词汇选择题
(一)
  1. Although in great danger, the wounded still did not want to from the front. A. feedback B. backward C. withdraw D. departure
  2. This movie has a ending. You can not imagine who will be killed finally. A. dramatic B. original C. considerable D. temple
  3. The dog the rabbit but could not catch it. A. ceased B. chained C. checked D. chased
  4. If your letter is overweight, you must pay for the . A. excess B. exceed C. checked D. chased
  5. In the class the teacher asked the students to their bad habits. A. weaken B. omit C. overcome D. overtake 【答案】
  1. C 撤退 虽然面临巨大的危险,伤员仍然不愿意从前线撤退。
  2. A 戏剧性的 这部电影有个戏剧性的结局。你无法预料最后谁会被杀掉。
  3. D 追逐 狗追兔子,但是没追上。
  4. A 额外重量,超出部分 如果信超重了,超重部分得另外付费。
  5. C 克服 课堂上,老师教育学生们要改掉坏习惯 (二)
  1.The was only sentenced to pay a fine of $10,0
  00. A. worm B. trial C. tube D. criminal
  2.We watched the ship until it became only a in the distance. A. point B.jar C. stove D.dot

  3.The light is too for me to read. I cannot stand any more. A. rid B. ripe C. soup D.dim
  4.The English proverb “ the rod and spoil the child” means that if you deep from punishing the child, you will spoil its character. A. rule B.rug C. clap D. spare
  5.Higher education in China is free but the for entrance is strong. A. comparison B. consequence C. competition D. crawl 【答案】
  1.D
  2.D
  3.D
  4.D
  5.C (三)
  1. They play all kinds of instruments and sing . A. also B. either C. as well D. as well as
  2. Tom, Jane and Rose, going to the farm on foot. A. as long as;is B. as well as;are C. as long as;are D. as well as;is
  3. They travel at full speed by day . A. and night B. and by night as well as C. as well at night D. as well as by night
  4. Mrs. Black writes , if not better than, her husband. A. as well as B. so well C. so well as D. as well
  5. We expect her to do the housework as well after the children. A. as look B. as looking C. and look D. looking
  6. She doesn’t speak her friend, but her written work is excellent. A. as well as B. as often as C. so much D. as good as
  7. Which of the following sentences is right? A. Both father and as well as mother love me. B. Father as well as mother loves me.
C. Both father as well as mother loves me. D. Not only father but also mother love me.
  8. You feel you did yesterday, don’t you? A. as good as B. as well C. so good D. as well as
  9. I’m sure I was right. It is just I didn’t lend him the money. A. so well B. as well as C. as well D. the same as Key: 1?5 C D D A A 6?9 A B D C (四)
  1.He is very in his family and never does anything against his wife. A. hence B.possess C.outer D.humble
  2.We need help from the other countries. But we do not on others for support. A. engage B.lean C.strip D.multiply
  3.We will the plan because of the cost. A. council B.journal C.damp D.oppose
  4.Our train is at Shanghai at seven o’clock this evening. A. due B.crystal C.cushion D.cooperation
  5.Her voice was in the noise. A. filled B.entertained C.enormous D.drowned 【答案】
  1.D
  2.B
  3.D
  4.A
  5.D
英语强化练习及答案
(一)
  1.In the United States, the foreign policy is decided by the government, not by each state. A. federal B.figure C.scientific D.service
  2.He works in our university as a visiting , not as a formal faculty member. A. traditional B.scholar C.nurse D.pilot
  3.When you fill in the application form, please use your address so that we can contact you easily later. A. policy B.plain C.permanent D.principal
  4.John to be a polite man. But in fact he is very rude. A. pretends B.assures C.affords D.melts
  5.We can not trust him any more because he often his duty. A. owes B.spoils C.deserts D.neglects
  6.In order to increase our output, we need to import more production . A. facilities B.hens C.votes D.artists
  7.When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth’s . A. surface B.atmosphere C.attitude D.bent
  8.This river forms a natural between China and Korea. A. boundary B.string C.spot D.zone
  9.She is already 16years old. But she as if she were still a little girl.
A. believes B.absorbs C.accrses D.behaves
  10.We are at the rapid progress Mark has made in this semester. A. distinguished B.annoyed C.astonished D.scored 参考答案:
  1.A
  2.B
  3.C
  4.A
  5.D
  6.A
  7.B
  8.A
  9.D
  10.C (二)
  1.The doctors the medicines to the people in the flood area. A. distributed B.packed C.prayed D.undertook
  2.Much of the news provided by this newspaper is , not foreign. A. domestic B.strain C.purchase D.murder
