年高三年级第二学期统一练习( 北京市丰台区 2011 年高三年级第二学期统一练习(一)
英 语 试 题
本卷共 150 分。考试时长 120 分钟。考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。 注意事项:
  1.答题前,考生务必将答题卡上的学校、年级、班级、姓名、准考证号用黑色字迹签字 笔填写清楚,并认真核对条形码上的准考证号、姓名,在答题卡上的“条形码粘贴区” 贴好条形码。
  2.本次考试所有答题均在答题卡上完成。选择题必须用 2B 铅笔以正确的填涂方式将各 小题对应选项涂黑,如需改动,用橡皮擦干净后再选涂其它选项。非选择题区域使用标 准黑色字迹签字笔书写,要求字体工整、字迹清楚。
  3.请严格按照答题卡上题号在相应答题区内作答,超出答题区域书写的答案无效,在试 题、草稿纸上答题无效。
  4.请保持答题卡卡面清洁,不要装订、不要折叠、不要破损。 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节 (共 5 小题;每小题
  1.5 分,满分
  7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅 读下一小题。每段对话仅读一遍。
  1.When will the speakers probably meet? A.This morning. B.This afternoon. C.Early tomorrow.
  2.Why was the man late? A.His car broke down. B.There was a sudden storm. C.He was caught in the traffic jam.
  3.When will Charlie have the interview? A.Tomorrow. B.In a week. C.In two weeks.
  4.Where does the conversation probably take place? A.At a meeting room. B.At a reception desk. C.In Ms.Miller's office.
  5.What is the woman? A.A designer. B.A teacher. C.A journalist. 第二节 (共 10 小题;每题
  1.5 分,满分 15 分) 听下面 4 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A,B,C 三个选 项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小 题,每小题 5 秒钟;听完后,每小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 7 题。
  6.What are the speakers talking about? A.A trip. B.A picnic. C.Weather.
  7.When will they get to the gallery? A.At 8:
  00. B.At 9:
  00. C.At 12:
  00. 听第 7 段材料,回答第 8 至 9 题。

