out the reason for his marriage. A. to fail B. to be failing C. failing D. failed
  31.Tom,you and I could hardly work out the mathematic problem, ? A. could you B. couldn't I C. couldn't we D. could we
  32. Either you or any of your family to attend the important banquet that is due tomorrow.
A. are B. can C. have D. is
  33. I'm told that languagepractising.com is a free website learners can not just learn various languages but also chat online. A. where B. which C. that D. what
  34. ? I wonder how much you charge for your services. -- The first two are freethe third costs $
  30. A. though B. until C. while D. before
  35. It's a common sense Canberra, between Sydney and Melbourne, is the capital of Australia. A. that; locating B. that; located C. which; located D. as; locates
  36. --Would you please explain to me about the difference between the two phenomenon? --I'm sorry, but that's just I'm puzzled about. A. why B. what C. which D. where
  37. Schools across China are expected to hire 50,000 college graduates this year as short-term teachers, almost three times the number hired last year, reduce unemployment pressures. A. help B. to have helped C. to help D. having helped
  38. As we all know, he has regretted wasting the precious time he should have studied hard playing computer games at school. A. where B. that C. on which D. when
  39. According to the law, it is get your driving license. A. not until you're eighteen can you B. until you're eighteen that you can't C. not until you're eighteen that you can D. until you're eighteen when you can't
  40. It is obvious that on no account to the teacher that he has done the homework on his own. A. this is the first time he is lying B. this is the first time he has lied C. is this the first time has he lied D. is this the first time he has lied Section B Directions: Complete the following passage by using the words in the box. Each word can only be used once. Note that there is one word more than you need. A. recently F. evidence B. forming G. volcanic C. locate H. chemicals D. primitive I. created E. fascinated J. closely
Since early times, people have been 41with the idea of life existing somewhere else besides earth. Until recently, scientists believe that life on other planets was just a hopeful dream. But now they are beginning to42places where life could form. In 1997, they saw 43of planets near other stars like the sun. But scientists now think that life could be even nearer in our own solar system. One place scientists are studying very closely is Europa, a moon of Jupiter. Space probes(探测器) have provided evidence that Europa has a large ocean under its surface. The probes have also made scientists think that under its surface Europa has a rocky core (核心) giving off44heat. Water and heat from volcanic activity are two basic conditions needed for life to form. A third is certain basic45such as carbon, oxygen and nitrogen. Scientists believe there might be such chemicals lying at the bottom of Europa's ocean. They may have already46life or may be about to. You may wonder if light is also needed for life to form. Until47, scientists thought that light was essential. But now, places have been found on earth that are in total blackness such as caves several miles beneath the
surface. And bacteria,48 forms of life, have been seen there. So the lack of light in Europa's sub-surface ocean doesn't automatically rule out life
  49.
III. Reading Comprehension
Section A Directions: For each blank in the following passage there are four words or phrases marked A, B, C and D. Fill in each blank with the word or phrase that best fits the context. The central problem of economics is to satisfy the people's and nation's wants. The problem we faced with is that our resources, here identified as money are __50__. The only way we can solve the problem is to make choices. After looking at our resources, we must examine our list of __51__ and identify the things we need immediately, those we can postpone, and __52__ we cannot afford. As individuals, we face the central problem involved in economicsdeciding how to allocate(分配) our limited resources to provide __53__ with greatest satisfaction of our wants. Nations face the same problem. As a country's population __54__, the need for more goods and services grows correspondingly. Resources necessary to production may increase, but there are __55__ enough resources to satisfy the total desires of a nation. Whether the budget meeting is taking place in the family living room, in the conference room of the corporation __56__ of directors, or in the chamber of the House of Representatives in Washington, the basic problem still exists. We need to find __57__ of allocating (分配) limited resources in order to satisfy unlimited wants. A short time ago, economists divided goods into two categories, free and economic. The former, like air and water, were in __58__ abundance(丰富) that economists had59 them. After all, economics is the __60__ of scarcity and what to do about it. Today many of these "free goods" are __61_ very expensive to use. Population has made clean air and water expensive for producers extra cost, and __62__ taxpayers who pay for the government's involvement in cleaning the environment. In the 1990s, almost all goods are __63__. Only by effort and money can they be obtained . Meeting needs of people and the demands from resource available __64__ the basic activity of production. In trying to meet unlimited wants from limited economic goods, production leads to new problems in economics.
  50. A. limited B. unlimited C. scarcity D. abundant
  51. A. want B. problem C. wants D. resources
  52. A. those B. some C. others D. many
  53. A. them B. themselves C. ourselves D. ours
  54. A. expand B. extends C. grows D. increase
  55. A. always B. sometimes C. often D. never
  56. A. management B. function C. board D. group
  57. A. people B. economists C. way D. methods
  58. A. so B. great C. such D. such an
  59. A. much concern for B. no concern with C. no concern for D. much concern in
  60. A. form B. study C. means D. source
  61. A. possibly B. in practice C. in fact D. practically A. from B. at C. for D. with
  62.
  63. A. plentiful B. scarce C. abundant D. in full supply

