学年第二学期高三综合练习( (二模) (二模 北京市丰台区 2010?2011 学年第二学期高三综合练习(二) 二模) ? (英语) 英语)
本试卷共 150 分。考试时长 120 分钟。考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。 注意事项:
  1.答题前,考生务必先将答题卡上的学校、班级、姓名、准考证号用黑色字迹签字笔 填写清楚,并认真核对条形码上的准考证号、姓名,在答题卡的“条形码粘贴区”贴好 条形码。
  2.本次考试所有答题均在答题卡上完成。选择题必须使用 2B 铅笔以正确填涂方式将 各小题对应选项涂黑,如需改动,用橡皮擦除干净后再选涂其它选项。非选择题必须使 用标准黑色字迹签字笔书写,要求字体工整、字迹清楚。
  3.请严格按照答题卡上题号在相应答题区内作答,超出答题区域书写的答案无效,在 试题、草稿纸上答题无效。
  4.请保持答题卡卡面清洁,不要装订、不要折叠、不要破损。 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题
  1.5 分,共
  7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话后,你将有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对 话你将听一遍。
  1.When will the lecture begin? A.At 7:
  30. B.At 7:
  45. C.At7:
  50.
  2.Where will they meet? A.At the museum. B.At the garden. C.At the dentist's.
  3.How often is the newspaper published in the summer vacation? A.Every day. B.Once a week. C.Twice a week.
  4.What does the woman mean? A.The performance was poor. B.She lost her watch last night. C.She was late for the performance.
  5.Why does the woman talk to the manager? A.To ask for help. B.To praise an employee. C.To see the store owner. 第二节 (共 10 小题;每题
  1.5 分,满分 15 分) 听下面 4 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A,B,C 三个 选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个 小题,每小题 5 秒钟;听完后,每小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 7 题。
  6.Why did the police officer want to see the man's license? A.He was speeding. B.He took the wrong turn. C.He knocked the road sign down.

