2010学年初三级第一次英语模拟 模拟试题 高栏港经济区 2010-2011 学年初三级第一次英语模拟试题 一.听力理解 座位号:
A.听句子(本大题共 5 小题,每小题 1 分,共 5 分。 听句子( 小题, 听句子 ) 根据所听句子的内容和所提的问题,选择符合题意的图画回答问题,并将最佳选项的字 母编号填写在题前的括号内。 ( )
  1. What can you see ?
B、听对话 (本大题共 10 小题 每小题 1 分,共 10 分) 、 本大题共 小题,
回答每段对话后面的问题。在所给的三个选项中选出一个最佳答案,并将其 字母编号写在题号前的括号内。
听第一段对话,回答第 6 题。 ( )
  6. When will Mrs. White come back ? A. Right now. B. Quite soon. C. At four. 听第二段对话,回答第 7 题。 ( )
  7. What sports does the woman like ? A. soccer. B. volleyball. C. table tennis. 听第三段对话,回答第 8 题。 ( )
  8.What does the woman prefer to do? A. To see new play. B. To do some shopping. C. To visit the museum. 听第四段对话,回答第 9 题。 ( )
  9. What are the man and woman doing ? A. They are looking for a CD player in a shop . B. They are learning how to press the button. C. The man is teaching the woman how to use the CD player. 听第五段对话,回答第 10 题。 ( )
  10. Why was Frank on the news last night? A. He walked along the beach at night. B. He swam alone in the cold water. C. He got the boy out of water and saved him. 听第六段对话,回答第 11--12 题。 ( )
  11. What day are they talking about ? A. National Day. B. Mother’s Day. C. Teachers’ Day. ( )
  12. What present didn’t they talk about? A. A scarf. B. A calendar. C. A hat. 听第七段对话,回答第 13--15 题。 ( )
  13. Does Sandy like living in Florida? A. Yes, she does. B. No, she doesn’t. C. Yes, a little. ( )
  14. What’s the weather like in Florida? A. Cool and dry. B. Warm and fine. C. Warm and wet. ( )
  15. What do Sandy and her husband like to do on windy days? A. Go fishing. B. Go sailing. C. Stay at home C、听短文 (本大题共 5 小题 每小题 1 分,共 5 分) 、 本大题共 小题, 请根据所听到的内容,在每小题给出的三个选项中,选出一个能完成句子的最佳答案, 并将其字母编号写在题号前的括号内。 ( )
  16. Today’s Spotlight is about. A. an old song B. a special English method C. an important message ( )
  17. 8,000 radio stations played the same song at the same time. A. in April of 1895 B. in April of 1985 C. in August of 1915 ( )
  18. This song became the number one played . A.in the United States B. in Great Britain C. both A and B 初三英语 第 2 页 共 8 页

号:

( A B )
  2. What does Han Mei like doing in her free time? C
线
学 名:

( A B )
  3. Why didn’t Tom go to school this morning? C

别:


( A B )
  4. What was the mother doing when the speaker got home ? C

校:


(
A )
  5. Which is the right picture?
B
C.

