Units
  21~22
Body language
A world of fun
Ⅰ.单项填空
  1.If you try to learn too many things at a time,you may get . A.to confuse B.confusing C.confused D.to be confused
解析:confused“感到困惑的”;confusing“令人困惑的”;get confused 相当于 be confused。 答案:C
  2.He made up an excuse for his failure in order to avoid. A.to be punished B.being punished C.to punish D.punishing 解析:avoid 后接动名词作宾语;此题根据句意应用动名词的被动式。 答案:B
  3.The girl isabout dancing.She believes she can make a good dancer some day. A.crazy B.fond C.interested D.devoted
解析:be crazy about“对……狂热;热爱……;迷上……”。 答案:A
  4.Ithe written papers but failed in the oral examination. A.got across B.got on C.got over D.got through
解析:get through“通过(考试等)”。 答案:D
  5.I feeltoday.There is so much bad news coming from all parts of the country. A.up B.down C.over D.off
解析:down 可作形容词,意为“情绪低落”;be/feel down 相当于 be in low spirits。 答案:B
  6.I admit that the problems are difficult,I don’t agree that they cannot be solved. A.Unless B.Until C.While D.Since
解析:题意是“虽然我承认问题很难,但我并不认为解决不了。”while 有“虽然”之 意,引导让步状语从句。 答案:C
  7.?Is it dangerous? ?Yes,but I have tothe risk,because that’s the only chance I can find the spy.
A.make
B.take
C.hold
D.catch
解析:take/run the risk 是固定搭配,意为“去冒险”。 答案:B
  8.The park,into two sections along a stream,will have a couple of small bridges built over the stream. A.divides B.to divide C.divided D.dividing
解析:“公园被分成两部分”要用过去分词作定语。 答案:C
  9.You will know what it is likemost of your time listening to dull reports in a meeting-room. A.spending B.having spent C.to spend D.to have spent
解析: 题意是“你知道花大部分时间在会议室听些无聊的报告是什么样子。 ”what it is like to do sth.是一句式,其中 it 是形式主语,不定式是真主语。 答案:C
  10. from heart trouble for years, Professor White has to take some medicine with him wherever he goes. A.Suffering B.Suffered C.Having suffered D.To have suffered
解析:考查现在分词的完成式作状语。“患病已多年”,且 suffer 与 Professor White 之间是主动关系,当然要用现在分词的完成式来表达。 答案:C Ⅱ.完形填空 A cup of coffee My life began similarly to most of the kids in my family.My mother did the __1__ that she could before the father got drunk enough times.That’s the way it is in my family,you __2__ not knowing what a father is and __3__ is there to teach you. As a result, developed the usual __4__ with alcohol(酒) and drugs and __5__ seven years I as a street kid,and at last __6__ in rehab(康复治疗) when I was
  20.Inside I met my counselor, Bill,and he __7__ me a lot of things.The main thing was the __8__ of giving. It was the night __9__ an important event and I was very nervous.Bill __10__ this and suggested that we go for a __11__.As we walked and talked, suggested we go for a coffee.I Bill told him that I was broke(一分钱也没有) but when I got __12__,I would pay him back __13__.He stopped then and looked at me in a __14__,but loving way and said,“No,you won’t.” He followed by telling me that I did not __15__ him anything and he was doing this because he could.He then told me something that has __16__ me to this day,“One day you’ll be around someone and they’ll need a __17__,and you’ll be able to buy it for them.That’s __18__ you can pay me back.” I am a youth worker now;far away from the __19__ I had ten years ago.My job is simple and I __20__ buy kids coffee.Bill taught me how to do that.

  1.A.best B.least C.worst D.fastest 答案:A
  2.A.fall behind B.catch up C.grow up D.pick up 答案:C
  3.A.someone B.nobody C.anybody D.everybody 答案:B
  4.A.ideas B.dreams C.experiments D.problems 答案:D
  5.A.spent B.took C.cost D.saved 答案:A
  6.A.lived 答案:C
  7.A.bought B.taught C.awarded D.questioned 答案:B
  8.A.gift B.method 答案:A
  9.A.after B.in C.since D.before 答案:D
  10.A.touched B.noticed 答案:B
  11.A.meal B.swim C.walk D.visit 答案:C
  12.A.raised B.freed C.fed D.paid 答案:D
  13.A.at once B.above all C.once again D.on time 答案:A
  14.A.reasonable B.practical C.serious D.interesting 答案:C
  15.A.thank B.owe C.pass D.serve 答案:B
  16.A.hurt B.interrupted C.forgiven 答案:D D.followed C.experienced D.tested C.key D.passage B.slept C.ended up D.worked