  3.He tried to relations with his former wife but he failed. A. measure B.maintain C.shelter D.reply
  4.He to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job. A. resolved B.resorted C.requested D.reserved
  5.The work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy. A. research B.rescue C.vessel D.vast
  6.Many kinds of animals are believed to have from the earth A. withdrawn B.vanished C.found D.hung
  7.The engineers in this lab spent several weeks their plans for the new bicycle.
A. counting B.stripping C.elaborating D.casting
  8.Pine trees are usually believed to cold weather. A. guard B.accomplish C.roar D.endure
  9.Free medical service is to nearly all the college students in China. A. favorite B.available C.convenient D.average
  10.After working for twenty hours without any rest, the doctors were . A. exhausted B.mounted C.wrapped D.restored 参考答案:
  1.A
  2.A
  3.B
  4.A
  5.B
  6.B
  7.C
  8.D
  9.B
  10.A (三)
  1. When traveling, you are advised to take travelers checks, which provide a secure to carrying your money in cash. A. substitute B. selection C. preference D. alternative
  2. I never trusted him because I always thought of him as such a character. A. gracious B. suspicious C. unique D. particular
  3. Changing from solid to liquid, water takes in heat from all substances near it, and this produces artificial cold surrounding it. A. absorption B. transition C. consumption D. interaction 参考答案:
  1. D。A substitute:代替,代替物;B selection:选择,指从相当数量中进行选择, 强调数量多和慎重的判断和鉴别。C preference:喜欢,偏爱,强调选择时个人的偏爱。D alternative:两者或两者以上挑一;取舍,抉择.根据题意,外出旅行,带钱时只有少数几种 选择:现款;旅行支票或信用卡。四个备选答案中,最接近题意的是 D alternative:从两个
(或两个以上)中挑其中一种选择。故 D 为正确答案。
  2. B。A gracious:有礼貌的,宽厚的,优美的;B suspicious:多疑的,可疑的,常 指所怀疑的对象或事情未必是真的,带有疑神疑鬼、神经过敏的含义。C unique:独一无二 的,唯一的;D particular:特别的,带有引人注目的意思。根据句意,应选 B。全句的意思 为:我从不相信他,因为我总认为他是那种多疑的人。判断时请注意,句子前半句是我从不 相信他,根据逻辑关系,故可以肯定后面描述他的字眼肯定不是什么好字眼,四个备选答案 中,唯有 B 是带贬义的词,故可肯定 B 为正确答案。
  3. A。A absorption:吸收;B transition:传送,过渡,传递;C consumption:消费, 消耗;D interaction:相互作用。根据句意,应填 A。四个选项都是以-tion 为结尾,但意思 却相差甚远。全句的意思是:水从固态变成液态时,吸收它周围所有物质的热量,而这种吸 收便在它的周围产生人为的低温状态。 (四)
  1. I didn’t say anything like that at all. You are purposely my ideas to prove your point. A. revising B. contradicting C. distorting D. distracting
  2. Language, culture, and personality may be considered of each other in thought, but they are inseparable in fact. A. indistinctly B. separately C. irrelevantly D. independently
  3. Watching me pulling the calf awkwardly to the barn, the Irish milkmaid fought hard to her laughter. A. hold back B. hold on C. hold out D. holds up 答案:
  1. C。A revising:改编,修改;B contradicting:自相矛盾;C distorting:歪曲,曲 解.D distracting:分神,打扰,迷惑.很明显,备选答案中只有 C distorting 符合句意,故 C 为正确答案。A、B 和 D 填入句中均说不通,或很别扭,故均应排除。
  2. D。A indistinctly:不清楚地,分不清地,强调看不清、听不清,以致无法弄清。 考试大 B separately:分离地,强调可以分开的。C irrelevantly:无关地,不相干地,强调相互 没有关系。D independently:独立地,单独地,强调独立性,与别的人、事关系不大。根据 题意,只有 D 比较接近原句子的意思,故应选 D。全句意为:语言、文化和个性可以认为 是在意识形态中相互独立的,但事实上它们是无法分开的。
  3. A。A hold back:忍住,抑制,踌躇;B hold on:继续,坚持;C hold out:伸出, 坚持;D hold up:阻挡,举起,拦截。四个备选答案中,A 比较接近句意,故应选 A。全句 意思为:看到我费劲地把小牛拉回牲口棚,那爱尔兰挤奶女工极力忍住没笑出声来。 (五)
The manger gave one of the salesgirls an accusing look for her attitude toward customers. A. impartial B. mild C. hostile D. opposing
  2. I with thanks the help of my colleagues in the preparation of this new column. A. express B. confess C. verify D. acknowledge
  3. It is strictly that access to confidential documents is denied to all but a few. A. secured B. forbidden C. regulated D. determined 答案:
  1. C。A impartial:公正的;B mild:温和的;C hostile:敌对的;D opposing:面对 的,相对的,相反的。根据句意,C 与句意最为接近,故应选 C。全句的意思是:经理向其 中一位女售货员投以指责的目光,因为她对顾客持敌对态度。
  2. D。A express:表示,表达,指表达思想或感情。B confess:坦白,指犯了错误 或犯了罪之后坦白自己的错误或罪行。C verify:证实,相证,核实,指核对某事是否属实。 D acknowledge:承认,主要指承认事实。显然,D 最接近句子的意思,故应选 D。全句的 意思是:我以感激的心情承认在准备这个新的专栏时我的同事给我的帮助。
  3. C。A secured:为……作保,使安全;B forbidden:禁止;C regulated:规定;D determined:决定。四个备选答案中 C 最接近句意,故应选 C。全句意思为:严格规定:除 极少数人外,所有其他人不得接触机密文件。 (六)
  1. quantities of water are being used nowadays with the rapid development of industry and agriculture. A. Excessive B. Extensive C. Extreme D. exclusive
  2. John cannot afford to go to university, going abroad. A. nothing but B. anything but C. not to speak of D. nothing to speak of
  3. Most laboratory and field studies of human behavior taking a situational photograph at a given time and in a given place. A. involve