A
1
B 初三英语 第 1 页 共 8 页
C
)
  19. The song set a new world record because .. A.it became the number one song played in the United States B. it sold over eight hundred thousand copies in only three days C. it won many American music awards ( )
  20. is more important about the song. A.It set a world record and won music awards B.It became the fastest selling single song of its day C. It still affects people with its important message D、听选信息(本大题共 5 小题,每小题 1 分,共 5 分。 小题, 、听选信息( ) 请听一段独白,完成下面的信息采集表。录音听两遍。此题不是选择题,请直接在下表的空 白处填上所缺的信息。 The way to save paper The way that you give your best wishes by giving greeting cards The way that you can deal with old batteries(电池) The way that you can deal with your unwanted clothes We can __21__ on both sides of paper. We can try to send __22__ instead. __23 rechargeable batteries for your games and CD players. _24 all your unwanted clothes to people who need them
(
He wants us to 25 . The purpose( 目的) of the author 二. 选择填空(本大题有 20 小题,每小题 1 分,共 20 分) 在每小题的四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案,并将其字母编号填写在答卷 相应题目的答题位置上。 ( )
  26. Don’t shout at Mike like that. He is only 11-year- old boy. A、 a B、 an C、 / D、 the ( )
  27. -Have you seen the CCTV news on TV? -Yes, children had a good festival on the Children’s Day. A、millions of; sixty B、ten million, sixty C、millions of; sixtieth D、ten millions; sixtieth ( )
  28. -Jim finds easy to remember all the English words. - a smart child he is! A、it; what B、that; How C、this; What D 、it; how ( )
  29. They could hardly believe what she said,? A、could they B、couldn’t they C、could she D、couldn’t she ( )
  30. Everyone except Tom and Jim there then. A、is B、was C、are D、were ( )
  31. -Can you tell me your parents at home? -I often wash clothes and sweep the floor. A、how will you help B、how you help C、how you will help D、how do you help ( )
  32. ? Would you like some bread or cookies? ?, thanks. I don’t have any food before going to bed. A. Any B. None C. Either D. Neither ( )
  33. This computer is than that one, but it works much . A、expensive; fast B、the cheaper; the fastest C、more expensive; faster D、the most expensive; the faster 2 初三英语 第 3 页 共 8 页
)
  34. Who’s that boy reading in the garden? Is it David? ? It be David. I saw him in the classroom just now. A. must B. can’t C. may D. wouldn’t ( )
  35. ? Have you ever to Rome? ? Years ago, and is one of the best holidays I've ever had. A. been; that B. gone; this C. went; it D. been; those ( )
  36. There is a strange smell in your room. You’d better keep the window . A. open B. opens C. closes D. closed ( )
  37. I think teenage girls who got their ears were very strange, but now they seem quite normal. A. used to; pierced B. get used to; covering C. used to; burnt D. am used to; pulled ( )38 -Can you your camera to me, Mike? -Sorry. I it at home. A、borrow; left B、borrow; forgot C、lend; forgot D、lend; left ( )
  39. If the Smiths will go to the Summer Palace, if it rain tomorrow. A. so we will, doesn’t B. so will we, doesn’t C. so do we, won’t D. so will we, won’t ( )
  40. It’s very nice pictures for me. A. of you to draw B. for you to draw C. for you drawing D. of you draw ( )
  41. I need this letter. Would you mind me your pen, please? A. to finish; lending B. writing; to give C. to see; borrowing D. finding; drop ( )
  42. ? I broke my brother's notebook computer. What should I do? ? If I were you, I him right away, and then apologise for it. A. would have told B. would tell C. won't tell D. could tell ( )
  43、? will your father come back? ? In two days. A. How soon B. How far C. How long D. How ofen ( )
  44. ? What about playing football this afternoon, Sam? ? I would rather at home than football. It’s too hot outside. A. stay, playing B. stay, play C. to stay, to play D. to stay, playing ( )
  45. I will never forget the days I spent with my dearest friend. A. that B. when C. who D. while
(


线





三,完形填空 完形填空(本大题共 10 小题,每小题 1 分,共 10 分) 通读下面短文,掌握其大意,然后在各小题所给的选项中,选出一个最佳答案,把答案 编号写在答题卡相应的题号里。 For several years, Americans have enjoyed teleshopping TV and buying things by phone. Now teleshopping is starting in Europe.. in some 46 countries, people can turn on their 47 and shop for clothes, jewelry, food, toys and 48 things.
初三英语 第 4 页 共 8 页


线
名:

Teleshopping is becoming popular in Sweden. 49 , the biggest Swedish company sells different kinds of things on TV in fifteen European countries, and in one year, it makes $10 million. In France, there are two teleshopping channels, and the French 50 about $20 million a year in buying things through those channels. In Germany, 51 last year teleshopping was only possible on one channel for one hour every day. Then government allowed more teleshopping. Other channels can open for telebusiness, including the largest American teleshopping company and a 24-hour teleshopping company. German 52 are hoping these will help them sell more thing. Some people like teleshopping because it allows them to do their shopping without 53 . with all the traffic problems in cities, going shopping is not an easy thing. But at the same time, other Europeans 54 like this new way of buying things. They call 55 “junk on the air”. They don’t believe they can be sure about the quality of the things on TV. ( )
  46. A .European B. Asian C. American D. African ( )
  47. A. lights B. switches C. radios D. TVs ( )
  48. A. some else B. another many C. the other D. many other ( )
  49. A. Such as B. For example C. However D.It is like ( )
  50. A. takes B. cost C. spends D. spend ( )
  51. A. to B. until C. unless D. by ( )
  52. A. people B. women C. businessmen D. officials ( )
  53. A. to go out B. going out C. to buy things D. buying things ( )
  54. A. still B. don’t C.even D. won’t ( )55 A. teleshopping B. TV C. radio D. telephone 四、阅读理解(本大题有 15 小题,每小题 2 分,共 30 分) 阅读下列短文,并做每篇短文后的题目。从每小题所给的四个选项中,选出能回答所提 问题或完成所给句子的最佳答案,将其字母编号填写在答卷相应题目的答题位置上。 Having Fun “Growing” and “Stealing” ? Recently, an Internet game has become a new fashion among young office workers and students. People can “farm” on a piece of “land” and “grow”, “sell” or even “steal” “vegetables”, “flowers”, and “fruits” on the Net. They can earn some e-money and buy more “seeds”, “pets”, and even “houses”. Joyce interviewed some young people. Here are their opinions. Harold: I don’t quite understand why they are so mad about the childish game. Maybe they are just not confident enough to face the real world. Allan: I enjoy putting some “bugs” in my friend’s gardens and we’ve become closer because of the game. Having fun together is the most exciting thing about it. Laura: You know, people in the city are longing for the life in the countryside. It reduces my work pressure; besides, it gives me the exciting experience of being a “thief”. Ivy: Well, it’s just a waste of time. Teenagers playing the game spend so many hours on it that they cannot focus on their study. ( )
  56. According to the passage, people can’t things in this game. A. grow B. borrow C. steal D. sell ( )
  57. Among the people Joyce interviewed, likes the game while dislikes the game.
3
( (
(
号:
A. Laura; Allan B. Allan; Harold C. Harold; Ivy D. Ivy; Allan )
  58. From Laura’s words, we can guess that she’s most probably .. A.A student B. an office worker C. a farmer. D. a thief )
  59. Which is NOT the reason why people like the game? A. They are longing for country life. B. They can have fun with friends. C.The game can relax people and give them a new experience. D. They are confident enough to face the real world )
  60. Where can you find this passage? A.In a car magazine. B. In an advertisement C. In a newspaper. D. In a science
座位号:




