2011 年春季八年级期中考英语试卷
听力部分( )(略 听力部分(15 分)(略) 笔试部分 (85 分)
单项选择。 (15 Ⅳ.单项选择。 单项选择 ( 分) ( )
  15. The coffee nice. ( ( ( ( ( A. sounds B. smells C. feels )
  16. I felt tired I worked late last night. A. because B. when C. if )
  17. He is not as as his younger brother. A. strong B. stronger C. the strongest )
  18. He said his English teacher last year. A. thanks to B. thanks for C. thank to )
  19. My mother usually is used to late. A. go to bed B. going to bed C. going to the bed )
  20. A: Why not a short play in English at the party? B: Good idea! A. to put on B. put on C. being on )
  21. All the children like Mr. White very much because he often makes them . A. laughed B. to laugh )
  22. I hope everything well. A. goes B. go )
  23.Beijing Opera is famous stories. C. laugh C. gone
(
( ( ( ( ( ( (
A. full with B. full of C. fill with )
  24. China is the east of Asia. A. to B. in C. on )
  25. They Miss Brown at the airport when she arrives this afternoon. A. will meet B. met C. meet )
  26. When Jane won the game , she couldn’t help . A. to cry B. cry C. crying )
  27. Tom misses his brother very much and he is looking forward him. A. to hear from B. hearing from C. to hearing from )
  28. ?Good morning! Can I help you? ?Good morning! We want two tickets for the hard sleeper. A. to order B. to make C. to book )
  29. There are many trees on sides of the river. A. every B. both C. each
(
1
(
)
  30. ? is it from here?
?It’s about five minutes’ walk. A. How long B. How soon C. How far 完型填空。 (10 Ⅴ.完型填空。 完型填空 ( 分) 阅读下面的短文,从 A、B、C 三个选项中选出一个能填入短文相应空白处的最 佳答案。 Jimmy started painting when he was four years old. When he was six, he was already(已经) very good at it. He 31 many beautiful and interesting pictures, and people 32 a lot of money for them. They said, “This boy’s going to be 33 these pictures for a lot more when he’s a little older, and then we’re going to 34 money. Then we will get rich.” Jimmy’s pictures were 35 from other people’s because he never painted on the whole piece of 36 . He painted on half of it, and the other half was always 37 . else does that!” “That’s very clever,” everyone said, “ 38 One day somebody bought one of Jimmy’s 39 and then said to him, “Please tell me this, Jimmy. Why do you paint on the bottom(底部) half of your paper, but not on the 40 half?” “Because I’m small,” Jimmy said, “and my brushes don’t reach very high.” ( )
  31. A. took B. borrowed C. painted ( )
  32. A. paid B. bought C. wanted ( )
  33. A. young B. famous C. short ( )
  34. A. fill B. buy C. sell ( )
  35. A. different B. good C. away ( )
  36. A. glass B. wood C. paper ( )
  37. A. empty (空的) B. full C. dirty ( )
  38. A. Anybody B. Somebody C. Nobody ( )
  39. A. brushes B. books C. pictures ( )
  40. A. middle B.top C. right 阅读理解。 Ⅵ.阅读理解。 20 分) 阅读理解 ( A Last Sunday the Greens went to the movies. They got home very late. Father opened the front door and went into the house. It was very dark, so mother turned on the light. On the way to their bedroom, mother said, “Listen, John! I can hear someone in the bedroom. ” They all stood quietly outside the bedroom. They could hear some voices in the room. “You are right. ”father said, “There are two men in it. They are talking. ” Then he shouted, “Who’s there?” But no one answered. Father opened the door quickly and turned on the light. The room was empty. Then father found something and laughed. “The TV is still on. I forgot to turn it off this morning!” father said. 根据短文内容,判断正(A)误(B)。 ( )
  41. The Greens got home very early.
2
( ( ( (
)
  42. On the way to their bedroom, mother heard someone in the bedroom. )
  43. They all stood quietly in the bedroom. )
  44. There are really two men talking in the room. )
  45. Father opened the door quickly and turned on the light. B 阅读下列材料,从 A、B、C 三个选项中选出最佳答案。 Sunny English Club For students 16: 00 ~ 18: 00 Every Saturday 200 yuan a month 9 Zhou Yu Street Tel.3786290 Foreign teachers, English songs and films and more! Ocean(海洋)Museum 9:00--17:00 From Thursday to Sunday Ticket: 50 yuan 132 Xue yuan Street Te1: 5439871 Show you a full picture of sea lives!
Health Centre 9:00~17:30 16 Yong Le Street Te1:3801451 Free examinations for those over
  70. Give you good advice to keep healthy!
)
  46. Sunny English Club is for . A. nurses B. policemen C. students ( )