  1.
B. compose C. enclose D. attach 答案:
  1. B。如今随着工业和农业的高速发展,大量的水被使用。excessive“过分的” , extensive“广阔的,大量的” ,extreme“极端的,特别的” ,exclusive“除外的” 。
  2. C。 约翰根本上不起大学, 更不要说是出国留学。 nothing but 只不过” anything “ , but“除…以外的任何事物,不是…而是…” ,not to speak of “更不用说” ,nothing to speak of “什么都不用说” 。
  3. A。大多数有关人类行为的室内实验和户外实地考察中都包括了在规定的时间 和地点拍取场景照片。Involve“包括” ,compose“组成” ,enclose“包含,围绕”attach“附 加” 。 (七)
  1. There is an abundant supply of cheap labor in this country. A. a steady B. a plentiful C. an extra D. a stable
  2. (考试大)The most crucial problem any economic system faces is how to use its scarce resources. A. puzzling B. difficult C. terrifying D. urgent
  3. The room was furnished with the simplest essentials, a bed, a chair, and a table A. supplied B. gathered C. grasped D. made 答案:
  1. B ;
  2. D;
  3. A (八)
  1. about wild plants that they decided to make a trip to Madagascar for further research. A. So curious the couple was B. So curious were the couple C. How curious the couple were D. The couple was such curious
  2. Judging from his manners at the party, he doesn’t seem much education. A. to receive B. to be receiving C. to have received D. to have been received
  3. They all returned to the village that the danger was over. A. convincing
B. convinced C. to convince D. having convinced 答案:
  1. B ;
  2. C;
  3. B 。 (九)
  1.Exercise really can help you stresses and strains more easi
 

相关内容

2011年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解6

   2011 年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解 6 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题, 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题,如需完整题库请登录 http://news.bangkaow.com 英语四级考试免费练习题 Of the thousands of different kinds of animals that exist in the world man has learned to make friends with an enormous number. Some a ...

公共管理硕士英语语法难点解析

   石家庄世纪人和管理培训学校 倾尽全力传播和创新管理知识 虚拟语气的重点是: 1.一些常见的虚拟语气的句型或结构。 2.虚拟语气的特殊形式,即用来表示要求、的建议、的命令、的提议、的 意愿等的主语从句、的宾语从句、的表语从句和同位语从句中的虚拟形式。 3.主从句表示不同的时间概念、的事实或假设情况,从而交错成为复合虚 拟语气。 4.含蓄条件句中的虚拟语气的表示愿望的虚拟形式。 虚拟语气的常见类型和句型 (1) 由 wish 引起的表示愿望的虚拟语气 A.用 wish 表示对现在的愿望时,它所引 ...