B Different weather makes people feel different. It influences health, intelligence and feelings. In August, it is very hot and wet in the southern part of the United States. People there have heart trouble and other kinds of health problems during this month. In the Northeast and the Middle West, it is very hot at some times and very cold at other times. People in these states have more heart trouble after the weather changes in February or March. The weather can also influence intelligence. For example, in a 1983 report by scientists, IQ of a group of students was very high when a very strong wind came, but after the strong wind, their IQ was 10% lower. The wind can help people have more intelligence. Very hot weather, on the other hand, can make it lower. Students in many schools of the United States often get worse on exams in the hot months of the year( July and August). Weather also has a strong influence on people’s feeling. Winter may be a bad time for thin people. They usually feel cold during these months. They might feel unhappy during cold weather. But fat people may have a hard time in hot summer. Low air pressure may make people forgetful. People leave more bags on buses and in shops on low-presssure days. People feel best at a temperature of about 18℃. Are you felling sad, tired, forgetful, or unhappy today? It may be the weather’s problem. ( )
  61. can cause problems on health. A. Hot and wet weather B. A strong wind C. Warm weather D. Low air pres
 

相关内容

大学英语B2011年4月模拟题

   大学英语( 大学英语(B)试卷结构与题型 部 分 Ⅰ Ⅱ Ⅲ Ⅳ Ⅴ Ⅵ 项目 交际英语 阅读理解 词汇与结 构 完型填空 英译汉 写作 内容 5 个简短对话 2 篇短文,每篇 5 道 题 5 个单句 1 篇短文 4 个单句 1 篇作文 题型 单项选 择 单项选 择 单项选 择 单项选 择 翻译 命题作 文 题 量 5 10 5 5 4 1 30 分 值 3 3 2 2 5 15 总 分 15 30 10 10 20 15 100 时间 分钟) (分钟) 10 20 10 10 10 30 ...

2011年春九年级期中英语试题【听力材料】

   20102010-2011 学年度第二学期期中考试 九年级英语听力材料 九年级英语听力材料 A、听句子.(每小题听一遍) 、听句子 (每小题听一遍) 1. My friend is a doctor. He works in a hospital. 2. I went to a very interesting place yesterday. I saw lots of famous paintings from all over the world. 3. The weather rep ...

2011年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解6

   2011 年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解 6 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题, 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题,如需完整题库请登录 http://news.bangkaow.com 英语四级考试免费练习题 Of the thousands of different kinds of animals that exist in the world man has learned to make friends with an enormous number. Some a ...

海淀区九年级第一学期期中练习英语试卷答案及评分参考2011.11

   海淀区九年级第一学期期中练习 英语试卷答案及评分参考 2010.11 听力理解 (共 24 分) 听力理解 一、听对话选图。 (共 4 分,每小题 1 分) 1. B 2. A 3. C 4. B 二、听对话或独白选择答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5. A 6. C 7. C 8. A 9. A 10. B 11. C 12. B 13. A 14. B 15. B 16. C 三、听对话记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17. David 18. May 19. ...