  7.What did the police officer finally do?
A.She gave the man a ticket. B.She warned him and then let him go. C.She took the man to the police station. 听第 7 段材料,回答第 8~9 题。
  8.What does the man think of Abby's presentation? A.It is well organized. B.It is too long. C.It is well prepared.
  9.What should Abby do to improve her presentation? A.Speak clearly. B.Be more confident. C.Avoid long pauses. 听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。
  10.What is the relationship between the two speakers? A.Colleagues. B.Classmates. C.Neighbors.
  11.How do they know whether the classes are cancelled? A.By reading a notice. B.By receiving messages. C.By listening to the radio.
  12.How will the man feel if the classes are cancelled? A.Happy. B.Worried. C.Angry 听第 9 段材料,回答第 13 至 15 题。
  13.Which country can you go if you fly with Blue Airlines? A.Japan. B.Australia. C.Canada.
  14.What should a customer do to receive a discount? A.Book a ticket within this week. B.Book a holiday on the first of June. C.Book a flight to Europe on weekends.
  15.What is the purpose of the advertisement? A.To introduce Blue Airlines' new aircraft. B.To attract people to fly with Blue Airlines. . C.To advertise Blue Airlines' excellent services. 第三节 (共 5 小题;每小题
  1.5 分,共
  7.5 分) 听下面一段对话,完成第 16 题至 20 五道小题,每小题仅填写一个词。听对话前,你将 有 20 秒钟的时间阅读试题,听完后你将有 60 秒钟的作答时间。这段对话你将听两遍。
What has been done to reduce pollution? by Jane & Peter government: have tighter pollution 18 16 180 countries signed an agreement to reduce their 19 17 gases
car producers: design cars that use people: walk or 20
gas design cars powered by the
to work
第二部分:知识运用(共两节,45 分) 第一节:单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 medicine before she became writer.
  21.She studied
A.the; the B.the; a C.不填; a D.不填; the schedule with my work.
  22.I’m working this evening because I am A.behind B.beyond C.over D.on
  23.What one person considers a wild flower may be a weed to . A.other B.another C.the other D.the others
  24.Stop making so much noise the neighbours will start complaining. A.or B.and C.so D.yet
  25.From the tears in Nancy' s eyes we know that something sad . A.may happen B.would happen C.must have happened D.should have happened
  26.Joe’s remarks left me his real purpose. A.wonder B.to wonder C.wondering D.wondered
  27.The reporter apologized for any misunderstandings by his article on that film star. A.causing B.caused C.to cause D.being caused
  28. about the delay of the match, I hurried to the court but didn't see anybody. A.Not informing B.Not being informed C.Not having informed D.Not having been informed
  29.Scientists say it may be five years it is possible to test this mdelcine on human patients. A.since B.until C.before D.when
  30.Many people called to ask the match was indeed canceled because of the rain. A.why B.when C.how D.if
  31.She remembered several occasions in the past she had experienced a similar feeling. A.when B.why C.that D.where
  32.Since he left our school last August, Mr. Newman on a photography exhibition. A.worked B.is working C.had worked D.has been working
  33. old train station, which is scheduled to stop operations next month, a museum of The transportation history. A.has turned into B.has been turned into C.will turn into D.will be turned into
  34.When John finally got to the top of the mountain, the sun . A.was shining B.shone C.has been shining D.has shone
  35.?Most students went to the party yesterday.It is a pity that you were absent. ?I wish I .But I was terribly busy. A.did B.had C.were D.would 第二节 完型填空(共 20 小题;每小题
  1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 36?55 各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中, 选出最佳选项,并在答题卡上涂黑。 “We expected our first child to be perfect.” Most parents have thought so. I know that' s what I 36 with our oldest son, Joe.He would be perfect.Joe would sail through 37 from learning ABC' s to being awarded a Ph.D. . Joe, 38 , had other ideas.
He was always a 39 kid.He wasn't the kind of boy who threw 40 at passing cars on a freezing winter day or who dropped water balloons on the mailman during the heat of August. But he wasn't perfect.Especially when it came to that nice little 41 that I had about sailing through school.From the day Joe started kindergarten he struggled?with scissors and handwriting and math. Always 42 . He passed each grade with great 43 , never at the top of his class. How I 44 friends who had children with the "math gene".A mom told me her daughter was doing high school algebra while in the sixth grade.Another mom said her son had just taken first place in the district' s annual Math Challenge. After hearing these stories, I would look at Joe and 45 : Why didn't we raise a mathematical talent? How is he ever going to get into 46 if he does not get better at math? Needless to say, my motherly 47 never really amounted to much.Does it ever? Moms tend to worry and worry, while whatever they' re worrying about usually 48 on its own. During high school, Joe slowly 49 at math.He got through algebra I & II, and geometry, our state requirements for math.I felt greatly 50 at his little achievement.Then he announced that he' d take pre - calculus (微积分) in his last year of high school, which 51 me a lot. "Why?" I questioned. " Because I need to keep my skills up," he explained. I 52 math, but I need to take it so " I don' t forget how to do it." "For college, " he added."I want to do really well in college, Mom.I know it will be 53_,but I think it' s important that I try to do my best." My oldest son wasn't perfect.He wasn't a math talent, either.But he knew what was important: he was focusing on his 54 while I was worrying over his past.And that, to me, is even better than being 55 .
  36.A.worked B.expected C.continued D.showed
  37.A.school B.books C.experience D.situations
  38.A.however B.therefore C.fortunately D.obviously
  39.A.careful B.proud C.good D.happy
  40.A.toys B.clothes C.flowers D.snowballs
  41.A.belief B.fantasy C.interest D.enthusiasm
  42.A.art B.scissors C.handwriting D.math
  43.A.effort B.attention C.pleasure D.ambition
  44.A.respected B.supported C.trusted D.envied
  45.A.consider B.imagine C.wonder D.wish
  46.A.job B.life C.society D.college
  47.A.love B.doubt C.worry D.guidance
  48.A.pauses B.comes C.declines D.disappears
  49.A.developed B.improved C.advanced D.achieved
  50.A.hopeful B.grateful C.relieved D.amused
  51.A.moved B.inspired C.satisfied D.surprised
  52.A.fail B.hate C.prefer D.choose
  53.A.hard B.boring C.necessary D.beneficial

  54.A.career B.major C.future D.world
  55.A.perfect B.intelligent C.successful D.confident 第三部分:阅读理解(共两节,40 分) 第一节(共 15 小题,每题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在答题卡上 将该项涂黑。 A Ani?mazing Animation Contest Am?mazing is proud to announce its second animation (动画片) contest to introduce new animation talents to the world.Contest entries (参赛作品) will be shown at the West Coast Animation Exhibition from September
  20.The exhibition will last for a week.Winners will be determined by a group of Animation Industry experts who will review every entry.The result will be announced on September 28 , 2011, when the awards ceremony will be held at the world - famous Egyptian Theatre, in Hollywood.We are also planning to have a number of programs leading up to September 28, so hopefully this second year will be a " Week of Animated Shorts". Cash prizes ranging from $500 to $5,000 will be awarded, as well as giveaways such as animation software packages, resort trips and computer equipment. Please review these guidelines before sending your entry in:
  1. There are no restrictions on animation technique, no age limits or education requirements. All animated films must be more than one minute long.
  2.All entries must be original and have received no major award before submitting to Ani mazing.Both computer and hand animation is accepted.
  3.Keep in mind that your animation will be viewed by an all - ages audience. Ani?mazing reserves the right to reject entries containing inappropriate subject matter. 4 . More than one entries is allowed, however, all entries must be the work of nonprofessionals.Time limits may prevent us from exhibiting all of the entries received, so please choose one animation to be your primary entry.
  5.All entries must be handed in by July
  30.If you have trouble making this deadline, contact us and we will consider extending the deadline for you.
  6.Please send a copy of your animation, not the original.We will not be able to return media to you.
  7.Your entry MUST include your name, age, educational background, contact information, and length of the animation.
  56.Why will the animation contest be held? A.To find new animation talents. B.To attract more people to a course. C.To collect works for an animation exhibition. D.To increase people' s awareness about animation.
  57.Which of the following meets the requirements of the contest? A.An animation made by hand. B.An animation lasting 50 seconds. C.An animation winning an award last year. D.An animation downloaded from the Internet.

