2011 年公共英语三级全真模拟试题 Public English Test System (PETS) Level3 姓名 准考证号 考生注意事项
  1.严格遵守考场规则。考生得到监考人员指令后方可开始答题。 2 答题前考生须将自己的姓名和准考证号写在试卷和答题卡上。
  3.一律用 2B 铅笔涂写,按照答题卡上的要求答题。如要改动答案,必须用橡皮擦干净。
  4.答写作题时,必须用铅笔或圆珠笔在主观题答题卡上答题。
  5.注意字迹清楚,保持卷面整洁。
  6.考试结束时将试卷和答题卡放在桌上。 不得带走。 待监考人员收毕清点后, 方可离场。 本试卷任何单位或个人不得保留、复制和出版,违者必究。
Section I Listening Comprehension (25 minutes) Directions: This .section is designed to test your ability to understand spoken English. You will hear a selection of recorded materials and you must answer the questions that accompany them. There are two parts in this section, Part A and Part B. Remember, while you are doing the test, you should first put down your answers in your test booklet. At the end of the listening comprehension section, you will have 3 minutes to transfer your answers from your test booklet onto your ANSWER SHEET
  1. If you have any questions, you may raise your hand NOW as you will not be allowed to speak once the test has started. Now look at Part A in your test booklet. Part A You will hear 10 short dialogues. For each dialogue, there is one question and four possible answers. Choose the correct answer-A, B, C or D, and mark it in your test booklet. You will have 15seconds to answer the question and yo ou will hear each dialogue ONLY ONCE. Example: You will hear: W: Could you please tell me if the Beijing flight will be arriving on time? M:Yes, Madam. It should be arriving in about ten minutes. You will read: Who do you think the woman is talking to? [A] A bus conductor. [B] A clerk at the airport.
[C] A taxi driver. [D] A clerk at the station. From the dialogue, we know that only a clerk at the airport is most likely to know the arrival time of a flight, so you should choose answer [B] and mark it in your test booklet. Sample Answer: [A] [B] [C] [D] Now look at question
  1.
  1. What do the girls have in common? [A] Both of them are going to Zimbabwe. [B] They are both from Africa. [C] They are of the same age. [D] They are interested in African art.
  2. What do we learn from this conversation? [A] Mr. Smith is the new manager. [B] The manager is a man. [C] The former manager has left. [D] The manager is not here.
  3. What does the woman want to know? [A] Where to board the plane. [B] Where to find a telephone. [C] The flight number. [D] The departure time.
  4. What does the woman mean? [A] She doesn' t want to ask Mr. Jackson herself. [B] She doesn ' t want to work for Mr. Jackson. [C] Mr. Jackson may have broken the tape recorder. [D] Mr. Jackson might fix the tape recorder.
  5. What doe s the woman mean? [A] They don't have to go to the concert. [B] His brother should let them use the car. [C] The subway is fine with her. [D] A car wouldn ' t be any faster.
  6. Why is the man tired? [A] His job is difficult. [B] His job isn't interesting. [C] He doesn't know how to do his job. [D] He doesn't sleep well at night.
  7. What do we learn from this conversation? [A] The woman will probably go to Canada for her vacation. [B] The woman will probably wait until summer to go to Mexico. [C] The woman will probably not go to Canada for her winter vacation. [D] The woman will probably stay home during her vacation.
  8. What does the woman mean? [A] The man needs to continue walking. [B] The man needs to go straight back for two blocks. [C] He has already passed the building. [D] The building is to his right.
  9. What was Peter doing at the hospital? [A] Something is wrong with his baby. [B] His wife just had a new baby. [C] He went to see a doctor. [D] He was seeing his sister.