七年级第二学期第一次月考英语试卷

   七年级第二学期第一次月考英语试卷 评分 听力部分(20 分) 一、⒈( 二、⒍( 三、⒒( ) ⒉( ) ⒎( ) ⒓( ) ⒊( ) ⒏( ) ⒔( ) ⒋( ) ⒐( ) ⒕( ) ⒌( ) ⒑( ) ⒖( ) ) ) 四、⒗⒘⒙⒚⒛ 笔试部分(80 分) 一、根据句意及首字母完成单词。(10 分) 1.What l do you speak? 2.The boy is from Japan. He speaks J 3.W . to our school. We are kind to ...

2011年4月英语网考口语交际英语详细版,有讲解

   壹、交际用语的考查形式 一、给出问语,选答语(常考) 二、给出问语的一部分,补充完整问语 三、给出答语,选问语 四、给出答语的一部分,补充完整答语 说明:给出问语或答语的一部分,这就给了考生更多的提示,缩小了选择的范围,在一定程 度上降低了试题的难度。在做类似考题时,应抓住题干中已有文字提供的信息,选择最符合题 意的选项,排除干扰项。例如: 例如: 例如 ?Would you like another slice of Christmas cake? ? I’m full. A. Yes, ...

2011年中考英语精选模拟试卷9

   [键入文字] 2011 年中考英语精品模拟试卷 听力部分( 一、 听力部分( 计 20 分) 听小对话, I.听小对话,选择图片 听小对话 选择图片(共 5 小题:每小题 1 分,满分 5 分) 1. What does the boy like to eat for lunch? A B C 2.Which picture are they talking about? A 3. Where is Tom going? B C A B C 4.What did the woman do l ...

2011年中考英语精选模拟试卷8

   [键入文字] 2011 年中考英语精品模拟试卷 8 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分。第Ⅰ卷 1 至 6 页,第Ⅱ卷 7 至 10 页。共 120 分,考试时间 120 分钟。 第Ⅰ卷 (选择题,共 70 分) 第一部分 听力选择题(共 20 分) 第一节(共 10 小题,计 10 分) 听下列 10 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三幅图片或题目 中选出最佳选项。 1.How is the weather? 2. What's Mary's hob ...

2011年考研英语(2)完整答案(考试吧版)

   中国教育培训第一门户??考试吧 中国教育培训第一门户??考试吧 ?? 考试吧: 考研英语(二 答案 完整版) 答案(完整版 考试吧:2011 考研英语 二)答案 完整版 1??5 ACBDD ??5 6??10 BACCB ??10 11??15 DBACA 11??15 ?? 16??20 ADACD 16??20 ?? 21??25 ADCBD 21??25 ?? 26??30 26??30 DBCAA ?? 31??35 31??35 BDCDB ?? 36??40 36??40 AD ...

2011年大学英语四级词汇表(免费下载)

   本文由zhenshi420贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 英语四级词汇 英语四 英语四级词汇 abbreviation abide abolish absent absorption abstract absurd abundance accessory accord acknowledge acquaint action adhere adjacent adjoin adjustable administration a ...

热门内容

小学英语时态练习

   小学英语六年级时态练习 小学英语六年级时态练习 用所给词的正确形式填空 1. -WhatSu Hailast Sunday? (do) -She(go) for a walk. 2. -Did you go(swim) last Saturday? -No. We(watch) a film. 3. -WhatWangBing usuallyafter school? (do) -He usually(go) home and(teach) his little brother. 4. -( ...

新视野大学英语第三册单词表(第二版)

   New Words 1A delivery n. 分娩 递交;送货 saint n. 极为慈爱的人;道德高尚的人 圣徒,圣人 justice n. 正义;合理 inseparable a. 不可分离的 unload vt.. 卸下(货物) code vt. 把...编码 代码;代号 color-coded a. 带色标的;带色码的 whistle v. 吹口哨 wreck 疲惫的人;健康状况差的人,残骸 beneath 在低于...的位置;在...之下 disguise n. 伪装物;伪装; ...

2011年职称英语教材综合类A、B级完型填空word汇总

   第十一篇 On the Net Friends Come and Go, Talking of... The young woman was visibly upset and clearly wmated to get something off her chest. "What's up?" I inquired. "I've just been defriended," she said. Now "defriended" i ...

五年级英语第一学期Unit4教案

   At a Music lesson 盐城市第一小学 朱银娣 Aim: 1. Learn to say 3-skilled phrases: follow me, let’s start, sing together 2. Learn to say 4-skills words: have, play, learn, sing and dance. 3. Command the sentence structures: Can you sing/ dance/ swim…? Yes, we c ...

高二英语:Unit18 lesson1what's beauty课件北师大版

   handsome , good-looking , brilliant attractive pretty lovely good-looking beautiful elegant, graceful, leaves me breathless unbelievable , scenic , awesome , brilliant scenic , astonishing , attractive superior a real masterpiece perfect elegant , ...