  47. You will pay if you want to stay in the English club for half a year. A. 300 yuan B. 600 yuan C. 1,200 yuan ( )
  48. You can visit Ocean Museum . A. on Saturday B. on Wednesday C. on Monday ( )
  49. One can get free examinations in Health Centreif he is . A. 9 B. 17 C. 73 ( )
  50. If you are interested in the life of fish, you should go to . A. Health Centre B. Ocean Museum C. Sunny English Club C Three men arrived in New York for a holiday. They stayed in a very large hotel and their room was on the forty-fifth floor. In the evening, they went to the cinema and came back late. “I’m very sorry,” said the attendant of the hotel. “The lifts (电梯) are not working tonight. Do you want to walk up to your room or sleep in the hall for
3
(
the night?” “Oh!” said one of the three, “We do not want to sleep in the hall. We’ll walk up to our room.” He turned to his two friends and said, “I think we can walk up to our room more easily. On the way, I’ll tell you some jokes; then you, Alan, will sing us some songs and then you, Peter, will tell us some interesting stories.” Then they began to walk up to their room. Tom told the jokes. Alan sang the songs. At last they came to the forty-fourth floor. They felt tired and stopped to have a rest. “Well,” said Tom, “It’s your turn now, Peter. Please tell us a long and interesting story with a sad end.” “OK, I’ll tell you a sad story,” said Peter. “It is not long, but it’s the saddest story of all. WE LEFT THE KEY TO OUR ROOM IN THE HALL.” ( )
  51. Tom, Alan and Peter went to New York to . A. visit their friends B . live there C. have a holiday ( )
  52. That evening, they went to . A. see the sights B. see a movie C. their friends’ house ( )
  53. The attendant of the hotel . A. didn’t let them in B. told them they couldn’t use the lifts C. wasn’t very happy ( )
  54. Suddenly they found . A. the lifts started to work again B. they left the key in the cinema C. they had to go back to the hall for the key ( )
  55. What does this word “attendant” mean in Chinese in the passage? B. 店主 C. 顾客 A.服务员 D A young man once asked Albert Einstein, the great scientist, what the secret of success is. The scientist told him that the secret of success is hard work. A few days later the young man asked the same question. Einstein was very angry. He did not say anything, but wrote a few words on a piece of paper and handed it to the young man. The young man looked at the piece of paper. On it was written: A=X+Y+Z. “What does this mean?” asked the young man.“A means success.” Explained(解 释) the old scientist. “X stands for hard work.”“Y stands for good methods(方法), and Z… Z means stop talking and get down to work.” ( )
  56. The answer to the secret of success is A. X=Y+Z+A B. Y=Z+A+X C. A=X+Y+Z ( )
  57. What does “X” mean in this story? A. It means success. B. It means wonderful C. It means hard study and work ( )
  58. What does “Y” mean in this story? A. It means good methods of work and study B. It mean “Yes” C. It means great success ( )
  59. “Z” in this story means . A. stop talking and go to play
4
(
B. stop talking and get down to work C. stop working and have a good rest )
  60. the best title of this passage is . A. How to work out the problem B. How to work hard C. How to make a success
Ⅵ. 语言知识应用 语言知识应用(20 分) (A)单词归类:同类的写在横线上,不同类的写在括号内。 分) (5
  61.情 感 类:unhappy, taste, surprised, lonely, invite, ( ) ( director, landlord, opera, singer,
  62.人 物 类:culture, ( ) (
  63.动 物 类:student, cat, movie, tiger, horse ( ) (
  64.乐器:violin, church,
  65.动物:snake, museum, piano, horse , soldier, guitar ( fox , ride ) ( ( ) (
) ) ) ) )
(B) 根据汉语提示,用单词或词组的适当形式填空(每格
  0.5 分,共 10 分) things (仔细考虑).
  66.I would like more time to
  67. (起初),we didn’t like swimming at all. (对……严格要求)us. She often makes us do many
  68.Mrs.Lee is homework.
  69.When we are in trouble, we should learn to (笑对生活). (即使)I don’t sleep for a night.
  70.I’ll help you,
  71.It’s (正常的)for us to have these bad feelings, because everyone can’t be happy all the time.
  73.Everybody is worried about the boy’s future. Suddenly, a man with(想出) a great idea.
  74.The headmaster called on the students to (筹集) money for the poor boy.
  75.She the class an English song (以……结尾).
  76.Did you see my watch? I can’t find it (任何地方).
  77. They will (轮流) to clean their classroom.
5
C )遣词造句:(5 分)

