2011 年高考英语 30 分钟专题突破(
  1): 名词

  1. I want to go to the post office, but I'm afraid I'm not going in the right . ? . Go ahead. A. way; No B. distance: No C. direction; Yes D. side; Yes of his health. D. expense

  2. He managed to reach the summit of his career, but it was at the A. consumption B. credit C. exhaustion

  3. In France it is the to shake hands with people in the office every morning. A. custom B. behavior C. habit D. act to huge amounts of information

  4. As we all know, the Internet will let people have from their own homes. A. entrance B. way C. means
D. access

  5. The financial crisis has put the world economy in a difficult . A. occasion B. condition C. evaluation D. situation

  6. ?Paul has gone abroad to try his luck. ?In my , his decision is not wise. A. word
  7. B. view C. sight D. way
?Jack Brown is very clever and he studies hard as well.
?No he comes out first in the exams. A. answer B. question C. wonder D. problem

  8. As is well known, the brain performs a very important , which controls the nerve system of the body. A. motion
  9. B. action C. function D. fact
?She got her first science fiction published. It turned out to be .
?when was that? ?It Was in 2008 she was still in college. A. success; that B. a success;when C. success; when D. a success; that

  10. US President Barack Obama is expecting the economy to show some of recovery.
A. attempts
B. signs
C. contents
D. waves

  11. Theis just around the corner and you won't miss it. A. shoe's shop B. shoe shop C. shoes shop D. shoes' shop

  12. What the expert has said and done will be to the department managers. A. value B. benefit C. of valuable D. of benefit

  13. Giving small children some money as a gift during the Spring Festival is a common in China, which may seem strange to foreigners? A. sense B. practice C. ground D. habit

  14. The research showed beyond that smoking contributes to heart diseases. A. wonder B. doubt C. problem D. use

  15. It is a spectacular as the fireworks are set off and light up the who sky during the Spring Festival. A. look B. view C. scenery D. sight

  16. The Chinese are looking forward to the first to land on the moon after three Chinese astronauts' successful trip to space. A. measure B. attempt C. purpose D. desire

  17. I shouldn't have accepted the man's present, but I found it difficult to turn down his . A. offer B. request C. suggestion D. plan

  18. Recently CCTV Station has taken great pains to make a program that reviews the important0f 20
  08. A. affairs
  19. She is in a poor A. position B. events C. matters D. things
of health, which worries her mother much. C. state D. condition
B. situation

  20. The experiment turned out to be , which wasn't they wanted. A. a completely failing; as C. completely failure; that B. a complete failure; what D. failed; 不填
参考答案

  1. C
  2. D
  3. A

  4. D

  5. D
  6. B
  17. A

  7. C
  8. C
  9. D
  10. B
  11. B
  18. B
  19. C
  20. B

  12. D

  13. B
  14. B
  15. D
  16. B
 

相关内容

2011年高考第一轮:英语30分钟专题突破(25):写作

   2011 年高考英语 30 分钟专题突破(25): 写作 假如有个名叫 Mike 的外国留学生上周六来青岛游玩,并在你家住了两天.请根据下面 表格中的内容提示, 介绍你们这两天一起游玩的经历和感受. 要点提示 1 2 3 4 两人共同游览青岛的名胜,现代化的城市风景和迷人的海边风景 迈克更了解青岛和中国文化了,热情好客的青岛人也让他印象深刻 你用英语给他提建议并进行其它交流,收获自信,更了解美国了 Mike 希望尽快再次来青岛,你梦想到 Mike 的家乡去游玩 注意:1.用第一人称介绍 2. ...

2011年高考第一轮:英语30分钟专题突破(14):冠词

   2011 年高考英语 30 分钟专题突破(14): 冠词 1. Some of the exercises appear to be second look, you will find that they are different. A.不填; the B.the; the C.the; a D.the; 不填 ones that you have done, but after taking 2. He got run over by taxi and now he is still ...

2011年高考第一轮:英语30分钟专题突破(16):连词

   2011 年高考英语 30 分钟专题突破(16): 连词 1. Faced with the exams, we should work as hard as we can. the cost of our health. A.Therefore 2. A. While B.However C.Moreover D.Furthermore , we shouldn't do it at I understand you, I can't agree with you. B. When C. ...

2011年高考第一轮:英语30分钟专题突破(30):主谓一致

   2011 年高考英语 30 分钟专题突破(30): 主谓一致 1. Every possible means to prevent the air pollution, but the sky is still not clear. A. is used B. are used C. has been used D. have been used 2. E-mail, as well as telephones, an important part in daily communicatio ...

2009高考英语20分钟专题突破(16):连词

   七彩教育网 http://www.7caiedu.cn 本资料来源于《七彩教育网》http://www.7caiedu.cn 英语 20 分钟专题突破:连词 1. Faced with the exams, we should work as hard as we can. the cost of our health. A.Therefore 2. A. While B.However C.Moreover D.Furthermore , we shouldn't do it at I u ...

2009高考英语20分钟专题突破(13):短文改错2

   七彩教育网 http://www.7caiedu.cn 本资料来源于《七彩教育网》http://www.7caiedu.cn 英语 20 分钟专题突破:短文改错 2 (1) We have done a survey recently to find whom students will turn to 1. when they in trouble .The following are the results . 2. Most of students will go to their f ...