  8.Why does the man call Ms.Banks? A.To ask for advice. B.To talk about his plan. C.To invite her to a meeting.
  9.What is Ms.Banks probably good at? A.Managing restaurants. B.Collecting information. C.Organizing conferences. 听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。
  10.Why does the man find a job at the college radio station? A.To learn more about music. B.To make some extra money. C.To get some working experience.
  11.What kind of work will the man start with? A.Playing songs. B.Broadcasting news. C.Reading weather forecast.
  12.What will the woman probably do next? A.Take a training course. B.Listen to the college radio program. C.Try to get a position at the radio station. 听第 9 段材料,回答第 13 至 15 题。
  13.What is not allowed in the museum? A.Watching a video. B.Taking pictures. C.Touching exhibits.
  14.What should you follow when touring the museum? A.The tour guide. B.The arrows. C.The map.
  15.What does the speaker talk about? A.The origin of exhibits. B.The history of the museum. C.The guidelines of the museum. 第三节 (共 5 小题,每小题
  1.5 分,共
  7.5 分) 听下面一段对话,完成第 16 题至 20 题,每小题仅填写一个词。听对话前,你将有 20 秒 钟的时间阅读试题,听完后你将有 60 秒钟的作答时间。这段对话你将听两遍。 Position: Salary: Benefits: Requirements: Deadline: MEMO a sales _16 for a magazine _17 pounds _18 travel and social security enthusiastic, _19 young people by _20 , 12th April
第二部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
  21.What is your main reason for choosing one restaurant another? A.from B.over C.on D.by
  22.Babies' health is much more likely to be affected if parent smokes. A.both B.none C.neither D.either
  23.She was busy preparing GRE, she managed to find time to help her roommate with the paper. A.or B.so C.but D.and
  24.The temperature in our city fall to ?13℃ in winter. A.shall B.can C.must D.should
  25.Tom does speak Chinese well, but his reading and writing skills leave much . A.to improve B.to be improved C.being improved D.having improved
  26.He is always ready to help others, never them when they turn to him. A.refuse B.to refuse C.refusing D.refused
  27.He is a man of few words, and seldom speaks until to. A.spoken B.speaking C.to speak E
  1.spoke
  28.Due to a terrible flu that on, many students didn't show up to school yesterday. A.goes B.is going C.was going D.has gone
  29.The young man, who by then admission to university, decided to do some part - time jobs to pay for his education. A.gained B.was gaining C.had gained D.has gained
  30.The internet connection for the entire area when there was a sudden power cut yesterday. A.lost B.was lost C.had lost D.had been lost
  31.He always wears glasses except he is playing football. A.that B.when C.where D.whether
  32.I would have told him the answer, but I so busy then. A.would be B.was C.would have been D.have been
  33.?Shall I tell your parents what happened? ?Not they ask you. A.unless B.since C.once D.though
  34.One can't be really happy if he enjoys doing is regarded by society as of no importance. A.how B.that C.what D.where
  35.This is not the only example of a plane crash everyone but a child died. A.which B.where C.why D.when 第二节 完型填空(共 20 小题;每小题
  1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 36?55 各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中, 选出最佳选项,并在答题卡上涂黑。 After winning a game, athletes are often asked how they achieved that success. Most say their 36_ is the result of hard practice.Usually athletes say how hard it is to win the big
games.However, in my case, 37 the big games can be even harder. For me, last year' s basketball _38_ for my high school team was nothing short of an embarrassment.Although losing every game is certainly nothing to be _39_ of, that season had a bigger effect on me than any other, and probably 40 than any season since. As a team captain, I knew it might not be the 41_ year, but I didn't ever expect we would lose It every game. Since six of our top players had graduated, we were a young team who would _42__. began earlier than expected, though, 43 two key members decided to quit after two weeks.At this point, dropping out probably passed through every player' s mind.Most people 44 us a failure, but we never gave up on ourselves.Then it seemed that our own 45 had given up on us.Personally, I felt like it was no longer worth giving my all.I thought, if 46 the coach didn't believe in us, why should I? 47 there came a time when it all began to feel hopeless.But just as my __48__ began to fade, a teammate called a meeting.He said, " Nobody thinks we' re going to win, and we may not, but, as teammates and friends, we should give it our all every game." It was that moment that 49 me how to be a leader.It hit me that I didn’t 50 the role.As a leader you can never 51 on the team who looks up to you.It is one thing to be 52 as the captain and feel great.It is quite another to be a real captain and make sure everyone works to their 53 all the time. I 54 the fact that my team lost every game last year.It may not help me to become a better basketball player, but it already has made me a better leader, and 55 .
  36.A.courage B.decision C.achievement D.experience
  37.A.losing B.organizing C.watching D.starting
  38.A.tour B.season C.incident D.game
  39.A.fond B.proud C.afraid D.ashamed
  40.A.greater B.longer C.less D.worse
  41.A.happiest B.easiest C.hardest D.saddest
  42.A.fail B.struggle C.fight D.survive
  43.A.so B.if C.as D.till
  44.A.made B.allowed C.counted D.imagined
  45.A.fans B.coach C.classmates D.sponsor
  46.A.always B.still C.only D.even
  47.A.Gradually B.Suddenly C.Surprisingly D.Finally
  48.A.hope B.belief C.enthusiasm D.influence
  49.A.showed B.instructed C.taught D.trained
  50.A.act B.perform C.deserve D.take
  51.A.quit B.work C.depend D.focus
  52.A.named B.valued C.admitted D.considered
  53.A.victory B.future C.honor D.potential
  54.A.ignore B.treasure C.accept D.confirm
  55.A.character B.captain C.figure D.person 第三部分:阅读理解(共 20 小题,每题 2 分,满分 40 分) 第一节 (共 15 小题;每小题 2 分,共 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在答题卡 上将该项涂黑。
A I cry easily.I cried when a boy in the film suffered from an incurable disease. I cried when an athlete broke a world record. One night my wife and I were going to dinner at a friend ' s.As we went towards the house, I noticed a car pulling out from the sidewalk.Just ahead, another car was waiting to back into the parking space.But before he could do so a yellow car came up from behind and sneaked into the space. While my wife went ahead into our friend' s house, I stepped into the street. "Hey," I said, "this parking space belongs to that guy. I gestured towards the man ahead, who " was looking back angrily.At that moment I was feeling pretty manly. " Mind your own business!" the driver told me. "No," I said."You don' t understand.That fellow was waiting to back into this space." Things quickly heated up, until finally he jumped out of the car.My God, he was extremely large.He grabbed me and shook his rock of a fist at me.I tasted blood.I was terrified. Almost in a panic, I ran to my friend ' s front door.As a former Marine (海军) , as a man, I felt absolutely embarrassed as my wife and friends asked me what had happened.All I could say was that I had had an argument about a parking space.They were sensitive and let it go at that. Perhaps half an hour later, the doorbell rang.For some reason I was sure that the huge man had returned for me. blood ran cold. hostess got up to answer it, but I stopped her. knew My My I I had to face up to my fear. I opened the door.There he stood." I came back to apologize," he said in a low voice."I am ashamed of myself.The Brooklyn Navy Yard where I've worked for ten years is closing.Today I got laid off.I' m not myself.I hope you" ll accept my apology. I remembered that after I closed the door, I stood there for a few minutes alone with tears in my eyes.
  56.What did the author do when a yellow car drove into the parking space? A.He beat the driver. B.He blamed the driver. C.He asked the driver to apologize. D.He ran to his friend' s house for help.
  57.What do we know about the yellow car' s driver? A.He was rude and liked fighting. B.He was famous for his bad temper. C.He lost his job and felt terrible that day. D.He tried to get the author' s parking space.
  58.What does the underlined sentence mean? A.I became quite calm. B.I felt extremely frightened. C.I couldn't move with cold. D.I was too angry to say anything.
  59.What kind of person is the author? A.Direct and serious. B.Humorous and open - minded. C.Honest and ambitious. D.Warm - hearted and understanding B
The Garden Burgers located in Truman was recognized by the Garden Burgers head office in Kansas City, Missouri. Truman location of Garden Burgers recorded the highest sales last year. The It brought in over $ 1 ,500,000 for the entire year. what is more important is that Truman only has But a population of 40,0
  00. The store directly behind the Truman store in terms of sales is located in a city of over 300,0
  00. Fred Laster and Jasper Watts bought into the Garden Burgers franchise (特许) only 3 years and a few months ago.They have used the combination of a good restaurant location and a series of promotional events to make Garden Burgers one of the most visited restaurants in Truman.However, they are quick to add that these are not the main reasons the store has done so well."We found a franchise with a solid image and great franchise - wide marketing, " Watts said in a phon
 

