Dear Laura, I just heard you tell an old story of gift giving and unselfish love in your program. You doubted that such unselfish love would happen in today’s world. Well, I’m here to give you
  36. I wanted to do something very 37 for my fifteen-year-old son, who has always been the perfect child. He 38 all summer to earn enough money to buy a used motorcycle. Then, he spent hours and hours on it 39 it looked almost new. I was so 40 of him that I bought him the shiniest helmet and a riding outfit. I could 41 wait for him to open up his gift. In fact, I b; TEXT-ALIGN: justify; mso-arely slept the night before. Upon a wakening, I went to the kitchen to 42 the coffee, tea, and morning goodies. In the living room was a beautiful keyboard with a 43 :” To my wonderful mother, all my love, your son. ” I was so
  44. It had been a log-standing joke in our family that I wanted a piano so that I could 45 lessons. “ Learn to play the piano, and I’ll get you one” was my husband’s 46 . I stood there shocked, crying a river, asking myself how my son could 47 this expensive gift. Of course, the 48 awoke, and my son was thrilled(激动的)with my reaction. Many kisses were 49, and I immediately wanted him to 50 my gift. AS he saw the helmet and outfit, the look on his face was not 51 what I was expecting. Then I 52 that he has sold the motorcycle to get me the keyboard. Of course I was the proudest mother 53 on that day, and my feet never hit the ground for a month. So I wanted you to know, that kind of love still 54 and lives even in the ever-changing world of me, me, me! I thought you’d love to55this story. Yours, Hilary P. S. The next day, my husband and I bought him a new “used” already shiny motorcycle.
  36. A. hope B. advice C. support D. courage
  37. A. polite B. similar C. special D. private
  38. A. played B. studied C. traveled D. worked
  39. A. after B. before C. unless D. until
  40. A. sure B. fond C. proud D. confident
  41. A. perhaps B. really C. almost D. hardly
  42. A. start B. cook C. set D. serve
  43. A. note B. notice C. word D. sign
  44. A. disturbed B. confused C. astonished D. inspired
  45. A. give B. take C. draw D. teach
  46. A. reason B. request C. comment D. response
  47. A. present B. afford C. find D. order
  48. A. neighbor B. building C. home D. house
  49. A. exchanged D. experienced C. expected D. exhibited
  50. A. tear B. open C. check D. receive

  51. A. purely B. basically C. obviously D. exactly
  52. A. realized B. remembered C. imagined D. supposed
  53. A. only B. still C. ever D. even
  54. A. works B. exists C. matters D. counts
  55. A. send B. publish C. share D. write
  36. A
  37. C
  38. D
  39. D
  40. C
  41. D
  42. A
  43. A
  44. C
  45. B
  46. D
  47. B
  48. D
  49. A
  50. B
  51. D
  52. A
  53. C
  54. B
  55. C
 

相关内容

2011高三英语听力试题

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 试题: 试题: 第一部分:听力理解(共两节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的 A,B,C 三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你将有 10 秒中的时间来回答有关小题和阅读下一小题,每段对话你将听一遍。 例:What is the man going to read? A. A newspa ...

2011北京市海淀区高三一模试卷(英语)

   全国特级教师网 www.tejijiaoshi.cn 海 淀 区 高 三 年 级 第 二 学 期 模 拟 练 习 英 注意事项: 注意事项: 语 2011.04 本试卷共 12 页,共 150 分。考试时间 120 分钟。 考试时间 分钟。 1.考生务必将答案答在答题卡上,在试卷上作答无效。 2.答题前考生务必将答题卡上的姓名、准考证号用黑色字迹的签字笔填写。 3.答题卡上选择题必须用 2B 铅笔作答,将选中项涂满涂黑,黑度以盖住框内字母为准,修 改时用橡皮擦除干净。非选择题必须用黑色字迹的 ...

2011届山东高三一模英语阅读表达专题训练

   2011 届山东高三一模英语阅读表达专题训练 枣庄一模】 【2011 枣庄一模】 答案: 76.Opening up will make China change the world. 77.know little about China 78.To continue to take in what the world offers and transform it into something typically Chinese. 79.And once it does, its peo ...