  10. What does the man mean? [A] He is not free after dinner. [B] He can go to the concert if he has time. [C] They can not go to concert together. [D] He will go to the concert. Part B You are going to hear four conversations. Before listening to each conversation, you will have 5seconds to read each of the questions which accompany it. After listening, you will h ave time to answer each question by choosing A, B, C or D. You will hear each passage or conversation ONLY ONCE.Mark your answers in your test booklet. Questions 11-14 are based on the following conversation. You now have 20 seconds to read the questions II -
  14.
  11. When did the conversation take place? [A] Before summer vacation. [B] During summer vacation. [C] After summer vacation. [D] In class.
  12. Who are the two speakers? [A] Brother and sister. [B] Unemployed young man and woman. [C] College students. [D] High school kids.
  13. What kind of jobs does the man prefer? [A] Camp jobs. [B] A job at a hotel. [C] A job in the open air. [D] Cutting grass.
  14. What do we learn from this conversation? [A] Camp jobs are very attractive. [B] Customers at hotels usually give tips to waiters. [C] High school kids usually help their parents cutting grass. [D] The man wants a job outside because machines do all the work. You now have 40 seconds to check your answers to questions 11 -
  14. Questions 15-18 are based on the following conversation. You now have 20 seconds to read the questions 15 -
  18.
  15. Where does this conversation take place? [A] In Detroit. [B] At the railroad station. [C] At the bus station. [D] At Cleveland airport.
  16. Why does the traveler want to take a bus? [A] The bus tickets are cheaper than the train tickets. [B] The bus trip is comfortable because it is air-conditioned. [C] Bus stops at several cities along the way. [D] The traveler wants to experience another way of traveling.
  17. Why are the bus tickets much cheaper than the train tickets? [A] The bus trip takes longer time. [B] The bus stops at several cities. [C] Few people enjoy bus trip. [D] There is no rest room in the bus.

  18. Why couldn' t the passenger use the train ticket to pay for the bus ticket? [A] The train ticket costs more than the bus ticket. [B] The train station belongs to another company. [C] Her uncle and aunt don ' t agree with him to do so. [D] She doesn' t want to pay extra money to the bus station. You now have 40 seconds to check your answers to questions 15 -
  18. Questions 19-22 are based on the following news report. You now have 20 seconds to read the questions 19 -
  22.
  19. Why did the students clean the cars? [A] They wanted to help the cleaner ' s daughter. [B] They wanted to earn some pocket money. [C] They needed money for their classmate' s medical expenses. [D] They wanted to help a hospital.
  20. What was the biggest problem the cleaner' s daughter faced? [A] She had a serious heart disease. [B] She would not clean the cars herself. [C] Her father was ill and she had no family in Hong Kong. [D] Her school friends were too poor to help her.
  21. Whom did they also tu rn to for the funeral expenses? [A] The girl's relatives. [B] The car owners. [C] Their parents. [D] Residents of the building.
  22. What did the girl want to do? [A] To live with her relatives. [B] To be independent. [C] To become a doctor. [D] To stay with one of her classmates. You now have 40 seconds to check your answers to questions 19 -
  22. Questions 23 -25 are based on the following conversation. You now have 15 seconds to read the questions 23 -
  25.
  23. What does the man want to do? [A] Play basketball with friends from work. [B] Try out for the company basketball team. [C] Get in shape and compete in a cycling race. [D] Become a star player.
  24. What is the woman' s main concern? [A] She is worried her husband will spend too much time away from home. [B] She is afraid her husband will become a fitness freak. [C] She is concerned about her husband ' s health. [D] She is afraid her husband will become a laughingstock.
  25. What does the woman advise about the man's diet? [A] He should consume less salt. [B] He should eat less fatty foods. [C] He should add more protein products to his diet. [D] He should avoid eating sweet things.
You now have 30 seconds to check your answers to questions 23 -
  25. Now you have 3 minutes to transfer your answers from your test booklet to the ANSWER SHEET I. That is the end of the listening com prehension section. Section Ⅱ Use of English (15 minutes) Directions: Read the following text. Choose the best word or phrase for each numbered blank and mark A, B,C, or Don your ANSWER SHEET
  1. Text Geography is the study of the relationship between people and the land. Geographers (地理 学家) compare and contrast 26 places on the earth. But they also 27 beyond the individual places and consider the earth as a 28 . The word geography 29 from two Greek words: ge,the Greek word for "earth" and graphein, 30 . means "to write". The English word geography means "to describe the earth". 31 geography books focus on a small area 32 a town or city. Others deal with a state, a region, a nation, or an 33 continent. Many geography books deal with the whole earth. Another 34 to divide the study of 35 is to distinguish betweenphysical geography and cultural geography. The former focuses on the natural world; the 36 starts with human beings and 37 how human beings and their environment act 38 each other. But when geography is considered as a single subject, 39 branch can neglect the other. A geographer might be described 40 one who observes, records, and explains the 41 between places. If all places 42 alike, there would be little need for geographers. We know, however, 43 no two places are exactly the same. Geography, 44 , is a pass [B] go [C] reach [D] set
  28. [A] whole [B] unit [C] part [D] total
  29. [A] falls [B] removes [C] results [D] comes
  30. [A] what [B] that [C] which [D] it
  31. [A] Some [B]Many [C]Most [D]Few
  32. [A] outside [B] except [C]as [D]like
  33. [A] extensive [B] entire [C] overall [D] enormous
  34. [A] way [B] means [C] habit [D] technique
  35. [A] world [B] earth [C] geography [D] globe
  36. [A] second [B] later [C] next [D] latter
  37. [A] learns [B] studies [C] realizes [D] understands
  38. [A] upon [B] for [C]as [D] to
  39. [A] neither [B] either [C] one [D] each
  40. [A] for . [B]to [C]as [D]by
  41. [A] exceptions [B] sameness [C] differences [D] divisions
  42. [A] being [B] are [C] be [D] were
  43. [A] although [B] whether [C] since [D] that
  44. [A] still [B] then [C] nevertheless [D] moreover