  78.

  79.headache, yesterday

  80. I, get along well with
  78.
  79.
  80.
  81.

  81.in the field, tomorrow

  82.often, listen to mp3

  82. 情景交际。从方框中选择适当的选项补全对话。 (10 分) Ⅶ.情景交际 情景交际 A. How many rooms do you want? B. Just two days. C. What’s the price of a double room, please? D. I’d like to book two rooms for the coming weekend. E. What’s your full name, please? W Woman S Mr. Smith W: Hello, Seaside Hotel. Can I help you? S: Yes. (
  83) W: Next weekend, you say? Well, how long do you plan to stay? S: Oh! (
  84) W: OK. From Friday or Saturday? S: Friday.
6
W: Friday, July 1st. (
  85) S: Two double rooms, please. W: OK, two double rooms for Friday and Saturday, July 1st and 2nd. S: (
  86) W: Well, it’s 400 yuan per night, with breakfast. S: I see. Can I book the rooms now, please? W: You bet! (
  87) S: Rick Smith.
  83.
  84.
  85.
  86.
  87. 书面表达。 (10 分) Ⅷ. 书面表达。 在你成长的过程中,父母、朋友、老师对你的帮助很大。请以“My” 为题写一篇短文。如:My Mother 要求:
  1.简单的描写所选对象的外貌或性格特征 2 .谈谈你俩的相处(适当举例)及你的感受 3 .字数 60?80 参考词汇:kind, lovely, helpful, friendly, shy, take care of, as…as, talk with sb., get along well with, encourage(鼓励), cheer sb. up… My
7
 

相关内容

广东惠州市龙门县沙迳中学2010年春季八年级下学期期中考试卷(英语)

   年春季八年级英语科下学期 下学期期中考试卷 2010 年春季八年级英语科下学期期中考试卷 学校班级 考号 姓名 成绩 (说明:本试卷满分为 100 分,90 分钟完成) 四、单项选择(每小题 1 分,共 20 分) 单项选择( ( )21. Don't forget the letter. A. to send ( B. send C. sending D. being sent )22. The chair looks very old, but in fact it is very co ...

2011年春八年级期中英语试题【听力材料及参考答案】

   2010?2011 学年度第二学期期中测试 2010?2011 学年度第二学期期中测试 八年级英语听力材料 A. 听句子,选出句子中所包含的信息。 本题读一遍) 听句子,选出句子中所包含的信息。 本题读一遍) ( 1. You could write a letter to him . 2. He is working on the space station these days. 3. My answer is different from yours. 4. Li Mei was so ...

2011年中考英语作文范文

   2011 年中考英语作文范文(8 篇) 以下是我们已经复习过的话题作文,请各位同学认真阅读,认真理解,有效吸收为自己所 用。作文要求:内容完全,要点齐全,语法准确,结构合理,思路清晰,行文流畅。其它话 题范文,我们在复习过程中会相继出来! 话题 1:感谢老师(teacher) Dear Mrs. / Mr. XX, I am just writing to say “thank you”.Thank you for teaching us things we need to learn, t ...

2011年中考英语复习:易错集锦大全

   中学英语易错集锦大全 211 道题 本人所整理收集内容基本囊括初中阶段英语易错内容大全 1.Because he was ill yesterday, so he didn’t go to work. (×) ’ × Because he was ill yesterday, he didn’t go to work. (√) ’ √ He was ill yesterday, so he didn’t go to work. (√) ’ √ [析] 用 though, but 表示 虽然… ...

2011年中考英语考纲??单词、词组默写

   P107+108 页。 初三英语考纲词汇默写 中文+词性 能够;有能力的 adj. 能力;才能 n. 关于 prep. 大约;到处;四处 adv. 在……上面 prep. 在国外 adv. 接受;认可 v. 令人惊讶的 adj. 车祸,事故;意外的事 n. 精确地 adv. 加;增加 n. 地址 n. 英文 中文+词性 得到;实现 v. 穿过;横过 prep. 扮演 v. 行动 n. 积极的;主动的 adj. 活动 n. 男演员 n. 女演员 n. 加上 v. 活着的 adj. adj.1、 ...

2011年费县高一英语下学期期中考试试题

   2011 年费县高一英语下学期期中考试试题 年费县高一英语下学期期中考试试题 第一节:单项填空 (共 15 小题,每题 1 分,共 15 分) 从四个选项中,选出最佳选项,并 在答题纸上将该选项标号涂黑。 21. Thanks for me of the meeting this morning. A. advising B. suggesting C. reminding You’re welcome. D. telling 22. The old professor travelled ...

2011年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案)

   http://www.djpw88.com 2011 年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案) 楼口中学:陈劲松 第一部分 选择题(共 80 分) 一、 听力(共两节,计 25 分) 第一节 (共 9 小题;每小题 1 分,满分 9 分) 听下面 9 段对话。每段对话后面有一个小题,从题后所给的 A,B,C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话 仅读一遍。 ( ) 1. A. This year . B. Last ...