2011年广东各地一模英语作文试题及答案汇编

   2011 广东一模题作文及参考答案汇编 (2011佛山一模 第一节 基础写作(共1小题,满分 分) 佛山一模) 基础写作( 小题 满分15分 小题, 佛山一模 假设你是李华。最近,你的英国笔友Mike来信说他参军了。同时,他向你了解有关在中 国参军的要求以及你对参军的想法。请根据以下内容给Mike写一封回信。 [写作内容 写作内容] 写作内容 入伍条件: 入伍条件: 1. 年龄18?20岁 2. 身体健康 3. 身高:男, 1.62米以上;女, 1.60米以上 你的想法: 你的想法: 1. ...

?新目标英语八年级下册1-10单元练习题及答案_(1)

   八年级英语(下)第一单元 班级 姓名 检测题 (1) 等级 学号 一、词汇考查。 A.选择正确的词语填空。 1. Tom has (few; fewer) Christmas cards than I. 2. They believe that there will be (less; fewer) green trees in fifty years. 3. He is ill and he can eat (more; less) food, so he gets quite weak. ...

四级英语词汇练习题

   听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com 大学英语四级词汇训练 1200 题 Test 1 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a sp ...

四级英语词汇练习题

   听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com 大学英语四级词汇训练 1200 题 Test 1 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a sp ...

四级英语词汇练习题

   听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com 大学英语四级词汇训练 1200 题 Test 1 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a sp ...

2010年6月英语四级B卷真题及答案

   外语下载中心 http://down.tingroom.com 2010 年 6 月英语四级真题 月英语四级真题?B 卷完整答案(题目在后) 卷完整答案(题目在后) 答案: 答案: 作文范文: Due Attention Should Be Given To Spelling Correct spelling is a basic skill in English study. However, nowadays many students do not pay much attention ...

全国高考英语试题及答案及其解答 考究练习题

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 2010 年普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷) 英 语 英语试题卷共 16 页。满分 150 分。考试时间 120 分钟。 一、听力(共三节,满分 30 分) 做题时,请先将答案划在试题卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试题卷上的答案转涂或转填到答题 卡上。 第一节( ...

2009年在职攻读硕士学位全国联考英语试题含答案 公共管理硕士 mpa b卷 真题

   2009 年在职攻读硕士学位全国联考英语试题 Paper One Dialogue Communication (15 minutes, 15 points) Section A Dialogue Completion Directions: In this section, you will read 5 short incomplete dialogues between two speakers, each followed by four choices marked A, B, C ...

热门内容

2010年全国硕士研究生入学统一考试英语试题

   2010 年全国硕士研究生入学统一考试英语试题 Section I Use of English Directions: Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered blank and mark [A], [B], [C] or [D] on ANSWER SHEET 1. (10 points) 1 In 1924 America's National Research Council sent tw ...

英语日常交际用语

   英语日常交际用语大全 英语日常交际用语大全 最牛英语口语培训模式:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 最牛英语口语培训模式:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 太平洋英语,免费体验全部外教一对一课程: 体验全部外教一对一课程 太平洋英语,免费体验全部外教一对一课程:http://www.pacificenglish.cn 一、 祝愿、祝贺和应答 (Good wishes, congratulations and responses) 1.- Well done a ...

八年级英语-监测-M1-2

   二班-陈树萱-1 号-2009-2010 八年级英语-市监测-M1-2 Module 1 How to learn English 学习导航 学习目标 功能 劝告和建议 1. What about…?/How about…? 2. Let's…. 3. You should…. 4. Why don't you…? 建议的表达 Translate,translation,correct,number,repeat,grammar,pronunciation,s pelling,term,ad ...

4、6级备考英语十篇必背作文

   四篇) 第一部分 图画作文 (四篇) 1. 关于爱心 (01 年真题) 年真题) Love is a lamp [1.现象 现状说明段 Love is of utmost importance to 现象/现状说明段 现象 现状说明段] us humans. Everybody not only needs love, but also should give others love. As can be seen from the picture, "love is a lamp ...

公共英语(PETS)三级写作常见文体及特点

   公共英语(PETS)三级写作常见文体特点 应付公共英语三级的写作,大家要掌握一些常见文体的写作方法和技巧。文 章 的 常 见 文 体 有 描 写 文 (Description) 、 记 叙 文 (Narration) 、 说 明 文 (Exposition)、议论文(Argumentation)、及应用文(Pratical Writing)等。各 文体往往交叉使用,互相渗透。 (一)描写文(Description) 描写是用生动、形象的语言文字把某一人物的状态、动作或景物、事件的性 质和特征 ...