  17.A.present B.coffee C.flower D.ticket 答案:B
  18.A.how B.whether C.why D.where 答案:A
  19.A.peace B.direction 答案:C
  20.A.never B.already C.even 答案:D Ⅲ.阅读理解 Interview With God I dreamed I had an interview with God.“So you would like to interview me?” God asked.“If you have the time, I said.“My time is eternity.” God smiled, ” “what questions do you have in mind for me?” “What surprises you most about humankind?” God answered,“That they get bored with childhood,they rush to grow up,and then long to be children again.That they lose their health to make money...and then lose their money to restore their health.That by thinking anxiously about the future,they forget the present,such that they live in neither the present nor the future.That they live as if they will never die,and die as though they had never lived.” God’s hand took mine and we were silent for a while.And then I asked,“As a parent,what are some of life’s lessons you want your children to learn?” “To learn they cannot make anyone love them.All they can do is to let themselves be loved.To learn that it is not good to compare themselves to others.To learn to forgive by practicing forgiveness.To learn that it only takes a few seconds to open profound wounds in those they love,and it can take many years to heal them.To learn that a rich person is not one who has the most,but is one who needs the least.To learn that there are people who love them dearly,but simply have not yet learned how to express or show their feelings.To learn that two people can look at the same thing and see it differently.To learn that it is not enough that they forgive one another,but they must also forgive themselves.” “Thank you for your time,” I said humbly.“Is there anything else you would like your children to know?” God smiled and said,“Just know that I am here always.”
  1.In answering,how many questions did God give “me” his opinion? A.One. B.Two. C.Three. D.Four. 解析:“上帝”在“我”提的最后三个问题中表达了看法。 答案:C
  2.To God’s eye,a rich man is one who . A.lives a simple life C.doesn’t want to be rich B.is content with little D.gives others a lot D.often C.life D.impression
解析:从文中“To learn that a rich person is not one who has the most,but is the one who needs the least.”可知。 答案:B
  3.Which of the following is best supported by the text?
A.God does exist in the world. B.He who loves others is sure to be loved by others. C.When one makes a mistake,he should try to find an excuse to forgive himself. D.It is easier to lose a friend than to make a friend. 解析:从文中“To learn that it only takes a few seconds to open profound wounds in those they love,and it can take many years to heal them.”可知。 答案:D
  4.The author wrote the passage to . A.invite people to believe in God B.present people’s wrong attitudes to life and give advice on how to live happily C.show what is important in life D.give God’s opinions of humankind and lessons God wants us to learn 解析:主旨概括题。 答案:B
 

相关内容

2011年高考英语一轮复习学案:Unit13-14(高一部分)

   Units 13~14 Healthy eating Festivals Ⅰ.单项填空 1.John was to spend his summer holidays in that mountain village. A.suggested B.advised C.demanded D.hoped 解析:此题考查 advise sb.to do sth.句式的被动语态。suggest,demand 和 hope 均不能跟 动词不定式的复合结构。 答案:B 2.Juliet is one o ...

2011年高考英语一轮复习学案:Unit21-22(高一部分)

   Units 21~22 Body language A world of fun Ⅰ.单项填空 1.If you try to learn too many things at a time,you may get . A.to confuse B.confusing C.confused D.to be confused 解析:confused“感到困惑的”;confusing“令人困惑的”;get confused 相当于 be confused。 答案:C 2.He made up a ...

2011年高考英语一轮复习学案:Unit1-2(高一部分)

   Units 1~2 ~ Good friends English around the world Ⅰ.单项填空 1.She is a very kind woman, loyal her friends, intelligent and amusing. A.to B.at C.for D.in 解析:(be) loyal to 意为“忠诚于……” 。 答案:A 2.Hand in hand with reading, he had the habit of making notes. A ...

2011年高考英语一轮复习学案:Unit3-4(高一部分)

   Units 3~4 ~ Going places Unforgettable experiences Ⅰ.单项填空 1. It’s getting warmer and warmer, so the students of Class One are considering the hill next weekend. A.to climb B.climbing C.climb D.climbed 解析:consider doing “考虑做某事”。 答案:B 2. We looked fo ...

2011年高考英语一轮复习学案:Unit5-6(高一部分)

   Units 5~6 ~ The silver screen Good manners Ⅰ.单项填空 1.Thanks to the satellites, football games come to us on TV. A.living B.lively C.alive D.live 解析:live 此处为形容词,意为“现场直播的”。 答案:D 2.I don’t think we’ll be able to any travel if we don’t save our pennies. ...