  64.
A. are led to
B. leading to
C. lead to
D. leads to
Section B Directions: Read the following three passages. Each passage is followed by several questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one that fits best according to the information given in the passage you have just read. (A) What time is it? Most people are pretty accurate in their answer. And if you don't know for sure, it's very likely that you can find out. There may be a watch on your wrist; there may be a clock on the wall, desk, or computer screen; or maybe you're riding in a car that has a clock in the dashboard(仪表板). Even if you don't have a timepiece of some sort nearby, your body keeps its own beat. Humans have an internal clock that regulates the beating of our heart, the pace of our breathing, the discharge(排出) of chemicals within our bloodstream, and many other bodily functions. Time is something from which we can't escape. Even if we ignore it, it's still going by, ticking away, second by second, minute by minute, hour by hour. So the main issue in using your time well is, "Who's in charge?" We can allow time to slip by and let it be our enemy. Or we can take control of it and make it our ally. By taking control of how you spend your time, you'll increase your chances of becoming a more successful student. Perhaps more importantly, the better you are at managing the time you devote to your studies, the more time you will have to spend on your outside interests. The aim of time management is not to schedule every moment so we become all saves of a timetable that governs every waking moment of the day. Instead, the aim is to permit us to make informed choices as to how we use our time. Rather than letting the day go by, largely without our awareness, what we are going to discuss next can make us better able to control time for our own purposes.
  65. The underlined word "ally" in Para. 3 most likely means somebody or something that is . A. your slave and serves you B. your supporter and helps you B. under your control and obeys you D. under your influence and follows you
  66. The author intends to tell us that time . A. could be regulated by a timepiece such as a clock or a watch B. could be managed by the internal clock of human bodies C. should be well managed for our own interest D. should be saved for outside interests
 

相关内容

丰县2010年度九年级中考英语模拟试题

   第 1 页 共 7 页 丰县 2010 年度九年级中考英语模拟试题 姓名:班级: I、单项选择(每小题计 2 分,共 50 分) 1.( )My English is very poor.Imaths English. A.prefer;to B.like;than C.learn;than D.have;by 2.( )Linda’s been to Canada,she? A.has B.hasn’t C.is D.isn’t 3.( )?Do you know if heto play ...

2010年英语四级模拟题4(附详细答案Word版)

   恒星英语学习网 http://www.hxen.com 大学英语四级考试( 大学英语四级考试(CET 4) 级考试 ) Part I. Reading Comprehension (Skimming and Scanning) (15 minutes) Directions: In this part, you will have 15 minutes to go over the passage quickly and answer the questions on Answer Shee ...

10.06.05高三英语《2010考前指导提纲版》(课件)

   考前指导(MIKE.MAO) 考前指导 听力(预测与保持稳定心态 预测与保持稳定心态) 一. 听力 预测与保持稳定心态 从理论上讲, 的听力技巧与预测有关;从 从理论上讲 50%的听力技巧与预测有关 从 的听力技巧与预测有关 实践上看,预测可增强听者对整篇文章的把握能力 实践上看 预测可增强听者对整篇文章的把握能力 与解题能力。 预测可分前中后。 与解题能力。 预测可分前中后。 1.听前准备: 听前准备: 听前准备 14: 进入考场,听考前的话,获取草稿纸。 14:30 进入考场,听考前的话 ...

2011年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案)

   2011 年黄冈市中考英语模拟试题(附听力材料和答案) 黄冈市中考英语模拟试题 中考英语模拟试题( 选择题( 第一部分 选择题(共 80 分) 听力(共两节, 一、 听力(共两节,计 25 分) 第一节 (共 9 小题;每小题 1 分,满分 9 分) 听下面 9 段对话。每段对话后面有一个小题,从题后所给的 A,B,C 三个选项中选出最佳选项。 听完每段对话,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 ( ) 1. A. This year . B. Last ...

江苏省射阳中学高三英语备课组

   江苏省射阳中学高三英语备课组 2007 年秋学期教学及一轮复习计划 2007 年 9 月 本届高三是江苏实施新课程的第一届,高中阶段的英语新课程要使 学生通过学习英语来“促进心智、情感、态度与价值观的发展和综合 人文素养的提高” ,还可以为学生使用英语学习国外先进的文化科学知 识创造条件,使新世纪的每一位高中毕业生都具有基本的英语语言素 养,共同的语言能力基础,不论是升学还是就业,都具有终身学习必 备的英语语言基础知识和基本技能。 ?. 指导思想: 新课程标准提出了具体的目标和要求。进一步推 ...

2010上海中学高三英语模拟题

   高考英语模 高考英语模 拟 试 卷 ( 十 二 ) 第 I 卷 (共 105 分) I. Listening Comprehension Section A Directions: In Section A, you will hear ten short conversations between two speakers. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. The ...