2009高考英语20分钟专题突破(9):动词与动词词组

   七彩教育网 http://www.7caiedu.cn 本资料来源于《七彩教育网》http://www.7caiedu.cn 英语 20 分钟专题突破:动词与动词词组 1. When Tom left the shop, he a glimpse of a man wearing a red tie. A. took B. caught C. made D. gave 2. ?How lovely these children are! ?Yeah.They memories of my c ...

【超级精品】2011年高考第一轮总复习英语全套学案讲义(教师版)-必修一 Unit 1 School life

   索引教育官方网站: 留学论坛: 索引教育官方网站:www.indexedu.com.cn 留学论坛:bbs.indexedu.com (2009?江苏高考)鼠标是计算机时代最佳的人机交互工具之一。它极大地方便了人们的计算机操作。但是, 过分依赖鼠标的习惯也会带来一些不利影响。请你以鼠标为切入点,根据下表所提示的信息,用英语写一篇短文。 考题在线 注意:1.对所给要点逐一陈述,适当发挥,不要简单翻译。 2.词数 150 左右。开头已经写好,不计入总词数。 3.作文中不得提及考生所在学校和本人姓 ...

【超级精品】2011年高考第一轮总复习英语全套学案讲义(教师版)-必修五 Unit 2 The environment

   索引教育官方网站: 留学论坛: 索引教育官方网站:www.indexedu.com.cn 留学论坛:bbs.indexedu.com (2009?北京高考)假设你是红星中学高三一班的学生李华,为响应绿化祖国的 号召,你班四月十二日去郊区植树,请根据以下四幅图的先后顺序,介绍植树活动的全过程,给某英文杂志的“绿色 行动”专栏写一篇以“Green Action in Our Class”为题的英文稿件。 注意:词数不少于 60。 提示词:郊区 suburbs Green Action in Ou ...

【超级精品】2011年高考第一轮总复习英语全套学案讲义(教师版)-选修八 Unit 1 The written word

   索引教育官方网站: 留学论坛: 索引教育官方网站:www.indexedu.com.cn 留学论坛:bbs.indexedu.com (2010?河南省豫南九校联考)假如你是李华,针对目前有些中学生购买彩票的现象,给 21st Century 报社编 辑写信,并谈谈自己的看法,其中包括以下要点: 1. 弊远大于利; 2. 中学生没有经济来源,容易诱发一些不良行为; 3. 从当前说,会影响学习; 4. 从长远看,认为仅靠运气就能成功的观念,对学生 的一生产生危害。 注意:1.信的开头和结尾已经 ...

热门内容

两会英语词汇

   1. 养老保险 pension insurance system 2. 反腐倡廉 anti-corruption bid 3. 依法拆迁 lawful housing demolition and relocation 4. 调控房价 housing prices control 5. 贫富差距 gap between the rich and the poor (wealth gap) 6. 就业问题 employment 7. 医疗改革 medical reform 下岗再就业 Re-e ...

小学英语老师具备的素质

   小学英语老师具备的素质 作为一名新时期的小学英语教师, 究竟应该具备哪些素质呢?小学英语教师 首先是一名小学教师,应该具有普通教师应该具备的知识、技能和情意几方面素 质。因而,一定的思想道德素质、文化知识素养、教育能力素养、身心健康素质 应该是小学英语教师的基本素质结构。此外,小学英语教师还应该具备一定的专 业素质。由于小学阶段英语教育及教育对象的特殊性,小学英语教师的专业素质 指从事小学英语学科教学的教师应具备的专业知识和教学技能方面素养的总和。 本文所探讨的专业素质主要指英语专业知识、英 ...

新东方老师谈如何学英语

   网易博客| 找朋友| 圈子| 拍拍| 搜索 注册| 登录 怀抱梦想,飞向彩虹! I write what I think about! 首页 日志 相册 音乐 收藏 好友 关于我 日志 记英国外交部首席中文翻译林超伦博士(摘) 字号: 大大 中中 小小 新东方老师谈如何学英语 (摘)                   为什么我敢这样肯定?举例来说,当你学NCE1(新概念第一册)的时候,每节课后的选择题能作对50%左右就很不错了。但是很多人能作对65%以上。为什么?因为你 ...

考研英语

   考研英语大纲: 详解 2011 考研英语大纲: 难度与 2010 年持 平公布。 平公布。 1. 今年大纲与去年的对比: 《2011 全国硕士研究生入学统一考试英语(一)大纲》的考查要求和内容,与去年相比, 并没有变化。我想,这对于正在紧张备考的各位考生来说,应该是个好消息??我们的复习 方向是正确的,可以按照原来的学习计划继续备考。 2. 根据这些变化来看,2011 年的考试难度趋势: 鉴于英语的大纲要求没有变化,预计 2011 年考研英语的考试难度会与去年持平,不会 出现太大的波动或起伏 ...

高中英语必修五教师及学生配套讲义教师版10

   Warming up BBS Bulletin Board System 电子论坛,公告板系统 EU European Union 欧洲联盟(欧盟) ASAP As Soon As Possible 尽快 IQ Intelligence Quotient 智商 重点词汇 private adj. 1)私人的;个人的 2)私下的, 保密的; [典例] 1) When children grow up, they are eager to get private rooms for themse ...