  58.What is the deadline for entry? A.July
  30. C.September
  27. B
B.September
  20. D.September
  28.
Dr.Glenn Tisman, a cancer specialist, knew his young neighbor, Ray Bateman, had an unusual mind.But he had no idea at the time that 12 - year ? old Ray had the ability to become his partner in cancer research. Ray' s parents remembered that at age four, Ray surprised them by fixing; a broken vacuum cleaner (吸尘器).
 

相关内容

2011年 北京那个丰台区高三英语二模试题及答案

   学年第二学期高三综合练习( (二模) (二模 北京市丰台区 2010?2011 学年第二学期高三综合练习(二) 二模) ? (英语) 英语) 本试卷共 150 分。考试时长 120 分钟。考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。 注意事项: 1.答题前,考生务必先将答题卡上的学校、班级、姓名、准考证号用黑色字迹签字笔 填写清楚,并认真核对条形码上的准考证号、姓名,在答题卡的“条形码粘贴区”贴好 条形码。 2.本次考试所有答题均在答题卡上完成。选择题必须使用 2B 铅笔以正确填涂方式将 各小题对 ...

2011年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解6

   2011 年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解 6 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题, 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题,如需完整题库请登录 http://news.bangkaow.com 英语四级考试免费练习题 Of the thousands of different kinds of animals that exist in the world man has learned to make friends with an enormous number. Some a ...

2011年上海杨浦区高三英语二模试卷

   2010 杨浦区 2010 学年第二学期高三质量调研考试 英语试题 考生注意: 考生注意: 1、本试卷分为第Ⅰ卷(第 1?11 页)和第Ⅱ卷(第 12 页)两部分。全卷共 12 页。满分 150 、本试卷分为第Ⅰ 和第Ⅱ 两部分。 分钟。 分。考试时间 120 分钟。 2、答第一卷前,考生务必在答题卡上用钢笔或水笔清楚填写学校、班级、姓名、准考证号,并用铅笔在 、答第一卷前,考生务必在答题卡上用钢笔或水笔清楚填写学校、班级、姓名、准考证号, 答题卡上正确涂写准考证号。 答题卡上正确涂写准考证 ...

2011年北京市东城区高三英语二模英试题及答案

   高中英语辅导网 www.yingyufudao.com 北京市东城区 2010?2011 学年第二学期高三综合练习(二) 英 语 试 题 本试卷共 150 分,考试时间 120 分钟。考试结束后,考生务必将答题卡交回。 注意事项: 1.考生务必将答案答在答题卡上,在试卷上作答无效。 2.答题前考生务必将答题卡上的姓名、准考证号用黑色字迹的签字笔填写。 3.答题卡选择题必须用 2B 铅笔作答,将选中项涂满涂黑,黑度以盖住框内字母为准, 修改时用橡皮擦除干净。 4. 答题卡非选择题必须用黑色字迹 ...

2011上海市黄浦区高三英语二模试卷

   2010 学年第二学期黄浦区高三英语质量调研试卷 学年第二学期黄浦区高三英语 黄浦区高三英语质量调研试卷 满分: (完卷时间: 120 分钟 满分: 150 分) 完卷时间: 第I卷 I. Listening Comprehension Section A Short Conversations 1. A. In a library. B. Under a big chair. C. In his office. D. Under a huge tree. 2. A. 8:05 a.m. B ...

2009年北京石景山初三英语一模试题答案

   北京市石景山区 2009 年初三英语第一次统一练习暨毕业考试 答案及评分参考 第 I 卷(共 70 分) 1.C 11.B 2.A 12.A 3.B 13.B 23.A 33.B 43.D 53.B 4.C 14.C 24.B 34.D 44.B 54.C 5.B 15.B 25.C 35.C 45.C 55.A 6.C 16.B 26.A 36.A 46.A 56.C 7.A 17.C 27.C 37.B 47.B 57.B 8.C 18.A 28.B 38.D 48.A 58.D 9.A ...