【2011年天津中考英语学科考生必备复习资料】中考英语试题分类汇编-句子翻译

   中考英语试题分类汇编( 专题五 "句子翻译 中考英语试题分类汇编(130 套)专题五 句子翻译 考点一、根据中文补全句子 (2010 江苏省宿迁市五、根据所给汉语完成下列句子,每空词数不限 ,满分 10 分) 61. 迈克敲了敲门,但没有回应。 Mike the door, but there was no answer. 62. 昨天这位医生为病人做手术了吗? Did the doctor the patients yesterday? 63. 我认为用毯子扑灭火是个好方法。 I thin ...

【2011年天津中考英语学科考生必备复习资料】中考英语试题分类汇编-句子翻译

   2010 年中考英语试题分类汇编(130 套)专题五 句子翻译 年中考英语试题分类汇编( 专题五 "句子翻译 考点一、根据中文补全句子 (2010 江苏省宿迁市五、根据所给汉语完成下列句子,每空词数不限 ,满分 10 分) 61. 迈克敲了敲门,但没有回应。 Mike ▲ the door, but there was no answer. 62. 昨天这位医生为病人做手术了吗? Did the doctor ▲ the patients yesterday? 63. 我认为用毯子扑灭火是个 ...

2011年春季八年级英语口语竞赛材料

   天门市 2011 年英语口语竞赛八年级组朗读材料 Passage 1 If you want to do things well, health is the most important. But in the USA, if you want to eat out, fast food restaurants are often the cheapest place. Do you think it’s healthy? Hamburgers, hot dogs, sandwiches ...

热门内容

学习资料-推荐:感受童话的魔力浅谈童话故事在小学英语教学中的灵活运用

   尽管失败和挫折等待着人们,一次次地夺走青春的容颜, 尽管失败和挫折等待着人们,一次次地夺走青春的容颜,但 却给人生的前景增添了一份尊严, 却给人生的前景增添了一份尊严,这是任何顺利的成功都不 能做到的。 能做到的。 -- 梭罗 摘要:本文从学生的兴趣出发,在字母、单词、句型等英语教学中,运用童话故事的奇妙的 想象、神奇的道具和动人的故事情节,介绍了几种有趣的教学活动,从而充分调动了学生的 积极性和创造性。 关键字:活 兴趣 童话故事 英语教学 字母 单词 句型 新课程标准要求英语课程要面向全 ...

开放英语2电大作业

   电大专科开放英语 2 形成性考核册答案 学 前 准备 1.A 2.B 3.B 4.B 5.A 6.C 7.C 8.B 9.C 10.A 学习记录卡 1 三种时态之 1:一般过去时 从你学过的动词中各找出两个规则动词和不规则动词,写出动词原形 和过去式: 规则动词:work worked 不规则动词:go went finish finished is was 写出下面句子的否定句和疑问句: Tom went to see his parents in the country. 否定句: To ...

试题谈谈20卷08年上海英语高考试卷的试

   谈谈 2008 年上海英语高考试卷的想法 一.听力部分 今年的听力考察的难度不是很大,特别是填词部分所考察 的单词都是非常基本的,例如“ordinary, outstanding, career, sweater”, 这些单词对于我们的学生而言在拼写上不具威胁。 但是今年高考的英语听力题的语篇部分打破常规,过去连续 好几年的语篇部分的考试内容都是一篇新闻,而今年却考的 是一篇旅游注意事项。 这是出乎意料的,所以准高三新生 应该多听一些不同体裁和题材的文章。再有就是本次的英语 听力播音者带有自 ...

八年级英语上册8上 11-12

   Unit 11 do/wash the dishes 1. 洗餐具 sweep/clean the floor 2. 扫地 take out the trash 3. 倒垃圾 4. 整理床铺 make the / one’s bed fold the clothes 5. 叠衣服 6. 打扫客厅 clean the living room 7. 处理琐事 干家务 chores=do the housework 处理琐事,干家务 do 8. 邀请某人做某时 invite sb to do st ...

英语学习心得和体会

   英语学习心得与体会 一, 打破英语学习观念误区 经常听到有人抱怨学英语难,一方面想学好英语,一方面又苦於找不到适当的方法.我 自己以前也曾有过这样的苦恼,但后来经过逐渐摸索,我觉得,只要善於总结学习方法,加上决心 与勤奋,比较熟练地掌握英语也并非想像中那?几卟豢膳?在这?戏浅T敢夂痛蠹曳窒碛⒂镅?胺 面的一些心得与体会. 首先,一定要打破几个常见的关於英语学习的观念误区: 1.最普遍的是认为学英语就是 背单词.其实这是大错特错的.固然,学英语意味著要同遗忘作斗争,而且这个斗争还非常" ...