普明中学高三英语复习课模式初探

   普明中学高三英语复习课模式初探 高 2008 级英语备课组 实行新教材以来,由于词汇量的增加,课文篇幅加长,学生缺乏学英语的环境,造成 我校学生的英语从初一到高三学习期间的“夹生饭”太多,导致高三英语教学困难重重。 为此,我们高三英语备课组在学习了江苏洋思中学的“先学后教,当堂清”模式之后,根 据学生的实际,创建了这种复习课教学模式。这种复习课教学模式包含以下几个步骤: 首先, 首先,我们在上英语早自习时或上英语课前要求学生大声朗读和背诵每单元英语课 文,并复习重点单词、短语和句型,这样就激 ...

北大附属中学2011届高三英语精品资料-英语写作

   嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 届高三英语精品复习资料: 北大附属中学 2011 届高三英语精品复习资料: 英语写作 【命题趋向】 书面表达题旨在测试考生的英语表达能力,考查其是否能够运用英语知识和技能进行交 际的能力。 2007 年全国试卷总共有 19 套,三套为新课标试题,广东新课标卷作文是两篇,分值为 40 分。山东新课标卷作文是一篇,但是分值为 30 分。只有海南和宁夏共同使用的新课标试 卷, 分值仍然为 25 分。 其它省市试卷作文分值一般都 ...

中考英语模拟题

   英语测试试题 第 I 卷(选择题 共 70 分) 听力部分 I. 听句子,选答语(共 5 小题,计 5 分) 本题共有 5 个小题,每个小题你将听到一句话,读两遍,请从所给的三个选 项中选出一个最恰当的答语. 1. 2. 3. 4. 5. A. Ok, I'll try to relax myself. A. Thank you. A. You're welcome. A. It's a pity. A. It's Oct. 1st B. I worry about the test. C. ...

中考英语模拟题

   中考英语测试题 考试时间:150 分钟 试卷说明: 本试卷旨在测试考生的英语综合能力(即听,读,写) ,并为升学考试的选拔 作用服务。 试卷共分为听力, 词汇, 阅读, 写作四大部分。 命题内容严格遵照 《新 课标考试大纲》的要求,力求达到准确,可靠,公正的目标。同时试卷的编制过 程中还得到了不少有关方面专家的建议和意见,采用了历年中考中出现的新题 型,使考试真正适应时代的变化和需求。 满分:150 分 听力部分 提示: 听力考试前应提前十五分钟到达考场,在监考教师发卷后请仔细检查试卷的 装 ...

热门内容

英语口语材料

   英语口语材料 来源:成才网 2006-8-18 16:45:45 浏览:644 小事一桩 That's a piece of cake That's as easy as pie! I can do it with my eyes closed 请你客气点 Who do you think you're talking to? Don't get fresh with me (get fresh with 大多用于母亲对孩子的斥责之时) 等着瞧 you'll see Time will te ...

新目标英语八年级下Unit5解析

   Unit 5 编 If you go to the party, you’ll have a great time! 稿:张树军 审 稿:夏芳莲 责 编:杭海 目标认知 重点词汇: 重点词汇: jeans organize clean-up flower agent n. 牛仔裤 v. 组织 清除;打扫 n. 花 n. 代理人;代理商 charity chance injured n. 慈善团体;慈善事业 n. 机会;机遇 adj. 受伤的;受损害的 sincerely adv. 真诚地 l ...

专八语法英语专业八级改错对策

   专八语法: 专八语法:英语专业八级改错对策 校对与改错是英语专业学生高年级考试(TEM-8)的第二部分。该部分采用主观测试题型。该项目包含两个部分:答题 要求和一篇要求修改的短文。答题要求部分说明修改短文的三种方法:加入、删去和改动某一单词,并举例说明。要求修改 的短文长度为 200 字左右。短文的体裁和题材不超出学生所熟悉的范围。短文内含 10 个错误;错误都出现在标有题号的行 内。错误一般涉及单个词;每行只出现一个错误。要求修改的单词既有功能词(如介词、冠词等) ,也有实义词(动词、名 ...

英语

   别再用中国人的方法背英语单词了,英国人是这样背的! 请大家想一想,英语是谁发明的?英国人呗!英国人认不认识汉语?不认识!那么英国人在学英语单词的时候需不需要记住单词的汉语意思?不需要,英国人的英语课本里根本就没有汉字,何谈记住单词的汉语意思?那么既然英国人学英语不需要记住(甚至根本就见不到)单词的汉语意思,那么中国人学英语为什么要去记住单词的汉语意思呢?这种做法大家不觉得奇怪吗?   然而由于中国人学英语时都在背单词的汉语意思,因此大家反而觉不出“背汉字”有什么奇怪的了。其实仔细想一想, ...

电大 英语I,(1) 考试样题,

   英语 I(1)综合练习题答案 ( ) 第一部分:听力理解( 第一部分:听力理解(20 分) 略 第二部分:英语知识运用( 第二部分:英语知识运用(40 分) 一、选择填空 1.C 2.B 11.B 12.A 21.B 22.A 31.A 32.B 41.B 42.A 51.C 52.C 二、完形填空 1.B 2.C 11.B 12.C 21.B 22.C 31.B 32.A 41.A 42.A 51.A 52.A 3.C 13.B 23.B 33.A 43.B 53.C 3.B 13.C 2 ...