北京市海淀区2010-2011初三英语期末练习答案

   海淀区九年级第一学期期末练习 海淀区九年级第一学期期末练习 英语试卷答案及评分参考 2011. 1 听力理解 (共 24 分) 听力理解 一、听对话选图。 (共 4 分,每小题 1 分) 1. C 2. A 3. B 4. C 二、听对话或独白选择答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5. A 6. C 7. A 8. B 9. C 10. A 11. B 12. C 13. B 14. B 15. A 16. B 三、听对话记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17. Sal ...

2011英语四级作文

   议论文由三个主要部分组成:开头、扩展部分、结尾。 开篇 1) Recently the problem….. has been brought into focus. 2) Recently the phenomenon has become a heated topic. 3) Recently the issue has aroused great concern among ... 4) Nowadays there is a growing concern over ... 5) N ...

2011年高考英语词汇表

   2011 年高考英语词汇表 A absence n. 不在,缺席 absent a. 缺席, 不在 accent n. 口音,音调 according to ad. 按照, 根据 account n. 账目;描述 ad (缩) =advertisementn.广告 addvt.添加,增加 addition n. 增加; (算数用语)加 address n. 地址 admire v. 钦佩; 羡慕 admission n. 准入, 接纳 advance v. 推进,促进;前进 advantag ...

2011英语四级高频词汇

   英语四级考试高频词汇 1. alter v.改变,改动,变更 2. burst vi. n.突然发生,爆裂 3. dispose vi.除掉;处置;解决;处理(of) 4. blast n.爆炸;气流 vi.炸,炸掉 5. consume v.消耗,耗尽 6. split v.劈开;割裂;分裂 a. 裂开的 7. spit v.吐(唾液等) ;唾弃 8. spill v.溢出,溅出,倒出 9. slip v.滑动,滑落;忽略 10. slide v.滑动,滑落 n.滑动;滑面;幻灯片 11. ...

2011英语四级作文预测

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

2011英语四级押题作文

   一、明星代言问题 On the Celebrity Spokesperson Currently, we could hardly live a single day without seeing a celebrity spokesperson promoting a product or a social campaign on TV, net or other media. This is an intensely popular trend that we cannot fail t ...

2011西城初三一模英语

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

热门内容

英语作文

   四 Dear Dad(Mum), You’re so busy every day that you don’t pay much attention to your health.I am worried about you. I hope you can keep healthy. You often drive to your office. It is not far.What about walking there because it can make you much stron ...

英语中考改革命题趋势??兼谈2005年中考试题

   对英语中考命题的分析与思考 ?兼谈2010年中考试题 兼谈2010 兼谈2010年中考试题 甘井子区教师进修学校 王 红 2010年 2010年8月25日 25日 一、命题依据与原则 不拘泥于教材( 不拘泥于教材(新目标 新标准 牛津 湘教 仁 爱……)。 )。 2、着重考查学生的综合语言运用能力。 、着重考查学生的综合语言运用能力。 3、考虑学生实际生活和身心发展水平。 3、考虑学生实际生活和身心发展水平。 1、根据《英语课程标准》确定考查内容与标准, 、根据《英语课程标准》确定考查内容与 ...

英语语法大全

   powered by www.ebookPK.com 英语语法大全 第 1 章 ..................................................................................................................................................................... 2 第 2 章 .................................. ...

英语六级常考难记单词冲刺记忆圣经

   本文由菁色年华07贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 12 月英语六级常考难记单词冲刺记忆圣经 单词有好记的和不好记的两种.我们有一个共同的经验,当单词量扩展到一定程度的 时候会遇到一个瓶颈,也就是说,有些不好记的单词,总也是记不下来,现在我根据历年六 级考试出现以下难记单词的频率(同时这些单词也是新东方六千词汇单项班的同学最常向我 提问的单词),我把它们的科学记忆方法详细讲解清楚,请大家在即将考试的最后这段时间, 扎实地 ...

高考英语短文改错题型设计及解题技巧

   短文改错在高考题中共有 10 个小题(计 15 分),它主要检测考生能否准确、熟练地综合运用语言,一般给 出一篇难度适中的记叙文或说明文,有 10 行,要求考生判断各行是否有错,再进行改错。高考题中的短 文改错题型设计对学生的语言感觉和语言能力要求很高, 其实改错的地方往往比较简单, 它们一般遵循“一、 三、六”的改错原则,即“一个正确,三个多词或少词,六个错词”。做此类题型并不难,只要我们弄清短文 改错的规律,洞察出错误的地方,是能够取得好成绩的。 我在平时的教学过程中有意识地培养学生的写 ...