  45. [A] working [B] looking [C] arriving [D] getting Section Ⅲ Reading Comprehension (40 minutes) Part A Directions: Read the following three texts. Answer the questions on each text by choosing A, B, C or D. Mark four answers on the ANSWER SHEET by drawing a thick line across the corresponding letter in the brackets. Text I No one knows exactly how many disabled (残废的) people there are in the world, but estimates suggest the figure is over 450 million. The number of disabled people in India alone is probably more than double the total population of Canada. In the United Kingdom, about one in ten people have some disability. Disability is not just something that happens to other people. As we get older, many of us will become less mobile ( 可 动的) , hard of hearing or have failing eyesight. Disablement can take many forms and occur at any time of life. Some people are born with disabilities. Many others become disabled as they get older. There are many progressive disabling diseases. The longer time goes on, the worse they become. Some people are disabled in accidents. Many others may have a period of disability in the form of a mental illness. All are affected by people ' s attitude towards them. Disabled people face many physical barriers. Next time you go shopping or to work or visit friends, imagine how you would manage if you could not get up steps, or on to buses and trains. How would you cope if you could not see where you were going or could not hear the traffic? But there are other barriers: prejudice can be even harder to break down and ignorance inevitably represents by far the greatest barrier of all. It is almost impossible for the able-bodied to fully appreciate what the severely disabled go through, so it is important to draw attention to these barriers and show that it is the individual person and their ability, not their disability, which counts.
  46. The first paragraph points out that . { A J it is possible to get an exact figure of the world ' s disabled people [B] there are many disabled people in the world [C] the number of disabled people in India is the greatest [D] India has not much more disabled people than Canada
  47. The key word in Paragraph 4 is . [A] barriers [B] ignorance [C] disability [D] prejudice
  48. The last word of the passage "counts" most probably means . [A] "is most important" [B] "is included" [C] "is considered" [D] "is numbered"
  49. Which of the following statements is NOT true according to the passage? [A] There are about 10 percent disabled persons in the UK. [B] The whole society should pay due attention to the barriers faced by the disabled people. [C] Even the able-bodied may lose some of their body functions when they get older. [D] There still exists prejudice against the disabled which results mainly from ignorance.

  50. It can be concluded from the passage that __. [A] we sho
 

相关内容

2011年公共英语三级考试口语常考问题1-10

   2011 年公共英语三级考试口语常考问题 1 1) 常用句子 Do you have any elder brothers?你有没有哥哥? Where does your father work?你父亲在哪工作? What's your father?你父亲是干什么的? How many people are there in your family?请问,你家有几口人? I have father, mother and a younger sister.我有父亲、母亲和妹妹。 Where ...

2001年英语专业八级全真试题

   www.tingroom.com 在线英语听力室 TEST FOR ENGLISH MAJORS (2001) -GRADE EIGHTPAPER ONE TIME LIMIT: 95 MIN PART I LISTENING COMPREHENSION [40 MIN.] In Sections A, B and C you will hear everything ONCE ONLY. Listen carefully and then answer the questions that ...

2011年公共英语三级全真模拟试题

   2011 年公共英语三级全真模拟试题 Public English Test System (PETS) Level3 姓名 准考证号 考生注意事项 1.严格遵守考场规则。考生得到监考人员指令后方可开始答题。 2 答题前考生须将自己的姓名和准考证号写在试卷和答题卡上。 3.一律用 2B 铅笔涂写,按照答题卡上的要求答题。如要改动答案,必须用橡皮擦干净。 4.答写作题时,必须用铅笔或圆珠笔在主观题答题卡上答题。 5.注意字迹清楚,保持卷面整洁。 6.考试结束时将试卷和答题卡放在桌上。 不得带走 ...