相关内容

2011年北京市西城区高三一模英语答案

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

2011海淀一模英语试题及答案

   海淀区高三年级第二学期期中练习 英 语 参考答案及评分标准 第一部分:听力理解(共三节, 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 1. C 6. C 2. A 7. A 3. B 8. C 4. B 9. B 5. A 10. A 11. B 12. C 13. A 14. B 15. C 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,共 15 分) 第三节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) ★每小题超过一个词不计分 ...

北京市2010年石景山区高三一模(英语)

   北 京 市 2010 年石景山区高三统一测试 英 语 试 题 考生须知: 1.本试卷分第 I 卷(客观题)和第 II 卷(主观题)两部分.共 150 分,考试时间 120 分钟. 2.试题所有答案必须填涂或书写在答题卡或答题纸上.在试卷上作答无效. 第一部分必须用 2B 铅笔作答;第二部分必须用黑色字迹的签字笔作答. 第 I 卷(共两部分,共 115 分) 第一部分:听力(共三节,30 分) 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话.每段对话后有一个 ...

北京市石景山区2010届高三一模(英语)

   世纪金榜 圆您梦想 www.jb1000.com 北 京 市 2010 年石景山区高三统一测试 英 语 试 题 考生须知: 1.本试卷分第 I 卷(客观题)和第 II 卷(主观题)两部分.共 150 分,考试时间 120 分钟. 2.试题所有答案必须填涂或书写在答题卡或答题纸上.在试卷上作答无效. 第一部分必须用 2B 铅笔作答;第二部分必须用黑色字迹的签字笔作答. 第 I 卷(共两部分,共 115 分) 第一部分:听力(共三节,30 分) 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 ...

2006年北京市石景山区高三英语统一测试卷(石景山一模试卷)人教版

   年北京市石景山区高三英语统一测试卷(石景山一模试卷) 2006 年北京市石景山区高三英语统一测试卷(石景山一模试卷) 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题) 。共 150 分,考试时间 120 分钟。 第Ⅰ卷(三部分 共 115 分) 第一部分:听力理解(共两节, 第一部分:听力理解(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选 项。听完每段对话后,你将有 ...

北京市石景山区2010届高三一模考试(英语)

   高考资源网(ks5u.com) 您身边的高考专家 北 京 市 2010 年石景山区高三统一测试 英 语 试 题 考生须知: 1.本试卷分第 I 卷(客观题)和第 II 卷(主观题)两部分.共 150 分,考试时间 120 分 钟. 2.试题所有答案必须填涂或书写在答题卡或答题纸上.在试卷上作答无效. 第一部分必须用 2B 铅笔作答;第二部分必须用黑色字迹的签字笔作答. 第 I 卷(共两部分,共 115 分) 第一部分:听力(共三节,30 分) 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 ...