2011年高考英语一轮复习学案:Unit1-2(高一部分)

   Units 1~2 ~ Good friends English around the world Ⅰ.单项填空 1.She is a very kind woman, loyal her friends, intelligent and amusing. A.to B.at C.for D.in 解析:(be) loyal to 意为“忠诚于……” 。 答案:A 2.Hand in hand with reading, he had the habit of making notes. A ...

2011年高考英语一轮复习学案:Unit1-2(高一部分)

   Units 1~2 ~ Good friends English around the world Ⅰ.单项填空 1.She is a very kind woman, loyal her friends, intelligent and amusing. A.to B.at C.for D.in 解析:(be) loyal to 意为“忠诚于……” 。 答案:A 2.Hand in hand with reading, he had the habit of making notes. A ...

2011年高考英语一轮复习学案:Unit19-20(高二部分)

   Units 19~20 The Merchant of Venice Archaeology Ⅰ.单项填空 1.How I him the pleasures he had during the vacation! A.envy B.admire C.appreciate D.enjoy 解析:envy sb.sth.是习惯表达,这时 envy 后接双宾语,其他三个选项无此用法。 答案:A 2.?Do you still have the receipt, madam? ?No, I’m a ...

2011年高考英语一轮复习学案:Unit11-12(高二部分)

   Units 11~12 Scientific achievements Fact and fantasy Ⅰ.单项填空 1.The President is now on a visit to Russia, at expanding relations between the two countries. A.aims B.to aiming C.being aimed D.aimed 解析:be aimed at doing sth.是习语,此处因为是作伴随状语,故用过去分词形式。 答案 ...

牛津初中英语教学案Unit2(响水)

   岁月无痕效果怎么样 岁月无痕有用吗 岁月无痕精油 岁月无痕 岁月无痕精油 http://free880.cn/sitemap.html 友情提供资料 响水县牛津初中英语教学案 牛津初中英语(7A)Unit 2 My Day 第一课时 Welcome to the unit 教案设计 响水县实验初中 傅丽红 设计的基本理念:根据新课标培养学生自主、合作、探究精神、突出语言运用能力 培养的理念而设计。 课 教 学 目 型:对话、句型操练课 标: 1、技能目标:培养学生灵活运用本课所学词汇、句型来 ...

热门内容

新人教英语词汇句型复习课件选修7 Unit 3 Under the sea

   选修7 选修 Unit 3 Under the sea 共 105 页 1 Ⅰ.词汇短语过关 词汇短语过关 1.witness n. 目击者;证人;证据 . 目击者;证人; a witness to ……的目击者 ……的目击者 bear/give witness (to) 证明;作证 证明; witness to ( doing sth. )作证 作证 vt. 当场见到;目击 当场见到; 共 105 页 2 [即学即练 即学即练1](1)The successful launch of Sh ...

牛津译林版英语9A第四单元测试卷

   牛津英语 9A 第四单元测试卷 I、 单项选择(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 1. Of all the stars, the sun is . A. the big B. the bigger C. the biggest D. big . Please help yourselves. 2. The dumplings taste A. hard B. so-so C. well D. delicious 3. That digital camera is too a ...

英语九年级UNIT1-5词汇

   英语九年级 Unit1-5 词汇 抽认卡 明确的,具体的 发…音,正确 逗号 不同地,有区别地 词汇 记住,熟记口语的,口头的慢地 使失望,使沮丧,使厌烦出声地,大声地语法 挑战 错误, 过失 令人失望的,令人沮丧的 发音, 发音法 解答 补充,继续说 学习者苦难,困难认识到,了解到 完全的,完整的害怕的秘密 重要,要紧,有关系快地(q)使感动,使印象深刻 软的,柔软的处理,应付学期 文章(短文,小品文,散文)如果不,除非不公正的,不公平的 快地(f)将…视为成长,发展,进展,发育 简单地, ...

高考英语 语法填空 应试方法与技巧

   高考英语 语法填空 应试方法与技巧 复习思考 Sports should help a man to learn fairness, not only in games but 阅读下面短文, 阅读下面短文, 按照句子结构的语法性和上下文连 also in and 贯的要求, for life. If two teams play [31]a game, one team must 贯的要求, 在空格处填入一个适当的词或使用括号中词 lose. If a dozen teams attend ...

初中英语语法

   数词主要分为基数词和序数词两类。 一、 数词的分类 1. 基数词 表示数目的词称为基数词。其形式如下: A.从 1??10 . one,two,three,four,five,six,seven,eight,nine,ten. B.从 11??19 . eleven,twelve, thirteen, fourteen, fifteen, sixteen, seventeen,eighteen, nineteen. C.从 21??99 . twenty,thirty, forty,fift ...