2011年职称英语全真模拟题_综合类_A级(二)_答案+解析

   新东方在线 [www.koolearn.com ] 2011 职称英语网络课堂电子教材系列 全真模拟试题 全国职称英语等级考试 全真模拟试题_综合类 全真模拟试题 综合类_A 级(二) 综合类 二 参考答案与解析 参考答案 1 D 14 C 27 A 40 A 53 B 2 D 15 C 28 C 41 A 54 A 3 A 16 A 29 B 42 D 55 C 4 B 17 B 30 F 43 B 56 B 5 B 18 A 31 A 44 A 57 D 6 B 19 B 32 B 45 ...

2010年公共英语 [四级]全真试卷

   2010 年公共英语 [四级 全真试卷 四级]全真试卷 四级 section i listening comprehension,part ayou will hear a recording of a conversation between mary and john about the hilton hotel and the hotel rossiya. listen to it and fill out the table with the information you've h ...

公共英语三级考试全真模拟试题(二)

   公共英语三级考试全真模拟试题(二 公共英语三级考试全真模拟试题 二) 温馨提示:帮考网外语免费练习题,如需完整题库请登录 http://news.bangkaow.com 温馨提示: 帮考网外语免费练习题, Section I Listening Comprehension (25 minutes) Directions: This section is designed to test your ability to understand spoken English. You will ...

公共英语二级全真模拟题及参考答案

   公共英语二级全真模拟题及参考答案 第一部分:听力 第二部分:英语知识运用 第一节:单项选择 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑. 1. Usually, care for children’s . A. woman writers... lives B. women writer... life C. women writers ... life D. women writer ... lives 2. you are free, why n ...

全国英语等级考试三级全真模拟试题一

   www.TopSage.com 大家网 1 / 20 全国英语等级考试三级全真模拟试题一 Public English Test System (PETS) Level3 姓名 准考证号 考生注意事项 1.严格遵守考场规则.考生得到监考人员指令后方可开始答题. 2 答题前考生须将自己的姓名和准考证号写在试卷和答题卡上. 3.一律用 2B 铅笔涂写,按照答题卡上的要求答题.如要改动答案,必须用橡皮擦干净. 4.答写作题时,必须用铅笔或圆珠笔在主观题答题卡上答题. 5.注意字迹清楚,保持卷面整洁 ...

2009年全国公共英语等级考试四级全真模拟试卷

   2009 年 全 国 公 共 英 语 等 级 考 试 四 级 全 真 模 拟 试 卷 Section II Use of English(10 points) Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered blank and mark A, B, C, D on ANSWER SHEET 1. The loudest outcry about poverty seemed to come in the w ...

大学英语三级模拟试题

   大学英语三级模拟试题 Test One Part I Reading Comprehension (Skimming and Scanning) Directions: In this section, you will have 15 minutes to go over the passage quickly. For questions 1 7, mark Y (for YES) if the statement agrees with the information given in ...

热门内容

高中英语完形填空1

   [例 1] Mrs. Jones was over eighty, but she still drove her old car like a woman half her age. She loved driving very fast, and was proud of the fact had never, in her thirty-five years of driving, been punished offence (犯规,犯法). Then one day she near ...

高考英语语法考前训练试题精选10

   1. We had wonderful timethe party other day. A. a,on,the B./,at,on C. a,at,the D./,on,/ w.w.w.k.s.5.u.c.o.m 2. It's said that is going to give us a lecture. A. an American famous young C. a famous young American B. a famous American youg D. a young ...

2010届高考英语总复习精品题库:完形填空分类汇编 夹叙夹议类

   夹叙夹议类 第一部分 五年高考题荟萃 Passage 1 (09安徽) 安徽 After spending a weekend away with my adult son, I was so impressed by his generous heart that I sent him this letter. 36. A. humorous 37. A. followed 38. A. ordered 39. A. hesitation 40. A. other 41. A. again ...

新目标七年级英语上unit5课件

   Unit 5 Do you have a soccer ball? ! ! ! 请 点 击 图 片 听力练习 " 请点击!!! Do you have a bookcase? Yes, I do. / No, I don’t. Do you have an alarm clock? Yes, I do. / No, I don’t. A: Do you have a ruler? B: Yes, I do. I have a ruler. A: Do you have an eraser? ...

三年级英语上册第11-16课教案

   课题 教 学 目 标 重点 难点 学法 指 导 Lesson11 Red yellow blue 课 型 新授课 课 时 2-1 6、讲解句型 What colour is it? 7、引导学生看课件,跟读字母、单词 和句型 四、练习: 结组练习下列对话 知识与技能目标:能听说读写字母 Mm Nn Oo Pp 过程与方法目标:能听说、辨认单词 mouth nose orange pencil 情感态度价值观目标:培养用英语描述周围事物的能力。 教学重点:单词和字母 教学难点:句型 兴趣法、游 ...