北京市石景山区2008年高三一模考试(英语)

   蓝天家教网 http://www.ltjiajiao.com 伴您快乐成长 北京市石景山区 2008 年高三一模 英 语 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分.满分 150 分.考试时间 120 分钟. 第Ⅰ卷(选择题 共 115 分) 第一部分:听力理解(共两节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 听下面 5 段的对话.每段对话后有一道小题,从每题所给的 A,B,C 三个选项中选出 最佳选项.听完每段对话后,你将有 10 秒钟的时间来回答有 ...

北京市石景山区2008年初三第一次统一练习暨毕业考试(英语)

   北京市石景山区 2008 年初三第一次统一练习暨毕业考试 英 语 试 卷 考 生 须 知 1. 本试卷为闭卷考试,满分为 120 分,考试时间为 120 分钟。 2. 本试卷共 12 页,除第 I 卷答案写在答题纸上外,其余各题答案均 写在试卷上。 第 I 卷 机读卷 70 分 听力 (共 18 分) 共 一、听对话,选择与对话内容相符的图片,将代表图片的字母填写在相应序号后的括号 听对话,选择与对话内容相符的图片, 每段对话读两遍。 内。每段对话读两遍。 (共 6 分,每小题 1 分) 请 ...

青岛中考英语试题及答案

   二○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 ○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 英语试题 (考试时间:120 分钟;满分:105 分) 友情提示:Hi,亲爱的同学,欢迎你参加本次考试,祝你答题成功! 1.请务必在指定位置填写座号,并将密封线内的项目填写清楚。 2.请将第一卷的 1?50 小题的答案涂在答题卡上。请将第 IV 大题的答案写在 第二卷的相应位置上。 第一卷(共 60 分) 第一部分 听力测试 (25 分) I.听句子,选择最佳答语。每个句子读一遍。你将有 10 秒钟的时间完 ...

2010年绍兴中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

热门内容

网络聊天的英语简写

   asl 是 Age, sex and location 的所写,年龄,性别 的所写,年龄, 和地址(国籍) 的缩写, 和地址(国籍) lol 是 laugh out loud 的缩写,意思 是大声笑,笑的很开心的样子 是大声笑 笑的很开心的样子 ppl=people bbs=be back soon=很快回来 很快回来 thx=thanks ur=your asap=as soon as possible g2g = got to go ttyl = talk to you later br ...

三年级英语下册Module6_Unit2教案

   小学三年级英语下册 Module6 Unit2 教案 Title Aims NSE Book6 Module6 Unit2 She’s quite at English.. i:Talking about one’s study report at school. : . i:Let the students learn new words: quite, say, try, fast, good at. : . i:Learn, say, read “She’s very good at ...

2009年吉林省长春?中考英语试题

   展望电脑室制作,中考竞赛资源网 www.zkjs.net 发布 2009 年吉林省长春]锌加⒂锸蕴 (满分 120 分,考试时间 120 分钟) 一,听力(共 25 分) I.根据所听到的句子,选择正确答语.(5 分) 1. A. Good luck to you. B. Nice to meet you, too. C. Best wishes to you. 2. A. It's small. B. It's cheap. C. It's five dollars. 3. A. Good ...

2011上海高考英语最新综合填空题型解析

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 2011 上海高考英语最新综合填空题型解析 I. 综合填空难度分析 1. 高考中比较难的题型,平均得分率也一直很低 *2008 年上海市高考各大题平均得分率: 题型 听力 语法和词汇 综合填空 阅读理解 翻译 作文 平均得分率 71% 72% 56% 62% 60% 56% *0 ...

英语新闻标题

   英语新闻标题总是力求用有限的字数来表达新闻的内容,为此,在措词上尤其要狠下功夫,选词尽可能经济达意、简短明了,偏爱选用那些短小精悍或字母最少的动词。这是因为短小易懂、形象生动的措词不仅能增强新闻的简洁性和可读性,而且还能节省版面篇幅。如表示“破坏”或“损坏”一词意义的动词,标题一般不用damage,而用一些较之简短的词,如hit,harm,hurt, ruin或wreck等。又如表示“放弃”这一概念的动词,标题一般不用abandon,而用drop,give up,quit,skip或yield ...