22 2010年北京市丰台区高三英语二模试题及答案

   北京市丰台区 2010 年高三年级第二学期统一练习(二) 英 语 试 题 2010.5 本试卷共 150 分。考试时长 120 分钟。考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。 注意事项: 1.答题前,考生务必先将答题卡上的学校、年级、班级、姓名、准考证号用黑色字迹 笔填写清楚, 并认真核对条形码上的准考证号、 姓名, 在答题卡的 “条形码粘贴区” 贴好条形码。 2.本次考试所有答题均在答题卡上完成。选择题必须使用 2B 铅笔以正确填涂方式将 各小题对应选项涂黑,如需改动,用橡皮擦干净后再选涂其 ...

北京英语口语考试中级历年试题及答案

   第话第第 Introduction and General Conversation (about 3 - 4 minutes) Good morning/afternoon! Sit down, please. (Take a seat, please./Please be seated.) I am …(examiner's full name). I’m your examiner. What's your name? (Could you tell me your name?) * ...

2009年北京市崇文区中考英语二模试卷

   网址: www.longwenedu.com 网址: 11 2009 年北京市崇文区中考英语二模试卷 第Ⅰ卷(选择题 共 70 分) 听力( 听力(共 18 分) 听对话,选择与对话内容相符的图片。每段对话读两遍( 一、听对话,选择与对话内容相符的图片。每段对话读两遍(共 4 分,每小题 1 分) 1. 2. 3. 4. 二、听对话或独白,根据对话或独白的内容,选择正确答案。对话或独白读两遍(共 14 分, 听对话或独白,根据对话或独白的内容,选择正确答案。对话或独白读两遍( 每小题 1 分 ...

2008年北京市西城区中考英语二模试卷

   2008 年北京市西城区中考英语二模试卷 第Ⅰ卷(机读卷 共 70 分) 听力部分( 听力部分(18 分) 听对话,选择与对话内容相符的图片。每段对话读两遍( 一、听对话,选择与对话内容相符的图片。每段对话读两遍(共 6 分,每小题 1 分) 听第一段至第三段对话,完成 1~3 小题。 1. ( ) 2. ( ) 3. ( ) 听第四段至第六段对话,完成 4~6 小题。 4. ( ) 5. ( ) 6. ( ) 听对话或独白,根据对话或独白内容, 二、听对话或独白,根据对话或独白内容,从下列 ...

热门内容

高考英语作文完美模板

   本文由选校网专业频道贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 高考英语作文完美炮制法 紧扣高考英语作文评分标准 紧扣高考英语作文评分标准 高考作文采用总体评分方式,集中在以下四个方面: -覆盖了题目提出的所有内容要点 ...

制造业常用英语

   制造业常用英语词汇 总经理办公室 General manager’s office 模具部 Tooling department 项目部 Project department 品质部 Quality department 计划部 Plan department 制造部 Manufacture department Keypad 产品部 Keypad department IMD 产品部 IMD department 五金部 Metal stamping department 设计科 Desi ...

翻译与文体--新闻英语翻译

   新闻英语(journalistic English)指英文报刊上常见的各类文章,体裁多样,有新闻报道,新 闻特写,广告,公报,文艺作品,述评,访谈,学术介绍和争鸣……题材广泛,内容包罗万 象.限于篇幅,也因不存在一个统一的新闻报刊文体和为了便于陈述,本课所要讲的新闻英 语主要指那些新闻性强的 news report,news analysis, news features 等.新闻英语有以下文体 特点: (一)词汇层面 (1) 新闻报道通常拥有自己的一些惯用词汇,或者叫做"新闻词语 ...

电子英语术语

   电子学 英文2007-11-01 上午 09:28AC(alternating current) 交流(电) A/D(analog to digital) 模拟/数字转换 ADC(analog to digital convertor) 模拟/数字转换器 ADM(adaptive delta modulation) 自适应增量调制 ADPCM(adaptive differential pulse code modulation) 自适应差分脉冲编码调制 ALU(arithmetic logi ...

2004年北京市中考英语试题

   2004 年北京市中考英语试题 第 I 卷(机读卷 共 24 分) 第一部分 听力(24 分) 一、听对话和对话后的问题,选择正确答案。 (每个对话和对话后的问题朗读两 遍) (共 6 分,每小题 1 分) 1.A.Spring. B.Summer. C.Autumn. 2.A.At seven. B.At eleven C.At ten 3.A.Jeff. B.Mary. C.The boy. 4.A.Green. B.Blue. C.Yellow. 5.A.He is ill. B.Bl ...